Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 21.3.2015 7:26:13
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame Ja taman dovedem A. u red sa spavanjem, i dodje mu tata, i prc, ovaj mali opet u 1 zaspao. Pa po Cekam 9 pa cu da ga budim.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 21.3.2015 7:33:44
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro! Taman sam mislila da ce Sofija da duze spava, ali jok. Vice:"mama". Morala sam da je iznesem da ne bi probudila T. Dorucak imaju . Sinoc sam im spremila galete, pa je ostalo fila. I ja cu za nas da zbrckam proju. Najradije bi da skuvam za nas prebranac posto nisam tu sutra. Dan obecava za jednu lepu setnju. Dijana nema te dugo na RR.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 21.3.2015 7:45:58
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: eca89 IZVORNA PORUKA: branki RR ..pije mi se kafa...ne znam da li ima neko ogranicenje koliko kafa sme da se pije dok se doji Branki, ja je ne pijem uopste, nekad mi zamirise kad je kuham muzu, a patronazna mi je rekla da je ne pijem, ako bas moram, da pijem onu bez kofeina. ma pazi majku mu ja popijem vala kafu ujutru, a desi se retko popodne da izađemo kad je lepo vreme paje i tad drmnem (mada ne olim espeso) popij bre kafu ujutru!!
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 21.3.2015 7:53:30
|
|
|
|
vonavoj
|
dan! od 5 smo budne..naspavala se od pola 10! mrzim kad ustanem sa glavoboljom,skoro svakev subote! i gde je tema za muzeve? sto se kafe tice,pijem i espreso u gradu..mozda mi zato deca slabije spavaju,od 3 kafe max ..kad bi se zezali!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 21.3.2015 8:29:52
|
|
|
|
Trcosava
|
E sad sam poojila, sad mogu kucam Ovaj moj nešto kenjkao oko 1 uvalila mu cuclu i nastavio da spava do pola 5. Tad je sisao, a ja kao nešto sedela do pola 6 i onda se uvukla ope u krevet, nisam spavala, ali sam se guzila uz muža Danas idemo u šoping i mekić - još da me zub ne zeza, sve bi bilo super. Ndam se da ću da izdržim do beograda pa da mi moj zubar izvadi taj zub. A kafa... pisalo tamo na zidu da ne pijemo kafu i ne jedemo čokoladu. Ja kao nešto izbegavala čokoladu i čokoladne stvarčice u početku, sad jok! A kafu pijem od prvog dana, ujutru (osim u porodilištu) i ništa nisam videla da je drugačije. Stoji jedino da pijem manje kafe ujutru nego uobičajeno. Jaoj šopiiiing - jao što neće biti broja za meneeeeee
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 21.3.2015 9:12:19
|
|
|
|
dijana1*
|
Dobro jutro Sanjice tu sam, ovih dana sam vise citala nego sto sam pisala. Kako ste mi vi? Moji klinci su dobro. Nego K je prosle nedelje imao konjuktivitis i jutros ponovo oko krmeljavo i suzno Od rodjenja ima problem sa tim desnim okom, malo malo pa krmelje i suzi. Danas lep dan, nadam se da cemo ga maksimalno iskoristiti. Ljubim vas sve
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 21.3.2015 9:15:55
|
|
|
|
wivern
|
Hi žene. I ja pijem kafu ujutru, pa kad bi izbacila iz menija sve što su napisali da ne treba da konzumiramo dok dojimo ja bih bila gladna, šlogirana i žedna. Evo ga ovaj moj priča li priča. Juče trknula do mame a mm šalje poruku da čim sam izašla maksa počeo plakati. Ne mogu mu objasniti da mora da ga zabavlja, da pričaju, pevaju.. Ovaj mm k'o drvo i posle mu krivo kako samnom M komunicira. Bojim se samo da ne bude - udala sam se za panj i rodila sam panj.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 21.3.2015 9:17:07
|
|
|
|
branki*
|
e,pa i ja bih u onu temu gde kritikujemo muzeve pricam vec i ovde da me boli grlo i curi nos i od jutros ne mogu ni da progovorim,sapucem,totalno sam promukla..i komentar mm nije-zeno ,da ti skuvam caj..ili-zeno,idi lezi malo,ja cu oko dece..ne,njegov komentar je-sad si nasla da se razbolis,treba da zarazis i decu sad,tako ti je kad izlazis u majici na terasu!kao da sam ja htela namerno da se razbolim!a,dok nismo imali decu,onda je prica bila-kud si se razbolela,sad ces mene da zarazis,a ja mnogo tesko podnosim prehlade,ne mogu danima da dignem glavu.. kazu neki da zena ne mora da bude pametna,dovoljno je da bude pametna samo jednom u zivotu-kad se udaje!
