Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 18.3.2015 8:56:24
|
|
|
|
Anoniman
|
jutro ja budna odavno, popila lek, malo vas citala. blago svima koje idu na pregled, i srecno. ja sa unom nisam ni u pocetku spavala na stomaku, a sada dok me grudi ne bole punooo kradem i spvam na stomaku i znam da ne treba da se protezem, a nekad to nesvesno uradim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 18.3.2015 8:57:14
|
|
|
|
adulence
|
gaga prvo dobrodosla,a sto se snova tice vrlo su cudni u mom slucaju tokom cele trudnoce...ja sam inace danas punih 13 nedelja,prosto ne znam kad pre...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 18.3.2015 9:00:01
|
|
|
|
jabudic
|
Jutro i od nas! Gdje se pohvalih sinoć kako divno spavam, pola noći sam buljila u plafon Jutros jedva ustala. Da dam djeci doručak pa da ih pošalem u dvorište i da radim.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 18.3.2015 9:11:08
|
|
|
|
soni
|
dobar dan drage zene... i ja lose uzas spavala..prvo sto beba lupa, smeta mi veliki stomak a i sanjala sam da me muz vara pa sam se isplakala ko kreten ...moram obvezno da se vise aktiviram i umaram da ne sanjam gluposti.... kisa, duva, tmurno al izlazim iz kuce definitivno..
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 18.3.2015 9:31:39
|
|
|
|
Anoniman
|
bebilulu tako se i ja utripujem da su mi simptomi manji, pa se mislim da li je sve ok, jedva cekam uz kod moje dr. npr grudi me uopste ne bole kao sa U,bole ali ne toliko, jedino po venama i bradavicama bih rekla da sam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 18.3.2015 9:34:18
|
|
|
|
jabudic
|
Jao, Soni Ja sam skoro sanjala da mi je muž na nekoj rehabilitaciji, i odemo mi da ga vidimo, on se brčka u bazenu, a oko njega 2 u minimalnom bikiniju, kosa do dupeta, izvajane, služe mu piće i trče oko njega. Baš sam se potresla i bila ljuta čitav dan. Još ja i u snu trudna, još mi veći stomak, ružna, debela, užas! A njega žene inače vole, pa mi je još teže palo, kad sam ja u ovako ruiniranom stanju
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 18.3.2015 9:35:00
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro jutro debelice, ja još u krevetu, izlezavam se... E da, vi koje idete na ulepšavanje i farbanje, meni je neko rekao da do trećeg meseca ne smem da se farbam, zbog kiseline, jel to tačno? A imam i ja ruzne snove, ranije nikad nista nisam sanjala a sad nema noći da nešto ne sanjam, uglavnom je to da krvarim, da sam imala spontani, sanjam neke bebe, valjda od previše razmišljanja, i onda kad ustanem trk u kupatilo...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 18.3.2015 9:38:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Suzi , ja mislim da smeju farbe na biljnoj bazi, bez amonijaka, evo ja se kao baksuz prvi put ofarbala krajem februara, doslo mi bilo da promenim boju, em nisam znala da sam , em mi se boja nije primila ahahha, ona babska prica kod mene pali
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 18.3.2015 9:38:39
|
|
|
|
suzi kju
|
Soni i Jabudic pa vi ste šašave, ja muza ne sanjam, samo to vezano za trudnoću, i često nešto nepovezano, razni likovi i tako, al se trudim da ne razmišljam, nego po bapski čim otvorim oči pogledam kroz prozor i kazu snovi se zaborave, i ima mozda istine u tome, ne znam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 18.3.2015 9:38:47
|
|
|
|
adulence
|
ja sam s sa Ivom normalno farbala,sada se namestilo tako da se nisam farbala od kada sam saznala da sam trudna pa je kao proslo 3 meseca ,ali ne namerno sasvim slucajno,tako da ne znam ,a i kazu da ima onih farbi bez amonijaka,pa su mozda bolje te....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 18.3.2015 9:40:00
|
|
|
|
suzi kju
|
A ne moram ni da se farbam ićiću malo šarenaaaa hihi, uvodim novi trend
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 18.3.2015 9:40:57
|
|
|
|
jess021
|
