|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dečija garderoba
28.9.2014 16:34:04   
isidora88
ima takvih carapica u takko-u, oko 500 din 2 kom.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 601
28.9.2014 16:35:06   
Mala Elena
E ovo smo kupili, slucajno u prolazu ...pantalonice su na lastis, rastegljive, prakticne

user posted image

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 602
28.9.2014 17:52:52   
Azra_

IZVORNA PORUKA: Sanchy

Ja nisam videla,bila sam pre nedelju dana recimo..kupila sam M.pakovanje obicnih mislim bez tih neklizajucih tackica a i meni trebaju takve

Jesi li bila u Ušću, u Delti?

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 603
28.9.2014 17:54:12   
Azra_

IZVORNA PORUKA: isidora88

ima takvih carapica u takko-u, oko 500 din 2 kom.

Gde je taj Takko?

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 604
28.9.2014 18:33:56   
Mala Elena
Azra, videla bas te ABS , slikala sam, saljem sliku posle. 209din komad!

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 605
28.9.2014 18:48:52   
isidora88
takko u bg mislim da ima u svim vecim trznim centrima, ima ga i u nisu cini mi se

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 606
28.9.2014 18:53:47   
Azra_
Sada pogledah Takko, nema ih u Nišu. :-(

Elena, gde si videla čarapice?

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 607
28.9.2014 19:10:26   
Sanchy

IZVORNA PORUKA: Azra_

IZVORNA PORUKA: Sanchy

Ja nisam videla,bila sam pre nedelju dana recimo..kupila sam M.pakovanje obicnih mislim bez tih neklizajucih tackica a i meni trebaju takve

Jesi li bila u Ušću, u Delti?

U Delti,nema

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 608
29.9.2014 11:24:59   
Azra_
Elena, čekam odgovor!

Isidora, kakve su u Takko-u? Kvalitetne? Nije sintetika? Dezeni?

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 609
29.9.2014 11:26:28   
Mala Elena
user posted image

Azra, to su ove , 206 a ne 209 din. user posted image Tempo. Pogledaj tamo. Jer ja u buticima isto nisam mogla da nadjem .

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 610
29.9.2014 14:19:43   
mati
I mi smo za Matu kupovali ovakve u tempu...
Azra a mozes da mu uzmes one kao popkice, tj carapica pa postavljena od ispod, ni ona ne kliza.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

Direktna veza do poruke: 611
29.9.2014 14:30:14   
Bibilib
Mogu samo da vam kazem da je u "Takko" prodavnicama, kod nas mnogo skuplji nego u Nemackoj... A kvalitet je isti...

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 612
29.9.2014 14:35:00   
emicaa
Kad vidim tu prodavnicu takko pročitam Tokio user posted image
Ja čekam da budu sniženja da nakupujem trenerkica i majičica za T,ovako je baš skupo.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 613
29.9.2014 14:45:48   
Bibilib
posteno jeste...

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 614
29.9.2014 14:47:15   
Mala Elena

IZVORNA PORUKA: mati

I mi smo za Matu kupovali ovakve u tempu...
Azra a mozes da mu uzmes one kao popkice, tj carapica pa postavljena od ispod, ni ona ne kliza.

Ja imam neke pape ako na to mislis, dokolenice su a dole kao opancici , nehodajuce a opet imaju te neklizajuce tufnice...

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 615
29.9.2014 14:53:34   
mati
Bas te.
Nije tema al vidim skoro si bila. Jer ima jos popust 12% za viked u tempu. Mi tamo idemo u veliku kupovinu.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

Direktna veza do poruke: 616
29.9.2014 15:04:38   
Azra_
Ja sam obično debele sa klizačima kupovala u HM i CA, ali ove godine ih nije bilo tada kada smo išli. Metalan, jedan par, termo je 800din, tako da su ove od 200din i povoljne! Patofne mu ne obuvam, toplo je, a i komotnije je da je bos, a i poštujem savet fizijatra da do 3-4god budemo bosi. Mati, i ja sam mislila na one popkice, ali su sve neke bzvz što sam videla. Neka sintetika, tačno bi mu noga prokuvala u njima. U daichmanu ih je bilo, ali samo veći brojevi, posle 28...

