Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 15.2.2015 21:57:59
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops IZVORNA PORUKA: serpica Chupa samo ruckaj uskoro ce beba pa ces sve normalno... Rekla sam dr da se ne začudi ako čuje da je neka porodilja naručila pečenje gore kad se porodi sanjaces nocas prase ja odoh da spavam,laku noc devojke
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 15.2.2015 22:04:42
|
|
|
|
jess021
|
Evo i nas iz skitnje, crkla sam bas. Choopo i ti si znaci riba, bas lepo. Maraj, u dz imam divnu sestru koja mi daje da nosim kuci, ali ako me neko pita da kazem da idem kod njih da primam. Iako je meni dz pored zgrade, pa mi ne bi bio problem ni da idem, ali bolje ovako. Verujem da si na iglama do ponedeljka, ali bice to sve super. Ja u sredu idem da uradim d-dimer i vreme krvarenja, pa kod dr na prevenciju tromboze da vide do kad cu primati fraxiparin. Iako sam ja radila trombofilije i sve je bilo ok. Joko
< Poruku je uredio jess021 -- 15.2.2015 22:06:45 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 15.2.2015 23:03:14
|
|
|
|
choopa choops
|
hahah šerpice njaaaaam jess da Bilo bi super da i beba dogura do riba, al' nešto se ne da, hoće da se rodi kao vodolija izgleda
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 15.2.2015 23:04:57
|
|
|
|
jovicaa
|
kako stojis sa kontrakcijama choopa? da li dobijas neku terapiju?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 15.2.2015 23:09:20
|
|
|
|
choopa choops
|
jovice nemam više terapije, zadnju sam primila u četvrtak. Imala sam ovih dana pomalo kontrakcija tu do 60, danas su malo učestalije i veće, naročito ovaj zadnji ctg. Šta znam, prvo se opustim učini mi se da neće još, ali noćas me toliko stiskalo da sam pomislila da će krenut do ujutru Kako si ti?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 16.2.2015 0:38:35
|
|
|
|
srculence25
|
Hvala vam drage popila sam jedan paracetamol jer sam imala t 38,2 i sad mi lepo spala i bolje se osecam cupo a kako stojis sa otvaranjem?osim konrakcija.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 16.2.2015 7:25:21
|
|
|
|
choopa choops
|
Jutro Čekam vizitu.... Đekna se još nije porodila, a ka' će ne znamo! srculence ne znam, nije me gledala od prošle nedelje, nadam se ni da neće do srijede kad bi trebalo da me pusti. Nadam se da si danas bolje! Baš ti ta T nije sad pred kraj trebala...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 16.2.2015 7:28:18
|
|
|
|
daca77
|
Choopa, veliki
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 16.2.2015 7:45:06
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 16.2.2015 7:49:18
|
|
|
|
adulence
|
Dobro jutro evo i mene...na kratko da vam se javim pa odoh da spremam mene i Ivku idemo danas kod mog tate na rucak,mm ce doci sa posla...ja sam inace super,samo me grudi jako bole.... Juce sam pokusavala da namestim tickere,nadam se da se vide lepo...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 16.2.2015 8:37:25
|
|
|
|
branki*
|
vide se adulence. ja pijem kafu,naravno osamucena od nespavanja i ustajanja i sisanja i nosanja..
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 16.2.2015 8:40:38
|
|
|
|
jabudic
|
Gdje ste žene? Vidim sve ste na broju? Ja stigla u kancelariju, pijem kafu i pripremam se da napadnem na ovu gomilu posla koja me čeka. I danas divan dan!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 16.2.2015 8:49:14
|
|
|
|
branki*
|
kod nas se ne radi,drzavni praznik je..a,vreme kod mene je blagi uzas,magla i hladno sa ostacima snega i leda..
