|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat]
16.3.2015 21:20:17   
Maraj
Joj suzi mogu misliti kako se osecas al verujem da je to sve ok.
Mene prestao da bolucka stomak al evo celo vece nesto mi treperi u stomaku. Ne znam sta bi to moglo biti? Treperi pa stane i sve tako naizmenicno celo vece

(odgovor članu sagitarius)
Direktna veza do poruke: 1176
16.3.2015 21:25:22   
suzi kju
Taman se čini mi se malo opustim desi se tako nešto što me izbaci iz koloseka, ne boli me stomak uopšte, evo sad sam išla ponovo i sad nema ništa, al uvek postoji taj glupi strah od odlaska u toalet, strašno, biće valjda sve, videću kako će biti kasnije i sutra...
A Sagitaurus u pravu si i ti, ne može bas sve ni da prođe glatko, promena za organizam za 360stepeni,hormoni,materica, svašta nešto...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1177
16.3.2015 21:34:48   
Anoniman
Suzi, lezi , uzmi terapiju , nije to nista, govor ti neko ko isto panici, ali tako je i meni bilo. Cuvaj se, i miruj sutra! Bice sve ok :*

(odgovor članu suzi kju)
  Direktna veza do poruke: 1178
16.3.2015 21:39:42   
suzi kju
E sad stvarno ima da lezim dok ne uđem u četvrti mesec, i ja se bas zajebavam da izvinete na izrazu... Nije prijatno nikako, al opet bilo mi je već tako i rekli da je sve u redu, pa se i sad vodim time, trudim se da ne paničim, muzu ništa nisam ni rekla... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1179
16.3.2015 22:29:16   
jabudic
Suzi, odmaraj! Vjerovatno nije ništa strašno, ali da ne bi razmišljala, ako su ti već rekli da miruješ-miruj!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1180
16.3.2015 22:31:47   
suzi kju
Pa moram , evo javno obećavam, više ću vas smarati ovde... I dalje nema ništa, Bogu hvala, nadam se da se neće ponavljati user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1181
16.3.2015 22:38:42   
jabudic
Od tikera vidim ništa user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1182
16.3.2015 22:54:32   
jovicaa
ja bila danas na uz-u i ctg-u.
na uz-u sve ok, a na ctgu kontrakcije od 80 i 100. necu jos dugo... osecam razne simptome. ali cekamo da krene skroz prirodno. odbila sam ginekoloski pregled i otisla privatno, posto bi me u bolnici verovatno vec uveliko porodili

don't shit where you eat :))

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1183
16.3.2015 22:59:44   
jabudic
Jovice, pa super si opet, 38. nedelja,
Vjerujem da to neće baš ovih dana.
Možeš ti tako i do 40.izgurati.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1184
16.3.2015 23:22:04   
jovicaa
joj nadam se da cu jos izdrzati..
racuna se da si 37, nedellja dok ne budes punih 38. onda si 38. i sve tako...
osecam kontrakcije stalno a kaze i doktorica po ctgu da necu jos dugo. moze da krene svakog casa. ko zna koliko sam otvorena, bas zato i nisam htela da me pregleda. kaze ona da sam u pravu mogla bi jos i da cacne nesto, pa da ubrza.. ali kao ona je sigurnija kada pregleda, pa je zato htela.. ja sam lepo odbila.

u sustini kaze i ona terminski je kad si punih 37 ali bilo bi dobro da jos izdrzim... ipak je sigurnije. a posteljica prvi stepen, po tome kaze da jos nije vreme bebi.

don't shit where you eat :))

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1185
16.3.2015 23:42:15   
jabudic
Odmaraj jos koji dan koliko god mozes, da napunis 38, onda je sve ok.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1186
17.3.2015 2:44:38   
Sandra_n
Um hvala za recept njaaam

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1187
17.3.2015 3:27:05   
Bokac
Zdravo zenske. Kod mene krenulo skroz lepo vreme.
I ja sa klincima posle skolice napolju bila ceo dan pa na tekvondo sa sinom.
Inace, konacno sam postavila tiker. A sto se tice uz-a i ja idem tek 31. marta.
Meni sad nakon one procedure za batu rade uz svakog meseca. Videcemo do kad ce tako raditi.
Ovde u regularnoj trudnoci rade uz jednom za citavu trudnocu i to je to.
Doktore sam konacno sredila i sad me vodi ordinacija za visokorizicne trudnoce. A mogu vam se pohvaliti
i da cu se poradjati u bolnici koja je na 7 mestu u citavoj Americi po opremljenosti i sposobnosti dr-a koji rade tu.
Nakon toliko crnih stvari koje su mi se desile eto konacno nesto lepo user posted image

(odgovor članu Sandra_n)
Direktna veza do poruke: 1188
17.3.2015 6:14:03   
serpica
Dobro jutro user posted image devojke....
Bokac bas mi je drago user posted image
ja pijem kafu a da budim dete za vrtic a onda odoh kod zubara.. sad polako da iscitam sta ste pisale jer sinoc sam zaspala u 21:20h... nisam izdrzala..

