|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 03/15 [chat]
20.3.2015 12:55:06   
vonavoj
Nm pa beba svako malo sisa,a mi se zalimo;! Nista gore kad su bolesni! A tebi svaka cast!!
Mi se dva sata setale,sad cu rucak!

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 851
20.3.2015 13:03:17   
emicaa
Ljišo sorry što pitam ali jel nema ko da ti pomogne ili niko nije voljan da pomogne?
Nm svaka ti čast ženo user posted image
Moje djetence spava,kad ustane u kuhnji radim generalku,da posle samo prebrišem što treba a danas ću izribati viseću i tako te stvari.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 852
20.3.2015 13:07:09   
vonavoj
Ljiso,ona bas voli da spava!
Nm,jesi li odspavala u cugu sat vremena??? A ykupno 3?

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 853
20.3.2015 13:09:43   
branki*
NM,stavrno svaka cast,troje male dece,od kojih jedno bebauser posted image
moj kolac gotov..imam kupatilo da prebrisem kasnije i to je to.cekam bozu da dodje,jos malo ce..
i tako,nista drugo kod mene..pije mi se kafa...ne znam da li ima neko ogranicenje koliko kafa sme da se pije dok se dojiuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 854
20.3.2015 13:27:04   
New Mom

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Nm,jesi li odspavala u cugu sat vremena??? A ykupno 3?
Tri sata ponekad kad se zezne pa odspava duze.
Evo ovo dvoje strpah u krevete, al beba evo budna posle 20ak minuta. A taman se ponadah da cu mozda odmoriti u tisini jedno pola sata. Jbg.

A Von, citam juce negde da si napisala da te nervira prazna flasa vode. Oko cega se ti bre nerviras? Koji ce ti to? Ma sklonis flasu i kraj. Zar je to bas bitka oko koje treba da crpis energiju? Toliko bitnijih stvari ima. I kad se desavaju ruzne stvari, nekad je van tvoje kontrole. Al zar ima potrebe da dodatno stvaras sebi tenziju? Nista nije vredno toga.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 855
20.3.2015 14:38:32   
eca89

IZVORNA PORUKA: branki RR

..pije mi se kafa...ne znam da li ima neko ogranicenje koliko kafa sme da se pije dok se dojiuser posted image

Branki, ja je ne pijem uopste, nekad mi zamirise kad je kuham muzu, a patronazna mi je rekla da je ne pijem, ako bas moram, da pijem onu bez kofeina.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 856
20.3.2015 14:40:23   
vonavoj
Nm,naucicu! Ucim,veruj mi,trudim se da ne vidim te glupostiuser posted image i sve se svede da rasklonim i dzaba mi nervoza..znam,znamuser posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 857
20.3.2015 14:43:13   
vonavoj
ja pijem dve neskafe dnevno! I ovako sam drogi,jos bez kafeuser posted image Nisam ni prestajala da je pijem!
Vidis,sto se tice dece sam opustena..a ovakouser posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 858
20.3.2015 18:21:46   
Mala Elena
Zdravo mame, samo da vas pozdravim. Slabije se javljam jer sam ovih dana slabije organizovana i imala sam goste i isla sam u goste..user posted image
Sada oprala sudove pa seli da pojedemo mafine sa borovnicom dok mala spava user posted image Pokusavam od danas da je odvojom od sike. user posted image ne znam hoce li biti uspesno.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 859
20.3.2015 18:52:41   
Kata90
Svaka patronazna sestra vodi svoju politiku,ja moju nisam ni slusala sve sam radila po svome.....mislim da to ne utice na dojenje,ja 3 turske popijem svaki dan, sto mi je dovoljno,a tako sam i u trudnoci.....i sve je uredu sto kazuuser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 860
20.3.2015 18:55:54   
veselicaa
Ja kafu nisam bila prvih 3 meseci.ali nije mi se ni pila a i bilo mi zao zbog mleka.Hranu bas i nisam birala ali kafu nisam pila.