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 16.2.2015 9:14:50
|
|
|
|
wivern
|
Dobar dan trudnice. Ajmo vizita, da vidimo ko nije tu? Jabudic pa mora li bas od jutra da nam nabijas čežnju. E pa stvarno neopevani bezobrazluk i ja sad treba da uživam u mom pogledu kroz prozor?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 16.2.2015 9:44:09
|
|
|
|
jabudic
|
Wiv, kakvo je vrijeme kod vas?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 16.2.2015 9:44:28
|
|
|
|
superm
|
Jabudic, nisam htela ni da pogledam. Ja sam leta i leta provela u Herceg Novom. Mnogo mi nedostaje Inace, mučnine imam po ceo dan, nema pravila. Jedino mi vocne salate prijaju
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 16.2.2015 9:47:30
|
|
|
|
superm
|
IZVORNA PORUKA: adulence Dobro jutro evo i mene...na kratko da vam se javim pa odoh da spremam mene i Ivku idemo danas kod mog tate na rucak,mm ce doci sa posla...ja sam inace super,samo me grudi jako bole.... Juce sam pokusavala da namestim tickere,nadam se da se vide lepo... Ne vide se tickeri. Ja sam svoje podesila, pa kad zaboravim u kojoj sam nedelji, njih pogledam
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 16.2.2015 9:49:03
|
|
|
|
jabudic
|
Ja vidim tikere od Adulence. Prvog sekunda se ne vide, ali onda su OK.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 16.2.2015 9:54:11
|
|
|
|
jovicaa
|
dobro jutro :) choopa ok sam, tek poneka kontrakcija. izgleda da ovaj utrogestan stvarno radi posao, ili sam u dobroj fazi, posto mi se cini da te kontrakcije dolaze u nekim talasima. a utrogestan isto ne pijes vise? samo dosta sam aktivna, bas se ne pazim, pa me je malo strah, zato sto sam se u prve dve trudnoce bas pazila u ovo vreme... ali ne osecam se lose, tako da slusam svoje telo. gledam da nosim pojas, kad znam da cu biti u duzoj akciji i tako.. juce imali goste... stalno neko dodje ili negde idemo, pa oko klinaca, uvek ima nesto.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 16.2.2015 10:20:40
|
|
|
|
wivern
|
Jabudic lepo je vreme ali je more MORE
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 16.2.2015 10:25:39
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: wivern Dobar dan trudnice. Ajmo vizita, da vidimo ko nije tu? Jabudic pa mora li bas od jutra da nam nabijas čežnju. E pa stvarno neopevani bezobrazluk i ja sad treba da uživam u mom pogledu kroz prozor? Šta tek ja da kažem? Kod mene proleće počinje negde sredinom/krajem maja
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 16.2.2015 10:30:04
|
|
|
|
jess021
|
Dobar dan trudnjacice, a i ostale. Vremenska prognoza za Novi Sad: Vedro i hladno. Ja sam u 7:30h jela burek , malo jos odspavala pa pijem kafu, mm ne radi...milina. Srculence, nadam se da ce te sto pre proci
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 16.2.2015 10:36:42
|
|
|
|
srculence25
|
jutro drugarice Dan bi mogla prespavati a nocu samo ustajem po vise puta da piskam i spopao me neki kasalj samo mi jos to fali. Od jutros pojavila se dijareja.Jel to znaci da cu uskoro? Inace jutros oko 5 me bol probudio i trajao sat vremena ali to je sve lazno ajme kakav ce biti onaj prqavi i ritmicni. Zene ja vam se klanjam sve koje ste prezivele bolove i rodile
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 16.2.2015 10:39:23
|
|
|
|
jabudic
|
Hahaha Srculence, divićemo se i mi tebi uskoro Trco, ovdje je ovo baš fin period, februar tu i tamo, ali mart- april su bez izuzetka predivni, pravo proljeće. Vikend smo proveli u dvorištu, djeca jadna oživljela posle one kišurine. Čupa čim se ne javi dva sata, ja već mislim porodila se! Čupoooooo, na raport!
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?