Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 20:38:49
|
|
|
|
jabudic
|
Cupo, ja sam, onako potpuno nepristrasno, za 21.02.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 21:44:00
|
|
|
|
*boka*
|
IZVORNA PORUKA: Tanjica81 Boko koliki ti je lokal?Sta sve imas tamo? Jel ti odmaras ikad? Tanjice lokal nije velik, 35kv, ali je cena kirije smesna i taman mi staje sve, skockacu ga lepo. Imam manikir, pedikir, solarijum, depilacije, masaze i tretmane tela, anticelulit programe i to je to za sad. Planiram da nadjem nekog za tretmane lica i nadogradnju trepavica, ali o tom po tom. Za sad samo ovo. A sto se odmora tice, ja se odmaram na malo cudan nacin. Ja sam radoholik, ne umem mirna da sedim, pa se odmaram tako sto nesto slikam, crtam, vajam uz TV. Ja ne umem da sedim i gledam film ili seriju, a da usput jos nesto ne radim Cudan sam ja tip... Jedino uvece kad legnem, na miru gledam nesto na TV-u, tako se uspavljujem. IZVORNA PORUKA: choopa choops Kako ne možeš? Možeš garderobu, ako kupiš plavu, a treba ti roze Choopsi ja mislim da se jabud ne bi bunila nista sve i da kupi sve plavo, a rodi se devojka. Mislim da joj nece pasti ni malo tesko ni zao da opet ode sve novo da kupi Samo nek nam se rodi ta seka! Bas je i ja zelim kod Jabuda jako! Evo i ja da tipujem za Chupinu bebanu, 01. mart, tad mi je otvaranje salona, pa da proslavimo duplo!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 21:59:44
|
|
|
|
Tanjica81
|
Pa Boko svaka cast...Taman mali slatki saloncic. Mozda i "skoknem" malo na neku nadogradnju noktiju ili konsultacije oko puštanja i negovanja kose Ne mislim da si čudna, jednostavno ima vas i takvih...Ja sam vise tipa kao Choopa-volim da spavam,samo mi se ne da... Ali sad vec idem, ove moje curice sam uspavala pa mogu i ja.Laku noc drage
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 22:03:46
|
|
|
|
*boka*
|
Tanjice samo izvoli! A sto se kose tice nege, pustanja i oporavka kose imam sjajan recept, samo ne znam gde da ga napisem, ako ima neka tema za to. Sjajan sampon i pakovanje koje same pravite. Kosa raste kao luda od toga!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 22:11:34
|
|
|
|
Jekica_88
|
Dobro veče baš ste se raspisale. Meni je doktorka zakazala ultrazvuk tek za dve nedelje, kaže da je rano sada, već me je pogledala prošle nedelje kad sam ono prokrvarila i potvrdila trudnoću, e sad treba neko da dočeta taj UZ jedva čekam. Jabude ja sam nešto sigurna da nosiš devojčicu a inače pogađam Choopo drži se još malo, a ako beba baš reši da dođe verujem da će sve biti ok Meni je doktorka rekla još prošle nedelje da moram da pripazim da se ne ugojim ili čak da smaknem neko kilce jel sam na žalost ušla u trudnoću sa viškom od skoro 18 kg, baš mi je krivo što sam to sebi dozvolila, a taman sam doterala liniju i posle svadbe septembra ja se opustim i i nabacim kilograme :(
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 22:13:18
|
|
|
|
lesica
|
Boko evo teme za recepis Zdrava i lepa kosa Hmmm, sve razmatram za kad da stavim ulog na Cupu, ali moram još malo da razmislim.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 22:16:05
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Cupo, ja sam, onako potpuno nepristrasno, za 21.02. Lako od tebe ti si vec na moru Ja smestila decu u krevet,spavaju,sutra rano idem da zavrsavam neke poslove dok jos mogu mm uzeo slobodan dan pa cu usput malo i da odahnem nadam se.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 22:27:07
|
|
|
|
choopa choops
|
hahaha samo pišite. Kvota je najveća na termin evo me na ctgu.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 22:28:35
|
|
|
|
choopa choops
|
Inače, Ona Kineskinja ima hep B, sad sam pitala babicu. Malo mi je lakše iako ne mogu a da ne brinem...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 22:32:14
|
|
|
|
serpica
|
Chupa ne opterecuj se ako mozes,verujem da ti nije svejedno zbog kineskinje ali bice ok..ima li kontrakcija? I stisni se do 20.pa da se vidimo letos