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 21.3.2015 9:22:08
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Branki, topli cajevi, nemoj mnogo da pricas da ne naprezes glasne zice (najbolje bi bilo da uopste ne pricas to je najbolji i najbrzi lek)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 21.3.2015 9:24:03
|
|
|
|
branki*
|
ivanka,taman!nemam nameru uopste da pricam sa gospodinom smorom danas!
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 21.3.2015 9:26:55
|
|
|
|
vonavoj
|
trco,nisam znala da ne sme ni cokolada sto kaze wiv,bila bi slogirana da se svega pridrzavam! ovog puta se nisam niceg pridrzavala i nije imala puno grceve,naspram T! branki,stvarno je ludak! ja popila rapidol i mm me namazao konjskim balzamom,nadam se da ce me glava proci..u 12 vodim T u pozoriste!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 21.3.2015 9:37:22
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dijana nadam se da cemo uskorobda ae vidimo. Sofija i dalje ima slajm. Nikako da ga izbaci. T ce od ponedeljka u vrtic. Posto su one rano ustale uspela sam da usisam kucu i da oribam podove. Sad ce T na gimnastiku. Posle cu obe da gurnem na spavanje, pa xemo posle u set_nju kad ugreje. Jos uvek je hladno. Branki sad cu da zovem mamu za recept.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 21.3.2015 9:47:42 >
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 21.3.2015 11:06:54
|
|
|
|
anita
|
Zdravo mame Kod nas ovih dana zurka posebno popodne. Nece deca da spavaju. Unervoze se samo tako. Danas imamo i goste bice veselo.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 21.3.2015 13:26:40
|
|
|
|
eca89
|
Cao mamice, evo ja sam haos, nosala sam je cijelu noc i na kraju je u 5h zaspala. Cijelo jutro kenjka, spava 5min., pa se probudi, pa je ja uzmem i nastavim raditi po stanu. I sad sam sve zavrsila, jos jednu masinu vesa imam rasiriti, rek''o da skuvam sebi kapucino, kad ono mlijeko mi pokipi na ploci od sporeta, a prije pola sata sam je uglancala ono bas pravo ! E, dalje sinoc se dogovorila sa mm, da idemo malo u set_nju, soping i tako, jer subotom radi krace, a vrijeme je super, kad on mene sad zove da mora duze ostati na poslu, pa mislim stvarno . Izvinite na jadanju mamike.
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 21.3.2015 14:12:48 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 21.3.2015 14:24:21
|
|
|
|
branki*
|
anita,ja posandrcam nekad kad se ova moja jedna unervozi i uzvristi,a sa tri ne mogu ni da zamislim..nek su zivi i zdravi,ali treba to odgajiti.. eco,i mene nervira,pogotovo mleko kad mi iskipi,pa onaj miris.. i ja skuvala kafu,deca spavaju,nadam se da se nijedno nece probuditi u narednih pola sat,bas mi prija ovako da u miru pijem..obozavam miris skuvane kafe..
