|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat]
5.2.2015 14:03:02   
jabudic

IZVORNA PORUKA: *boka*

IZVORNA PORUKA: jabudic

Nego, recite mi, je li moguće da sam 5. mjesec?

Jabude u 5. mesec ulazis sa punih 17 nedelja. To ti je 4 puna meseca i ulazak u 5.

Imam nekolike aplikacije na tel, i sve pokazuju 5. mjesec od danas, pa se začudih user posted image

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 551
5.2.2015 14:08:26   
choopa choops
jabude ja ovako računam
KLIK

Maada rekoh tamo za ulaske u koji mjesec računam terminski datum, pa minus mjeseci. Znači meni je termin 11.03., pa računam da u deveti mjesec ulazim 11.02. u osmi sam ušla 11.01. i tako dalje...

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 552
5.2.2015 14:14:34   
*boka*
Pojma nemam. Ja procitala negde da je 17 punih nedelja 4 meseca trudnoce. Po tim aplikacijama 4 nedelje racunaju kao jedan mesec, a to je u stvari 28 dana.
Mada najbolje je racunati prema terminu, kao sto Choopa rece, tako je najlakse i mozda najpreciznije. Ja to po mesecima nikad nisam znala da se snadjem. Kad god me pitaju kolika je trudnoca, ja kazem u nedeljama. Mada mi je i to konfuzno. Neko kaze sedamnaesta nedelja sa punih sedamnaest, a neko kad je 16+. Moja Dr kad kaze sedamnaesta nedelja misli na 17 punih nedelja, a ja racunam da sam osamnaesta vec. user posted image

< Poruku je uredio *boka* -- 5.2.2015 14:16:21 >

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 553
5.2.2015 14:17:04   
jess021
Boko, Choopouser posted image
Hvala! Imacu ja, verovatno, jos takvih pitanja.
Ma znam ja da svaka zena brine i strepi da sve bude u redu, da ne uradi nesto pogresno.

< Poruku je uredio jess021 -- 5.2.2015 14:19:50 >

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

Direktna veza do poruke: 554
5.2.2015 14:21:05   
*boka*
Jess naravno da se ti osecas drugacije i vise si uplasena od onih koje nisu imale problema i lako su ostajale trudne. To je prirodno, ali pokusaj da sebe ne opteretis previse, vec da uzivas sto vise u trudnoci koju si tako dugo cekala user posted image
Ja se uvek rukovodim time da ako imas pozitivan stav i razmisljas pozitivno, tako ce i da ti se vrati. Naravno imam i ja ispade, uplasim se zbog necega pa se ubacim u paranoju, ali zato imam ovde ove divne zene user posted image Dodjem, pozalim se, one me podignu i sve bude OK. Tako funkcionisemo sve ovde... Svaka od nas ponekad ima neku losu fazu.

25.07.2011.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 555
5.2.2015 14:23:14   
Tanjica81
I ja u nedeljama racunam a i doktori uglavnom...

Ja sam sad 11+5...a to je nepunih 4.meseci. I ja se uvek zbunim..

Nego Boko kako si uspela da imas tako dugu kosu...moja dodje do pola ledja pa moram na šišanje jer se unisti i bude sva suva...i tako u krug... mada kaze frizerka sa je to i od trudnoce i porođaj i dojenje...a ja to radila svake 2-3god user posted image

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 556
5.2.2015 14:24:23   
jess021
Mislim da sam ovaj put bas pozitivna, iako mi to bas i nije osobina. Bicu dobra, obecavam.user posted image
Veruj mi da mi je prosto neverovatno da pisem u ovoj temi, godinama sam samo ulazila na temu vto.

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 557
5.2.2015 14:26:32   
soni

IZVORNA PORUKA: ishler

....Soni jesi li probala da kuvas caj od luka za Lunu?

ne znam kako da joj uvalim bilo kakav caj user posted image ..nece ni jedan...

