|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat]
6.2.2015 9:40:17   
*boka*
Dobar jutar ženice!
Ja sam ne poslu, samo da vam mahnem.
Jutros sam malo prokrvarila. Juče mi je uzimala bris za papu I pregledala me, pa pretpostavljam da je zbog toga. Nije strašstrašno, ali je neprijatno kad vidiš krv na gaćama u trudnoći. Mada mogu reći da sam nekako na to navikla user posted image
Grlić mi je malo kraći nego štotreba da bude, 1.5 cm, ali je čvrst I zatvoren, a visvidim da se Dr nije puno uzbudila oko toga. Rekla mi je samo da stavljam vaginalno utrogestsn uveče, 1 od 200.
Bubi jel danas kući? Sad čitam da ste postavili sliku Marijinu idem da je vidim user posted image

< Poruku je uredio branki RR -- 6.2.2015 10:00:24 >

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 676
6.2.2015 9:48:53   
bubulence
sada cekam vizitu pa,cu pitati da potpisem da me puste.
ovde se ceka da prodju 72 sata pa da rade Gatrijev test, ali to nama tamo radi patronazna pa bih da nas puste, boli me uvo da lezim jos ceo dan zbog toga.
Boko a da ipak odes kod dr? cisto zbog iskustva iz prve trudnoce? za grlic je normalno da bude malo kraci u drugoj trudnoci, cak oko 20 nedelje da krene da omeksava...

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 677
6.2.2015 9:50:49   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: bubulence

sada cekam vizitu pa,cu pitati da potpisem da me puste.
ovde se ceka da prodju 72 sata pa da rade Gatrijev test, ali to nama tamo radi patronazna pa bih da nas puste, boli me uvo da lezim jos ceo dan zbog toga.
Boko a da ipak odes kod dr? cisto zbog iskustva iz prve trudnoce? za grlic je normalno da bude malo kraci u drugoj trudnoci, cak oko 20 nedelje da krene da omeksava...

Bubulence,secas se mene,isto sam tako bila ocajna..porodila se u ponedeljak uvece i tek u cetvrtak me pustila..preplakala sam dan..a meni nista..ali me nisu pustili..user posted image

Direktna veza do poruke: 678
6.2.2015 10:16:23   
Trcosava
Branki, odgovorila sam ti u temi mama.

A za vaše opise - Čupo, Branki hahahahahahahaha vala lepo se ismejah.

Bubi, to se ovde radi valjda 48 sati po rođenju? Mislim nešto iz krvi.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 679
6.2.2015 10:16:36   
bubulence
jesi pitala da potpises? jer ja hocu. posebno sto najavljuju lose vreme a ako nas zaveje mogu da se slika sto cu preci Frusku goru da odem kuci...
odneli su bebe na pregled pa ce doci dr. pitacu je, moliti, kumiti, platiti... samo ako je sve drugo ok hocu da idem kuci

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 680
6.2.2015 10:17:36   
bubulence
Teco to se radi valjda od drugog do osmog dana zivota... a eto, ovde ga rade posle treceg...

Direktna veza do poruke: 681
6.2.2015 10:50:07   
soni
Dobar dan zenskice !!!
Mi se borimo sa temperaturom..bila je burna noc..Valjda ce biti danas bolje

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

Direktna veza do poruke: 682
6.2.2015 11:00:35   
vonavoj
bubulenceuser posted image user posted image
nadam se da cete pustiti!

Direktna veza do poruke: 683
6.2.2015 11:23:32   
serpica
Bubi nadam se da cete kuci i da uzivate user posted image
Ja zavrsila u banci da ne poverujes..jedva sam se vratila koliko duva

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 684
6.2.2015 11:23:33   
adulence
Hej,hej stomaci,ja evo na poslu,ovo vreme je krs zivi,jedva cekam da odem po moje dete pa kucic da se druzimo....inace ruka mi je bolje nije otecena,al mi trnci prolaze katkad,bice da sam nesto prikljestila....

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 685
6.2.2015 11:53:30   
jovicaa
kod nas je to normalno da se lezi kao sto kaze von, recimo porodis se u ponedeljak, puste te u cetvrtak. ja sam sa aleksandrom zbog jake zutice izasla tek sesti dan, odlepila sam bila.

jabudic ja sam maskima bas dugo nosila, do skoro sam ga podizala. mada gledala sam da smanjujem polako kako je odmicala trudnoca.

don't shit where you eat :))

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 686
6.2.2015 11:57:55   
jovicaa
a sad tek vidim da jakov ima tri i po godine, pa neka seta malo ,sto ga nosisuser posted image veliki je vecuser posted image

ja stalno sanjam neke nebuloze preopteretim se glupostima non stop.

choopa a sta kazu kad ce te pregledati da vide kakvo je stanje?

