Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 4.3.2015 8:03:00
|
|
|
|
superm
|
Ne znam za NS ali toplo preporučujem igraonicu- rodjendaonicu Janna gruva u Zemunu!
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 4.3.2015 8:41:33
|
|
|
|
Bibilib
|
U Krusevcu ima dosta igraonica za decije proslave samo sto je kod nekih papreno skupo a kod druhih solidno za nas standard...
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 4.3.2015 8:49:08
|
|
|
|
mila83
|
Kod nas imaju tri igraonice i sve su razlicite. Sve zavisi od uzrasta detea, pa i sta dete vise voli i koja roditeljima zbog prostora vise odgovara..gde ima vise onih spravica za skakanje,ljuljanje,penjanje,spustanje.... M je starija, ona voli igraonicu bez tih spravica, imaju vaspitacice koje ih cuvaju i zabavljaju,igraju se muzickih stolica, zmurke,vije i svasta nesto, imaju drustvene igre, pa soba za ples sa disko efektima...to je bas za druzenje prostor,moze i napolju da se slavi, imaju i veliko dvoriste, sto nama odgovara, jer je njen rodjendan leti.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 4.3.2015 15:45:20
|
|
|
|
lelaigor
|
Anck, imaš u Kreativnom klubu, u O-klubu i u nekoj novoj: Kreativni klub O-klub O-klub 2 Sport Star 021
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 4.3.2015 20:45:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hvala Lelo, u Kreativni klub smo slavili prosli rodjus i stvarno je lepo. Ja ih zvala juce koja je cena rece 7500 a eto super ...a i prosli put smo platili po ovoj ceni s popusta.
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 4.3.2015 20:47:56
|
|
|
|
milicicak
|
Mi ove godine pravimo Mini Maus zurku :) pozivnice su gotove, torta izabrana, treba jos kapice da napravim i da smislim kako cu hranu da napravim da bude u obliku Mini :)
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 4.3.2015 20:51:34
|
|
|
|
veselicaa
|
Mi slavimo kod kuce samo iz razloga sto kod nas nema igraonica.Inace ja volim da preteram opasno kada su proslave rodjendana u pitanju sva sreca sto krenem ranije sa pripremama pa muz i ne zna koliko para potrosim.Inace torte uvek sama pravim,to je nesto sto ne bih nikada kupila,a kako se bavim slanim keteringom podrazumeva se i da hranu pravim sama.Uvek imamo neku temu,kostime a ove godine smo imali i pinjatu.
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 4.3.2015 22:50:24
|
|
|
|
lelaigor
|
Anck, super! Milicicak, i mi ćemo možda na zimu Mini, dupli rođendan. Ja imam spremno svašta za nekoliko tema. Veselice, i ja sve tako spremam. Mi žene smo lude!
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 5.3.2015 12:37:47
|
|
|
|
veselicaa
|
Lela ma najbolje kada sve sama uradis.Ja sam dan pre rodjendana toliko umorna da ujedam od muke ali kada sledeci dan vidim srecu na licu svog deteta a i cujem pohvale sa svih strana sve zaboravim
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 5.3.2015 14:09:38
|
|
|
|
lelaigor
|
E baš to. Evo ga naš rođus, sad u decembru, tema je bila Moj mali poni. Daria je bila Rainbow Dash Evo slika: Moja Rainbow Dash, koja ne zna da se slika Rajf i suknju sam pravila, majica pozajmljena. Uvili smo kosicu da ima grivu Cupcakes Čaše sa imenima i slamčice, sve sam pravila sama: Baner i dekoracija sobe - oblaci i pom-pomovi (ukras sa ulaznih vrata nisam slikala :( ) Pokončići za decu - keksići u duginim bojama i svima sam odštampala i napravila bojanku Moj mali poni I torta, naravno :) nisam potpuno zadovoljna, ali s obzirom na to da sam sve pravila u devetom mesecu, odlično je Jedva čekam opet, tad ćemo im slaviti obema zajedno i tema će verovatno biti bubamare.
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 5.3.2015 14:13:49
|
|
|
|
soni
|
lela sve super !!!
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 5.3.2015 14:20:29
|
|
|
|
branki*
|
divno,lelo,a najdivnija je darija
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 5.3.2015 14:44:34
|
|
|
|
lelaigor
|
E hvala žene!
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 5.3.2015 14:48:55
|
|
|
|
Bibilib
|
Lela ovo je prelepo a vidi se da imas puno ideja
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 5.3.2015 19:28:38
|
|
|
|
veselicaa
|
Lelo sve je prelepo a cerkica ti je predivna.Bas volim kada se neko tako lepo potrudi oko rodjendana a ne dodje mi moje dete sa rodjendana i zali se kako nije imalo sta da se jede(moja deca grickalice ne smatraju za hranu).Inace kako si bila u devetom mesecu a ovo izgleda sve vrhunski,svaka cast tebi
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 5.3.2015 21:41:28
|
|
|
|
milicicak
|
Lelo, svaka ti cast, sve divno izgleda :) super ti je ideja za keksice kao poklone za goste, mozda cu to da ti ukradem ako uspem da nabavim modlu u obliku mini :)
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 5.3.2015 22:33:41
|
|
|
|
Mala Elena
|
Svaka cast na tolikoj inspiraciji i trudu
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 5.3.2015 22:47:59
|
|
|
|
mila83
|
Svaka cast Lelo ! Drago mi je da vidim da se jos neko danas trudi oko decijeg rodjendana! Takva sam i ja, jos nijednom nisam narucila tortu za rodjendan, sve pravim i ukrasavam sama,( i meni se desilo jednom u devetom mesecu trudnoce ) ali decija sreca se ne moze uporediti ni zameniti ni sa cim! Sto dete zamisli,mama ostvari,samo ona zna kako !
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 6.3.2015 8:09:38
|
|
|
|
milicicak
|
Ovako izgledaju nase pozivnice za rodjendan
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 6.3.2015 8:10:41
|
|
|
|
branki*
|
wow,mala mini maus
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 6.3.2015 8:11:50
|
|
|
|
veselicaa
|
Milicicak rucno su pravljene zar ne?Prelepo izgledaju
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 6.3.2015 8:22:26
|
|
|
|
mila83
|
Milicicak,jako su lepe ! Svaka cast na trudu! a na taj nacin se i deca vise raduju i ukljucuju u proslavu svog divnog dana !
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 6.3.2015 8:35:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Milicicak odlicne su
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 6.3.2015 9:02:31
|
|
|
|
lelaigor
|
Milicicak, divne su, volim tako neobične pozivnice. Naše su ovaj put bile obične: Hvala vam, žene. Trudila sam se da sve bude super, Daria je bila prezadovoljna. A ovako sam izgledala taj dan A što se tiče modlica Mini, improvizuj - jedan veliki krug i dva mala, ili napravi modlicu u obliku glave, ja sam zbog posla napravila sebi gomilu od aluminijumskih ovala:
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 6.3.2015 9:05:09
|
|
|
|
Bibilib
|
Lela a gde ste kupili pozivnice?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKEPesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?