Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 26.3.2015 7:48:36
|
|
|
|
daca77
|
Dobro jutro!!! Vidim pominjale ste kupanje, moju uvek potpuno razbudi, ali sta da joj radim-mora nekad i da se okupa Nego, od pre par dana mi pravi probleme...imam onaj plasticni kupko i do sad je fino sedela dok je kupam. Sada se nadlakti i hoce da ustane, te se skroz pomeri i ne znam kako da je primirim tih par min. Juce se i u kolicima sve na laktovima podizala, kao da hoce u polusedeci polozaj. Ne znam kada je vreme da kolica podignem na jedan onaj zub?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 26.3.2015 7:54:48
|
|
|
|
Trcosava
|
Što se tiče kupanja, Anu sam samo neko kratko vreme na onom peškirnog kupka kupala, sve ostlo na ruke. Srculence, meni noću nije problem i da se dere i da ustajem, danju urlanje bez nekog posebnog razloga mene izbaci iz takta. Eno sad sisao i strpala sam ga da spava. Sad bi mogla da doručkujem i da popeglam njegovih stvari što imam, pa da turim ručak za sebe.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 26.3.2015 7:58:36
|
|
|
|
doktorkakristal
|
jutro mame,ja odvela Doru u vrtic,nocas bas lose spavala budila se i plakala,glupi zubi ,ludim kad ne spava normalno
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 26.3.2015 8:03:00
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Daco ako je kupanje razbudjuje kupaj je ujutru nece joj nista faliti. Tako se i preporucuju ako kupanje razbudjuje bebu onda kupanjac ujutru ili npr bar da pomeris vreme kupanja na ranije. Da ne biste imali problem sa uspavljivanje. Ja nekad i sad okupam D oko 18h. Jeste retkost ali desi se kad vidim da je bas umorna i da nece docekati pola 8 (npr sinoc mi je i zaspala u pola 8). Isprobaj sve varijante kako vama odgovara. Sanjice ti vec peglas. Svaka ti cast zeno. Vrednija si od mene ja nesto zabusavam stomak me boli
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 26.3.2015 8:11:58
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro majčice, evo i mene, moja cura je odvalila super jednom se budila da jede, eno je jos spava, ali nadoknadice to ona danas. Branki, isti slucaj je i samnom, pogotovo to kenjekanje i deranje bezveze, a on kad dodje i uzme je, odmah ucuti. Juce sam isla frizeru, kad sam se vratila, njih dvoje se igraju, gucu, kaze stalno mu je bila u onoj njihalici, mi smo stalno sa njima, pa nije ni cudo sto smo nervozne.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 26.3.2015 8:12:22
|
|
|
|
Modessty
|
Dobro jutro! Al ste vredne žene! Od rane zore ste tu! Daco ja sam Nikolu sve kupala ujutru. Tako nam nekako bilo zgodno. Uveče nikako nismo mogli da se uskladimo.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 26.3.2015 8:20:10
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Branki, očevi su čudo Evo ovaj moj nije sinoć uspavljivao (mali se uspavao na sisi) i budio se oko 3! A taja kad ga uspava na rukama spava do 5 lebac mu žarki jutro! ne shvatam ni ja od cega zavisi to spavanje! i kod nas ista prica! Mada je retko uspavljuje,jer kupa Tiku i nju pakuje,ali realno mi imamo jos hiljadu i jednu stvar da uradimo,ceo dan sa njima..a oni uspavaju i spavaju! mada sam nekad besna na mm kad je uspavljuje nervozno,jer mu se gleda nesto na tvu,kompu Moja je u 3 sisala,pa se u 6 probudila naspavana! Zato je sad zaspala..a ja ne mogu sad nazad u krevet! T ne ide u vrtic,mm ode na put,nema ko da ide po nju,nadam se da ce se vetar smiriti i da cemo moci u setnju!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 26.3.2015 8:25:59
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ljiso, ne znam ja da odmaram. Stomak ume da me boli po nekoliko dana. Danas me ne boli, pa sam zbog toga resila. Ja bih i kod tebe radila na rancu. Smeju mi se kad odem u goste ako ima igracaka po pody samo skupljam. Puno ima stvari za peglanje. . Jutros kaze mm da je mogao sinoc da pegla. Stignem i da citam knjigu. To uvek pre spavanja. Decu i ja nekad ranije okupam. Npr ako treba da idem na posao onda ih mm i ja ranije okupamo.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 26.3.2015 8:30:48
|
|
|
|
vonavoj
|
sanjice,sto mi je to poznato,i za igracke i za spremanje Manijaci!Samo sto ja ne stignem da citam knjigu,uvece dok dojim pisem sa sestrom iz Hr,preko vibera i onda samo kljoknem!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 26.3.2015 8:57:13
|
|
|
|
branki*
|
jooj,to i ja radim,cistim po kucama stavila pilav u rernu... sanjice,ti jos bolesna ja imala tog kupka sa bozom,super mi je bio,sad ni ne znam gde je,moracu novi da uzmem.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 26.3.2015 9:26:35
|
|
|
|
daca77
|
Sto se tice kupanja, nikako da se uskladimo, ali do polaska u skolu, valjda cemo... A iskusne mame, potreban mi je savet. Moja beba od ponedeljka ima blago zapusen nos i od juce je malo promenila boju glasa, promukla je. To naravno niko ne primecuje i vidim misle da sam luda i da vecito trazim neku falinku. Sta mi predlazete? Da li da sacekam?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 26.3.2015 9:37:47