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 861
20.3.2015 19:21:16   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: vonavoj

ijuuu da znas kolko ne voli da spava nikad to ne bi reklauser posted image Ona se sve do nedavno borila svim silama da ne spava i nije htela da spava a san joj je preko potreban jer ja nju izmorim preko dana fest. Evo npr danas od 14h smo napolju, usle smo unutra oko pola 6. Napolju smo se vijali, loptali, penjala se po nekom kamenju koje imamo u dvoristu, hodala po ivici od silo jame (srcka da me strefi vezba zenska ravnotezu), igrala se u zemlji i u pepelu bukvalno, sakrivala se od mene da mi srcka stala jer nisam mogla da je nadjem a mali djubrov se ne javlja. Komsija me preko njive cuo kako je dozivam i u kolikoj sam panici, a ja obisla i kokosinjac i silo jamu i letnju stalu i stalu i "tunele" izmedju tuja, bila do baste, izasla na put da vidim da nije negde slucajno iz dvorista maknula. Ma ne znam kako nisam osedela vec sam pomislila da cu da se ubijem ako je ne nadjem. jako sam se uplasila. A ona djubrov mali u svinjcu. I ne javlja se bole je briga. Komsija krenuo do nas kolima da bude brzi da sto pre stigne.A kad sam je videla tacno je u meni proradilo ono da li da je bijem ili da je ljubim. Plakala sam od srece ljudi moji. Uf...Strasno.

IZVORNA PORUKA: emicaa
Ljišo sorry što pitam ali jel nema ko da ti pomogne ili niko nije voljan da pomogne?

Jao Emice jedino ko moze da mi pomogne i ko ima iole vremena je moja mama. Ona preko cele nedelje cuva bratanca, a neretko i vikendom. Tako da ispada kao i ona zena da radi. Cuva ga o 8 do 15h. Tamo snajki i bratu sve pospremi skuva, dete je cisto presvuceno jel i td. Pa onda u 15h ode kuci pa kucu svoju sredjuje imaju i oni dvoriste, pegla svima sve u kuci i td. stvarno bih bila djubre kad bih je pitala da mi pomogne plus je jos i dijabeticar. A cesto ode i svojoj sestri da pripomogne jer tetka zivi sama, sad je tetka cak izgubila i posao. Ma haos. Tako da eto Duca i ja sve solo. Sveki dodje s vremena na vreme otprilike jednom mesecno i ona mi zena pomogne stvarno ne mogu dusu da gresim al ne mogu ja da trazim ne znam sta od nje, zena je matora ima cak i praunucice.

Jao idem da kupam ovo moje brljavo dete. sinoc je zaspala u pola 8 a evo sad je jos nisam ni okupala. Cekala sam da prostite da kaki i evo cujem obavila je. Odlicno sad moze da se spava. Idem da je kupam i uspavam pa stizem na rr. Moram jos da pohvalim muza kad se vratim na rr.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 862
20.3.2015 20:38:43   
vonavoj
Zakljucila sam da voli jer je ustala u 7,a u 10 vec spavalauser posted image
Mi smo danas 2 sata bile napolju,ja mrtva,njoj nista..legla jw sinoc u 11,ustala u 9.. I nista od popodnevne dremke..nadam se da ce u 10 zaspati!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 863
20.3.2015 21:30:07   
Mariya
Dobro vece mame!!
Ljisa hoce da hvali muza a ja preklinjem moderatore da mi dozvole da otvorim temu "Čime vas je muž danas iznervirao?" i to u tamo u našoj svakodnevici jer to u zadnje vreme radi svakodnevnouser posted image Znam da ima tema moj muž je... ali tamo se muževi hvale, treba nam jedna gde ćemo da ih kudimo!!!
Boli me glava i malo mi je muka. danas je H bila neizdrživa,stalno je plakala. Probudila se u 03,45 (a već mesec ipo spava celu noć). Nisam je dirala,i taman kad je počela da kunja mm pametni ustane da ode na wc i probudi je jer je škripao krevet, pa poduser posted image i na kraju se toliko razbudila da sam morala da je podojim.Pa se naravno probudila kasnije, pa je manje spavala...I neprestano hoće da sisa već 2 dana. Desni su joj ogromne a zub nikako da izadje, ruke su joj neprestano u ustima, sigurno je muči i to, a sve se mislim da je možda i skok u razvoju, jel' beše da ga imaju sa 6 meseci?
Evo je opet plače. I kad je nosamuser posted image Danas nam je drugi dan krompira, možda joj je stegao stolicu jer nije kakila ceo dan, možda je i to muči.Uh, baš nas je sve snašlo. Bar mi je Lu dobro.
Srculence, probaj nekoliko dana da samo ležiš sa njim i dojiš ga. Pusti kućne poslove, samo ga pusti da sisa da ti navuče mleka.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 864
20.3.2015 21:35:26   
Ivanka 75
Mariya, ja bi sad lisala na tu tvoju temu ali eno istresoh se malopre u negativi.
Moja dusa dobila temp veceras, ceo dan je bila vesela i ko cigrica, samo oko pola 8 vidim poce da kuti, jedva gleda na oci, pre tiga nije ni vecerala kako treba, samo nekoliko zalogaja, izmerim temp u pola 9 38,5 i to za 5 min. Dok sam otisla po brufen ona zaspala na kaucu, probudim je popije brifen i evo jos mi spava u krilu a od mm ni traga ni glasa.
Krvi cu mu se napiti kad dodje!

