|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 03/15 [chat]
26.3.2015 7:48:36   
daca77
Dobro jutro!!!
Vidim pominjale ste kupanje, moju uvek potpuno razbudi, ali sta da joj radim-mora nekad i da se okupa user posted image
Nego, od pre par dana mi pravi probleme...imam onaj plasticni kupko i do sad je fino sedela dok je kupam. Sada se nadlakti i hoce da ustane, te se skroz pomeri i ne znam kako da je primirim tih par min. Juce se i u kolicima sve na laktovima podizala, kao da hoce u polusedeci polozaj. Ne znam kada je vreme da kolica podignem na jedan onaj zub?

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 1051
26.3.2015 7:54:48   
Trcosava
Što se tiče kupanja, Anu sam samo neko kratko vreme na onom peškirnog kupka kupala, sve ostlo na ruke.

Srculence, meni noću nije problem i da se dere i da ustajem, danju urlanje bez nekog posebnog razloga mene izbaci iz takta. Eno sad sisao i strpala sam ga da spava. Sad bi mogla da doručkujem i da popeglam njegovih stvari što imam, pa da turim ručak za sebe.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1052
26.3.2015 7:58:36   
doktorkakristal
jutro mame,ja odvela Doru u vrtic,nocas bas lose spavala budila se i plakala,glupi zubi user posted image ,ludim kad ne spava normalno

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 1053
26.3.2015 8:03:00   
Misha i Ljisha
Daco ako je kupanje razbudjuje kupaj je ujutru nece joj nista faliti. Tako se i preporucuju ako kupanje razbudjuje bebu onda kupanjac ujutru ili npr bar da pomeris vreme kupanja na ranije. Da ne biste imali problem sa uspavljivanje. Ja nekad i sad okupam D oko 18h. Jeste retkost ali desi se kad vidim da je bas umorna i da nece docekati pola 8 (npr sinoc mi je i zaspala u pola 8). Isprobaj sve varijante kako vama odgovara.

Sanjice ti vec peglas. Svaka ti cast zeno. Vrednija si od mene ja nesto zabusavam stomak me boliuser posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1054
26.3.2015 8:11:58   
eca89
Dobro jutro majčice, evo i mene, moja cura je odvalila super jednom se budila da jede, eno je jos spava, ali nadoknadice to ona danas. Branki, isti slucaj je i samnom, pogotovo to kenjekanje i deranje bezveze, a on kad dodje i uzme je, odmah ucuti. Juce sam isla frizeru, kad sam se vratila, njih dvoje se igraju, gucu, kaze stalno mu je bila u onoj njihalici, mi smo stalno sa njima, pa nije ni cudo sto smo nervozne.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1055
26.3.2015 8:12:22   
Modessty
Dobro jutro! user posted image
Al ste vredne žene! Od rane zore ste tu! user posted image
Daco ja sam Nikolu sve kupala ujutru. Tako nam nekako bilo zgodno. Uveče nikako nismo mogli da se uskladimo.

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1056
26.3.2015 8:20:10   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Branki, očevi su čudo user posted image Evo ovaj moj nije sinoć uspavljivao (mali se uspavao na sisi) i budio se oko 3! A taja kad ga uspava na rukama spava do 5 lebac mu žarki

jutro! ne shvatam ni ja od cega zavisi to spavanje!user posted image i kod nas ista prica! Mada je retko uspavljuje,jer kupa Tiku i nju pakuje,ali realno mi imamo jos hiljadu i jednu stvar da uradimo,ceo dan sa njima..a oni uspavaju i spavaju! mada sam nekad besna na mm kad je uspavljuje nervozno,jer mu se gleda nesto na tvu,kompuuser posted image
Moja je u 3 sisala,pa se u 6 probudila naspavana! Zato je sad zaspala..a ja ne mogu sad nazad u krevet! T ne ide u vrtic,mm ode na put,nema ko da ide po nju,nadam se da ce se vetar smiriti i da cemo moci u setnju!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1057
26.3.2015 8:25:59   
Sanjica26 RR
Ljiso, ne znam ja da odmaram. Stomak ume da me boli po nekoliko dana. Danas me ne boli, pa sam zbog toga resila. Ja bih i kod tebe radila na rancu. user posted image Smeju mi se kad odem u goste ako ima igracaka po pody samo skupljam. Puno ima stvari za peglanje. . Jutros kaze mm da je mogao sinoc da pegla.
Stignem i da citam knjigu. To uvek pre spavanja.
Decu i ja nekad ranije okupam. Npr ako treba da idem na posao onda ih mm i ja ranije okupamo.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1058
26.3.2015 8:30:48   
vonavoj
sanjice,sto mi je to poznato,i za igracke i za spremanjeuser posted image
Manijaci!Samo sto ja ne stignem da citam knjigu,uvece dok dojim pisem sa sestrom iz Hr,preko vibera i onda samo kljoknem!user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1059
26.3.2015 8:57:13   
branki*
jooj,to i ja radim,cistim po kucamauser posted image
stavila pilav u rernu...
sanjice,ti jos bolesnauser posted image
ja imala tog kupka sa bozom,super mi je bio,sad ni ne znam gde je,moracu novi da uzmem.

branki

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1060
26.3.2015 9:26:35   
daca77
Sto se tice kupanja, nikako da se uskladimo, ali do polaska u skolu, valjda cemo...user posted image
A iskusne mame, potreban mi je savet. Moja beba od ponedeljka ima blago zapusen nos i od juce je malo promenila boju glasa, promukla je. To naravno niko ne primecuje i vidim misle da sam luda i da vecito trazim neku falinku. Sta mi predlazete? Da li da sacekam?

