Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 14.2.2015 23:24:57
|
|
|
|
dunja RR
|
Drage moje, ne znam da li vam se javila Ipokrisia. Ja sam joj juče poslala SMS, ali nema odgovora, imam njen broj od ranije, kada se prijavila za paket za trudnice. Nadam se da je dobro i da će se uskoro javiti ako do sada nije. Za sve vas veliki
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 15.2.2015 0:28:57
|
|
|
|
choopa choops
|
Hej tu sam :)))))))) Gledala Pinkove zvezde preko neta, nemamo TV- Imam novu cimerku pa smo isključili svjetlo, ona pokušava da zaspi pa neću da kuckam da joj ne smeta. Ctg manje više OK. Beba se prilično umirila danas, nadam se da to još nije ono umirivanje pred porođaj Chipsy, promašila si bubu ja se kunem u lan. Znači uzmeš lan u sjemenkama, što sitnije izmelješ (u mlincu za kafu i sl.) Uzmeš jednu kašiku snevno i pomješaš sa malo jogurta. Konačno ponovo idem u wc dva puta dnevno, iako pijem Heferol i mamavit!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 15.2.2015 0:34:33
|
|
|
|
Azra_
|
Choopo, drago mi je da si ok. Držim palčeve da još malčice izguraš i da ne dobijaš namćoraste cimerke. ;-)
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 15.2.2015 0:38:48
|
|
|
|
choopa choops
|
Azra Evo me danas/sutra 36+4 Još tri dana i terminska beba. Mada već sad se puno bolje osjećam i pozitivnija sam... Dobra mi je cimerka, nego meni žao da kukckam, neka spava. Ima dvije bebe u trbi I btw zove se Azra
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 15.2.2015 0:39:17
|
|
|
|
srculence25
|
Dunjice nemamo nikakav info za Ipo,nema je danima da pise a tu je i termin mozda se porodila. Cupo bas si pazljiva cimerka volela bih jednu takvu da mi cuva strazu kad idem na pus pauzu Glikici danas cini mi se izazivaju porodjaj. Leleee sto je bilo daleko doslo blizu ja sledeca ili me Cupa iznenadi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 15.2.2015 0:44:51
|
|
|
|
Azra_
|
Choopo, biće terminska beba, još malo! Ja sma inače ludi zaljubljenik u Džonija Štulića i njegovu Azru. Mada, kako god, Azra ne može biti loša-valjda.;-) Idi odmaraj i da ne smetamo cimerkama.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 15.2.2015 1:11:14
|
|
|
|
dunja RR
|
Čupo, svaka ti čast na toj pozitivi, meni ista uvek manjka u bolnici, a ti si zmaj! Grliša veliki
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 15.2.2015 7:05:49
|
|
|
|
branki*
|
choopo,i meni taj lan bas pomaze,mada ja nemam tih problema..bubi,nama posle carskog dali da popijemo dulkolaks da izaszovemo stolicu,2 tablete..posle toga je bilo normalno.eto,a ova moja nesto us tomaku i nije bila toliko nemirna,a zato je sada vec gazda samo nas postrojava tu oko nje!sisala na 2 sata od 9 nocu,nisam covek od jutros..
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 15.2.2015 7:10:25
|
|
|
|
adulence
|
Dobro jutro evo mene ,vampirisem po kuci,Ivka nam se oko 6 usunjala u krevet i ona i mm spavaju,a ja smislam sta bih jela....hehe....bas sam jd jutros gladna....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 15.2.2015 8:18:16
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 15.2.2015 8:38:42
|
|
|
|
bubulence
|
jutro! glukica se danas javlja u bolnicu, ne znam hoce li je danas i poradjati... nadam se da ima net i da ce se javiti. Ipa se sigurno porodila, nadam se da ce se javiti... serpi a gde je kafa ?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 15.2.2015 9:03:19
|
|
|
|
jabudic
|
Jutro i od nas! Evo mi se sinovi utrpali u krevet
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 15.2.2015 9:16:46
|
|
|
|
bubulence
|
moje veliko dete je vec u setnji, mladje jos uvek spava... ja pijem drugu kafu sva sam slogirana
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 15.2.2015 9:47:08
|
|
|
|
jabudic
|
Ja pokusala jutros meni i mm da skuvam tursku kafu. Jos dok se kuvala smucilo mi se
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 15.2.2015 10:39:15
|
|
|
|
choopa choops
|
Žeeeeene Tu sam još :-) Jutros mi radili ctg, opet pomalo kontrakcija. Sinoć me nešto boluckalo, ali dobro je. Valjda ne bude još... Čekamo vizitu. Dr dolazi vikendom malo prije podna, Crnogorac I tako...dosadno mi je
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 15.2.2015 11:32:09
|
|
|
|
sagitarius
|
Devojke,jel primao neko pregnil 1500 u trudnoci u kombinaciji sa progesteron depoom?Zanima me zna li neko cemu on tacno sluzi?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 15.2.2015 11:35:07
|
|
|
|
mlada_mama
|
jutro kako ste sve? kod nas sunce proviruje od juce, pa sam nekako raspolozenija, juce smo se nasetali,a mene kukovi rasturaju nmg da spavam od bola...al neka. adulence jel ti to sa plavim tickerom navlacis decaka
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 15.2.2015 11:37:53
|
|
|
|
jabudic
|
Hehe, mlada mama, i ja stavila roze tiker, neću li privući djevojčicu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 15.2.2015 11:42:58
|
|
|
|
glukica
|
Drage moje, mene su juce zadrzali u bolnici posle kontrole i ctg a. Nije bilo dovoljno plodove vode, a vec sam pocela da se otvaram kad me pregledala u 10 h ujutru i dala gel.. U 17 h se rodila moja devojcica! Sve je u redu, jedino sto me grudi ubijaju joj sto boli to dojenje! Pisacu opsirnije kad nadjem vreme. Samo da vam javim sam htela da sam se konacno porodila☺️ ljubimo vas nas dve
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 15.2.2015 11:49:04
|
|
|
|
choopa choops
|
Bravo glukice! Ti to časkom! Čestitam i dobrodošla mala djevojčice!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 15.2.2015 11:52:11
|
|
|
|
mlada_mama
|
xixixi, ja stavila crveni sa srcima kad decak a bila sam ubjedjena da cu da radjam samo zenske mada mi je drago da sam si prvo rodila svoju Sofi, ipak su kcerke drugacije
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 15.2.2015 11:57:07
|
|
|
|
jabudic
|
Glukiceeeeeee! Mi čekamo da se javiš jesu li te ostavili u bolnici, a ti se i porodila! Čestitam, sve najbolje tebi i djevojčici! Nadam se da je sve super prošlo!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 15.2.2015 12:05:47
|
|
|
|
jess021
|
Glukice cestitam od srca!! Drago mi je da je sve dobro proslo.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 15.2.2015 12:07:36
|
|
|
|
branki*
|
cestitam,glukice,sve najlepse da vam je ziva i zdrava 100 godina
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 15.2.2015 12:47:15
|
|
|
|
serpica
|
Gde ste drugarice mi bili u setnju,mali zaspao ja popila kafu pa cu i ja malo na odmor. Znaci i Glukica zavrsila,bas mi je drago..... Bubi evo jedna popodnevna kafica za tebe i devojke
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sve što niste znali o spinalnoj anestezijiBolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?