Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 5.2.2015 21:41:03
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Srecno ovde sam upoznala zenu, samo virtuelno, koja mi je danas mnogo pomogla a i ja njoj Osecam se kao zatvorenik!!!
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 5.2.2015 22:28:54
|
|
|
|
NadaR
|
Gladno . Zavaram se cajem .
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 6.2.2015 8:31:32
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Bolesnooooo Raspadam se
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 8.2.2015 22:33:47
|
|
|
|
lesica
|
Preumorno... Još se ni mm ni ja nismo oporavili, ja prvo upala sinusa i grla, pa grip, i totalni raspad, sad je i L fasovala grip. Temperatura, grlo, slini, kašlje, sva je bezvoljna i kanjkava... Mrzim zimu i viruščine!!!
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 9.2.2015 8:47:55
|
|
|
|
NadaR
|
Jutros sam puna elana .
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 10.2.2015 21:51:16
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Tuzna sam jer mi odlazi najbolji prijatelj na svetu dosla je samo na 10 dana da nas poseti ide sad svojoj kući u Irsku. Mislim ipak joj je sad to kuca. Od detinjstva smo najbolje drugarice i sve mi je teze svaki put kad odlazi. Tako se naviknem na nju da je tu, Dunja je obozava. Uvek joj govorim da nam je ona najrodjenija tetka koju D ima. I jeste tako. Bas mi je tesko. Ovih 10 dana sam imala osecaj kao da nikad nije ni odlazila kao da je stalno tu sa nama. I eto sad opet ide, ko zna kad ce doci sledeci put.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 10.2.2015 21:56:24
|
|
|
|
soni
|
ko invalid ljiso ja se tako osecam svaki put kad odem iz srbije...svi moji tamo ...razumem te
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 10.2.2015 22:17:17
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
soni ja vidim i da je njoj bas tesko i isto sve joj teze svaki put. Valjda zato sto vise nema onog uzbudjenja da ides u nesto nepoznato i plus znas da ides s ciljem da se ne vratis u smislu da se ne vratis ovde da zivis i radis. Al dobro. Srecnija je tamo ja to vidim. Srecna sam zbog nje. Vidim da je ovde u svojoj kuci "gost" i da joj je kod mene kud i kamo "topliji dom" i da je opustenija kod nas. Izes ga. Tako nekako se sve skockalo
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 11.2.2015 8:25:06
|
|
|
|
veselicaa
|
Pospano i smrznuto Odvela dete u skolu,i to kolima i sada ne mogu da se zagrejem
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 15.2.2015 18:12:57
|
|
|
|
17 joka
|
tuzno, uplaseno,umorno... idem sutra za Nemacku a uhvatila me tugaaa, kako ja da prezivim bez mog cuda,mog muzica kad se probudim on mi da svu snagu, hrabri me ,daje volju za svaki dan svaku borbu sad nekako tesko mi da diasem ,sve me boli kad znam da cu biti bez njega koliko god to nekom bilo glupo neznam umem li ziveti bez njega,bas mi tesko pada rastanak ali znam da moram, da nemam druge mogucnosti
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 15.2.2015 20:18:06
|
|
|
|
Bibilib
|
Pa nije lose...moze i bolje....ali sam smirena
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 15.2.2015 22:35:47
|
|
|
|
NadaR
|
Srecno Joko! Uh , znam da je tesko ali znas zasto to radis pa stisni zube I samo naprijed. Nema druge. Meni nedostaje mm ali se cvrsto drzim ovog gore . Eh , da sokirana sam I ljuta . Nigdje vise nisi siguran .
< Poruku je uredio Nada RR -- 15.2.2015 22:37:57 >
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 20.2.2015 10:48:58
|
|
|
|
dejana007
|
boli me glava danima, ali sam ovako ok
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 6.3.2015 17:44:39
|
|
|
|
vonavoj
|
Kao
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 6.3.2015 17:55:00
|
|
|
|
NadaR
|
Tuzna sam , ljuta , povrijedjena , bespomocna ... Jako lose stvari se desavaju izmedju moje mame I njenog brata .
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 6.3.2015 17:56:25
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Nado na to ne mozes da utices sta god da je. Pokusaj da sto manje k'dodajes srcu. Oni ce sve to dace Bog resiti na lep nacin. Von sta bi?
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 6.3.2015 17:56:29
|
|
|
|
nikiteki
|
smoreno
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 6.3.2015 18:00:02
|
|
|
|
doktorkakristal
|
vrti mi se u glavi od ovog kliktanja
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 6.3.2015 18:01:12
|
|
|
|
nikiteki
|
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 6.3.2015 18:28:05
|
|
|
|
Mala Elena
|
Smoreno
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 6.3.2015 18:33:30
|
|
|
|
Kata90
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 6.3.2015 18:35:27
|
|
|
|
Bibilib
|
boli me glava
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 6.3.2015 18:37:24
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR vrti mi se u glavi od ovog kliktanja
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 8.3.2015 0:46:36
|
|
|
|
Azra_
|
Besno, tužno, revoltirano zbog cele ove pomame na RR. Toliko nebitnih tema, a kao svi zainteresovano polemišu! A kada neko pita nešto jako važno, u netakmičarskim danima, nigde nikoga, čast svim ženama koju su stalno tu u skladu sa obavezama koje imaju. Jakooo navijam za sve žene koje su aktivne na RR i kada nema takmičenja! Naravno, opet besnim, jer znam da će pobediti neko deset_i!
< Poruku je uredio Azra_ -- 8.3.2015 0:47:04 >
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 8.3.2015 7:56:00
|
|
|
|
mali_mis
|
Osamuceno da'l zbog spavanja ili zbog vremena
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.