|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat]
10.2.2015 22:02:42   
serpica
Glukice znaci i ti ces uskoro user posted image
Chupa kako si sad?
Ja tek malopre videh nasu Les pa evo saljem user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu glukica)
Direktna veza do poruke: 1051
10.2.2015 22:22:09   
choopa choops
Glukice user posted image

Šerpi dobro sam, smirila sam se dosta, a i ponovili su mi ctg bio je dobar, pa mi je odmah malo lakše user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1052
10.2.2015 22:26:38   
serpica
Super bas mi je drago,odmaraj sad od sutra si bezbednija,i misli pozitivno,user posted image
Laku noc od mene,odjavljujem se,mirnu noc vam zelim.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1053
10.2.2015 22:32:14   
Tanjica81
Choopa samo da te user posted image i da ti kazem da si user posted image ica...
Ja sam obe moje prenela,tako da se ne razumem ništa. Citala sam sta si pisala,znaci ako sad preguras noc od sutra ai na konju...ili sta je dr htela da kaze?
Sve ce biti u redu..tesko je u bolnici kad si sam...bice bolje kad stigne user posted image ...ali kazi joj da ne zuri. Jel ti daju bar da jedes?

Ostale user posted image kako ste? user posted image

Direktna veza do poruke: 1054
10.2.2015 22:34:26   
soni
zene pomoc...ubi me ceo dan desna prepona, ne mogu da se pokrenem, koci mi noga...user posted image

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu Tanjica81)
Direktna veza do poruke: 1055
10.2.2015 22:43:19   
Tanjica81
Soni mene su obe strane bolele..ali nemam pojma od cega su prestale. Moja koleginica je imala tako da ju je bolela butina, jedva se kretala. Ja bih rekla da beban stiska neki zivac...a i siris se. Znas kako se kaze Sve sto je inace nenormalno u trudnoći je normalno... user posted image Kad legnes ima promena?

Laku noc Serpi

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 1056
10.2.2015 23:04:08   
*boka*
Hej hej. Ja imala goste neke neplanirano, ispratila ih, okupala se i da se javnem, kad ono svasta se pisalo i izdesavalo.
Iva, Valerie user posted image Maraj jos tvoj UZ cekamo !
Glukice ti si znaci jos 2u1... nadam se da ce uskoro krenuti samo. Lepo bebi kod mame u stomaku user posted image
Serpi kad stignes posalji mi link na FB da vidim te klompice, uzela bih za salon da imam ako su udobne. Svakako trazim neke klompice lepe.
Choopsi sta se s tobom zbiva? Idem da iscitam u temi sta si pisala.

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu Tanjica81)
Direktna veza do poruke: 1057
10.2.2015 23:11:07   
bubulence
oooo Glukice sto je bilo daleko doslo je blizu. krenuce to samo, videces....
Serpi lepo nam spavkaj !
Soni i mene je bolela prepona, kao sto rece Tanjica, sigurno beba pritiska neki zivac. a i siris se... mene i sada po malo bole...
boko planiras li ti da odmaras malo u trudnoci user posted image ?
debelice moje sve vas user posted image

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1058
10.2.2015 23:11:33   
choopa choops
Tanjice ma u principu nije ni sada toliko nesigurno, nego je mene malo strah pošto u bolnici nemamo neonatologiju, pa bih da izguram što više mogu. Nego sam pod pritiskom jer nisam srćna što pijem tolike tablete i to, ali vaaljda bude sve OK.

Soni ja ne znam , ožda ti je beba priklještila neki nerv...

Sad žu da pokušam da zaspim, pogasili su svjetla, ne vidim da tipkam.

sve vas user posted image

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1059
11.2.2015 0:05:07   
*boka*

IZVORNA PORUKA: bubulence

boko planiras li ti da odmaras malo u trudnoci user posted image ?

Uf... ja sam popodne inače isla da gledam neki lokal za salon, pošto moramo da se selimo, pa smo se dogovorili i od 15. krećemo sa radovima a od 1. marta da krenemo sa radom, tako da... odmaracu verovatno u porodilištu onih 3-4 dana user posted image

25.07.2011.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1060
11.2.2015 0:14:57   
amelia
caoo drage trudnicice ja samo da vam mahnem i da cestitam iva11 vidim da je konacno u ovoj temi cestitke od srca user posted image
ja da vam kazem da sam juce bila na kontroli videla sam svoju mrvicu 5.5 cm i 21 gram user posted image 12+3 da li je odprilike ovo ok? doktorka je rekla da je sve ok i da je beba jako zivahna jedva je slikala dala mi slicice sutra cu postaviti u temi user posted image najlepsi osecaj mi je bio kad sam cula srculence kako kuca pocela sam da placem...

Ayan <3

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1061
11.2.2015 0:32:57   
*boka*
Ooooo super user posted image Amelia i ti si konačno dočekala svoj UZ, sad ti je sigurno mnogo lakše.

