Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 8.3.2015 7:57:36
|
|
|
|
MakiJ
|
Pospano, sna nikad dosta
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 8.3.2015 8:02:39
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Super...nedelja.... kafica....sunce!
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 8.3.2015 20:55:40
|
|
|
|
Adriana83
|
Danas sam bila super,sa klincima sam isla do mojih i lepo smo se proveli.Ali sada sam tuzna...Tuzna sam jer ljudi koji me ne poznaju sude o meni,donose zakljucke o tome ko sam i kakva sam osoba. Na ovom forumu ima divnih zena,neke sam licno upoznala a nekima se divim ovako,iz daleka.ne pisem cesto,istina,jako retko pustim neki komentar.Ali redovno pratim.Svako mi jutro pocinje na RR dok pijem kafu.Zene to ne znaju i ne mogu da znaju ali tako je.Tesko mi je da se uklopim na ovaj nacin.Pokusala sam da se ukljucim u razgovore mama ali mi nije uspelo.Imala sam osecaj da se tamo svi znaju a ja sam bila stranac, "nova u drustvu" i to mi jednostavno nije prijalo.Na RR deki prosle godine mi je bilo super.Bas sam se lepo druzila sa meni dragim zenama i osecala sam se jako prijatno i opusteno.Ali ovde nije bas tako.Ove godine na doceku je bilo malo drugacije,bila sam sa komsijama pa nisam uspela toliko da se druzim.Sto se tice nagradnih igara,ovo je prva u kojoj ucestvujem.Skupljala sam bila ona drvca ali pasivno,samo koliko uhvatim dok cituckam.Sad sam se potrudila jer moze i da se lajkuje a to je ono sto inace radim.Eto htela sam i ja da ucestvujem u nekoj nagradnoj igri a ova je bila idealna za mene.Pre par meseci sam glasala za recepte.Preko 200 puta za jedan mesec.Nagradu nisam dobila niti mi je neko rekao zasto nisam.Nisam se ja ni bunila.Rekoh ajde nije ni bitno.E sad kad me skoro svi prozivaju,pa sad mi smeta.Nisam od juce ovde da mi neko kaze da sam samo zato dosla.Ovde sam skoro 4 godine,prvi put se stvarno takmicim za nesto i odmah svima smeta.Ako dobijem nagradu,super,zato sam se trudila.Ako ne dobijem,pa Boze moj,nije kraj sveta.Procitala sam i naucila svasta nesto korisno.Videla jako lepe slicice,iscitala jako korisne savete i clanke i to je to.I ovih par dana ce proci i ja cu opet moci da lepo na miru svako jutro popijem kafu uz RR a da to nikom ne smeta.Kao i do sada.Pozdrav dragim zenama a onim ostalim... Pa pozdrav i za njih.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 8.3.2015 21:23:10
|
|
|
|
mali_mis
|
Adriana83 Ne verujem da su tebe prozivali, pre ce biti da su prozivke upucene novim clanovima koji se registruju samo zbog nagradnih igri, uzmu nagradu, i nema ih vise, ili su registrovani od ranije, a upale se samo kad su igre. Nisam te cesto vidjala po temama, ali znam da si ti ona mama koja je napravila onu lepu roze kuhinjicu, kojoj su se gotovo sve zene divile. Videla sam te na rr dekici, ali nisam imala priliku da se licno upoznamo I ne budi tuzna, ti klikas za sebe, i bas te briga sta drugi misle.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 9.3.2015 0:59:39
|
|
|
|
Mala Elena
|
Slazem se! Umorna sam, mislim da cu u krevet...
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 9.3.2015 9:15:42
|
|
|
|
milicicak
|
Adriana83 Ako nesto znaci, ja te pamtim kao mamu koja ima najbolji recept za kiflice :) i kao mamu koja je svojim devojcicama napravila najlepsu kuhinju na svetu :) Nemoj se obazirati na komentare, svako ima pravo da klikce koliko god moze ili zeli a zlih jezika i zavidnih ljudi je uvek bilo i uvek ce biti...
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 9.3.2015 9:27:12
|
|
|
|
Modessty
|
Adriana imaš pp
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 9.3.2015 10:07:18
|
|
|
|
branki*
|
adriana,ja te znam,uslovno receno,odavno,sa teme o refluksu,zajedno smo se jadale ja se osecam neispavano i tromo nekako...