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 687
6.2.2015 12:03:23   
soni
bubi bice sve lakse kuci... user posted image

adulence pa jel si se udarila??

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 688
6.2.2015 12:07:02   
jabudic

IZVORNA PORUKA: jovicaa

a sad tek vidim da jakov ima tri i po godine, pa neka seta malo ,sto ga nosisuser posted image veliki je vecuser posted image

Eh, sad ispade nosim ga po čitav dan user posted image
Nosim ga samo kad pada kiša od auta do vrtića, ne mogu ga pustiti da kisne, niti mu dati kišobran da mlatara sa njim i opet pokisne.
Inače ga ne nosim u normalnim situacijama, to je veliki momak i ima 20kg user posted image user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 689
6.2.2015 12:09:32   
jovicaa
20 kila, to veliki decko, mora samuser posted image ne znam da li aleks mozda ima 16. bas cu ga izmeriti.

bez sale 20 kila je stvarno dosta, nemoj ga podizati, nece mu nista faliti da malo hoda po kisi od kola do vrtica

< Poruku je uredio jovicaa -- 6.2.2015 12:10:47 >

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 690
6.2.2015 12:12:04   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: jovicaa

kod nas je to normalno da se lezi kao sto kaze von, recimo porodis se u ponedeljak, puste te u cetvrtak. ja sam sa aleksandrom zbog jake zutice izasla tek sesti dan, odlepila sam bila.

Da sam se porodila u ponedeljak do 12-13,izasli bi u sredu..moja sestra se porodila u 12 i 45 u subotu,tezak porodjaj,primila transfuziju i u ponedeljak je pustili kuci..kreteni..a mali imao i zuticu..posle bio u bolnici..

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 691
6.2.2015 13:37:26   
Jekica_88
Zene meni je stigao drugi rezultat bete . Prekjuce je bio 11630 a danas je 16900 . Doktorka je rekla da je to ok rezultat ali da bi se smirila rekla mi je da radim jos jednu u ponedeljak, kaze da je dobro sto beta raste. E sad znam da je trebala da se duplira, malo me cudi doktorka, a i ja se ne razumem najbolje, molim vas recite mi sta mislite iskreno, van sebe sam user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 692
6.2.2015 13:40:08   
jabudic
Jekice, ja ti ništa ne znam o beti, nadam se da je OK, ako je dr tako rekla. Provjeri u temi beta, tamo sigurno ima pravilo kako treba da se uvećava. Smiri se, vjerovatno je sve OK. user posted image

(odgovor članu Jekica_88)
Direktna veza do poruke: 693
6.2.2015 13:43:10   
branki*
jekice,ja isto mislim da je ok,ona fino raste,ne mora bas pravilno da se duplira,pogotovo kako odmice trudnoca.ponovi u ponedeljakuser posted image grlim te .

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 694
6.2.2015 13:50:14   
Jekica_88
Hvala vam zenice, sad me je mama zvala pricala sam sa doktorkom opet kaze da se duplira samo u pocetku i da je ok rezultat, kaze da je plod uginuo da bi bila na istom ili bi pocela da pada, ali da za svaki slucaj uradim jos jednu u ponedeljak. Bas sam se isprepadala user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 695
6.2.2015 13:55:52   
bubulence
jekice javice ti se maslacak ili neko ko se bolje razume ali sam i ja citala da se beta samo u pocetku duplira, onda usporava pa na kraju u ne znam kojoj nedelji se spusta. super je to...
mi ipak ne idemo kuci, mora na suncanje, sutra oko podneva izlazimo...
Cupo kako si?

Direktna veza do poruke: 696
6.2.2015 14:00:43   
jabudic
Oko 16. nedelje počinje da pada.
PA dobro Bubi, izdrži još danas user posted image

Direktna veza do poruke: 697
6.2.2015 14:07:33   
vonavoj
jekice,sve se manje duplira,sto je veca..samo strpljenja!
bubulence,bolje da se osunca jos jedan dan,nego da te vracaju u bolnicu,tj.bebu..izdrzaces..ZNAM da je pakao,ja sam preplakala taj dan!

Direktna veza do poruke: 698
6.2.2015 14:20:22   
Valerie
jekice, i ja mislim da ti je ok rezultat. tako velika beta se ne dupira na dva dana, ovde pise - na 96h

http://www.countdowntopregnancy.com/tools/beta_doubling_calculator.php

jel ti stalo krvarenje od pre 2 dana?

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 699
6.2.2015 14:27:06   
Jekica_88
Nema vise sveze krvi, u par navrata dnevno kad se obrisem ima malo braonkastog, a nekad nema uopste. Zaboli me stomak kao da samo sto nisam dobila. Pijem terapiju koju mi je dala. Hvala vam zenice, malo sam se smirila,

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here