Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 22:02:42
|
|
|
|
serpica
|
Glukice znaci i ti ces uskoro Chupa kako si sad? Ja tek malopre videh nasu Les pa evo saljem
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 22:22:09
|
|
|
|
choopa choops
|
Glukice Šerpi dobro sam, smirila sam se dosta, a i ponovili su mi ctg bio je dobar, pa mi je odmah malo lakše
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 22:26:38
|
|
|
|
serpica
|
Super bas mi je drago,odmaraj sad od sutra si bezbednija,i misli pozitivno, Laku noc od mene,odjavljujem se,mirnu noc vam zelim.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 22:32:14
|
|
|
|
Tanjica81
|
Choopa samo da te i da ti kazem da si ica... Ja sam obe moje prenela,tako da se ne razumem ništa. Citala sam sta si pisala,znaci ako sad preguras noc od sutra ai na konju...ili sta je dr htela da kaze? Sve ce biti u redu..tesko je u bolnici kad si sam...bice bolje kad stigne ...ali kazi joj da ne zuri. Jel ti daju bar da jedes? Ostale kako ste?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 22:34:26
|
|
|
|
soni
|
zene pomoc...ubi me ceo dan desna prepona, ne mogu da se pokrenem, koci mi noga...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 22:43:19
|
|
|
|
Tanjica81
|
Soni mene su obe strane bolele..ali nemam pojma od cega su prestale. Moja koleginica je imala tako da ju je bolela butina, jedva se kretala. Ja bih rekla da beban stiska neki zivac...a i siris se. Znas kako se kaze Sve sto je inace nenormalno u trudnoći je normalno... Kad legnes ima promena? Laku noc Serpi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 23:04:08
|
|
|
|
*boka*
|
Hej hej. Ja imala goste neke neplanirano, ispratila ih, okupala se i da se javnem, kad ono svasta se pisalo i izdesavalo. Iva, Valerie Maraj jos tvoj UZ cekamo ! Glukice ti si znaci jos 2u1... nadam se da ce uskoro krenuti samo. Lepo bebi kod mame u stomaku Serpi kad stignes posalji mi link na FB da vidim te klompice, uzela bih za salon da imam ako su udobne. Svakako trazim neke klompice lepe. Choopsi sta se s tobom zbiva? Idem da iscitam u temi sta si pisala.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 23:11:07
|
|
|
|
bubulence
|
oooo Glukice sto je bilo daleko doslo je blizu. krenuce to samo, videces.... Serpi lepo nam spavkaj ! Soni i mene je bolela prepona, kao sto rece Tanjica, sigurno beba pritiska neki zivac. a i siris se... mene i sada po malo bole... boko planiras li ti da odmaras malo u trudnoci ? debelice moje sve vas
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 10.2.2015 23:11:33
|
|
|
|
choopa choops
|
Tanjice ma u principu nije ni sada toliko nesigurno, nego je mene malo strah pošto u bolnici nemamo neonatologiju, pa bih da izguram što više mogu. Nego sam pod pritiskom jer nisam srćna što pijem tolike tablete i to, ali vaaljda bude sve OK. Soni ja ne znam , ožda ti je beba priklještila neki nerv... Sad žu da pokušam da zaspim, pogasili su svjetla, ne vidim da tipkam. sve vas
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 0:05:07
|
|
|
|
*boka*
|
IZVORNA PORUKA: bubulence boko planiras li ti da odmaras malo u trudnoci ? Uf... ja sam popodne inače isla da gledam neki lokal za salon, pošto moramo da se selimo, pa smo se dogovorili i od 15. krećemo sa radovima a od 1. marta da krenemo sa radom, tako da... odmaracu verovatno u porodilištu onih 3-4 dana
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 0:14:57
|
|
|
|
amelia
|
caoo drage trudnicice ja samo da vam mahnem i da cestitam iva11 vidim da je konacno u ovoj temi cestitke od srca ja da vam kazem da sam juce bila na kontroli videla sam svoju mrvicu 5.5 cm i 21 gram 12+3 da li je odprilike ovo ok? doktorka je rekla da je sve ok i da je beba jako zivahna jedva je slikala dala mi slicice sutra cu postaviti u temi najlepsi osecaj mi je bio kad sam cula srculence kako kuca pocela sam da placem...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 0:32:57
|
|
|
|
*boka*
|
Ooooo super Amelia i ti si konačno dočekala svoj UZ, sad ti je sigurno mnogo lakše.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 1:14:05
