Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 6.2.2015 1:53:53
|
|
|
|
choopa choops
|
da najbitnije je kakva je ekipa u bolnici. Mene dr svaki put smjesti sa nekom super curom. Prošli put smo gledale Pinkove zvezdice na čive streamu, zezale se :))) Sad mi je isto bila super cimerka. A so mene jedna Kineskinja, fina je baš, muči se jadna, imala nekoliko pobačaja, sad 6-7mj održava. Slabo srpski govori, a svugdje sa sobom nosi asepsol
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 6.2.2015 1:56:55
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Jos ces i kineski da naucis Ako dobijes neke smorove onda mozes ladno nakon bolnice do Laze da svratis. Cupice idem da spavam redno bi bilo. A tebi zelim lepe snove.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 6.2.2015 2:03:23
|
|
|
|
choopa choops
|
Da, beba kad mi se rodi ima prvo na kineskom nešto da kaže Ajde laku noć i ja ću sad još malo ako uspijem
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 6.2.2015 2:13:36
|
|
|
|
adulence
|
Jaoooo zene mene je upravo probudilo to sto mi je desna saka toliko otekla da nema sanse burmu da skinem i skroz mi se usekla i sad ne znam sta da radim...da li ce samo proci ili?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 6.2.2015 3:01:17
|
|
|
|
jovicaa
|
Verovatno si zaspala na ruci, procice... Dobro je Dunja ja sam mislila da sam jedina, kad god smo lezali u bolnici ja gledam sve zene trpe, jake su, sta ce, a ja vec posle dva dana pocnem da se raspadam psihofizicki, bukvalno ludim. I ne.mogu da kontrolis to stanje nikako.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 6.2.2015 7:23:52
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro drugarice ajde Chupa kako je protekla noc? Hoce li neko da ubaci link gde mogu da glasam za paket za trudnice,ja ne mogu da nadjem. Inace dete mi budno od 6h ni kafu necu da popijem na miru,a kod nas oluja opasna,duva i nosi...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 6.2.2015 7:37:16
|
|
|
|
choopa choops
|
Jutro :-) Ja sam ok, ali ima malo kontrakcija izggleda, ne znan nisam dobro vidjela ctg. sad ću da vidim šta dr kaže, istekla mi je infuzija od sinoć.. Imaju sad jedan CR pa čekam da vidim... Cimerka mi se tek malo prije 6h porodila, baš je dugo trajalo. adulence to je sigurno bilo ovo što jovica kaže. Meni se to dešavalo nekad.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 6.2.2015 7:46:50
|
|
|
|
branki*
|
dobro jutro... boko,odlicno za decka choopo,javljaj nam kako je kod tebe... ja opet slogirana od nespavanja kao i inace..vreme muljavo plus vetar sa kisicom. serpi,evo klik
< Poruku je uredio branki RR -- 6.2.2015 7:48:03 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 6.2.2015 8:02:13
|
|
|
|
choopa choops
|
Evo bila vizita, isključili mi infuziju. Ja se ne sjećam jesam li pila Utrogesta jutros Rekla bih da nisam, ali valjda kako mi je svaki dan isti, uopšte nisam sigurna branki joj kad počnu sa nespavanjem A valjda uhvatite neki ritam pa se bude manje budila. Serpi ako ti je lakse ni ja nisam pila kafu Inače je ne pijem ujutru, ali jutros bi mi baš prijala čini mi se...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 6.2.2015 8:04:08
|
|
|
|
serpica
|
Branki hvala Chupa ja sam je popila jedva ali morala sam jer ne mogu da funkcionisem,idem sad da spremam dorucak,a ti odmaraj Jel se javljala Bubi? Ima li slike od male princeze?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 6.2.2015 8:15:12
|
|
|
|
jabudic
|
Iščitah na preskoke, oprostićete mi, žurim da počnem sa poslom Čupo, u kojoj si ti bolnici? Jesi u Meljinama? Baba mi je u Meljinama na hirurgiji, planirala sam da odem do nje za vikend, pa ako ti šta treba mogu svratiti da ti ponesem? To je sigurno sve tu blizu? Branki MEne i jutros malo boli stomak, ali priznajem opet sam nosila Jakova od auta do vertića, a šta ću kad je oluja, ne mogu ga baciti Sve vas , kuckam malo kasnije kad raščistim posao...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 6.2.2015 8:24:02
|
|
|
|
Trcosava
|
Jutro okruglice, da vas dok imam vremena. Čupo drži se! Adulence, hoće i od toplote. Meni su na samom početku (bukvalno) oticale ruke iz menineznanih razloga. Posle se sve smirilo. Naravno, ujutru sam komplet otečena i posle splasne.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 6.2.2015 8:35:44
|
|
|
|
branki*
|
bubi se javljala,ali cini mi se da nema slike male marije.. jabudic,do kad planiras da radis? choopo,jooj ,ja kad se set_im nase vizite,smejurija,upadaju 3,4 doktora,glavna sestra,jos neke sestre,svi sa fasciklama i onda-dobro jutro,jeste dobro?mi kazemo-dobro smo i to je to trco,kako ste vi,kako luka?kako se snalazite?
