|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 03/15 [chat]
25.3.2015 13:23:00   
emicaa
Evo je na meni spava,kašalj je stalno budi.Ali ovako gledajući ne bih nikad rekla da je nešto muči.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 1026
25.3.2015 14:44:09   
eca89
Emice, da ti beba brzo ozdravi, a i sve ostale bebe. Mi smo jutros isli u Ljubljanu da predamo za pasos, ona je prespavala cijeli put, tamo smo je jedva probudili, javila se nije, iako su se ostala djeca kraj nje bas derala, ali ona nista, evo i sad spava, kao zaklana, noc ce da bude vesela, a mozda je i zbog kise, koga ce ga znati. Sve vas ljubim user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1027
25.3.2015 14:50:04   
emicaa
Eco ti živiš u Ljubljani,moj ujko je bio u Trbovlju,nije daleko od Ljubljane.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1028
25.3.2015 15:14:37   
eca89
Ne zivim, ja zivim u Celju, to je nekih 70km, od Ljubljane. A, ti si Dobojkauser posted image ? Ja sam rodom iz Dervente, a Doboj mi je jako drag, tamo sam studirala.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1029
25.3.2015 15:28:33   
wivern
Ahoj zene..
Eco blago tebi, moj M cim ga stavimo u jaje u kolima se dere kao da ga koljemo, i tako dok se ne umori od dranja.

I moj M je iz SLO, dapace iz Maribora user posted image user posted image

ja sam resila da se pozabavim kucom, pocela sam danas sa ribanjem, sta mogu zavrsicu preko dana a ostalo sam resila veceras kad M zaspi. Pa dok ne sredim sve ne lezem da spavam.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1030
25.3.2015 15:49:10   
eca89
He, he ma ona samo ako cuje da se pali motor, odmah je zaspala (mamini geni, saobracajac mamin)user posted image , ili u kolicima, odmah zaspi.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1031
25.3.2015 16:10:07   
emicaa
Da Eco ja sam Dobojka a nisam nikad u Derventi bila a tako je blizu.
Mi išle do sveki,trebale i do prodavnice ali previše vjetar duva pa smo odgodile.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1032
25.3.2015 17:20:20   
Kata90
IZVORNA PORUKA: srculence25

Kato kako je mali?jel hoce na ruke?Moj M ceo dan nece da zaspi budan i samo kenjkavi
Inace mamike jel vi praktikujete kupanje beba svako vece tj svaki dan?

Dobro je Hvala Bogu,nije da nece na ruke ali mi ga nenosamo nisam ga bas navikavala na to,a em mi je i dosta tezak.......pa zasto da se lomim kad cuti i kad ga spustim.......Ja ne kupam bebu svaki dan,vec svaki drugi......tako sam ga navikla nema potrebe oni nisu prljavi........jedino kad dodje toplije onda cu svaki dan zbog znoja.......

< Poruku je uredio Kata90 -- 25.3.2015 17:22:48 >

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

Direktna veza do poruke: 1033
25.3.2015 22:09:36   
Mariya

IZVORNA PORUKA: srculence25
kupala bih ga ja sama ali se bojim da voda ne udje u usi a imam i kupko za kupanje ali mi je nekako jos mali i nestabilan da ja sama
prevrcem.

Jao srculence...Pa sta ce mu biti ako mu udje voda u usi? Ako i slucajno udje, obrises peskirom odmah, stapicem za usi posle kupanja, pa kapicu na glavu 10ak minuta i nista mu nece biti. A sto se tice migoljenja, tek ce se migoljiti za nekoliko nedelja, pa bolje sad da naucis da ga drzis dok je mali nego posle kad bude veci i jaci. Moras da naucis, osim ako neces da ti ga sveki kupa jos mesecimauser posted image
Dobro vece mame! Mi okupani, namazani, pa se igramo. Jos malo i na spavanjeuser posted image
Wiv, pa je li moguce da malisa ne voli da se vozi? Moje obe vole i obe spavaju u autuuser posted image

Direktna veza do poruke: 1034
25.3.2015 22:11:49   
mirkam
Vece mamice.
Nisam virkala sto godina, pa evo uhvatih koji minut sada.
Nisam nista citala u nazad, snimila sam samo da je T malo prehladila i nadam se da ce brzo proci i da su ostala djecica zdrava.
Mi smo u glavnom ok, osim sto M i dalje nece da se pusti da hoda.Ta njegova nevidjena opreznost je vec pocela po malo da me nervira.Jos nije posteno pao, cuva se to je bruka.Po nekad se zaboravi pa predje ne drzeci ce od jednog predmeta do drugog, al samo ponekad user posted image
Emice, kako se bjese tvoja T pustila? I ona je nesto zabusavala sa pustanjem cini mi se.