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 22:36:55
|
|
|
|
choopa choops
|
Ma da, bitno da je B, puno sam mirnija. Ima pomalo...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 22:45:28
|
|
|
|
*boka*
|
Hvala Lesi! Sad videh na temi da je sun flower napisala taj recept. Ja sam ga jaaako odavno dobila i verujte iz ličnog iskustva kažem, sjajan je! Kosa raste kao luda, sjajna je, pothranjena i odlicno deluje na tretiranu i oštećenu kosu.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 22:56:49
|
|
|
|
serpica
|
Devojke ja odoh da spavam,laku noc...... do ujutru kad vam kuvam kafu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 23:13:36
|
|
|
|
choopa choops
|
gotov ctg, sama sam ga skinula pošto babica gore ima posla a ja ne mogu više tu gola ležaat sad će me ubit kad dođe, ali briga me...40 minuta ležim I ja ću pokušat noćas ranije zaspat... Sad sam i ja tu na ranojutarnjoj kafi, iako najrađe ne bih, nego bi došla tek na onu u podne
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 23:17:49
|
|
|
|
choopa choops
|
Nije me vikala kaže dobro je, inače bismo potrošili sav papir Laku noć šerpice
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 12.2.2015 0:49:50
|
|
|
|
jovicaa
|
super choopa, nadam se da ces izgurati jos ja nikako ne mirujem.... valjda ce sve biti ok. nemam zivaca za lezanje. valjda cu da izdrzim dovoljno dugo. a i niko mnogo ne sisa to sto ipak odrzavam trudnocu... valjda necu poceti da se otvaram pre vremena, ionako idem na sledecu kontrolu tek kad prodjem 36. punih, to dodje za mesec dana otprilike, osim ako ne bude bas neceg alarmantnog u medjuvremenu valjda nece. a onda sam i mirnija kad udjem u deveti. mada volela bih da bar jednom docekam da napunim punih 38.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 12.2.2015 6:24:34
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 12.2.2015 7:27:12
|
|
|
|
choopa choops
|
Jutro Čekam vizitu. Ima malo kontrakcija. Ali danas ću da izdržim sigurno Malo mi je nos počeo da curi, i kašljuckala sam. Nadam se da će se zaustavit na tome. To je tačno zato jer mi je malo hladnije u sobi... jovice da izdržiš do 38-e Meni su kod kuće stvarno pokušavali da što više pomognu i da ležim, ali to je jednostavno nemoguće. Ali što kažeš bar do ulaska u deveti, a kasnije ćeš lako...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 12.2.2015 7:35:39
|
|
|
|
branki*
|
jutro,stomacici choopo,kod tebe ,vidim,standardna situacija. ja nesto smlacena...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 12.2.2015 7:39:24
|
|
|
|
choopa choops
|
jutro branki Evo da malo dođeš sebi. Sluša li cura ili ti slušaš nju?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 12.2.2015 7:42:29
|
|
|
|
branki*
|
choopo,ona nam je glavni sef kad nam ona podvrisne,nema,svi se sjatimo odmah!tako mali,a diktatori opasni.ja mislila devojcice mirne,ono nema pravila,dernjaju se svi,i muski i zenski
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 12.2.2015 7:51:30
|
|
|
|
choopa choops
|
Postrojavanje non stop
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 12.2.2015 7:54:51
|
|
|
|
choopa choops
|
Da dopunimo listu... IZVORNA PORUKA: choopa choops hahaha idemo kladionica otvorena: Chipsy 14.02. Trcosava 16.02. Tanjica 18.02. serpica 20.02. jabudic nepristrasno 21.02. boka 1.03.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 12.2.2015 8:54:11
|
|
|
|
mlada_mama
|
IZVORNA PORUKA: adulence Hej draga nas dve opet zajedno u trudnicama,bravo za decaka.... IZVORNA PORUKA: mlada_mama cao zenice trudnice, nisam bas aktivna al nisam vas zaboravila, mi smo dobro, prekljuce smo bili na UZV, i imacemo djecakaaa adulenceeee nisam u toku? Ivka ce dobiti pojacanje?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 12.2.2015 9:08:52
|
|
|
|
Valerie
|
chupo, moze 17. feb :) idu dani boko, svaka cast, a u kom kraju ti je salon? srecne pripremice za otvaranje ja i dalje smlacena, kilavi kilavko. bice valjda bolje
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?