< Poruku je uredio branki RR -- 6.2.2015 8:36:25 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 6.2.2015 8:39:03
|
|
|
|
choopa choops
|
serpice, pisala je sinoc, ali nam nije stavljala slike jos. I ja ih cekam jabude da u Meljinama, to je ista zgrada, spojena mostom Ne treba ništa, hvala ti puno Jao znam da je vjetar, ali probaj nekako da ih što manje nosiš, sad je već i trudnoća veća pa je i teže. Trcos
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 6.2.2015 8:44:09
|
|
|
|
choopa choops
|
branki, ma ovdje je vizita skroz opuštena. Ali kad se sjetim kad sam ležala u Ko, pa te probude u 5h, da zatežeš krevete, naguraš sve što imaš od stvari u ormarić 10x10cm i onda legneš, ni ćebe ne smije bit zgužvano. Pa ulete "gestapovci" njih 10-oro, žvrlj, žvrlj nešto na papir, sve ukupno 1 sekund i odu. Katastrofa, mrzila sam to
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 6.2.2015 8:52:13
|
|
|
|
jabudic
|
Imama ja sliku od MArijice, sad ću da postavim u temi. Oprostićete mi što je sačuvah za sebe, ipak smo mi prije
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 6.2.2015 8:56:48
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops jabude da u Meljinama, to je ista zgrada, spojena mostom Ne treba ništa, hvala ti puno Treba li ti šampon za suvo pranje kose?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 6.2.2015 8:57:27
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Imama ja sliku od MArijice, sad ću da postavim u temi. Oprostićete mi što je sačuvah za sebe, ipak smo mi prije
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 6.2.2015 8:59:57
|
|
|
|
choopa choops
|
hahaha ne treba. Danas ću zavezat neku pletenicu. Srećom pa mi je kosa inače suva, jer bih izgledala kao Aco Lukas s obzirom kad sam je zadnji put oprala
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 6.2.2015 9:22:55
|
|
|
|
bubulence
|
juuhuu zene, jeste li videle moju cupavu mrvicu !? kakve ste mi danas? samo bih da mi Popadija objasni sta znaci ono da spada u trudnice od 1 do 4!!???? jabudice kakvo nosenje Jakija??? jesi ti bre normalna??? ne teraj me da dolazim u CG da te isprasim po guzi!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 6.2.2015 9:25:29
|
|
|
|
branki*
|
haha,aca lukas e,ja sam bila ko aca lukas,ma ko poplava dame izbacila..a,ja zenska jos ponela sampon za suvo pranje kose,pa neseser,toniranu kremu,olovku,a po ceo dan sam bila ko neki isposnik u onoj bolnickoj razdrljenoj spavacici,bleda ko avet i sa sisama na izvolte
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 6.2.2015 9:27:32
|
|
|
|
choopa choops
|
Evo jesmo, ali jedva. Opasna ti prija, tek nam danas stavila slike, čuva ih samo za sebe i svoga sina. A ko zna bi li i danas da je nismo natjerale
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 6.2.2015 9:29:18
|
|
|
|
bubulence
|
znate sta zene,,moje prvo dete je rezervisano za njenog Jakova. izgleda da je ona sigurna da je i sada musko pa odmah rezervisala i Masu . branki ljubac za Bojanu! jesi ti negde stavljala sliku ?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 6.2.2015 9:36:26
|
|
|
|
jabudic
|
Vala Bubi, ako bude muško, gotova ti je to stvar Bubi, moram da ga ponesem kad pljušti sa svih strana. LAkše mi je da mene boli nego da on škripi
< Poruku je uredio jabudic -- 6.2.2015 9:37:21 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 6.2.2015 9:36:42
|
|
|
|
branki*
|
evo je,bubi,u mojoj temi porodila se branki
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Dobijanje na težini po nedeljama trudnoćeKoliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?