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 865
20.3.2015 21:41:41   
Sanjica26 RR
Dobro vece zene! Tu sam na kratko. Idem da se tusnem i da citam knjigu. Sofija spava. T se vratila sa gimnastike i sad se sprema za spavanje. Kad bi deca sutra duze spavala bila bih zahvalna.
Ivanka poljubac za Ivu. Vec sutra ce biti bolje.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 866
20.3.2015 21:48:07   
Ivanka 75
Znam Sanjice, hvala user posted image
Kako ruka Sanjice?
Ja moju modricu na guzi jos cuvam user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 867
20.3.2015 21:54:43   
Sanjica26 RR
Bolje mi je, ali imam modricu. Dobro je kako je moglo da bude.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Direktna veza do poruke: 868
20.3.2015 21:57:20   
Ivanka 75
Ja sam nogom stala na stakleni stocic kad sam bila mala, na srecu nisam se isekla jer je staklo samo ispalo iz lezista i palo pored moje noge. Sreca u nesreci.

Direktna veza do poruke: 869
20.3.2015 22:01:36   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: Mariya

Dobro vece mame!!
Ljisa hoce da hvali muza a ja preklinjem moderatore da mi dozvole da otvorim temu "Čime vas je muž danas iznervirao?" i to u tamo u našoj svakodnevici jer to u zadnje vreme radi svakodnevnouser posted image Znam da ima tema moj muž je... ali tamo se muževi hvale, treba nam jedna gde ćemo da ih kudimo!!!

Samo da znas da bi ja svpg prva ispljuvala. Danas me je iznervirao za medalju.user posted image

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 870
20.3.2015 22:06:49   
Misha i Ljisha
Ivanka drzi se zeno.
Nego da pohvalim mmuser posted image (retko ga hvalim). Danas je medjunarodni dan srece i danas je on usrecio mnogo ljudi. Pozajmio je novce na sebe da da coveku koji treba sa detetom da ide u Italiju kod lekara na kontrolu (dete bilo na transplataciji jetre) jer mu firma gde radi nijedaladonaciju a obecali su. Stoka. Usrecio je drugara tako sto je prodao 20 sireva u firmi gde radi a sir naravno pravi majka od tog druga. Usrecio je Ducu,kupio joj je kinder jaje. Sad se zeza da ce i mene da usreciuser posted image al vec me usrecío,lozió je vatru i nahranio žuću (eto injega je usrecio). Jel treba jos da kuckam?

Direktna veza do poruke: 871
20.3.2015 22:19:10   
Ivanka 75
Ljiso user posted image za muzica

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 872
21.3.2015 7:06:09   
branki*
jutro,mame....noc prosla ok,zaspala u 9,pa se budila da sisa u 1,pa u 4..kad bi svaka bila tako,ja zadovoljna..juce je generalno bila super ceo dan,nije se drala,a citavo pre podne se sama uspavljivala..
mariya,uh,ima skok u razvoju u tom periodu,a vrlo moguce da je desni bole i svrbe,pa hoce cesto da sisa i budi se..verjem da si odlepila od gospodina muza.
ivanka,kako je iva od jutros?
dijo,sta je bilo sa vama,kako decica?
nama juce bili drugari sa dvoje male dece,jedno kao moj boza,a drugo od godinu dana..bilo ok.skroz sam zaboravila kako izgleda dete od godinu dana,i ono maltene bebauser posted image
zbuckala za proju,pa cu je peci za dorucak,rucak imam.mozda zovnem tatu da dodje na rucak danas,mada je danas dan za fudbal,tako da pitanje da li ce doci...
ostale mameuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 873
21.3.2015 7:08:47   
emicaa
Dobro jutro,Ljišo bravo za muža user posted image
T opet lošije spavala,već oko 12 sam je uzela kod sebe ali nema veze zaspala sam mazeći je.
ova izgled ima jutarnju akciju,krevet škripi li škripi user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 874
21.3.2015 7:19:13   
daca77
Jutro i od mene user posted image
Ovde je lepo, suncano jutro...
Mene ova beba bas zeza...dojenje u pola 2 i u pola 5. Usitnila je prilicno...tesko da cu vise izdrzati ovaj tempo...osusila sam se skroz...
Veliki user posted image

< Poruku je uredio daca77 -- 21.3.2015 7:20:06 >

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

Anketa

Ime za devojcicu
paki

koje je lepse ime?

MIA (79%)

Vladana (21%)

Ukupan broj glasova: 121

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here