Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 20.3.2015 12:42:24
|
|
|
|
wivern
|
Adulence to sam ja mislim ta sto jede pile Ali zene ja sam u trudnoci set_ala svaki dan po deset_ak km. Ima i toga.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 20.3.2015 12:50:33
|
|
|
|
jabudic
|
Wiv, i ja u prvoj svaki dan po 10ak km i ugojila se oko 25kg U drugoj nisam mogla jer sam imala malo dijete. Šetali smo svi skupa s vremena na vrijeme, ali ne 10km. A sad imam dvoje djece i radim. Posao mi je kacelarijski, dakle 8h za kompjuterom, ne dozvoljava neku šetnju
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 20.3.2015 12:51:35
|
|
|
|
adulence
|
e wiv htedoh ja da napisem da mi ti licis na takvu,nikad necu zaboraviti kad sam te upoznala,zamrzla sam se kako zeno izgledas...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 20.3.2015 13:05:11
|
|
|
|
Frcokla
|
Cinjenica da je svaka zena prica za sebe. Opet, ja se mnogo opterecujem, postanem nervozna i da ne kazem depresivna... pa sam stvarno manijak. Jer samo jednom u zivotu sam imala 54 i to je bio maximum, (bila sam dva meseca kod tetke u Nemackoj, jela sve i svasta )a cinilo mi se da sam kipela na sve strane. Kad je neko sitan onda to tako izgleda. A opet, kad vidim neke trudnice, koje stvarno imaju viska... i previse, opet su mi lepe, prelepe!!! Pa zasto onda tako ne mogu samu sebe da definisem? Na drugima mi je divno da vidim, i ne deluje strasno, ali na sebi, uffffff............ nikako.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 20.3.2015 13:11:07
|
|
|
|
jabudic
|
Frckola, ja se isto tako osjećam, mnogo mi smeta, i mnogo se opterećujem. Iako mi se ne vidi mnogo, kad ja znam koliko je to kad stanem na vagu- poludim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 20.3.2015 13:18:15
|
|
|
|
adulence
|
meni je samo krivo sto nisam ostala trudna sa mao manje kilograma,jer sam imala visak od sigurno 5 kg,a inace sam za sada zadovoljna jer se jos nisam ugojila a 14 nedelja,ali ni to mi nista ne znaci ,citam juce sa ivom sam tek pocela da se gojim u 20 nedelji a do kraja sam nabacila nekih 13,14 kg...ali isto tako znam da ce to posle da ode brzo...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 20.3.2015 13:26:13
|
|
|
|
suzi kju
|
Ja sam sad ostala trudna svakako sa kojim kilogramom viska,i pretpstavljam da sam nabacila jos par kilograma,ali nisam fzicki aktivna uopste,to sto setkam po kuci se ne racuna,ali sta cu,skinucu kad se porodim,samo da izguram sve ovo kako treba,da smem setala bih konstantno,posto ne smem onda nek se i ugojim,ne jedem puno zbog mucnine,ali cim se ne trosim ne cudi me da se gojim... Necu dozvoliti da budem krmaca,msm da necu ni doci do te faze obzirom da jako slabo jedem,hranim se sto zdravije,izbegavam slatkise grickalice pa kako bude...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 20.3.2015 13:37:07
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: adulence e wiv htedoh ja da napisem da mi ti licis na takvu,nikad necu zaboraviti kad sam te upoznala,zamrzla sam se kako zeno izgledas... Za ovo imas veliku moku i kolac po zelji u costa caffee-u Divna si Jabude moja se sestra u sve tri trudnoce gojila po 30kg i uvek vracala na staro bez problema. i sad izgleda bolje od mene. Tako da, sto neko rece, sve smo razlicite. A isto tako sve trudnice su predivne a to kazu i muskarci. ni jedan muskarac nece videti debelu trudnicu nego samo trudnicu, mi smo zene mnogo teze po tom pitanju.