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1061
26.3.2015 9:37:47   
Misha i Ljisha
Daco ne vodi je nigde pogotovo ne kod lekarauser posted image tamo ce da pokupi svasta a vlada virus gripa. Sedite tu gde jeste propiraj joj nosic i to je to. Ako je vesela nema razloga bilo gde da je vodis. Moja D imala 6 nedelja kad je mm doneo virus s posla, imala temp slinila mi sve sami, ja uverila mm da mi to mozemo sami i nismo je ni vodili kod dr. Nemam pojma odakle meni ta hrabrost tada covece. Medjutim bejah ocito u pravu skidali joj temp uspeli da skinemo posle joj bebisol ukapavala u nosic i proslo za par dana bukvalno. Sisu sam joj cesce davala jer kad bi sisala otpusio bi joj se malko nosic, a kad je bas bilo strasno onda mi se davila na sisi jer uopste nije mogla da dise, onda ja otvorim prozor sirom bila je zima nju umotami stavim na sisu i od svezeg vazduha prodise i siska. Ma ja luda. Nemam pojma kako je nisam odvela kod dr.

U svakom slucaju sedi tu gde jesiuser posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1062
26.3.2015 9:38:32   
cockic
Daco77 ja odmah trcim kod dr,kad je tako mala beba.sad vise ne trcim toliko,jer dosta toga krenem sama da im dajem.ali dok su bili male bebe sam trcala bogami user posted image
uvek smes beli slez je za to kad promuknu,moze i u nos da ga stavljas,moze da pije.mislim na caj od belog sleza.cisti joj nosic fitziomer amupilcama,po meni je najbolji.moze ona cak i sprej fiziomer.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1063
26.3.2015 9:42:02   
cockic
a ja kad sa isla sa malom bebom vodila sam ih na zdravu stranu.

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1064
26.3.2015 9:47:47   
Sanjica26 RR
Sad me boli puno stomak od peglanja. Hocu ja da zavrsim sve. Nisam normalna. Sad dok spremim rucak, pa dok zategnem kucu vec dodje vreme za posao. user posted image
Sofiju sam izvela na terasu dok sam prostirala ves. Kakva radost. Ona mukica mislila da ide napolje. Zene uzivajte dok ste kod kuce i izvodite decu napolje.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1065
26.3.2015 9:56:02   
Trcosava
Brate kad ste sve tako vredne da se i ja pohvalim user posted image

Oprala sam sudove, ispeglala Lukin veš i oribala wc i kupatilo. Ručak se krčka na šporetu.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1066
26.3.2015 10:06:07   
daca77
Tako sam i ja mislila, da lepo sedim kuci...ona cak i ne slinavi uopste...ali, cuje se taj promukli ton i povremeno zapusen nosic...fizioloski joj stavljam teskom mukom, jer ne da...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1067
26.3.2015 10:07:50   
vonavoj
Joku kupamo u kadici,obicnoj,bez kupka,spustimo je da legne! Tako vec mesec dana,a ona presrecna,pliva! Samo se bacaka! Nista im nece biti ako voda udje u usi!
Inace,odjednom mi se slosilo ...a sama sa njih dve..ne smem nagle pokrete da pravum! Popila sam limunadu!
Daco,daj joj beli slez .to ce ti i dr reci!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1068
26.3.2015 10:09:24   
vonavoj
Daco,ja sam tu kruta,stisnem ruke i glavu i spricam u nos!
Nista od setnje .em vetar,em slaba .

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1069
26.3.2015 10:10:27   
emicaa
Evo i nas opet,pluća i uši su u redu ali zbog kašlja i nosića da nastavimo sa lijekovima.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1070
26.3.2015 10:11:21   
wivern
Bar dan zenskaci
Von verovatno je pritisak, ja se malopre vratila iz setnje i sva sam kao pijana kokoska.
Napravila kaficu i sela da iscitavam sta ste pisale

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1071
26.3.2015 10:12:53   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Daco,ja sam tu kruta,stisnem ruke i glavu i spricam u nos!
Nista od setnje .em vetar,em slaba .

user posted image pisala sam već jednom - mene da vide kako sam Ani čistila nos, zvali bi socijalnouser posted image

Čuj ne da, hoće da da da je bockaju u bolnici?

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1072
26.3.2015 10:23:51   
branki*
daco,nema tu- ne da.drzis joj ruke cvrsto i glavu da ne mlatara i radis ono sto mora.ako ne mozes sama,nek ti neko pomogne da jed drzi dok ti ubrizgavas.drace se,normalno,ali moras.

branki

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1073
26.3.2015 10:33:43   
daca77
Ma stisnem je ja i ne zna se ko se vise dernja-beba ili mmuser posted image ...valjda ste shvatile da nisam od onih plasljivih, neznih mama...user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1074
26.3.2015 11:15:59   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: wivern

Bar dan zenskaci
Von verovatno je pritisak, ja se malopre vratila iz setnje i sva sam kao pijana kokoska.
Napravila kaficu i sela da iscitavam sta ste pisale

merila sam 122/85,ali ovaj vetar valjda ubija.zato mi se manta..ne izlazim nigde bogami! zao mi je dece,ali ne smem! sad mi malko bolje,iskulirala sam!
Trco i ja sam za socijalno,ali to je za njihovo dobro! Kad ukljucim usisivac i krenem da izvlacim svi bezeuser posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Lepa imena za devojčice rođene u decembru ...
Ako očekujete bebu u decembru ili januaru, a još niste odabrali ime za svoje novorođenče, pogledajte našu listu predloga...

Anketa

imena
DJURICI

koje ime vam se najvise svidja?

Iskra (27%)

Kruna (7%)

Hristina (22%)

Senka (16%)

Srna (23%)

Rosa (5%)

Ukupan broj glasova: 166

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here