Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 13.11.2014 11:51:05
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Daj neki kontakt? Juce sam jednu iz Novog Sada pitala ali me je odbila
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 13.11.2014 12:02:39
|
|
|
|
isidora88
|
saljem ti na fb
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 22.11.2014 20:16:18
|
|
|
|
Klarita
|
Je l' moze i meni kontakt na pp recimo
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 26.11.2014 11:54:33
|
|
|
|
Buba Mira
|
Pošto sam sve živo smorila sa Frozen rođendanom, da vas dokusurim: Haljina Pozivnica (hvala svim mamama sa RR koje su mi dale ideju za personalizovanu pozivnicu šerovanjem silnih linkova, ljubaaac za sve )
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 26.11.2014 11:55:48
|
|
|
|
lelaigor
|
Ja ću moje slikice staviti kad sve završim, evo baš odoh da završim šivenje suknjice...
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 26.11.2014 11:57:42
|
|
|
|
Buba Mira
|
I da, stigla je i kruna
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 26.11.2014 12:03:01
|
|
|
|
lelaigor
|
Jaoj, pa divna je!
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 26.11.2014 12:04:05
|
|
|
|
Lu
|
Wauuuu pa to će biti extra rođendan Kod nas je bio juriš kroz kuću, 12 djece Sreća pa sam prilično coool
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 26.11.2014 12:07:48
|
|
|
|
lelaigor
|
Mi uvek slavimo iz 2 puta, u prvoj turi dođu deca iz vrtića a u drugoj ostali. I sutradan babe i dede. Prošle godine je iz vrtića došlopar dece, a ove godine je pozvala devetoro! Oni će od 15-17h, a od 17h prijatelji i sestre naše i sl. sa klincima. Osećam da ću se raspasti. Ako mi ne krene porođaj ranije zbog rođusa ništa nisam uradila.
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 26.11.2014 12:28:23
|
|
|
|
Buba Mira
|
Joj, Lelo Ja ne volim to dolaženje u nastavcima. Lepo kažem, rođus je tad i tad i molim lepo, ko uspe da dodje - super, a ko ne - soriška. Nemam živaca da gostim 5 dana.
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 26.11.2014 12:30:12
|
|
|
|
lelaigor
|
Ma, nama je problem što nemamo mesta. A babe i dede standardno dođu sutradan, mada za njih se ne lomim, što ostane ostane. Nekako sam se navikla na takav rođus, mada ne znam šta ćemo sl.godine. Možćda i padne neka igraonica. Mada ja sam prava domaćica majka, ja volim kod sebe da ugostim. Ne volim to u igraonici, nit stignem da vidim, nit da čujem, nit da probam.
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 26.11.2014 12:34:33
|
|
|
|
Buba Mira
|
Meni svi lepo mogu da stanu u igraonicu. Mada imam i namćora koji znaju da mrzim kad dolaze mimo rođendana i namerno to rade, za 4 godine ni jednom nisu došli baš na rođendan već obavezno dan pre ili dan kasnije A ne rade, sede kod kuće po ceo dan. Onda ja lepo ne budem kući tde dane, muž im skuva kafu i zdravo.
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 26.11.2014 12:39:08
|
|
|
|
choopa choops
|
Bubo sve je fenomenalno! Nama stiglo 'aljinče neki dan, to je bio polon za prvi izvađeni zub, i naravno da se ne skida Da može išla bi u školu u toj haljini. Ali si mi dala ideju da joj uzmem ovu pletenicu za NG taman mi je falilo ideja. Lelo i ja se godinama lomim gdje da pravimo rođendane, jer kući imama ogroman prostor i milion igračaka dvorišnih, a opet sva djeca vole ona čudesa po igraonici. Pa onda po potrebi, nekad kući, nekad tamo. Kod igraonice mi je plus što dođeš, platiš i odeš i miran si , a kod kuće mi je plus što je opušteno sve i gosti mogu da ostanu koliko hoće, za razliku od igraonice gdje je sve na juriš
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 26.11.2014 12:41:16
|
|
|
|
Mala Elena
|
Buba Miro, pa u pravu si, nije u redu. Ako mozes dodji kad je receno ,ako ne -nemoj. Zato je i najbolje slaviti u igraonici . Koliko je kostalo to zadovoljstvo od haljine?
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 26.11.2014 12:41:44
|
|
|
|
Peace*
|
Osnovni razlog za igraonicu kod mene jeste ograničeno vreme. Ma, mani me sedenja do pola noći, i divljanja u krug po stanu. Ćao, zdravo. Vidimo se u igraonici, 2 sata, drugi služe, seku tortu, posle dva sata nas izbace napolje , i gotovoooo.
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 26.11.2014 12:44:14
|
|
|
|
Buba Mira
|
Haljina je 10 dolara, preko E-bay-a je kupljena, free dostava Extra smo prošli, ovde su slične po 5-6000, a nisu iste kao Elsina.
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 26.11.2014 12:45:33
|
|
|
|
Peace*
|
Jel Nina zna za haljinu, ili je to iznenađenje?
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 26.11.2014 12:46:36
|
|
|
|
Buba Mira
|
U igraonici ja sedim i kafenišem, a drugi ih služi, juri za njima, brine ko je dobio piće ko ne, seče tortu... Kod kuće bi sedeli do besvesti, ostavili haos, ovako 2ipo sata u Jupiteru i dovidjons.
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 26.11.2014 12:48:18
|
|
|
|
Buba Mira
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Jel Nina zna za haljinu, ili je to iznenađenje? Ne zna ništa, biće šokirana A i naručili smo oooogromne Frozen balone, tek će tu da odlepi
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 26.11.2014 12:51:00
|
|
|
|
vikiveki
|
Buba maro divna vam je haljina, svaka vam čast kako ste sve lepo osmislile. Imaš li neku sliku ćere u haljini ?
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 26.11.2014 12:51:53
|
|
|
|
lelaigor
|
E, pa to je i meni, sve na juriš nekako. Znam snije to nećemo moći izbeći ali dok možemo, ja ću se truditi da kući odradim sve u fullu.
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 26.11.2014 12:56:46
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: Buba Mira IZVORNA PORUKA: Peace* Jel Nina zna za haljinu, ili je to iznenađenje? Ne zna ništa, biće šokirana A i naručili smo oooogromne Frozen balone, tek će tu da odlepi
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 26.11.2014 12:58:30
|
|
|
|
Bibilib
|
Krunica vam je prelepa....
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 26.11.2014 13:09:42
|
|
|
|
Klarita
|
Vikiveki, slika ce biti kad pokaze Nini, za sada je iznenadjenje Diiivno je sve, diiiiiiivno
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 26.11.2014 14:16:19
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Osnovni razlog za igraonicu kod mene jeste ograničeno vreme. Ma, mani me sedenja do pola noći, i divljanja u krug po stanu. Ćao, zdravo. Vidimo se u igraonici, 2 sata, drugi služe, seku tortu, posle dva sata nas izbace napolje , i gotovoooo. Svaka cast Bubo , super si prosla !
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zakleo se bumbarAutor: M. Šouc, Peva: Branko Milićević – Branko Kockica
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....