< Poruku je uredio wivern -- 20.3.2015 13:39:32 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 20.3.2015 13:52:03
|
|
|
|
Frcokla
|
Eto... Divno da smo tu kao podrska jedna drugoj! Jer ponekad se osecam kao da ce me neko iskritikovati ili osuditi. Sto znam da moji roditelji svakako hoce. Uskoro treba da idem kod njih na dve-tri nedelje, bice borbe. Ne jedem dovoljno, od cega ce beba da naraste, i slicno. A ja verujem da malisa svakako sebi uzima sve sto mu treba, jela ja vise ili manje. Ta vaga u odinaciji svaki mesec, i ja strepim od nje. Pa jos sama moram da procitam kg da oni upisu... Horor.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 20.3.2015 13:56:33
|
|
|
|
adulence
|
ma daj Wiv samo prenosim zenama sta sam videla,nadobijah se ja danas ovde poklona samo tako...heheheh...najvea smo podrska jedne drugoj....u to ime ja se sad najedoh....ahahhahaha....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 20.3.2015 14:27:03
|
|
|
|
suzi kju
|
A ja ujutru idem da vadim krv,spremam paprice za sledecu kontrolu koja je u sredu,jedva cekam da vidim koliko smo porasli jupiii jeee
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 20.3.2015 14:36:55
|
|
|
|
Jekica_88
|
Ja bolje da se ne javljam . Em sam niska , em vec imam veliki visak od 15 kg i sad cu da natucem jos toliko , trebace im buldozer za mene
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 20.3.2015 14:54:26
|
|
|
|
Tanjica81
|
Pozdrav drage... nisam se javljala, bila sam bas zivcana. Danas su mi se javili iz NS sa rezultatima AC- sve je ok, devojcica. :-) Sad mi je lakse..ali ovi hormoni ce me srediti. A sto se kilaze tice zasto se opterećujete... ja sam oko 156cm i 63kg...tako da opustite se i uzivajte. Sad cu da iscitam sta ste pisale... Pozdrav
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 20.3.2015 14:56:55
|
|
|
|
choopa choops
|
jabudicu srećna godišnjica Što se dijete tiče, dijeta je ta da ne jedeš ništa! Kad se samo sjetim Preporodila sam se od porođaja, konačno jedem kad šta hoću i koliko hoću. kakvi crni kilogrami, jedite ženice kad možete. Ali što jes' jes', beba je imala odličnu kilažu, bez obzira na moje gladovanje! šerpice a vidim ja nema Klarite danima ni da priviri na RR Inače išli smo danas da izvadimo pasoš. Samo ne znam koji će nam đavo, s obzirom da ova mala stalno plače, sa njom teško da ćemo igdje putovat
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 20.3.2015 15:05:23
|
|
|
|
suzi kju
|
Ja da mogu da jedem i da mi nije muka verovatno bih obracala paznju sta koliko i kad jedem,obzirom da jedem da zadovoljim potrebe organizma za vitaminima hitratima i proteinima,ne razmisljam o kilazi... Samo nek sve prodje kako treba,pa kad krenu njih dvoje da me zezaju kad se rode,oticice kilogrami ocas posla
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 20.3.2015 15:08:07
|
|
|
|
Frcokla
|
Sad sam se bas jako obradovala, kad vidim koliko vas ima novih prijavljenih na listi RR trudnica posle mene!!!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 20.3.2015 15:10:09
|
|
|
|
Anoniman
|
ja cu ako Bog da tek posle kontrole, da stavim ticer i da se prijavim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 20.3.2015 15:11:59
|
|
|
|
suzi kju
|
Da da ima nas,nisu se sve dame upisale,ima ih jos... A sta znace oni paketici pored svakog imena?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 20.3.2015 15:13:40
|
|
|
|
Anoniman
|
paketici su kada ne znas da li je ili
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 20.3.2015 15:13:50
|
|
|
|
jess021
|
Zene drage, sad cu neke da razocaram. Ne mozete se ugojiti od suplemenata, moze samo da vam se poveca apetit, pa eventualno zbog toga, ali zbog samih tablete nikako, Da, ja cu nastaviti dalje Fembion 2, valjda. Posto kako predstavnici obilza doktore ovi tako prepisuju. Ja napravila krempitu i crkla, sad jos rucak, pa cu da se malo izvrnem na krevet.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 20.3.2015 15:14:50
|
|
|
|
Maraj
|
Da da a kod suzi su dva paketica iznenađenja
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 20.3.2015 15:16:15
|
|
|
|
Frcokla
|
Paketic, pa valjda pokloncic salim se, pretpostavljam da znaci iznenadjenje, ukoliko jos uvek nismo saznali pol. A onda su crtice ili plave ili roze... E da pitanje, kod mene na UZ pre 10-ak dana, kazu da je posteljica postavljena pozadi, odnosno polozaj Posterior. Sta to znaci, i koliko se posteljica uopste pomera, i jel to u redu? Sta da ocekujem?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 20.3.2015 15:17:03
|
|
|
|
suzi kju
|
Ahaaam okic,jer vidim kod nekog a kod nekog paketici,pa nezz ocemu se radi... UM na mene to ne deluje,ja nemam nikakav apetit,samo mi je muka,jedino mi se juce tako jeo onaj restovan krompir ,al sam posle jedva prezivela,figurativno,dok je zelidac svario hranu,i nista vise nisam jela sem jedne jabuke..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 20.3.2015 15:18:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Suzi i kod mene je tako, zadnja 3 dana mi je strasno muka, ne mogu da jedem nista, gadi mi se i voda
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 20.3.2015 15:19:59
|
|
|
|
suzi kju
|
Daaa dva,i kod sagitarius isto dva,al se ona nije upisala jos uvek... E da,msm da vam nisam rekla,onog dana kad sam prokrvarila i isla u front,ona nadrndana doktorka mi rece da ipak postoji pregrada izmedju bebana,tako da nisu jednojajcani,sto me raduje,jer postoi sansa da budu decko i curica UM verujem ti,imeni isto tako,juce kad sam to bila gladna mislila sam da me mozda prolaze mucnine,al odmah nakn obroka sam videla da nije tako ...
< Poruku je uredio suzi kju -- 20.3.2015 15:24:00 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?