|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dečija garderoba
22.9.2014 13:36:49   
Anoniman
Emice super je
user posted image user posted image user posted image

Ja volim kad mi sveki donese iz Family-ja, njihove stvari su bas kvalitetene, posebno za malu decicu....

(odgovor članu emicaa)
  Direktna veza do poruke: 576
22.9.2014 13:40:01   
emicaa
ja sam se odusevila kad sam vidjela,samo sto neda cura da joj obujem patikice,bice joj i male a nece ih nijednom obuti user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 577
22.9.2014 13:41:04   
Trcosava
Emice mašnja na patikama veća od patika user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 578
22.9.2014 13:42:45   
mati
Emice bas je slatko...
Mita ne nosi patike, skine ih mrdajuci nogama ,pa mi bolje da ih ne obuvam nego da stalno gubi... Ali ih nosim u torbi da ako neko kaze da sam nesavesna majka pokazem da su tu...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 579
22.9.2014 13:43:14   
emicaa
hahaha da,da imam neku kravu mogla bih je svezati na spagu da seta oko zgrade user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 580
22.9.2014 13:44:25   
mati
Nase su samo sive patikice, bas su lepe ali kad ih izuje za cas... A kupili smo u Fox-u cini mi se.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 581
22.9.2014 16:02:32   
Mala Elena

IZVORNA PORUKA: mali_mis

Imas u h&m bodice 3 za 2, ako je jos aktuelno. U c&a imas ono pakovanje od 5 kom. to nije snizeno, ali se za tu cifru isplati. I videla sam u dm, za mislim 380 din.

Nema vise te akcije, bili smo... a u c&a samo mali i veliki brojevi, u njenoj velicini 74 samo muski modeli.user posted image Bezveze. E u Dm-u nisam gledala .. idem sada da pogledam u jednoj radnji blizu nas koliko su...tnxuser posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 582
24.9.2014 14:45:52   
Mizzy
Ima li neko iskustva sa direktnim poručivanjem iz UK? Ne preko ovih ljudi koji to rade preko fb, nego direktno?

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 583
24.9.2014 14:53:20   
Peace*
Mi smo naručivali sa sportsdirect.com, iz UK, ali na Mađarsku adresu da se ne bi carinilo kod nas.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Mizzy)
Direktna veza do poruke: 584
24.9.2014 14:56:48   
Mala Elena
Emice, one bebece roze patike su prelepe, sad tek vidim ... gledala sam nehodajuce pre dva meseca, od 800_1000 din su, ima i ovog tipa...i na tufnice sto ja volim!
Ja rekla sveki da mi kupi vec hodajuce 4-ku da imam na prolece , a ona mi uzela nehodajuce 3-ku, a jos me pitala sta hocu . Nego pricala sa zaovom i dosle su do nekog svog zakljucka. user posted image

(odgovor članu Mizzy)
Direktna veza do poruke: 585
24.9.2014 15:08:15   
emicaa
Ove su hodajuće,ali kao što sam već pisala služe nam za ukras.uzeću joj ponovo na proljeće,jer tad će uveliko hodati pa će i morati obuvati.
Sad joj tražim haljinu za krštenje,čisto onako gledam šta ima i ništa mi se ne svidja,hoću nešto ljubičasto pa ću joj naručit i ljubičastu tortu user posted image

Direktna veza do poruke: 586
24.9.2014 19:43:43   
Mala Elena
pantalonice

< Poruku je uredio Mala Elena -- 24.9.2014 19:50:48 >

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 587
24.9.2014 19:46:26   
mati
Me lep model. Samo ja nisam praktikovala farmerice i pantalone sa dugmicima kad su bas mali... Mislim da ih to sputava u mrdanju, sedenju..

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

Direktna veza do poruke: 588
24.9.2014 19:49:00   
Mala Elena
Meni sad ovo ne otvara? user posted image U pravu si , ja slabo kupujem takve ali u ove sam se zaljubila i morala da slikam.user posted image ok je sad user posted image

< Poruku je uredio Mala Elena -- 24.9.2014 19:51:26 >

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 589
24.9.2014 19:53:39   
Anoniman
Lepe su, lepa im je boja...

Direktna veza do poruke: 590
24.9.2014 19:57:36   
mati
Ja sam Matiji tek skoro kupila prve farmerice... I ne volim da mu tako nesto oblacim za vrtic, mislim da ga sputava... Ove farke sto smo kupili jesu skupe ali imaju dosta elastina i mislim da su prijatne, plus mogu da se produze nogavice, da ih iznosi.

< Poruku je uredio mati -- 24.9.2014 20:01:22 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 591
24.9.2014 20:57:43   
Anoniman
Ja se mislim da narucim Uni ovaj prsluk, kako vam se cini KLIK

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 592
24.9.2014 21:34:47   
emicaa
UM meni se svidja,ja volim to sa cvjetićima user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 593
25.9.2014 7:04:33   
mali_mis
ME lepe pantalonice, ali mi nisu bas za male bebe. Mi nosimo farmerice ali sa onom gumom oko struka, ili sa tregerima.
UM bas je sladak prsluk user posted image
Mi treba zimsku jaknu da kupimo, e sad da li da kupim sada ili da sacekam jos koji mesec, ne bih da me neki minus iznenadi, pa da onda jurim.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 594
25.9.2014 7:30:50   
serpica
MM ako cekas jos koji mesec platices jaknu duplo vise nego sada,ja obicno kupujem takve stvari na kraju sezone tad su maltene dzabe i onda imam za sledecu godinu.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 595
25.9.2014 7:33:23   
mali_mis

IZVORNA PORUKA: serpica

MM ako cekas jos koji mesec platices jaknu duplo vise nego sada,ja obicno kupujem takve stvari na kraju sezone tad su maltene dzabe i onda imam za sledecu godinu.

E vidis user posted image Prosle godine mi je bilo malo nezgodno da mu kupim jaknu za ovu godinu. Ali cu svakako da pozurim dok nisu digli cene.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 596
25.9.2014 7:36:15   
serpica
Jeste nezgodno,ja uvek uzmem maloo vecu pa znam da ce da nose i sledecu zimu,a recimo ako jakna kosta 3,4 hiljade,na kraju sezone uspem da nadjem i za 1500 din i to dobra. Pozuri,krenula zima dicice cene/

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 597
26.9.2014 1:34:41   
Azra_
Žene, dajte neki link ko radi sa C&A. trebaju mi termo čarapice. Obiđoh celi grad-nema. Dete ne nosi patofnice, i sada, ova dva para koja su nam ostala od prošle godine perem i sušim. user posted image

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 598
28.9.2014 15:59:05   
Azra_
Ne mogu nikako da nađem nekog ko donosi CA stvarčice. :-( Trebaju nam čarapice. Da li je neka išla u C&A u Bgu? Da li ima termo ABS čarapica(one što ne klizaju)? Ovako nešto:user posted image Da znam, ako ih ima po Bgu, da zadužim nekog da ode da mi kupi... Obiđoh ceo Niš i ništa.

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 599
28.9.2014 16:30:01   
Sanchy
Ja nisam videla,bila sam pre nedelju dana recimo..kupila sam M.pakovanje obicnih mislim bez tih neklizajucih tackica a i meni trebaju takve

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Njoj je 15, jednom nogom još u detinjstvu,...
Teško je imati 15 godina. Takođe je prilično sjajno biti 15. 15 je hodajuća kontradiktornost.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here