|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dečija garderoba
18.11.2014 0:41:31   
Azra_
Ja sam do sada imala neke proverene... Šta znam, nisam često, ali povremeno sam kupovala, naročito kad imamo rođendančiće, pa volim devojčicama da kupujem neke lepe stvarčice. Imam jedno loše iskustvo kada sam dobila bluzu koju nisam naručila, ali sam je vratila, žena uredno vratila novac, ali je to cimanje. Sada sam htela nešto da naručim i čekam odgovor jer se uskoro zatvara naručivanje, ali ništa. Ovo mi se nije dešavalo. Zbunjena sam. Valjda im ne trebaju pare.

A da ne pričam koje su razlike u cenama. Za jednu istu stvar kod jedne 3100, kod druge 3600, kod treće 3800! Po meni, to nisu male razlike, naročito kada se naručuje više komada.

< Poruku je uredio Azra_ -- 18.11.2014 0:47:43 >

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 626
18.11.2014 0:44:24   
mati
Azra , pa moja sveki radi sa decjom garderobom na pijaci.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 627
18.11.2014 0:58:38   
Azra_
Blago tebi! :-) Hvališ se ili se žališ??? Zezam se... Ma ima nekih stvarčica koje bih teško pronašla tamo.

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 628
18.11.2014 1:06:50   
mati
Ma ne, ja sve sama kupujem svojoj deci. Mislim, u redu je da im ona ponekad nesto pokloni, ali ne ocekujem da ih oblaci.
Ja dok nesto ne opipam i dobro promerim, nista. I ovako se stalno zeznem ...user posted image

< Poruku je uredio mati -- 18.11.2014 1:07:56 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 629
18.11.2014 1:11:17   
Azra_
Mati, verovala ili ne, ja se mnogo češće zeznem kada kupujem uživo. Ovako, ako znam ko je proizvođač, već sam imala te stvarčice, znam kalupe, modele, nema šanse da pogrešim. A uživo, pogledam boroj koji znam da je njegov, a ono mi deluje veliko, pa uzmem manji broj, ili obrnuto. Tako da kada kupujem po radnjama, obavezno čuvam račune i neretko menjam zbog veličine.

Ovih dana recimo tražim pidžamice po gradu. Extreme Intimo ima, ali su mi se dve poslenje njihove razvukle strašno i rekla sam neću više da dajem pare pa da se raspadnu. I sad nemam pojma gde da gledam za pidžame.... Svuda neke prozirne.

< Poruku je uredio Azra_ -- 18.11.2014 1:12:52 >

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 630
18.11.2014 1:15:04   
mati
Ja uzimam Contrast-ove pidzame. Sa njima neces da pogresis sigurno.
A imam i neke Betex, one su mi dobre za vrtic.
Odo... Sutra me mm budi da vodim Matu u vrtic.

< Poruku je uredio mati -- 18.11.2014 1:16:35 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 631
18.11.2014 1:33:34   
Azra_
E mi smo dobili bili odavno neku Betex i bila je super. A gde da nađem Contrast?

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 632
18.11.2014 8:11:04   
mali_mis
Mi smo A. prosle godine kupili pidzamicu u c&a, i dalje su mu taman, nije cak ni boja izbledela.
Jos uvek se ne usudjujem da mu odecu narucim preko neta. Ja to moram da opipam, vidim uzivo, zavirim u savove user posted image eto nek mi srednja sluzi makar gledanju savova user posted image

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 633
18.11.2014 8:19:46   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: Azra_

Mati, verovala ili ne, ja se mnogo češće zeznem kada kupujem uživo. Ovako, ako znam ko je proizvođač, već sam imala te stvarčice, znam kalupe, modele, nema šanse da pogrešim. A uživo, pogledam boroj koji znam da je njegov, a ono mi deluje veliko, pa uzmem manji broj, ili obrnuto. Tako da kada kupujem po radnjama, obavezno čuvam račune i neretko menjam zbog veličine.

I meni se ovod esava samo sto se ja obicno zeznem pa kupim vece user posted image

I mi imamo dosta Contrastovih stvari stvarno su dobre.

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 634
29.11.2014 1:30:52   
Azra_
Uputila me jedna mama gde ima Contrast, ali tamo ih više ne prodaju pa smo našli neke pidžamice domaće proizvodnje. I stvarno je super. Dugačak donji deo, onako slim, nije pumpasta i da leti oko deteta. Super je.

Treba mi mala pomoć od mama koje imaju iskustva sa Next stvarčicama. Kakvo je stanje sa veličinama. Mi imamo 3god. Da li bluzice da naručujem 3-4, ili 4-5? zadnji put sam Next kupovala dok je bio beba, baš se ne sećam kakvi su im kalupi i modeli.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 635
29.11.2014 6:25:21   
vikiveki
I mi imamo dosta Contrastovih stvari i zadovoljni smo,sve što je stariji nosio sada nosi mlađi sin,a i dalje izgledaju kao nove.user posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 636
29.11.2014 13:11:32   
Anoniman

Uputila me jedna mama gde ima Contrast, ali tamo ih više ne prodaju pa smo našli neke pidžamice domaće proizvodnje. I stvarno je super. Dugačak donji deo, onako slim, nije pumpasta i da leti oko deteta. Super je.

