|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dečija garderoba
10.3.2015 13:20:06   
Bibilib
IZVORNA PORUKA: veselica

Jaoj sto je slatko,a i Carters je bas,bas kvalitetan.Ja imam dosta njihovih stvari za bebe i sve su kao nove.

Da bas dobar kvalitet,mogu nositi par generacija,mislim na bebe jer su stvari kao nove...

< Poruku je uredio Bibilib -- 10.3.2015 13:24:12 >

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 676
10.3.2015 13:20:36   
Anoniman
I nas ponovila baka juce, dosla iz Nemacke, pola stvari se ne vidiuser posted image

user posted image

(odgovor članu mila83)
  Direktna veza do poruke: 677
10.3.2015 13:21:47   
veselicaa
Da mogu da se naslede,jer ostaju bas dobro ocuvane.Malo je mozda nekome skuplje ali sam uvek za skuplje a kvalitetno.

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 678
10.3.2015 13:24:19   
mali_mis
Mi smo dobili jedan carters set, kad je A. bio beba. One pantalonice sa stopalima kao kuca sa sve usima, kapica isto kuca, bodi, i stramplice. Te stvari i sad kad pogledam, rastopim se koliko su mi slatke.

Direktna veza do poruke: 679
10.3.2015 13:26:15   
Bibilib

IZVORNA PORUKA: Unina mama

I nas ponovila baka juce, dosla iz Nemacke, pola stvari se ne vidiuser posted image

user posted image

Lepo lepo to je kao kad nama dodje tetka iz Nemacke pa donese svasta...

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 680
10.3.2015 13:27:21   
veselicaa
Bibilib slike se ne citiraju user posted image
Um a gde je ostatak ovo sam vec videla user posted image Sveki je super i ima ukusa user posted image

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 681
10.3.2015 13:32:01   
mila83

IZVORNA PORUKA: veselica

Da mogu da se naslede,jer ostaju bas dobro ocuvane.Malo je mozda nekome skuplje ali sam uvek za skuplje a kvalitetno.

I ja sam,samo opet proveren kvalitet,ima puno skupih stvari a loseg su kvaliteta !

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

Direktna veza do poruke: 682
10.3.2015 13:34:05   
veselicaa
Ja sam vec ekspert za kvalitet,sve sam naucila i sada kupujem samo jedne te iste marke.

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 683
10.3.2015 13:38:11   
mila83
Treba neka probati i nesto novo user posted image kupis jedan komad odece pa vidis kako ce se ponasati prilikom pranja,peglanja...

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

Direktna veza do poruke: 684
10.3.2015 13:39:45   
Mala Elena
Mila, Um user posted image

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 685
10.3.2015 13:41:54   
veselicaa
Me jel si gledala ono sto sam ti rekla,h&m,george..?

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 686
11.3.2015 11:14:11   
Anoniman
Moram da pohvalim deciju konfekciju tmv sa fb, narucila sam Uni neke helanice , prelepe , a samo 490 din, malopre su mi stigle

(odgovor članu Bibilib)
  Direktna veza do poruke: 687
11.3.2015 12:50:32   
veselicaa
Joj Um ja stalno od njih narucujem user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 688
18.5.2015 14:27:41   
Azra_
Da li je neka kupovala veš za dečicu iz F&F ili C&A? Naručila bih, a pojma nemam kakav je kvalitet???

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

Direktna veza do poruke: 689
18.5.2015 14:37:43   
Anoniman
f&f los, aplikacije se brzo skidajuu , lastis se razvali, c&a i hm super,

(odgovor članu Azra_)
  Direktna veza do poruke: 690
18.5.2015 14:40:05   
Azra_
UM, hvala puno! CA ima neko sniženje, doduše, uglavnom za džemperiće, pa naručujem... A kad već naručujem, bar i veš da pogledam. Ovaj naš Jasmil i Extreme su mi malo dosadili. A veličine za gaćice??? Moj je mršavko, možda bi mu sasvim ok bilo 98-104?

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 691
18.5.2015 14:41:58   
Anoniman
moja Una je sa 2 godine nosila 2-4 velicinu, sada smo na 4-6.. c&a ves nam je baka donela iz nemacke, pamucne su, bas lepe i mekane...

