Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 6.2.2015 9:40:17
|
|
|
|
*boka*
|
Dobar jutar ženice! Ja sam ne poslu, samo da vam mahnem. Jutros sam malo prokrvarila. Juče mi je uzimala bris za papu I pregledala me, pa pretpostavljam da je zbog toga. Nije strašstrašno, ali je neprijatno kad vidiš krv na gaćama u trudnoći. Mada mogu reći da sam nekako na to navikla Grlić mi je malo kraći nego štotreba da bude, 1.5 cm, ali je čvrst I zatvoren, a visvidim da se Dr nije puno uzbudila oko toga. Rekla mi je samo da stavljam vaginalno utrogestsn uveče, 1 od 200. Bubi jel danas kući? Sad čitam da ste postavili sliku Marijinu idem da je vidim
< Poruku je uredio branki RR -- 6.2.2015 10:00:24 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 6.2.2015 9:48:53
|
|
|
|
bubulence
|
sada cekam vizitu pa,cu pitati da potpisem da me puste. ovde se ceka da prodju 72 sata pa da rade Gatrijev test, ali to nama tamo radi patronazna pa bih da nas puste, boli me uvo da lezim jos ceo dan zbog toga. Boko a da ipak odes kod dr? cisto zbog iskustva iz prve trudnoce? za grlic je normalno da bude malo kraci u drugoj trudnoci, cak oko 20 nedelje da krene da omeksava...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 6.2.2015 9:50:49
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: bubulence sada cekam vizitu pa,cu pitati da potpisem da me puste. ovde se ceka da prodju 72 sata pa da rade Gatrijev test, ali to nama tamo radi patronazna pa bih da nas puste, boli me uvo da lezim jos ceo dan zbog toga. Boko a da ipak odes kod dr? cisto zbog iskustva iz prve trudnoce? za grlic je normalno da bude malo kraci u drugoj trudnoci, cak oko 20 nedelje da krene da omeksava... Bubulence,secas se mene,isto sam tako bila ocajna..porodila se u ponedeljak uvece i tek u cetvrtak me pustila..preplakala sam dan..a meni nista..ali me nisu pustili..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 6.2.2015 10:16:23
|
|
|
|
Trcosava
|
Branki, odgovorila sam ti u temi mama. A za vaše opise - Čupo, Branki hahahahahahahaha vala lepo se ismejah. Bubi, to se ovde radi valjda 48 sati po rođenju? Mislim nešto iz krvi.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 6.2.2015 10:16:36
|
|
|
|
bubulence
|
jesi pitala da potpises? jer ja hocu. posebno sto najavljuju lose vreme a ako nas zaveje mogu da se slika sto cu preci Frusku goru da odem kuci... odneli su bebe na pregled pa ce doci dr. pitacu je, moliti, kumiti, platiti... samo ako je sve drugo ok hocu da idem kuci
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 6.2.2015 10:17:36
|
|
|
|
bubulence
|
Teco to se radi valjda od drugog do osmog dana zivota... a eto, ovde ga rade posle treceg...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 6.2.2015 10:50:07
|
|
|
|
soni
|
Dobar dan zenskice !!! Mi se borimo sa temperaturom..bila je burna noc..Valjda ce biti danas bolje
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 6.2.2015 11:00:35
|
|
|
|
vonavoj
|
bubulence nadam se da cete pustiti!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 6.2.2015 11:23:32
|
|
|
|
serpica
|
Bubi nadam se da cete kuci i da uzivate Ja zavrsila u banci da ne poverujes..jedva sam se vratila koliko duva
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 6.2.2015 11:23:33
|
|
|
|
adulence
|
Hej,hej stomaci,ja evo na poslu,ovo vreme je krs zivi,jedva cekam da odem po moje dete pa kucic da se druzimo....inace ruka mi je bolje nije otecena,al mi trnci prolaze katkad,bice da sam nesto prikljestila....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 6.2.2015 11:53:30
|
|
|
|
jovicaa
|
kod nas je to normalno da se lezi kao sto kaze von, recimo porodis se u ponedeljak, puste te u cetvrtak. ja sam sa aleksandrom zbog jake zutice izasla tek sesti dan, odlepila sam bila. jabudic ja sam maskima bas dugo nosila, do skoro sam ga podizala. mada gledala sam da smanjujem polako kako je odmicala trudnoca.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 6.2.2015 11:57:55
|
|
|
|
jovicaa
|
a sad tek vidim da jakov ima tri i po godine, pa neka seta malo ,sto ga nosis veliki je vec ja stalno sanjam neke nebuloze preopteretim se glupostima non stop. choopa a sta kazu kad ce te pregledati da vide kakvo je stanje?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 6.2.2015 12:03:23
|
|
|
|
soni
|
bubi bice sve lakse kuci... adulence pa jel si se udarila??