Treba mi mala pomoć od mama koje imaju iskustva sa Next stvarčicama. Kakvo je stanje sa veličinama. Mi imamo 3god. Da li bluzice da naručujem 3-4, ili 4-5? zadnji put sam Next kupovala dok je bio beba, baš se ne sećam kakvi su im kalupi i modeli.

Azra nextove stvari uvek vece, Moja U ima 106 cm, i uzimam joj 4-5 ili 5-6, kalupi su im manji. Jaknu sam uzela 5-6 i taman joj je.

(odgovor članu Azra_)
  Direktna veza do poruke: 637
29.11.2014 13:33:57   
Mala Elena

IZVORNA PORUKA: vikiveki

I mi imamo dosta Contrastovih stvari i zadovoljni smo,sve što je stariji nosio sada nosi mlađi sin,a i dalje izgledaju kao nove.user posted image

Imam i ja, najbliza mi je radnja decje garderobe...ok su..

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 638
29.11.2014 13:46:53   
isidora88
meni su govorili da next ima vece kalupe i da uzimam manji broj. juzela sam mu jednom 2 trenerke donji deo 3/4 (tad je imao 3 godine, jos se ja bojala da mu ne bude veliko), medjutim bile su mu knap, nosio ih je mozda mesec dana plafon.
sve u svemu vise ga ne kupujem, jer bi mu 4/5 bilo knap, a 5/6 veliko

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 639
29.11.2014 19:28:50   
Azra_
Hvala mame.
UM, kažeš da su veće stvarčice, a uzimaš veličinu 5-6!!??? To valjda znači da je kalup manji?user posted image Mi ćemo za mesec dana 3 god.pune. Ja se razmišljala da li da uzimam 3-4 ili 4-5. Sad sam tekk zbunjena.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 640
29.11.2014 23:15:10   
Anoniman
Kazem nxtove stvari uvek vece uzimas, mali im je kalup. U nosi njihove bluzice i duksice i helanke 4-5. A jakna 5-6 joj je taman, nije knap, ali taman preko nekog debljeg dzempera.

(odgovor članu Azra_)
  Direktna veza do poruke: 641
29.11.2014 23:16:11   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Azra nextove stvari uvek vece, Moja U ima 106 cm, i uzimam joj 4-5 ili 5-6, kalupi su im manji. Jaknu sam uzela 5-6 i taman joj je.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 642
29.11.2014 23:18:49   
mati

E mi smo dobili bili odavno neku Betex i bila je super. A gde da nađem Contrast?

Azra ne znam u kojoj radnji si bila, imas na pevcu, bas preko puta kafane "Joca i Nena" gde je bila. Bas na uglu kod pesackog.
A Betex pidzamice su isto dobre njih imas po onim malim radnjicama od grcke ambasade prema autobuskoj sa desne str.
Meni se svidjaju i Orange majcice i duksici.

< Poruku je uredio mati -- 29.11.2014 23:19:47 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 643
30.11.2014 0:46:59   
Azra_
UM, shvatila sam.user posted image Nisam se uopšte skoncentrisala. Hvala ti.

Mati, nisam tamo uopšte gledala, niti znam da ima uopšte radnji za klince u tom delu. Ja tu oko užeg centra što nađem dok šetamo po gradu, to je. Pogledaću. Hvala ti.

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 644
30.11.2014 0:53:08   
Anoniman
Nistauser posted image i ja sam 3x citala post da vidim sta sam napisalauser posted image

(odgovor članu Azra_)
  Direktna veza do poruke: 645
30.11.2014 1:15:59   
Azra_
George bluzice i duksiće imamo uglavnom 3-4 i ok su. Jaknicu 4-5 veličina, komotna mu je, a za Next baš nisam skoro uzimala pa nisam sigurna.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 646
6.12.2014 1:12:07   
Azra_
Kako su bezobrazni ovi preprodavci!!! Svi su podigli cene. Da ne pričam što je jedna ista jakna na jednom mestu 3800, na drugom 4200 na trećem 4500, pa zavlačenja, pa ti šalju kad im se ćefne. UF, naljutiše me... A mi smrtnici u zemlji Srbiji nemamo privilegiju da na drugi način kupujemo te fine stvari...

Izgubila sam šal detetu. Prelep komplet šal-kapa-rukavice, praktičan i uz sve nam se slagao. I sada ću da crknem da nađem isti, a znam da je nemoguće. Videh neki Kitti ima lepe setove. Znate gde mogu da se nađu?

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 647
2.3.2015 13:05:56   
Azra_
Ženske, opet ja ovde! Mala pomoć mi treba! Da li je neka imala ovakve jaknice iz HM-a? Da li su za proleće, ili su deblje?

http://picpaste.com/hmprod-5b5cOIv0.jpeg

< Poruku je uredio Azra_ -- 2.3.2015 13:11:31 >

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 648
2.3.2015 13:18:05   
vikiveki
Azra ja ne mogu da otvorim link. Mogu samo reci da je generalno kvalitet odece iz godine I godinu sve losiji.Dosta stvari koje sam kupila pre nekoliko meseci vec je upropascena a stvari koje moj najmladji sin nosi od brata kupljene pre nekoliko godina jos uvek su kao nove

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 649
2.3.2015 13:26:26   
isidora88
azra, to je kao wind jakna, tanja, nije nesto topla, moze za proleceuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here