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 1035
25.3.2015 22:39:23   
Klarita
mirkaaaaaaaam, nema te 100 godinauser posted image vazno da ste generalno dobro...pa pustice se, ne briniuser posted image Bolje da je oprezan nego da ide glavom kroz zid sto kazu...

Srculenece, slazem se da je bolje da se navikavas da kupas sama dok je jos mali, jer cim ocvrsne onda je jos gore...evo ja N nema sanse sama da okupam..on se mrda neprestano...uzas jedan...a taman sam se bila navikla lepo da ga tusiram sama u kupatilu...odavno se ne kupa u kadici.

< Poruku je uredio Klarita -- 25.3.2015 22:41:20 >

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 1036
25.3.2015 23:46:06   
srculence25
Vece mamike.E da vam iznesem izvestaj user posted image
Uspesno sam okupala M uz pomoc kupka.Malo mi je bilo frka oko okretanja ali proslo je.
Za divno cudo uopste nije plakao malo kao kenjkao ali nije se puno bunio user posted image
Nego psole kupanja je jeo i razbudio se nije zaspao kako obicno bude da nestigne ni da podrigne.
Mozda zato sto su ga mucili grcevi.
Inace ga bas cesto muce a ima i muku kad kaki i dok spava nocu cujem ga kako stenje ili zaplace ali sve u snu.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1037
25.3.2015 23:54:07   
Ivanka 75
Bravo Srculence user posted image
Mora da mu bilo zanimljivo da ga mama kupa pa nije hteo da zaspi user posted image

Direktna veza do poruke: 1038
26.3.2015 0:05:38   
srculence25
Da,bas sam se iznenadila kako je bio miran.Ziveo kupko user posted image
Dosla posle sveki a ja sva vazna kazem okupan je a ona ce na to pa kako pa ja kazem eto lako uz pomoc kupka a ona opet pa kako user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1039
26.3.2015 0:07:52   
Mariya
Bravouser posted image
pa da,mališi je bilo interesantno da ga mama kkupa!menjace se on još,taman se naviknes i uhvatis ritam a on se ppromeni...Helena je uvek spavala posle kupanja do pre 2 meseca
sad je kupanje razbudi.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1040
26.3.2015 6:16:45   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: emicaa

Eco ti živiš u Ljubljani,moj ujko je bio u Trbovlju,nije daleko od Ljubljane.

Što mi čudno kad neko kaže po srpski neka mesta u Sloveniji user posted image
Btw tamo sam operisala vene

Jutro žene. Ovaj moj je tako tako, uhvati ga manija da se dere, pa ne znam šta sa njim da radim. Kiša juče, kiša danas, kiša će i sutra da bude user posted image ništa od šetnje. Barem sam kao rezervisala kolica. Samo čekam čovek da mi pošalje sliku spreda i da potvrdim.

U kući me skoro sve živo nervira, ne mogu da se okrenem. I tako, izgleda da me ovov vreme ubija malo u pojam

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1041
26.3.2015 6:51:56   
branki*
jutro,mame i od mene...
mene sinoc tako uhvatio neki suv kasalj,pa na svake 3 sekunde,uzas jedan.dam muzu da uspava bojanu,jer ja ne mogu,i zaspala negde oko 8,pola 9 i on legao sa njom,a ja u drugu sobu.i spavala je sve do 10 do 4 kad me budio da je dojim.ja ne verujem,nikad toliko nije spavala.znaci da moze!sta joj bi,i sad se pitam...svekrva prehladjena,ne moze da vodi bozu,pa ga muz malopre odvede u obdaniste,morace da izadje ranije da ga vrati,sta da mu radim...
dosadna je ova prehlada bas,bas..
queen i mirka,bas vas dugo nema,mirke pogotovo.
trco,ja sam vec pisala za bokino vristanje i dranje kad ne znam sta cu jojuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1042
26.3.2015 6:58:37   
Trcosava
Branki, očevi su čudo user posted image Evo ovaj moj nije sinoć uspavljivao (mali se uspavao na sisi) i budio se oko 3! A taja kad ga uspava na rukama spava do 5 lebac mu žarki

Branki, znam bedak mi da pišem jer ovo moje dete se ne dere toliko, juče i prekjuče se više dere nego inače. Pojam nemam koji mu je. Nije kako, jedino to, ali obično kaki kad ja jedem papriku (doduče juče sam jela punjenu, ali opet). A kad prdne - mila majko user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1043
26.3.2015 7:03:52   
Misha i Ljisha
Dobro jutro mame.