25.07.2011.

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 1062
11.2.2015 1:14:05   
Chipsy
Cao devojke, nisam se javljala, bila sam opterecena Jucinom operacijom koja je bila prosle noci i protekla je dobro. Sad ova 2-3 dana ce biti najteza, ali preguracemo valjda. U cetvrtak kod zivanica.
Boko, daj podatke, znam i ja da racunam, mada sad nesto mnogo masim. Kolega me jedan zeza-procenat tacnosti 0%user posted image

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1063
11.2.2015 1:19:39   
*boka*
Chipsy draga user posted image Ja stvarno ne znam koja od vas dve je veći junak! Kako ke Juca podnela operaciju? Koji je sledeći korak?

Šta da ti dam od podataka? user posted image

25.07.2011.

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 1064
11.2.2015 1:21:02   
Chipsy
Dobro, ali sad su joj vratili tubus jer joj se nakuplao co2, pa se malo brinem.
Daj vase rodjendane i kad ste ga/je smuckali user posted image

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1065
11.2.2015 1:24:58   
*boka*
A jesu li lekari zadovoljni kako je sve prošlo? Šta sad dalje ide?
Poslala ti P/P

25.07.2011.

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 1066
11.2.2015 1:31:32   
Chipsy
Oni jesu. Kazu da su uradili sve sto je palnirano

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1067
11.2.2015 1:34:20   
*boka*
Juca hrabrica user posted image
Kako si ti? Znači ideš sad u četvrtak kod Živanića. Ja sam 19. zakazana. On će mi razotkriti pol na kraju i ako si pogrešila, proći ćeš kao Klarita od Jabudica ako greši user posted image

< Poruku je uredio *boka* -- 11.2.2015 1:44:50 >

25.07.2011.

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 1068
11.2.2015 6:34:42   
serpica
Dobro jutro user posted image
Chipsy user posted image za Jucu bice sve ok user posted image
Boka ce da radi do zadnjeg dana t. podeseti me na mene u prvoj trudnoci user posted image
Chupa ima li sta novo?

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1069
11.2.2015 6:56:37   
choopa choops
Jutro :-)

Chipsy, bravo!!! Konačno da ste to skinuli s vrata, biće to sve dobro user posted image

Amelia konano i ti na UZ! Sad uživaj user posted image

Šerpice, dobro je za sad, ima opet kontrakcija na CTG, ali šta da mu radim. Ako krene, krene ne mogu više ništa. Noćas sam primila tu zadnju dozu giniprala i sad ćemo da čekamo samo. Pa kad bude biće...

Šta ima kod tebe?

Ja bih rado još spavala, pošto je vizita tek iza 7,30h, ali pribude me za ctg u 6h i meni onda više nema povratka user posted image Ne mogu da se naučim da zaspim ka d se jednom probudim...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1070
11.2.2015 7:06:30   
serpica
Dobro je Chupa usli si u 9. i sad polako,sto kazes bice sta mora,user posted image ja ipak mislim da ces da izdrzis jos nedelju dana..
ja sam ok evo zavrsavam kafu pa da ispratim dete u skolu i onda standardno user posted image

Direktna veza do poruke: 1071
11.2.2015 7:19:22   
choopa choops

IZVORNA PORUKA: serpica

Dobro je Chupa usli si u 9. i sad polako,sto kazes bice sta mora,user posted image ja ipak mislim da ces da izdrzis jos nedelju dana..

Uh daj Bože, ali ja nešto nisam baš optimistična, mislim da će bit u ovih par dana user posted image

Kaže juče jedna pedijaatrijska sestra, pa dobro ajde vidimo se gore (na spratu iznad se porađa) u martu, rekoh Ti si carica, ovi gledaju hoće li me danas ili za koji dan, a ona ladno prognozira mart user posted image Eh kad bi :-)

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1072
11.2.2015 7:23:49   
serpica
Evo ja prognoziram 20 feb moze?user posted image

Direktna veza do poruke: 1073
11.2.2015 7:38:16   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: serpica

Evo ja prognoziram 20 feb moze?user posted image

Iz tvojih usta u Božje uši! user posted image

Ma razmišljam i zbog tih matičnih ćelija što moramo da ostavimo, nekako mislim da je bolje kad je veća trudnoća. Od svega pomalo kad se skupi, naravno da bih voljela da bude što kasnije, a opet s druge strane ako beba tako žuri, možda joj ne odgovara nešto, pa bolje i da se rodi ranije, nego da se ne daj Bože muči zbog nečega unutra...
Jedno je sigurno, tvrdoglava je kao mazga user posted image (Nije na mjaku naravno user posted image user posted image )

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1074
11.2.2015 7:48:56   
serpica
Bice Chupa,bice crnogorka je to user posted image ako sam ti pogodila datum da mi trazis tamo neki smestaj po jeftinijoj ceni za letos user posted image

Direktna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Sve što niste znali o spinalnoj anesteziji
Bolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here