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 21.3.2015 14:55:34
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Branki evo receptic Pola kg zutog secera se pomesa sa.6dlc vode dodati i kafena kaš.jagorčevina i bosiljak 8 lista lovora 3 supene kašike žalfije í koren koprive i jedna kafena kašike bokvice.staviti sve zajedno da se kuva do ključanja skloniti da se ohladi procediti.3puta na dan pre jela. Sad moj tata nije naveo da se prvo stavi samo secer da se karmelizuje,pa onda stavi voda. Dodajes posle sastojke. Imam malu flasicu, pa dajem deci. Moja deca su spavala, tj Teodora jos uvek spava. Sofija je spavala tri sata. Za to vreme sam ja citala knjigu. Mm nije kod kuce. Sad da rucaju, pa opet napolje. Izvodila sam na kraju Sofiju pre podne.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 21.3.2015 14:58:50 >
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 21.3.2015 16:26:22
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Jaoj šopiiiing - jao što neće biti broja za meneeeeee Ne da nije bilo broja nego pola stvari nije bilo Htela sam ani da kupim haljinu elza, ali nema broja. Košulju što sam htela, nema. Majca - nema! Kupila sam sebi i Ani patike. U C&A Ani 4 potkošulje, meni nazovi 2 brusa (nemaju one za dojenje, pa kupujem nešto što može lako da se skloni uglavnom budu oni ili sportski ili oni za tinejdžere) i to je to. Ostalo su potrepštine za Luku - pelene, pavlovićeva, vlažne maramice)
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 21.3.2015 16:59:41
|
|
|
|
Bibilib
|
Cao mame,kod nas je tako lepo vreme da smo pre 15-tak min.stigli kuci,bili smo u setnju....
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 21.3.2015 17:08:23
|
|
|
|
branki*
|
hvala,sanjice..to ispadne bas puno sirupa onda..moze li da stoji ili bacas sto ostane kad prodje kasalj? trco,ja ne kupujem nista,cekam da smrsam
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 21.3.2015 17:11:16
|
|
|
|
emicaa
|
Nešto mi se jelo slatko ima otvorim čokoladu pa ću kao pojesti koju kockicu i na kraju pojedem cijelu,Dora samo kockica,pih jesam prase. Ovde kao da je novembar,tmurno,hladno,oblačno
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 21.3.2015 19:43:44
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: branki RR hvala,sanjice..to ispadne bas puno sirupa onda..moze li da stoji ili bacas sto ostane kad prodje kasalj? trco,ja ne kupujem nista,cekam da smrsam Branki, ja imam samo jedne farmerke u koje mogu da uđem od pre porođaja i helanke. Mada... ide lepo vreme u sve suknje mogu uletim uglavnom pa me boli paja a i u haljine. A ja gore se ne širim ešto posebno, tako da majca i košulja su mi bile najmanji problem. Nadam se da ću do leta makar malo smršati
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 21.3.2015 19:55:21
|
|
|
|
veselicaa
|
Trco ja nista nisam kupovala posle porodjaja osim neke haljine,helanki ili trenerki.Secam se udjem u prodavnicu,nadjem super farmerice a ne mogu da ih navucem ni do pola butina A nisam nesto ni bila debelea,nego se verovatno kukovi rasire pa dok sve dodje na mesto.Jos me muz pita "a sto ne kupis veci broj"?Ma nema veci broj,cekam dok ne uspem opet da se uvucem u svoj broj Jesmo mi zene komplikovane ali sta ces
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 21.3.2015 21:48:37
|
|
|
|
Mariya
|
Veče mame!! Evo je tema za istresanje negativne energije prema muževima: KLIK Da ne pišem ovde, napisala sam tamo šta je danas uradio. H opet sisa na 2-3 sata, ne znam da li je to bio skok u razvoju , ostalo je jedino trpanje ruku u usta ali to traje vec mesecima. Ali ako ovaj zub ne izađe u roku od 2-3 dana izludeću. Desni u joj ogromne i crvene, providi se zubić ali ne probija. Idemo sutra kod kumova tj Lucijine kume, jako ih volimo svi, jedva čekam!!! A sad čekam red, još se nisam ni okupala,treba i kosu da operem, osušim i stavim H u krevet u pola 11, a ko zna hoću li imati tople vode pošto se Lu još kupa srce moje, napuni kadu pa roni, preslatka je, nadam se da će da voli vodu i kupanje kao mi
< Poruku je uredio Mariya -- 21.3.2015 21:51:25 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 22.3.2015 6:59:26
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame Mi smo juce setkali po Bigu. Lele sto ja ne volim guzvu, lepse je tamo setati radnim danom i to pre podne kad nema nikoga. Danas idemo kod mog batice. Mm ostaje do srede, i tako...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 22.3.2015 7:48:06
|
|
|
|
doktorkakristal
|
jutro mame
|
Anketa
jel vam se svidja ime Tena za devojcicu?pisuljicada (
26%)
ne (
74%)
Ukupan broj glasova: 122Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!