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 6.2.2015 12:07:02
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa a sad tek vidim da jakov ima tri i po godine, pa neka seta malo ,sto ga nosis veliki je vec Eh, sad ispade nosim ga po čitav dan Nosim ga samo kad pada kiša od auta do vrtića, ne mogu ga pustiti da kisne, niti mu dati kišobran da mlatara sa njim i opet pokisne. Inače ga ne nosim u normalnim situacijama, to je veliki momak i ima 20kg
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 6.2.2015 12:09:32
|
|
|
|
jovicaa
|
20 kila, to veliki decko, mora sam ne znam da li aleks mozda ima 16. bas cu ga izmeriti. bez sale 20 kila je stvarno dosta, nemoj ga podizati, nece mu nista faliti da malo hoda po kisi od kola do vrtica
< Poruku je uredio jovicaa -- 6.2.2015 12:10:47 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 6.2.2015 12:12:04
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa kod nas je to normalno da se lezi kao sto kaze von, recimo porodis se u ponedeljak, puste te u cetvrtak. ja sam sa aleksandrom zbog jake zutice izasla tek sesti dan, odlepila sam bila. Da sam se porodila u ponedeljak do 12-13,izasli bi u sredu..moja sestra se porodila u 12 i 45 u subotu,tezak porodjaj,primila transfuziju i u ponedeljak je pustili kuci..kreteni..a mali imao i zuticu..posle bio u bolnici..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 6.2.2015 13:37:26
|
|
|
|
Jekica_88
|
Zene meni je stigao drugi rezultat bete . Prekjuce je bio 11630 a danas je 16900 . Doktorka je rekla da je to ok rezultat ali da bi se smirila rekla mi je da radim jos jednu u ponedeljak, kaze da je dobro sto beta raste. E sad znam da je trebala da se duplira, malo me cudi doktorka, a i ja se ne razumem najbolje, molim vas recite mi sta mislite iskreno, van sebe sam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 6.2.2015 13:40:08
|
|
|
|
jabudic
|
Jekice, ja ti ništa ne znam o beti, nadam se da je OK, ako je dr tako rekla. Provjeri u temi beta, tamo sigurno ima pravilo kako treba da se uvećava. Smiri se, vjerovatno je sve OK.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 6.2.2015 13:43:10
|
|
|
|
branki*
|
jekice,ja isto mislim da je ok,ona fino raste,ne mora bas pravilno da se duplira,pogotovo kako odmice trudnoca.ponovi u ponedeljak grlim te .
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 6.2.2015 13:50:14
|
|
|
|
Jekica_88
|
Hvala vam zenice, sad me je mama zvala pricala sam sa doktorkom opet kaze da se duplira samo u pocetku i da je ok rezultat, kaze da je plod uginuo da bi bila na istom ili bi pocela da pada, ali da za svaki slucaj uradim jos jednu u ponedeljak. Bas sam se isprepadala
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 6.2.2015 13:55:52
|
|
|
|
bubulence
|
jekice javice ti se maslacak ili neko ko se bolje razume ali sam i ja citala da se beta samo u pocetku duplira, onda usporava pa na kraju u ne znam kojoj nedelji se spusta. super je to... mi ipak ne idemo kuci, mora na suncanje, sutra oko podneva izlazimo... Cupo kako si?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 6.2.2015 14:00:43
|
|
|
|
jabudic
|
Oko 16. nedelje počinje da pada. PA dobro Bubi, izdrži još danas
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 6.2.2015 14:07:33
|
|
|
|
vonavoj
|
jekice,sve se manje duplira,sto je veca..samo strpljenja! bubulence,bolje da se osunca jos jedan dan,nego da te vracaju u bolnicu,tj.bebu..izdrzaces..ZNAM da je pakao,ja sam preplakala taj dan!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 6.2.2015 14:27:06
|
|
|
|
Jekica_88
|
Nema vise sveze krvi, u par navrata dnevno kad se obrisem ima malo braonkastog, a nekad nema uopste. Zaboli me stomak kao da samo sto nisam dobila. Pijem terapiju koju mi je dala. Hvala vam zenice, malo sam se smirila,
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?