Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 15.2.2015 12:50:35
|
|
|
|
jovicaa
|
joj choopa sto mi drago kad ti pogledam ticker, a ono 36+4, svaka cast , jos koji dan i u pravom terminu si mi se spremamo da se zezamo malo u dvoristu, klinci bili kod babe, prvi put obojica, pa smo sredili detaljno kucu i sad mm planira da pravi neki kotlic u dvoristu, docice nam i drugarica sa klincem, kako je lepo samo kad malo sine sunce
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 15.2.2015 12:54:55
|
|
|
|
jess021
|
Ja isla u dz da primim Fraxiparin, kuvam rucak, pa cemo posle do kumova. Bas je divan dan Choopo, super si ti to izgurala. Jos 8 dana izdrzi, pa da pobedim u pogadjanju. Iako nemam pojma sta je nagrada
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 15.2.2015 12:58:14
|
|
|
|
serpica
|
Chupa jos samo 5 dana,molim te jess nagrada je popust za letovanje u CG ja se nadam tome,nadam se
< Poruku je uredio serpica -- 15.2.2015 12:59:06 >
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 15.2.2015 13:00:49
|
|
|
|
jess021
|
Serpi, ako ja pogodim, prepustam ti nagradu. Samo da sve bude u redu, ja cu tad biti poprilicno trudna tako da nista od letovanja ove godine. A za sledecu cemo se vec dogovoriti
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 15.2.2015 16:49:58
|
|
|
|
choopa choops
|
Blesave ste Ja sam sad ubjedila sebe da ću 25.02., za svoj rođendan
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 15.2.2015 17:17:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Choopo ja mislim da ces da predjes termin, moze i 5 marta, da oslobods jedno mesto u trudnicama
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 15.2.2015 17:19:59
|
|
|
|
Maraj
|
Pozdrav drage ja danas kuvala gulas i ceo dan u krevetu. Opet me boleo stomak kao u pms-u. Zvala sam dr zakazali mi prvi uz za sredu. Ima da se nacekam. Jess kako primas fraxiparin? Ja tek treba da idem u dz po fraxiparin kad obavim uz i hematologa. Do tada kupujem. Kazi mi kakva je situacija? Jer ti daju fraxi da nosis kuci ili moras tamo da ides da primis svaki dan?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 15.2.2015 17:22:08
|
|
|
|
bubulence
|
Cupo samo da ne preneses . Serpi draga hvala za kaficu, sto volim kada mi ti skuvas... ta mi je najsladja
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 15.2.2015 17:28:19
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Choopo ja mislim da ces da predjes termin I ja mislim, to obicno tako biva posle maltretiranja
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 15.2.2015 18:35:48
|
|
|
|
17 joka
|
Trudnicice drage, veliki pozdrav za sve Jess,Maraj,Lidija,Adulence i jos koga sam zaboravila od novih Cestitam vam uzivajte u toj sreci kad se vratim u maju praticu vas, sve vas puno
< Poruku je uredio 17 joka -- 15.2.2015 18:39:10 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 15.2.2015 18:36:12
|
|
|
|
jabudic
|
Šta radite, žene? Mi čitav dan u skitnji, maloprije došli kući.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 15.2.2015 18:55:44
|
|
|
|
srculence25
|
Caooo zenice.Trazim moj post i nemofu da badjem.Tamo gde pise da mogu popiti paracetanol ili panadol za t.Napisite mi ponovo da pokazem mm.Osim sto sam kao nasukan kit,otezano se krecem nisam vise ni za goste.Bila mi zaova sa decom eto bila malo vise na nogama i otok se prosirio.Sad se nevide ni kolena sve me boli.Slinava,glava u raspadu a t 37.5
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 15.2.2015 18:58:19
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Cupo samo da ne preneses . Serpi draga hvala za kaficu, sto volim kada mi ti skuvas... ta mi je najsladja samo kazi dok mogu svaki dan ima da kuvam.. bila sam kod frizera da se ofarbam sad vec licim na nesto.. Joko ceka te u maju jedno mesto,da znas... maraj lezi malo,odmaraj,brzo ce sreda...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 15.2.2015 19:01:05