Ja samo kratko. Otpratila sam Ducu u vrtic evo pijem kaficu na brzaka sam je spremila da je vozi tata iako i ja danas imam auto ali ne pada mi na pamet da je vozim juce sam se iznervirala fest jer sam se dugo zadrzala u selu pa nisam pocela da radim odmah napolju ko sto sam htela pa pola nisam stigla. Danas ne mrdam od kuce ima posla.

Branki da te sto pre prodje.

Sanjice ja se nadam da si ok.

Emice ti si bre od celika sta da ti kazem tebi ni ne treba ni uteha ni nistauser posted image ti si navikla na ekstremne uslove.

Ivanka nadam se da se boginjice suse.

Ljubim vas.

Pozdrav

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1044
26.3.2015 7:06:26   
branki*
ja nisam uspela da povezem njeno dranje i moju ishranu,stvarno.ima dana kad je super,a ima dana kad je sva razdrazljiva i nervozna.
i sad se cudim za spavanje,ja ga pitam-pa,sta si joj radio,kako je toliko spavala..on kaze-pa,dobar sam covek,beba oseca,ti si sva nervozna,pa se budi pored tebeuser posted image
kod nas sunce...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1045
26.3.2015 7:13:58   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: branki RR

ja nisam uspela da povezem njeno dranje i moju ishranu,stvarno.ima dana kad je super,a ima dana kad je sva razdrazljiva i nervozna.
i sad se cudim za spavanje,ja ga pitam-pa,sta si joj radio,kako je toliko spavala..on kaze-pa,dobar sam covek,beba oseca,ti si sva nervozna,pa se budi pored tebeuser posted image
kod nas sunce...

Ali to je ste tako, mislim na tvoju nervozu. Ti si ceo dan sa njom i sve što ide uz to pride. On dođe i nije toliko nervozan. Mene na sve to Ana iznervira u roku od odmah user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1046
26.3.2015 7:27:09   
mali_mis
Jutro mame user posted image
Mi smo se juce setkali, pa smo brali cvece, pa je A. namrvio to cvece cim smo usli u stan.
Inace, boji se kosave. Kad zaduva onako jako, pa zafijuce, on trk kod mene user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1047
26.3.2015 7:38:53   
Sanjica26 RR
Dobro jutro! Ljiso hvala sto mislis na mene. Jos uvek kasljem. Na sve to sam i dobila. Bas samnervozna.
ITeodora od jutros slinavi.
Branki to sto ti je rekao muz je istina. Ceo dan si kod kuce i naravno da si nervozna. Bebe to osecaju. Moj mm cim preyzme neko dete one se odmah umire. Ako je vec dobar covek moze svako vece tako. user posted image user posted image
Moji cim au otisli u vrtic moja pegla i ja smo pocele da se druzimo. Valjda ova mala nece jos.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 26.3.2015 7:40:21 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1048
26.3.2015 7:42:06   
srculence25

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

IZVORNA PORUKA: branki RR

kod nas sunce...

Ali to je ste tako, mislim na tvoju nervozu. Ti si ceo dan sa njom i sve što ide uz to pride. On dođe i nije toliko nervozan. Mene na sve to Ana iznervira u roku od odmah user posted image

ovako je slucaj i kod nas.Mm kad ga uspava spava sve testerise.Uz sve to pride i ja sam nervozna.Nocas se probudio da siki u 3
deran onako lepo naspavan nece da zaspi i kenjkavi.U roku od 5 min 3 x sam ustajala i zadnji put vidno inervirana.Kaze mm pa nemoj tako kako mozes user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1049
26.3.2015 7:47:52   
emicaa
Pa koji baksuz trebaš biti da te dva dana pred selidbu poćne hvatati gripa user posted image
T se budila cjelu noć kašljajući,pa joj se nos zatvori,i tako bilo nam je zanimljivo.U pola 10 je vodim pedijatru.
Mirkam ona je uz namještaj hodala i jedno veče hodala pored zida i samo se pustila,falila joj sedmica da napuni 15 mjeseci.

Direktna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

Anketa

jupi

Dali vase dete koje polazi ove jeseni u skolu zna da cita i pise?

Da (52%)

Ne (22%)

Pomalo (26%)

Ukupan broj glasova: 69

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here