|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat]
15.2.2015 12:50:35   
jovicaa
joj choopa sto mi drago kad ti pogledam ticker, a ono 36+4, svaka cast user posted image , jos koji dan i u pravom terminu siuser posted image

mi se spremamo da se zezamo malo u dvoristu, klinci bili kod babe, prvi put obojica, pa smo sredili detaljno kucu i sad mm planira da pravi neki kotlic u dvoristu, docice nam i drugarica sa klincem, kako je lepo samo kad malo sine sunceuser posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1401
15.2.2015 12:54:55   
jess021
Ja isla u dz da primim Fraxiparin, kuvam rucak, pa cemo posle do kumova. Bas je divan danuser posted image
Choopo, super si ti to izgurala. Jos 8 dana izdrzi, pa da pobedim u pogadjanju. Iako nemam pojma sta je nagradauser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1402
15.2.2015 12:58:14   
serpica

Chupa jos samo 5 dana,molim te user posted image
jess nagrada je popust za letovanje u CG user posted image ja se nadam tome,nadam se user posted image

< Poruku je uredio serpica -- 15.2.2015 12:59:06 >

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1403
15.2.2015 13:00:49   
jess021
Serpi, ako ja pogodim, prepustam ti nagradu. Samo da sve bude u redu, ja cu tad biti poprilicno trudna tako da nista od letovanja ove godine. A za sledecu cemo se vec dogovoritiuser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1404
15.2.2015 16:49:58   
choopa choops
Blesave ste user posted image

Ja sam sad ubjedila sebe da ću 25.02., za svoj rođendan user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1405
15.2.2015 17:17:02   
Anoniman
Choopo ja mislim da ces da predjes termin, moze i 5 marta, da oslobods jedno mesto u trudnicamauser posted image user posted image

(odgovor članu choopa choops)
  Direktna veza do poruke: 1406
15.2.2015 17:19:59   
Maraj
Pozdrav drageuser posted image ja danas kuvala gulas i ceo dan u krevetu. Opet me boleo stomak kao u pms-u. Zvala sam dr zakazali mi prvi uz za sredu. Ima da se nacekam.
Jess kako primas fraxiparin? Ja tek treba da idem u dz po fraxiparin kad obavim uz i hematologa. Do tada kupujem. Kazi mi kakva je situacija? Jer ti daju fraxi da nosis kuci ili moras tamo da ides da primis svaki dan?

Direktna veza do poruke: 1407
15.2.2015 17:22:08   
bubulence
Cupo samo da ne preneses user posted image .
Serpi draga hvala za kaficu, sto volim kada mi ti skuvas... ta mi je najsladja user posted image

Direktna veza do poruke: 1408
15.2.2015 17:28:19   
wivern

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Choopo ja mislim da ces da predjes termin

I ja mislim, to obicno tako biva posle maltretiranja user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1409
15.2.2015 18:35:48   
17 joka
Trudnicice drage, veliki pozdrav za sve

Jess,Maraj,Lidija,Adulence i jos koga sam zaboravila od novih user posted image Cestitam vam uzivajte u toj sreci

kad se vratim u maju praticu vas, sve vas puno user posted image user posted image

< Poruku je uredio 17 joka -- 15.2.2015 18:39:10 >

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1410
15.2.2015 18:36:12   
jabudic
Šta radite, žene?
Mi čitav dan u skitnji, maloprije došli kući.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1411
15.2.2015 18:55:44   
srculence25
Caooo zenice.Trazim moj post i nemofu da badjem.Tamo gde pise da mogu popiti paracetanol ili panadol za t.Napisite mi ponovo da pokazem mm.Osim sto sam kao nasukan kit,otezano se krecem nisam vise ni za goste.Bila mi zaova sa decom eto bila malo vise na nogama i otok se prosirio.Sad se nevide ni kolena sve me boli.Slinava,glava u raspadu a t 37.5

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1412
15.2.2015 18:58:19   
serpica

IZVORNA PORUKA: bubulence

Serpi draga hvala za kaficu, sto volim kada mi ti skuvas... ta mi je najsladja user posted image

user posted image samo kazi dok mogu svaki dan ima da kuvam..
bila sam kod frizera da se ofarbam sad vec licim na nesto..
Joko ceka te u maju jedno mesto,da znas...
maraj lezi malo,odmaraj,brzo ce sreda...

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1413
15.2.2015 19:01:05   
jabudic

IZVORNA PORUKA: srculence25

Caooo zenice.Trazim moj post i nemofu da badjem.Tamo gde pise da mogu popiti paracetanol ili panadol za t.Napisite mi ponovo da pokazem mm.Osim sto sam kao nasukan kit,otezano se krecem nisam vise ni za goste.Bila mi zaova sa decom eto bila malo vise na nogama i otok se prosirio.Sad se nevide ni kolena sve me boli.Slinava,glava u raspadu a t 37.5

Srculence, može Paracetamol ili Panadol za T, bez brige!

