|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat]
10.2.2015 15:43:12   
lesica
Ahoooj, ja u preletu da mahnem, od ovih boleština više ne znam gde udaram... Sad je L doša na red.

Cupo, drž'' se, izguraćeš.

Jabudicu, šta da ti kažem user posted image moja poganuša Lenka, je samo međunožje htela da pokaže, glavu nikad, ali je noge širila sve u šesnaest... A i bata joj je isti user posted image

Ostale mile user posted image

< Poruku je uredio lesica RR -- 10.2.2015 15:56:27 >

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1026
10.2.2015 15:50:59   
superm
Jabudic, to je cura sigurno.user posted image stidljiva, smerna

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1027
10.2.2015 16:52:19   
jabudic
NAdamo se user posted image
Ali baš je u čudnom položaju, znači leži potrbuške, ni glava joj se ne vidi, nego je skroz zabijena nosom u matericu (ovo je na mene i ja spavam potrbuške) user posted image A noge skupljene, savijene u koljenima skroz do ispod grudi, nije čudo što mi se ispupčio stomak.

Dr kaže da nešto visi trebalo bi da se vidi, ali ne može ništa da tvrdi.

Eto tako, uvjek sam se pitala kako nego može da ne zna pol, a evo ja ću biti jedna od tih user posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 1028
10.2.2015 16:59:19   
serpica
Jabudic produzi ti zivot klariti user posted image bice to devojcica sigurnouser posted image
Boko narucila sam klompe Leon kozne sa gel djonom u pink boji skroz ravne odusevljena sam user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1029
10.2.2015 17:03:16   
branki*

IZVORNA PORUKA: *boka*

Branki tako se i vasa nije pokazivala, pa je ispala seka... stidljiva devojcica user posted image

daaauser posted image

serpi,a zasta ti trebaju te klompe?

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1030
10.2.2015 17:18:52   
serpica
Branki uzela sam ih da mogu i ovako da ih nosim a i za porodiliste kad dodje vremeuser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1031
10.2.2015 17:21:31   
srculence25

IZVORNA PORUKA: jabudic

Srculence, ne brini, medicina je danas napredovala, kako kazu danas od srca umire samo budala.
MM je operisao aortne zalistke u novembru, sa 31 godinu, i evo ga posle 3 mjeseca kao nov.
Tako da ta probadanja, preskakanja itd, meni više nisu ništa strašno. user posted image

Danas je takvo vrijeme, svi živimo pod stresom, i to utiče prvo na srce.

Hvala draga user posted image drago mi je da je tm kao nov bas je i on mlad.
Ja sam se nasekirala jer je ipak srce u pitanju i bas iznenada.Nosi holter pa ce videti sta ce biti.
Inace Jabude ja mislim da nosis decaka da budem malo kontras user posted image user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1032
10.2.2015 17:28:46   
Klarita

IZVORNA PORUKA: serpica

Jabudic produzi ti zivot klariti user posted image bice to devojcica sigurnouser posted image
Boko narucila sam klompe Leon kozne sa gel djonom u pink boji skroz ravne odusevljena sam user posted image

user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1033
10.2.2015 17:34:19   
jabudic
Disi, disi, jos 4 nedelje user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1034
10.2.2015 17:44:31   
IVA 11
Evo i ja da se upišem zvanično ovdje. :) Ja i moja mrvica od 4 mm :)

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1035
10.2.2015 17:46:32   
bubulence

IZVORNA PORUKA: IVA 11

Evo i ja da se upišem zvanično ovdje. :) Ja i moja mrvica od 4 mm :)

aaaaaaaaaa, juupiijeeee!
cestitam draga, neka bude lepa i laka trudnoca!

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 1036
10.2.2015 17:53:05   
jabudic
Ivo draga user posted image
Bas sam srecna sto cemo da se druzimo!user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1037
10.2.2015 17:57:33   
IVA 11
Hvala ženske! Ljubim vas puno! ❤️

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1038
10.2.2015 17:57:54   
Valerie
divno iva user posted image

da se pohvalim, radi srce, sve je kako treba mi smo 8,8mm user posted image jupiii

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1039
10.2.2015 18:05:03   
Maraj
Iva, valerieuser posted image user posted image divno drage. Ja cekam jos nedelju dana. Zovem dr tek u ponedeljak da zakazem prvi uz

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 1040
10.2.2015 18:08:08   
serpica
Ivo dobrodosla,Valeri user posted image Maraj i ti ces cuti najlepsi zvuk uskoro..
Ja pijem kafu pa da spremam nesto za veceru,vise ni sama ne znam sta,jedna hoce ovo druga ono,user posted image
Bubi tu si nisi nas zaboravila user posted image za tebe i devojke...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1041
10.2.2015 18:17:54   
choopa choops
Iva ipak si išla na UZ? user posted image Čestitam još jednom onda user posted image

Ja sam pukla sad, pisaću u temi o prevremenom...