|
|
|
|
Chipsy
|
Cao devojke, nisam se javljala, bila sam opterecena Jucinom operacijom koja je bila prosle noci i protekla je dobro. Sad ova 2-3 dana ce biti najteza, ali preguracemo valjda. U cetvrtak kod zivanica. Boko, daj podatke, znam i ja da racunam, mada sad nesto mnogo masim. Kolega me jedan zeza-procenat tacnosti 0%
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 1:19:39
|
|
|
|
*boka*
|
Chipsy draga Ja stvarno ne znam koja od vas dve je veći junak! Kako ke Juca podnela operaciju? Koji je sledeći korak? Šta da ti dam od podataka?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 1:21:02
|
|
|
|
Chipsy
|
Dobro, ali sad su joj vratili tubus jer joj se nakuplao co2, pa se malo brinem. Daj vase rodjendane i kad ste ga/je smuckali
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 1:24:58
|
|
|
|
*boka*
|
A jesu li lekari zadovoljni kako je sve prošlo? Šta sad dalje ide? Poslala ti P/P
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 1:31:32
|
|
|
|
Chipsy
|
Oni jesu. Kazu da su uradili sve sto je palnirano
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 1:34:20
|
|
|
|
*boka*
|
Juca hrabrica Kako si ti? Znači ideš sad u četvrtak kod Živanića. Ja sam 19. zakazana. On će mi razotkriti pol na kraju i ako si pogrešila, proći ćeš kao Klarita od Jabudica ako greši
< Poruku je uredio *boka* -- 11.2.2015 1:44:50 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 6:34:42
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro Chipsy za Jucu bice sve ok Boka ce da radi do zadnjeg dana t. podeseti me na mene u prvoj trudnoci Chupa ima li sta novo?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 6:56:37
|
|
|
|
choopa choops
|
Jutro :-) Chipsy, bravo!!! Konačno da ste to skinuli s vrata, biće to sve dobro Amelia konano i ti na UZ! Sad uživaj Šerpice, dobro je za sad, ima opet kontrakcija na CTG, ali šta da mu radim. Ako krene, krene ne mogu više ništa. Noćas sam primila tu zadnju dozu giniprala i sad ćemo da čekamo samo. Pa kad bude biće... Šta ima kod tebe? Ja bih rado još spavala, pošto je vizita tek iza 7,30h, ali pribude me za ctg u 6h i meni onda više nema povratka Ne mogu da se naučim da zaspim ka d se jednom probudim...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 7:06:30
|
|
|
|
serpica
|
Dobro je Chupa usli si u 9. i sad polako,sto kazes bice sta mora, ja ipak mislim da ces da izdrzis jos nedelju dana.. ja sam ok evo zavrsavam kafu pa da ispratim dete u skolu i onda standardno
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 7:19:22
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: serpica Dobro je Chupa usli si u 9. i sad polako,sto kazes bice sta mora, ja ipak mislim da ces da izdrzis jos nedelju dana.. Uh daj Bože, ali ja nešto nisam baš optimistična, mislim da će bit u ovih par dana Kaže juče jedna pedijaatrijska sestra, pa dobro ajde vidimo se gore (na spratu iznad se porađa) u martu, rekoh Ti si carica, ovi gledaju hoće li me danas ili za koji dan, a ona ladno prognozira mart Eh kad bi :-)
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 7:23:49
|
|
|
|
serpica
|
Evo ja prognoziram 20 feb moze?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 7:38:16
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: serpica Evo ja prognoziram 20 feb moze? Iz tvojih usta u Božje uši! Ma razmišljam i zbog tih matičnih ćelija što moramo da ostavimo, nekako mislim da je bolje kad je veća trudnoća. Od svega pomalo kad se skupi, naravno da bih voljela da bude što kasnije, a opet s druge strane ako beba tako žuri, možda joj ne odgovara nešto, pa bolje i da se rodi ranije, nego da se ne daj Bože muči zbog nečega unutra... Jedno je sigurno, tvrdoglava je kao mazga (Nije na mjaku naravno )
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 11.2.2015 7:48:56
|
|
|
|
serpica
|
Bice Chupa,bice crnogorka je to ako sam ti pogodila datum da mi trazis tamo neki smestaj po jeftinijoj ceni za letos
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sve što niste znali o spinalnoj anestezijiBolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?