Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.3.2015 17:40:07
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Sa kolinom Firtom i Nikol Kindman Before i go to sleep, nije los onako. Gledah jos i totalni trip od filma, predestination meni se svideo.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.3.2015 17:40:35
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Samo ti zezaj ne zeezam, ja pre neko vece gledala sa mm on line imam link
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.3.2015 17:42:34
|
|
|
|
jess021
|
MiLj, sad cu da ga skinem, pa javljam utiske, thanks. Predestination-gledala. UM, mislila sam da se secas sta sam pisala u temi za taj film, pa da si zato napisala. Meni je knjiga žasu i ne zelim ni da gledam film.
< Poruku je uredio jess021 -- 8.3.2015 17:43:13 >
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.3.2015 17:43:26
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: jess021 MiLj, sad cu da ga skinem, pa javljam utiske, thanks. UM, mislila sam da se secas sta sam pisala u temi za taj film, pa da si zato napisala. Meni je knjiga žasu i ne zelim ni da gledam film. e i meni je prvi deo knjige i film uzas, ali drugi i treci su mnohoo dobri
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.3.2015 17:44:15
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Pogledaj trailere pa odluci. Meni je ovaj predestination ispao sjajan. Kad ga pogledas javi se da ti kazem kako ja sumiram taj film posto sad ne bih da ti kvarim uzitak jedino ako bas hoces ahhaahah
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.3.2015 17:45:38
|
|
|
|
mali_mis
|
Jel gledao neko ovaj najnoviji Asteriks animirani film ? Jel valja, da znam da'l mm da me vodi kad dodje
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.3.2015 17:54:29
|
|
|
|
jess021
|
MiLj, ako bas imas zelju kazi odmah Jesi ti ono pisala da volis ljudima koji nisu gledali da ispricas film? Negde sam to procitala, ali nisam sigurna da li si to ti.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.3.2015 19:17:36
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: jess021 MiLj, ako bas imas zelju kazi odmah Jesi ti ono pisala da volis ljudima koji nisu gledali da ispricas film? Negde sam to procitala, ali nisam sigurna da li si to ti. o da to sam ja E pa ja bih taj film srocila kao kad se sprdas na racun najgore spanske serije. Gari je ustvari zensko i on je sam sebi i otac i majka
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.3.2015 20:20:08
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
jess ja pisem u temi da se ne zagubi od ove nagradne igre se zagubise teme covece . Cekam te sa utiscima a ja sad idem isto da pogledam neki film jos samo da se odlucim koji cu
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.3.2015 20:23:18
|
|
|
|
jess021
|
Ma micko samo ti pisi, ja cu pred spavanje da pogledam Before I go to sleep. U poslednjih godinu dana najbolji su mi Grand Budapest hotel i Interstellar, jesi gledala?
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.3.2015 20:25:23
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Hotel Budapest sam jos davno skinula al nikako da pogledam kontam moram da "pazim" dok ga gledam a trenutno mi mozak nije bas u pripravnosti . A interstellar isto nikako da pogledam sve ga zaobilazim. O cemu se radi u interstellar ajd budi malo opsirnija od trejlera ahahha E tek sad sam videla da si gledala predestination aj reci kakav trip od film ahhaha gari je sam sebi otac i majka i jos je sam sebe ubio a da se nije samoubio ahahahahha kakva pisurija. Before i go to sleep je onako kao stalno nesto napet a opet nikakva posebna tenzija.
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 8.3.2015 20:27:10 >
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.3.2015 20:36:38
|
|
|
|
jess021
|
Interstellar je apokalipsa, naravno. Potraga za drugom planetom na kojoj ima zivota, na njih 9 cini mi se gde su vec davno poslali neke istrazivace. Metju krece u potragu, ali dolazi do velikih promena u pojmu dimenzije vremena. Dok je on na tom putovanju, na Zemlji je proslo vec mnogo vremena, a on je ostario za nekoliko meseci samo. I njegova cerka se vec uveliko bavi tim pitanje druge planete i on pokusava na sve nacine da joj objasni tu vremensku razliku. Da, istrazivaci koji su ga poslali na tsj put u startu su znali da od toga nema nista. Mislim da sam pomalo konfuzna, ali takav je i film. Ja sam malkec subjektivna jer volim MM, ali dobar je film. Grand Budap. hotel sam gledala ima vec, ali sad je zbog Oskara ponovo aktuelan , pa sam ga se set_ila. Divan je.