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: srculence25 Caooo zenice.Trazim moj post i nemofu da badjem.Tamo gde pise da mogu popiti paracetanol ili panadol za t.Napisite mi ponovo da pokazem mm.Osim sto sam kao nasukan kit,otezano se krecem nisam vise ni za goste.Bila mi zaova sa decom eto bila malo vise na nogama i otok se prosirio.Sad se nevide ni kolena sve me boli.Slinava,glava u raspadu a t 37.5 Srculence, može Paracetamol ili Panadol za T, bez brige!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 15.2.2015 19:14:32
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Choopo ja mislim da ces da predjes termin, moze i 5 marta, da oslobods jedno mesto u trudnicama Za tebe?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 15.2.2015 19:16:46
|
|
|
|
Tanjica81
|
Srculence za tm: MOŽE panadol ili sve sto je na bazi paracetamola...uz OBAVEZNO ugadjanje trudnici. Ali ako ne moras nemoj uzimati ako je t ispod 38. Ne brini bebi nece biti nista od t. I moja rodj.sestra je trudna i bas je ove ned.imala t..i dr joj je isto ovo savetovao... Izvinite, morala sam velikim slovima... Sad cu da vas citam...sve zaboravim. Puno vas
< Poruku je uredio Tanjica81 -- 15.2.2015 19:18:22 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 15.2.2015 19:17:56
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Cupo samo da ne preneses . IZVORNA PORUKA: wivern IZVORNA PORUKA: Unina mama Choopo ja mislim da ces da predjes termin I ja mislim, to obicno tako biva posle maltretiranja To mi i babice kažu Kao ili se porode ranije, ili im zaustave porođaj, pa im kasnije indukuju. Mislim da bih šiznula ...Mada, taman bih imala vremena da sve spremim za bebu, ja ne volim kadsam ovako nespremna
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 15.2.2015 19:22:56
|
|
|
|
Trcosava
|
Ženske oje samo da vi prečekiram. O jutros sam na nogama. Letela sam od 8 jutros i evo sad kao stadoh. Čupo, da prečekiram i tebe, ali vidim da si tuj. Srculence, ja sam pila paracetamol za svaki bol u trudnoći (par puta me je glava bolela, a i jednom kad krenulo nešto da me lomi - ne čekam ja da to uzme maha)
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 15.2.2015 20:05:03
|
|
|
|
serpica
|
Vidim da je Ipo prisutna,ajde zeno javljaj sta se desava brinemo vec nekoliko dana
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 15.2.2015 20:18:32
|
|
|
|
amelia
|
Dobro vece okruglice sta se radi ja mislih da su se dosad chopa ipokrisia i glukica porodile oni jos zabusavaju ja sam danas tacno 3 meseca ali mucnine jos nemaju ni nameru da se smanje barem. lom sam ceo dan u krevetu kao da sam bolesna a ni ovo nije nista manje od toga ne jedem normalno jedem kao beba jos uvek sam u minusu nadam se da se uskoro prestati ova nocna mora pa da mogu da krkam sve i svasta..cestitam i novim trudnicama puno nas ima ne mogu ni da pohvatam sve ko sta pise ljubim vas puno.konacno uspeh da stavim slicicu sa uz u temi od moje
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 15.2.2015 20:29:19
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops IZVORNA PORUKA: Unina mama Choopo ja mislim da ces da predjes termin, moze i 5 marta, da oslobods jedno mesto u trudnicama Za tebe? trudim se, trudim se
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 15.2.2015 21:35:00
|
|
|
|
serpica
|
Prazna nam tema,a ja imam jos nekih pola sata fore i odoh sutra imam goste,koliko mi drago toliko i nije
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 15.2.2015 21:39:42
|
|
|
|
choopa choops
|
Sad mi radila ctg, ima kontrakcija masu, malo me i boluckaju Inače, danas sam tako slabo ručala, i na kraju rekla MMu da mi donese pljeskavicu Nisam smjela primać aparatu za šećer i sad izmjerim ono 4,3 Juuuupi, odmah sam jabuku snjupala. Nama dosadno, odspavale do 19h, biće nam nooćas žurka... amelia držim fige da prođu što prije...Izdrži još malo.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 15.2.2015 21:42:08
|
|
|
|
serpica
|
Chupa samo ruckaj uskoro ce beba pa ces sve normalno... UM pa ajde
< Poruku je uredio serpica -- 15.2.2015 21:50:25 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 15.2.2015 21:50:42
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: serpica Chupa samo ruckaj uskoro ce beba pa ces sve normalno... Rekla sam dr da se ne začudi ako čuje da je neka porodilja naručila pečenje gore kad se porodi
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?