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Daco ne vodi je nigde pogotovo ne kod lekara tamo ce da pokupi svasta a vlada virus gripa. Sedite tu gde jeste propiraj joj nosic i to je to. Ako je vesela nema razloga bilo gde da je vodis. Moja D imala 6 nedelja kad je mm doneo virus s posla, imala temp slinila mi sve sami, ja uverila mm da mi to mozemo sami i nismo je ni vodili kod dr. Nemam pojma odakle meni ta hrabrost tada covece. Medjutim bejah ocito u pravu skidali joj temp uspeli da skinemo posle joj bebisol ukapavala u nosic i proslo za par dana bukvalno. Sisu sam joj cesce davala jer kad bi sisala otpusio bi joj se malko nosic, a kad je bas bilo strasno onda mi se davila na sisi jer uopste nije mogla da dise, onda ja otvorim prozor sirom bila je zima nju umotami stavim na sisu i od svezeg vazduha prodise i siska. Ma ja luda. Nemam pojma kako je nisam odvela kod dr. U svakom slucaju sedi tu gde jesi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 26.3.2015 9:38:32
|
|
|
|
cockic
|
Daco77 ja odmah trcim kod dr,kad je tako mala beba.sad vise ne trcim toliko,jer dosta toga krenem sama da im dajem.ali dok su bili male bebe sam trcala bogami uvek smes beli slez je za to kad promuknu,moze i u nos da ga stavljas,moze da pije.mislim na caj od belog sleza.cisti joj nosic fitziomer amupilcama,po meni je najbolji.moze ona cak i sprej fiziomer.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 26.3.2015 9:42:02
|
|
|
|
cockic
|
a ja kad sa isla sa malom bebom vodila sam ih na zdravu stranu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 26.3.2015 9:47:47
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sad me boli puno stomak od peglanja. Hocu ja da zavrsim sve. Nisam normalna. Sad dok spremim rucak, pa dok zategnem kucu vec dodje vreme za posao. Sofiju sam izvela na terasu dok sam prostirala ves. Kakva radost. Ona mukica mislila da ide napolje. Zene uzivajte dok ste kod kuce i izvodite decu napolje.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 26.3.2015 9:56:02
|
|
|
|
Trcosava
|
Brate kad ste sve tako vredne da se i ja pohvalim Oprala sam sudove, ispeglala Lukin veš i oribala wc i kupatilo. Ručak se krčka na šporetu.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 26.3.2015 10:06:07
|
|
|
|
daca77
|
Tako sam i ja mislila, da lepo sedim kuci...ona cak i ne slinavi uopste...ali, cuje se taj promukli ton i povremeno zapusen nosic...fizioloski joj stavljam teskom mukom, jer ne da...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 26.3.2015 10:07:50
|
|
|
|
vonavoj
|
Joku kupamo u kadici,obicnoj,bez kupka,spustimo je da legne! Tako vec mesec dana,a ona presrecna,pliva! Samo se bacaka! Nista im nece biti ako voda udje u usi! Inace,odjednom mi se slosilo ...a sama sa njih dve..ne smem nagle pokrete da pravum! Popila sam limunadu! Daco,daj joj beli slez .to ce ti i dr reci!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 26.3.2015 10:09:24
|
|
|
|
vonavoj
|
Daco,ja sam tu kruta,stisnem ruke i glavu i spricam u nos! Nista od setnje .em vetar,em slaba .
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 26.3.2015 10:10:27
|
|
|
|
emicaa
|
Evo i nas opet,pluća i uši su u redu ali zbog kašlja i nosića da nastavimo sa lijekovima.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 26.3.2015 10:11:21
|
|
|
|
wivern
|
Bar dan zenskaci Von verovatno je pritisak, ja se malopre vratila iz setnje i sva sam kao pijana kokoska. Napravila kaficu i sela da iscitavam sta ste pisale
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 26.3.2015 10:12:53
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Daco,ja sam tu kruta,stisnem ruke i glavu i spricam u nos! Nista od setnje .em vetar,em slaba . pisala sam već jednom - mene da vide kako sam Ani čistila nos, zvali bi socijalno Čuj ne da, hoće da da da je bockaju u bolnici?
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 26.3.2015 10:23:51
|
|
|
|
branki*
|
daco,nema tu- ne da.drzis joj ruke cvrsto i glavu da ne mlatara i radis ono sto mora.ako ne mozes sama,nek ti neko pomogne da jed drzi dok ti ubrizgavas.drace se,normalno,ali moras.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 26.3.2015 10:33:43
|
|
|
|
daca77
|
Ma stisnem je ja i ne zna se ko se vise dernja-beba ili mm ...valjda ste shvatile da nisam od onih plasljivih, neznih mama...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 26.3.2015 11:15:59
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: wivern Bar dan zenskaci Von verovatno je pritisak, ja se malopre vratila iz setnje i sva sam kao pijana kokoska. Napravila kaficu i sela da iscitavam sta ste pisale merila sam 122/85,ali ovaj vetar valjda ubija.zato mi se manta..ne izlazim nigde bogami! zao mi je dece,ali ne smem! sad mi malko bolje,iskulirala sam! Trco i ja sam za socijalno,ali to je za njihovo dobro! Kad ukljucim usisivac i krenem da izvlacim svi beze
|
|
|
Anketa
imenaDJURICIkoje ime vam se najvise svidja?Iskra (
27%)
Kruna (
7%)
Hristina (
22%)
Senka (
16%)
Srna (
23%)
Rosa (
5%)
Ukupan broj glasova: 166Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!