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 9.3.2015 10:14:17
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis Adriana83 Ne verujem da su tebe prozivali, pre ce biti da su prozivke upucene novim clanovima koji se registruju samo zbog nagradnih igri, uzmu nagradu, i nema ih vise, ili su registrovani od ranije, a upale se samo kad su igre. Nisam te cesto vidjala po temama, ali znam da si ti ona mama koja je napravila onu lepu roze kuhinjicu, kojoj su se gotovo sve zene divile. Videla sam te na rr dekici, ali nisam imala priliku da se licno upoznamo I ne budi tuzna, ti klikas za sebe, i bas te briga sta drugi misle. Adriana nismo tebe prozivale, ni Ivu mark, tebe poznajem bile smo zajedno u trom, ja sam mislila na komsiluk i rodbinu za acu lukica, mirku 11 i jos neke novajlije sto im imena prvi put vidim. Izvini ako sam te uvredila
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 9.3.2015 11:59:20
|
|
|
|
Adriana83
|
Zene,hvala puno Niko mene nije uvredio samo sam se rastuzila,iskreno.A i ja ko malo dete,pogodilo me,osetila sam se prozvano zbog broja poena. Nastavljam dalje,proci ce i ovo ludilo pa ce se sve vratiti u normalu.Pa tako i moja mirna jutra na RR.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 9.3.2015 12:00:29
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Adriana navijamo i za tebe Iva Mark i ti kao stare clanice i navijam za Acu kao novog clana, simpatican je skroz
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 9.3.2015 12:06:02
|
|
|
|
veselicaa
|
Ni ja nikada nista lose ne bih rekla za stre clanice.Prvo pogledam otkad su na rr i koliko posta imaju i kada vidim da su odavno ovde,skroz mi je ok i drago mi je sto vode na tabeli.Ali ovi novi sto samo dodju kada su igre tu,a kao nas citaju e to mi vec nije pravo.I ne volim kada zele nagradu koja bas i nije za njih,recimo kao da se ja prijavim za pumpu za izmuzavanje a nisam ni trudna i nemam bebu,Adriana samo napred i svaka cast za 4 smizlice Pijem kafu,prvu jutarnju i cekam da mi dodje dete iz skole.Malo sam prehladjena izgleda
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 9.3.2015 12:23:26
|
|
|
|
jess021
|
Adriana, razumem te u potpunosti i ja bi se osecala kao i ti. Ja sam isto jedna od tih koje, bez obzira sto je ovo forum, se ne uklapaju bas lako. Mozda i teze nego u privatnom zivotu. U poslednje vreme sam se okurazila, pa se raspisala, a za to mi je trebalo skoro 3 godine. Iks puta sam u nekim temama tipa kafana i sl. napisala post, pa obrisala jer sam osecala da ne pripadam tu. Probaj da iskuliras. Ja sam sad jela, pa je sve ok
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 9.3.2015 12:25:13
|
|
|
|
Bibilib
|
bas me boli glava....
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 9.3.2015 20:56:51
|
|
|
|
acalukic
|
savrseno,igram igru da osvojim cerki nagradu i citam ovde ima svasta nesto zanimljivo
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 10.3.2015 18:57:20
|
|
|
|
Plavusa34
|
trenutno danas bila kod zubara
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 10.3.2015 19:08:02
|
|
|
|
Bibilib
|
opet me boli glava.....
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 10.3.2015 20:50:15
|
|
|
|
amdn
|
kafa sa limunom i dosta vode pomaze sigurno
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 10.3.2015 23:31:45
|
|
|
|
Bibilib
|
hvala ali vec je pao febricet i bolje mi je
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 11.3.2015 0:58:38
|
|
|
|
Mala Elena
|
Najradije bih isla u neku vecernju setnjicu...
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 12.3.2015 17:47:09
|
|
|
|
mali_mis
|
Fino sam raspolozena
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 12.3.2015 21:50:11
|
|
|
|
amdn
|
umorna od kliktanja
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 12.3.2015 21:52:14
|
|
|
|
Plavusa34
|
meni se spava mada znam da kad bih sad legla 100% nebih zaspala bar do 1
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 12.3.2015 21:53:35
|
|
|
|
NadaR
|
Ubijeno. Unistila me ona Jill.Sjedim na podu i kujem plan kako cu se odvuci pod tus.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 12.3.2015 22:15:37
|
|
|
|
amdn
|
heheh boli me desna saka a popihopet kafu
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.