I ja sam poranila, budna sam od 7h Ja jos uvek spavam na stomaku, nekad ne mogu bas da se namestim zbog grudi, ali snalazim se. I ja danas idem na ulepsavanje, na depilaciju Suzi, ja sam se ofarbala sa Garnier Olia farbom, bez amonijaka j i uopste ne smrdi, milina.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 18.3.2015 9:41:56
|
|
|
|
Anoniman
|
a ja kupila novu farbu lorealovu led cokoladnu bez amonijaka, i sada je ne isprobah , kada ja budem mogla proci ce joj rok ne da mi se iz moje crne pa to ti je
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 18.3.2015 9:43:19
|
|
|
|
jabudic
|
Suzi, meni jako teško padaju ove promjene na mom tijelu, plus imam problem zadržavanja tečnosti i često sam natečena i nikakva. I ne osjećam se baš fino, samoj sebi sam kao morž. To je ono što ne volim u trudnoći, koliko god pazio, ne pitaš se, pogotovo ako ti je organizam sličan mom i sklon gojenju. Noćas sam u snu odlučila da više ne jedem hleb i slatkiše I vjerovatno mi je i tada došlo u snu kako sam ja nikakva, a mm zgodan i stvoriše se ove dvije dostojne njega, da mu prave društvo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 18.3.2015 9:43:41
|
|
|
|
suzi kju
|
Pa mogu i da se ofarbam, al neću svakako dok ne idem sledeće nedelje na ultrazvuk... A što se tiče simptoma, juče kad sam to prokrvarila, čitav dan mi je bilo muka, pa sam se u svom strahu i nasmejala,čim mi je muka znači da su oni još tu, pošto mi je svašta prošlo kroz glavu...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 18.3.2015 9:47:12
|
|
|
|
suzi kju
|
Jabudic razumem te, svi smo mi različiti, a i podsvest je čudo, i u snove ti dođe nešto što ti na javi nebi ni palo na pamet, al dobro... Vole oni nas i debeljuškaste i neofarbane
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 18.3.2015 9:54:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Mene malo grebucka grlo, smem li nesto da naprstim, npr Unin sprej apis gola
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 18.3.2015 9:57:17
|
|
|
|
jabudic
|
Da podvučem, ja sam ofarbana Ali debeljuškastu ne volim ni samu sebe, pa ne očekujem ni drugi da me vole
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 18.3.2015 9:58:43
|
|
|
|
branki*
|
farbanje i minival u trudnoci
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 18.3.2015 10:10:13
|
|
|
|
superm
|
Vozdra! Kiss za sve Juce sam se divno osećala, sinoć povracala i od jutros se vučem ko mačka po kuci...
< Poruku je uredio superm -- 18.3.2015 10:14:05 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 18.3.2015 10:15:01
|
|
|
|
suzi kju
|
Hahah obavezno podvuci Meni je prva trudnoća koja ide, hvala Bogu kako treba i jedva čekam da počne da mi se poznaje stomak, i da se beba mrducka, biću najponosnija debeljuca
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 18.3.2015 10:28:56
|
|
|
|
jess021
|
Ja sam se najela i odoh u skitnju, sutra opet kazu kisa, pa da iskoristim lepo vreme. Bye, bye!!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 18.3.2015 10:29:12
|
|
|
|
adulence
|
i ja sam stalno ofarbana,a ovih dana mi se bas nesto ne da da otrcim do frizera,ahahahahha....i ja sam sebi onako sva pihtijasta,bljaak,ali sve u rok slzbe,posle cu da se istanjim kao i sa Ivkom...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 18.3.2015 10:40:51
|
|
|
|
Maraj
|
Ja sam se ofarbala sredinom januara pred VTO od tad ne. Inace ombre je u modi Jess jer se ti farbas u pkavo? Kako ti je izvukla ta farba bez amonijaka. Ja imam crveni pigment pa sa svakom farbom ispadnem gotovo isto i ako uzimam pepeljaste nijanse. Ja mislila da se ofarbam za mozda dve nedelje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 18.3.2015 10:48:29
|
|
|
|
suzi kju
|
Maraj i ja sam se farbala tad otprilike, sad se ošišam i isfeniram a obzirom da moram više da odmaram i budem u kući, farbaću se za par nedelja, taman kad napunim tri meseca...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?