branki*
|
hvala,new mom..da,ona pocinje odmah da urla kao da nije jela citav dan,a ne 2 sata.. nego,da te pitam,a i druge devojke koje znaju..vec sam sama sebi dosadna desava se da u toku samog hranjenja,beba krene da se grci,izvija,uvija,crveni i tad place,dere se ,povuce,malo sisa,pa izvadi,pa opet,ne znam da li je tad muce grcevi,ja kao dam drugu dojku,reko mozda je onu prvu ispraznila,ali se isto ponasa i na toj punoj.nekad krene posle podoja tako da se napinje,crveni,vristi...i kao da trazi opet da sisa.ja je opet vratim na dojke i ona krene,pa povuce,pa se dere,ispusta bradavicu,pa opet trazi i tako..da li su to grcevi ili ne,nemam pojma.htela sam da pitam,da li je moguce mozda da bebi nekoj ne odgovara majcino mleko,da joj se ne svidja,da je bolja varijanta adaptirano,nego majcino?cak me je i mm juce dok je vristala rekao da pitam vas na forumu sta da radimo..da li da joj ponudim dohranu-''mada,pretpostavljam ako su grcevi da bi isto tako reagovala i na flasicu kad je stegnu...nekad sisa mirno bez problema,a nekad ovako..stolica joj je zuta,ima ih oko 4 do 5 u toku dana. i da...kazu neke zene da je necije mleko jako,a necije slabo..postoji li uopste tako nesto?
< Poruku je uredio branki RR -- 13.2.2015 11:24:20 >