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1042
10.2.2015 18:18:38   
bubulence

user posted image
pa sto da idem pa da se vracam za par meseci... ostacu ja u ovoj temi narednih godinu ipo user posted image . a i cekam didy, UM, superm i jos par zenica ovde... bice dobra ekipa user posted image
kako si mi? sta kazu devojke sto ce dobiti jos jednog batu? Toma je mali pa pretpostavljam da nije svestan....

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1043
10.2.2015 18:22:39   
serpica

IZVORNA PORUKA: bubulence

user posted image
pa sto da idem pa da se vracam za par meseci... ostacu ja u ovoj temi narednih godinu ipo user posted image . a i cekam didy, UM, superm i jos par zenica ovde... bice dobra ekipa user posted image
kako si mi? sta kazu devojke sto ce dobiti jos jednog batu? Toma je mali pa pretpostavljam da nije svestan....

Jaooo user posted image dobra si to volim da cujem user posted image samo napred...starija je srecna sto ce da bude bata jer ovako joj se rusi koncepcija,kaze bolje da bude 2:2 a mladjoj je svejedno,Toma nista ne razume user posted image
Ja sam dobro,kaze dr da su sledeca dva meseca najkriticnija i da ne bi valjalo da se nesto sad desava,cim udjem u 8.m onda je druga prica pa eto cuvam se koliko mogu.

Direktna veza do poruke: 1044
10.2.2015 18:26:45   
bubulence
samo se cuvaj, jer sve brzo prodje, znas i sama...sada mesec-dva koristi mamu, svekrvu... svakog ko hoce da pomogne...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1045
10.2.2015 18:30:44   
Sosa Mena
Serpuljago ovo sto si mi priredila sa promenom pola nikad necu da ti oprostim. Kaze popa da on nije majstor za musku decu i da se pesipitas sta si cinila. user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 1046
10.2.2015 18:36:15   
serpica

IZVORNA PORUKA: Sosa Mena

Serpuljago ovo sto si mi priredila sa promenom pola nikad necu da ti oprostim. Kaze popa da on nije majstor za musku decu i da se pesipitas sta si cinila. user posted image

user posted image Bog mi je svedok sem sa popom ni sa kim nista nisam imala,u to vreme samo je popa bio pored mene user posted image

(odgovor članu Sosa Mena)
Direktna veza do poruke: 1047
10.2.2015 18:40:23   
Klarisa
Evo i mene. Juce jurnjava, isla kod geneticara i AC mi je zakazan za 19.2.
Krvna slika odlicna, Papa i sekret odlicni, grlic dobar... Da prodje i ta AC, pa da malo odahnem.
Vidim da je Serpica saznala da je decak, Jabudic jos ceka pravu pozu da se vidi. Ja sam navijala da moja beba bude devojcica, ali doktorka kaze da misli da vidi "ono", ali da nije sigurna :) Sve u svemu, znacemo pouzdano posle AC.

Direktna veza do poruke: 1048
10.2.2015 20:38:30   
choopa choops
Ja sam se malkice smirila, ali sad razmišjam kako ću noćas da stavim vaginaletu sa lijevom rukom. user posted image Ja ne znam, ona kao da nije moja, a braunila mi je u desnoj. Biće to ludo i nezaboravno iskustvo user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Klarisa)
Direktna veza do poruke: 1049
10.2.2015 21:26:07   
glukica
Cao svim zenicama. Ja danas bila na kontroli, joj sto su me namucili 3 sata sam bila tamo.. Dve bebice se rodile i onda im je bila pometnja user posted image a jos me dr iz nepoznatih razloga vracala na ctg opet ali sam i za taj drugi ctg cekala sat vremena user posted image uglavnom sve je ok, grlic zatvoren ali skracen za 1 cm ili 1 cm ja se to nista ne razumemuser posted image i kao ima manje plodove vode za sad ok ali u cetvrtak ce da meri nesto i gleda na uz koji danas nesto nije mogso da izmeri... A ako se do nedelje ne porodim u nedelju me zadrzavaju i izazivaju porodjaj.. Sve vas ljubim

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here