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Bokac)
Direktna veza do poruke: 1189
17.3.2015 7:10:13   
Maraj
Dobro jutro i od mene
suzi kako si od jutros?

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1190
17.3.2015 7:58:48   
adulence
Dobro jutro drugari....kako ste? Ja ovo moje dete ostavljam jos danas kod kuce sva je slinava i zapusena,pa neka je jos danas kod kuce...i mm mi je slobodan ,tako da ssmo svi zajedno...ja sam inave dobro jedino sto nocu ustajem sto puta da piskim....

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1191
17.3.2015 8:37:31   
Maraj
Jao i ja. Doduse jednom ustajem sto je za mene mnogo. Nikada nisam ustajala nocu da piskim pa mi i ovo predstavlja da kazem sladak napor. Ranije kako legnem tako se probudim a sad me pred zoru probudi bol u donjem delu ledja pa moram da ustanem i zbog toga

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1192
17.3.2015 8:41:08   
bubulence
Zdravo okruglice moje.! Svratih samo da vas pozdravim i popijem Serpicinu kafu, danima nisam dolazila da je pijem pa mi bas nedostaje user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1193
17.3.2015 8:46:08   
jabudic
Jutro user posted image !
Mene čitavu noć boljelo "srce", još me nije pustilo, ne mogu fino da udahnem.
Predebela sam za moje malo srce, to je veliko opterećenje user posted image

Ja sad počinjem da radim, malo kasnim, ali baš me briga, sinoć sam do 22h raduckala.
Evo kafa za ove koji su malo kasnije ustali user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1194
17.3.2015 9:16:04   
Anoniman
Jutrouser posted image , ja jutos ustala u 7, kucala post, i on mi nije otisaouser posted image pa sam jos malo odspavala, danas mi je bas muka, nisam ni za stauser posted image i od vode mi je muka!

Gde nam je Suzi?

(odgovor članu jabudic)
  Direktna veza do poruke: 1195
17.3.2015 9:39:46   
soni
Dobar dan trudnice....Na broju smo??

Ja pijuckam kafu pa cu rucak da skuvam i odoh do ikee dakupim posteljinice za bebu...i jorgancic...Kupila sma tamo i za Lunu i kao nove su ...Dobijamo prolecnu decu i sad razmisljam da cu lupati glavu kako da ga/ je obucem...Da kupujem jaknice 62 br koje ce nositi mesc dana pa posle na jesen ne mozeuser posted image , al dobro slate muke

Jabudic digne ti se i zeludac pa jos kad lezis na levoj strani pritisnes vise, meni je tako stalno :D

Suzi odmaraj...

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1196
17.3.2015 9:50:39   
suzi kju
Dobro jutro i od mene, noćas nisam mogla da spavam, tek sam zaspala negde pred zoru, bas sam uplašena i svašta nešto mi je prošlo kroz glavu... I dalje ima nečega, sad je više braon, oskudnije nego sinoć, u ponedeljak idem na uz, ne znam da li da čekam do tad ili da idem ranije user posted image

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 1197
17.3.2015 9:52:42   
Anoniman
Suzi ja mislim da ti nije nista, jer ti se vec desavalo, ali da bi ti bilo psihicki lakse, idi pre ponedeljka, bar da se uveris i sama da je sve ok!

Soniiii blago tebi vec kupovinauser posted image user posted image a reci mi je li znas pol bebice?

(odgovor članu suzi kju)
  Direktna veza do poruke: 1198
17.3.2015 10:02:15   
branki*
soni,a sta nosis saduser posted image ?

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1199
17.3.2015 10:04:10   
branki*

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Soniiii blago tebi vec kupovinauser posted image user posted image

haha,unina,mislim da ti ovo jedva cekasuser posted image od sveg srca ti zelim decaka jednog,pa da mu kupujes!moram malo da te diramuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here