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 617
29.9.2014 15:06:08   
Mala Elena
Mati, nema vise ukinuli su skoro.user posted image

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 618
29.9.2014 16:03:33   
isidora88

Elena, čekam odgovor!

Isidora, kakve su u Takko-u? Kvalitetne? Nije sintetika? Dezeni?

kvalitetne su, 100%pamuk, ima jako lepih dezena, cars i tako to popularno, ja sam mateji tamo uzela sad 3 para termo carapica, jako su mekane za 500 din.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 619
30.9.2014 0:55:16   
mati

Ja sam obično debele sa klizačima kupovala u HM i CA, ali ove godine ih nije bilo tada kada smo išli. Metalan, jedan par, termo je 800din, tako da su ove od 200din i povoljne! Patofne mu ne obuvam, toplo je, a i komotnije je da je bos, a i poštujem savet fizijatra da do 3-4god budemo bosi. Mati, i ja sam mislila na one popkice, ali su sve neke bzvz što sam videla. Neka sintetika, tačno bi mu noga prokuvala u njima. U daichmanu ih je bilo, ali samo veći brojevi, posle 28...

Azra imas u podzemnom onaj ulaz kod Mcd. Dve tri radnjice sa carapicama ja sam tu uzimala.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 620
30.9.2014 0:57:31   
Azra_
Uh, dok ja to potrefim, ne pamtim kad sam ušla u podzemni, tamo se redovno izgubim. Za jednu znam gde je, mislim da imaju donji veš, pidžamice, pa je verovatno tu, a ove druge ću pogledati. Hvala ti puno.

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 621
30.9.2014 6:44:41   
mali_mis
Ja danas odoh do pijace (ako postar dodje pre nego sto se pijaca zatvori), da pogledam ima li tamo zimskih jakni, cisto da vidim kakav je izbor, pa da odlucim. Mama je bila pre neki dan, kaze da ima, i da su jeftinije, njoj se svidjaju. Ali ja sam komplikovana sto se tice odece, pa moram licno da ispregledam, ispipam...

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 622
13.10.2014 16:52:09   
adjelinabalerina
Drage mame da li bi neka od vas zelela da proda garderobicu(po nekoj pristupacnoj ceni) treba mi velicina 98,a obuca 23-24 za devojcicuuser posted image hvala

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 623
17.11.2014 19:40:46   
Azra_
Poludeh od ovih preprodavaca na FB! Verovatno imaju gužvu, šta li, ali ne mogu da shvatim da za odgovore čekam po 2 dana. A kako određeni odevni predmet nisam u situaciji da vidim, nešto moram da pitam, negde ne piše ni cena, negde ne piše da li je cena po komadu ili u paketu itd... Dakle, razumem da mnogo mi pitamo, ali to im je posao. Stvarno me naljute. Ispada da im mi kao kupci nismo ni potrebni. Baš me naljutiše. Jurim neku jaknicu bratancu za rođus...

(odgovor članu adjelinabalerina)
Direktna veza do poruke: 624
17.11.2014 21:19:42   
choopa choops
Ja sam jednom čekala robu (bila je malo veća vrijednost) preko mjesec dana, a prodavačica mi nije odgovarala na poruke. Onda sam joj poslala SMS da odustajem od kupovine jer sama imala 5 dana do jednog važnog događaja za koji mi je trebala jedna od stvari iz porudžbine, nakon čega je ona mene isprozivala na FB kao što se bunim i krenula da prodaje te stvari. Na kraju sam joj rekla neka mi sve stvari pošalje, platila i od tada više u životu ne bih kupila nešto preko FB. Mislim OK kad kasni roba, Ok možda njoj to i nije bila neka suma (iako ja mislim da jeste), ali da mi se ne javi nikako, a očekuje da ja skočim na njen mig...Bar da mi je jednom poslala poruku izvinite porudžba kasni, ili izvinite imam nekih problema...ili bilo šta. Nego ništa. Nikad više.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here