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 1414
15.2.2015 19:14:32   
choopa choops

Choopo ja mislim da ces da predjes termin, moze i 5 marta, da oslobods jedno mesto u trudnicamauser posted image user posted image

Za tebe? user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1415
15.2.2015 19:16:46   
Tanjica81
Srculence za tm: MOŽE panadol ili sve sto je na bazi paracetamola...uz OBAVEZNO ugadjanje trudnici. user posted image Ali ako ne moras nemoj uzimati ako je t ispod 38. Ne brini bebi nece biti nista od t. I moja rodj.sestra je trudna i bas je ove ned.imala t..i dr joj je isto ovo savetovao... user posted image

Izvinite, morala sam velikim slovima...

Sad cu da vas citam...sve zaboravim.

Puno vas user posted image

< Poruku je uredio Tanjica81 -- 15.2.2015 19:18:22 >

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1416
15.2.2015 19:17:56   
choopa choops

IZVORNA PORUKA: bubulence

IZVORNA PORUKA: wivern

Choopo ja mislim da ces da predjes termin

I ja mislim, to obicno tako biva posle maltretiranja user posted image

To mi i babice kažu user posted image Kao ili se porode ranije, ili im zaustave porođaj, pa im kasnije indukuju. Mislim da bih šiznula user posted image ...Mada, taman bih imala vremena da sve spremim za bebu, ja ne volim kadsam ovako nespremna user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1417
15.2.2015 19:22:56   
Trcosava
Ženske oje samo da vi prečekiram. O jutros sam na nogama. Letela sam od 8 jutros i evo sad kao stadoh.

Čupo, da prečekiram i tebe, ali vidim da si tuj.

Srculence, ja sam pila paracetamol za svaki bol u trudnoći (par puta me je glava bolela, a i jednom kad krenulo nešto da me lomi - ne čekam ja da to uzme maha)

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 1418
15.2.2015 20:05:03   
serpica
Vidim da je Ipo prisutna,ajde zeno javljaj sta se desava user posted image brinemo vec nekoliko dana

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1419
15.2.2015 20:18:32   
amelia
Dobro vece okruglice sta se radi ja mislih da su se dosad chopa ipokrisia i glukica porodile oni jos zabusavajuuser posted image ja sam danas tacno 3 meseca user posted image ali mucnine jos nemaju ni nameru da se smanje barem. lom sam ceo dan u krevetu kao da sam bolesna a ni ovo nije nista manje od togauser posted image ne jedem normalno jedem kao beba jos uvek sam u minusu nadam se da se uskoro prestati ova nocna mora pa da mogu da krkam sve i svasta..cestitam i novim trudnicama puno nas ima ne mogu ni da pohvatam sve ko sta pise ljubim vas puno.konacno uspeh da stavim slicicu sa uz u temi od moje user posted image

Ayan <3

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1420
15.2.2015 20:29:19   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Za tebe? user posted image user posted image

trudim se, trudim seuser posted image

Direktna veza do poruke: 1421
15.2.2015 21:35:00   
serpica
Prazna nam tema,a ja imam jos nekih pola sata fore i odoh user posted image sutra imam goste,koliko mi drago toliko i nije

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1422
15.2.2015 21:39:42   
choopa choops
Sad mi radila ctg, ima kontrakcija masu, malo me i boluckaju user posted image

Inače, danas sam tako slabo ručala, i na kraju rekla MMu da mi donese pljeskavicu user posted image Nisam smjela primać aparatu za šećer i sad izmjerim ono 4,3 user posted image Juuuupi, odmah sam jabuku snjupala.

Nama dosadno, odspavale do 19h, biće nam nooćas žurka...

amelia držim fige da prođu što prije...Izdrži još malo.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1423
15.2.2015 21:42:08   
serpica
Chupa samo ruckaj uskoro ce beba pa ces sve normalno...user posted image
UM pa ajde user posted image

< Poruku je uredio serpica -- 15.2.2015 21:50:25 >

Direktna veza do poruke: 1424
15.2.2015 21:50:42   
choopa choops

IZVORNA PORUKA: serpica

Chupa samo ruckaj uskoro ce beba pa ces sve normalno...user posted image

Rekla sam dr da se ne začudi ako čuje da je neka porodilja naručila pečenje gore kad se porodi user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Sve što niste znali o spinalnoj anesteziji
Bolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here