(odgovor članu Azra_)
  Direktna veza do poruke: 692
18.5.2015 23:38:58   
Azra_
Gaćice u CA idu 98-104 (3-4god), pa 110-116 (4-5god). Za druge stvarčice znam koju večičinu uzimam, ali za veš mi je teže jer nikada nisam kupovala. Jedino da naručim obadve veličine, pa šta mi bude.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 693
19.5.2015 7:22:22   
mali_mis
Ja sam pre neki dan uzela A. gacice u c&a (bio bi red ovo leto da probamo odvikavanje), i to sam uzela velicinu 98-104. Pre neki dan sam mu obukla cisto da vidim da li su dobre, i taman su mu, a on ce za pola meseca 2 godine. Sve zavisi od gradje deteta. Meni su donji delovi uvek kriticni sa brojevima, i sve zavisi od modela.

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 694
19.5.2015 12:34:41   
Azra_
Hvala ti... Nadam se da će vam poslužiti gaćice uskoro. ;-) Jesi li zadovoljna kvalitetom, pamukom???

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 695
19.5.2015 17:54:31   
branki*
Mi danas setali bulevarom i naletelina neku prodavnicu decije odece kontrast.bas je jeftino i povoljno sve.uzela sam punu kesu stvari za 3000 dinara.nas pamuk.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 696
19.5.2015 23:51:49   
Azra_
Branki, super su im stvari. Ja kada naletim na njihove trenerčice obavezno uzimam, super su za po kući. E sad, mali problem. Npr.kupim vel4, i bude super trenerčica, odem nakon par dana da uzmem još neku, ista boja, deluje isti materijal, ali šipak. Kad dođem kući, vidim da je drugačiji materijal, i vrhunac svega, iako su sve vl.4 ima dužih i kraćih, tako da sam neke menjala za vel.6. Eto, ta mana oko standardizacije brojeva kod domaćih proizvođača je izgleda normalna. Ali Kontrast je stvarno ok.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 697
20.5.2015 6:27:17   
mali_mis
Sto se tice gacica, pamucne su, dakle zadovoljna user posted image
E sad, primetila sam kod vecine c&a stvari, boja se prilikom pranja ne skida tako lako, ne izbledi brzo, sto mi je isto super. Jedino sto za decake ima jako malo stvari, i sto cak iako nadjem stvar koja mi se svidi, imam problem sa velicinom.

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 698
11.7.2015 15:42:18   
mila83

IZVORNA PORUKA: branki RR

Mi danas setali bulevarom i naletelina neku prodavnicu decije odece kontrast.bas je jeftino i povoljno sve.uzela sam punu kesu stvari za 3000 dinara.nas pamuk.

I mi volimo Kontrast,imaju bas lepih modela za decu i dosta traju. Ja volim i konfekiju Pcelica,par puta sam im uzimala bodice i trenerke,evo sad je T dobila od kumova na babinju prelepu trenerku,pun pamuk,ma divna !

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 699
11.7.2015 16:02:09   
Mariya
I mi imamo nekoliko stvari od Kontrasta i zaista su ok. Ali ja baš nemam naviku da kupujem devojčicama stvari kod nas. Ariljski veš, tj potkošulje i ako mi nešto treba hitno onda kupim kod nas, našu proizvodnju. Ove godine sam uzela za L 3/4 pantalone i to je to. Imamo mi naše stvari ali ih dobijamo za rođuse, krštenja itd, ja stvarno slabo kupujem .Mi odlazimo u Mađarsku otprilike jednom mesečno, leti i češće, i onda procunjam po H&M, C&A, i u tescu im uzmem F&F, uvek uzimam ono što je na akciji. Za 4 god. koliko kupujem L, platila sam punu cenu za jednu haljinicu sa Mini, ostalo je sve sa sniženjem. Potrefim kad su dobra, imam sreće valjda, pa tad nakupujem robiceuser posted image

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Dušica Eli - priča o dobroćudnom duhu žens...
U mts Dvorani u nedelju 3. novembra u 15h održaće se specijalna projekcija animirane priče "Dušica Eli", na kojoj će p...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here