< Poruku je uredio jess021 -- 8.3.2015 20:38:19 >
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.3.2015 22:44:17
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
eh sad cu da se bacim na filmove. Al sve se mislim da gledam psiho evo ide na foxu. Covece taj Hičkok je neverovatan. Gledala sam inace ovo u bioskopu. Dobar je osecaj kad ides u bioskop da gledas crno beli film
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 9.3.2015 2:45:00
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Odgledala interstellar. Zadavicu te utrnula mi guzica na stolici. Plus necu se opet naspavati. No film je dobar,mada predvideh da je on slao poruke cerki iz crne rupe. Cím su crnu rupu tolko spominjali znala sam da ce zavrsiti u njoj. :-D kakav ti je before i go to sleep?
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 9.3.2015 3:42:06
|
|
|
|
Ana RR
|
Meni se gleda McFarland sa K. Kostnerom. Je l se daje tamo, on je tek imao premijeru ovde.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 9.3.2015 11:44:15
|
|
|
|
jess021
|
MiLj, ajde nije tako strasno dugo , ma bas je dobar film, obozavam kako Metju prica sa tim njegovim naglaskom Before I go to sleep, nije los. Nisam pala u nesvest, ali kakavi su filmovi u poslednje vreme ovaj je i dobar. Nju bas i ne volem, ali Kolina da. Ana, ja nisam ni cula za taj fim. Cekacemo mi jos na njega
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 9.3.2015 11:49:59
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Jess stvarno je dobar film ali bre traje dva sata i 49 min Before i go to sleep sam pogledala isto zbog Kolina. I bas nisam navikla da ga gledam kao negativca prosto mi je bilo cudno. A isto Nikol ne vollim nesto posebno ali on mi je sjajan.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 9.3.2015 12:05:19
|
|
|
|
jess021
|
Da, on je odlican i ja sam pomislila da je to prvi film gde on ima takvu ulogu. Meni je super sa njim Kraljev govor. Obavezno pogledaj Grand Budapest Hotel, pa mi javi kakav ti je. A ja cu opet sad da kukumacem da mi neko preporuci jos nesto, kao sto se da primetiti sad sam poprilicno dokona
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 9.3.2015 22:25:32
|
|
|
|
Mala Elena
|
Upravo je na fox life-u premijera filma Elsa
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 9.3.2015 23:42:28
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Da, on je odlican i ja sam pomislila da je to prvi film gde on ima takvu ulogu. Meni je super sa njim Kraljev govor. Obavezno pogledaj Grand Budapest Hotel, pa mi javi kakav ti je. A ja cu opet sad da kukumacem da mi neko preporuci jos nesto, kao sto se da primetiti sad sam poprilicno dokona Stonehearst asylum? Il kako se vec pise. Jesi gledala? Ja upravo prespavala the walking dead :(
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 10.3.2015 10:55:51
|
|
|
|
jess021
|
Neeee, nisam ni cula, sad cu da vidim o cem` se radi. A za Walking d., nista mi ne pricaj. Komsinica bila do 22:30, a ono malo sto sam gledala katastrofa.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 11.3.2015 10:32:50
|
|
|
|
jess021
|
Misho, ovaj Stonehearst asylum je odlican, mm i ja smo bas zadovoljni. Kraj je super, sve ludaci majko mila
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 11.3.2015 20:37:30
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
gone girl je isto lud film totalni trip. zena nije normalna u svakom smislu. sad cu da gledam Mojsija tj Egzodus jeeee.... I cekm valjda veceras reprizu walking deada. Evo ide back to future prvi deo ehehhe...
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 11.3.2015 21:30:08
|
|
|
|
jess021
|
Gledala Gone girl, nije los. Daj jos neki, please
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 11.3.2015 21:35:15
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
jel volis crtace? (ako ne volis uskoro ces zavoleti ahahah) jesi gledala egzodus sa Kristijanom Bejlom???
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 11.3.2015 21:36:03 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?