Tatj@na ne sekiraj se...videla je i to je dovoljno, a 5.ned je jos rano ...kad je sledeci uz?? zato lekari i kazu da pre 10.ned ne treba ni ici na uz

Ja ribala kuhinju i imam jos....povadila sve iz delova i ribala, pa vracala...sporet, frizider...plocice i sl..dostaa...malo da odmorim pa cu brzinski rucak....

kako se vi??

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 558
5.2.2015 14:26:51   
jabudic
Boko, logično je da je 16+1 već sedamnaesta. Bar us nas tako učili u školi. Evo ja sam sad 17.

Evo nadjoh ovo:
4+3 kraj 1.meseca
8+5 kraj 2.
13+1 kraj 3.
17+4 kraj 4.
21+6 kraj 5.
26+2 kraj 6.
30+4 kraj 7
35+0 kraj 8.
40+0 kraj 9.meseca

(odgovor članu Tanjica81)
Direktna veza do poruke: 559
5.2.2015 14:28:59   
*boka*
Tanjice moja kosa je prirodno skroz kovrdzava, a ja sam je stalno fenirala. Dok sam isla na feniranje (minimum 2 puta nedeljno) nisam mogla da je pustim nikako. Dodje do pola ledja i to je to. Bila je suva, krajevi presuseni i osteceni od feniranja i onda resim da probam trajno ispravljanje kose, ali ne keratin nego kiselina. Meni keratin ne moze da ispravi kosu jer je skroz kovrdzava, a i nije trajno. Od kad sam ispravila kosu, ja fen koristim bukvalno samo da prosusim kosu, a cetku samo da je ocesljam i obzirom da se kosa ne gori vise fenom krajevi su mi super i sisam se na 4-5 meseci. Kosa mi je divna i zdrava! Da to nisam uradila, nikada je ne bih pustila toliko.

25.07.2011.

(odgovor članu Tanjica81)
Direktna veza do poruke: 560
5.2.2015 14:29:04   
soni

IZVORNA PORUKA: *boka*

Jess naravno da se ti osecas drugacije i vise si uplasena od onih koje nisu imale problema i lako su ostajale trudne. To je prirodno, ali pokusaj da sebe ne opteretis previse, vec da uzivas sto vise u trudnoci koju si tako dugo cekala user posted image
Ja se uvek rukovodim time da ako imas pozitivan stav i razmisljas pozitivno, tako ce i da ti se vrati. Naravno imam i ja ispade, uplasim se zbog necega pa se ubacim u paranoju, ali zato imam ovde ove divne zene user posted image Dodjem, pozalim se, one me podignu i sve bude OK. Tako funkcionisemo sve ovde... Svaka od nas ponekad ima neku losu fazu.

user posted image

u prvoj trudnoci su mi mnoge nabijale negativnu energiju, pricale o porodjaju, o losim stvarima sto su cule...ignorisala sam sve...ok sam se osecala, pripremila sam sebe da ce porodjaj boleti ali brzo sve prodje tako da je i proslo sve bas kako treba

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 561
5.2.2015 14:36:31   
jovicaa
Ma muku mucim sa tom kandidom, sutra sam zakazala pregled..
Vec smo pricali o racunanju i vecina racuna da u svaki sledeci mesec ulazi na datum termina u tekucem mesecu, sto je meni najlogicnije. Ne.moze.jedan mesec da traje 4 nedelje a jedan 5

don't shit where you eat :))

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 562
5.2.2015 14:36:38   
*boka*
A zene, pogotovo "drugarice" imaju tu neodoljivu potrebu da ti ispricaju neku horor pricu tipa, jaooo znas sta se desilo drugarici moje drugarice, znas kako je nadrljala na porodjaju... Ja sam sve takve terala dodjavola! Ako nemas nista lepo da mi ispricas, onda cuti. A najinteresantnije je sto te price sire i prave se da znaju sve o trudnoci upravo one koje nikada nisu bile trudne, a kamo li se poradjale, ali su zato veoma informisane i sta god spomenes one znaju da ti objasne!
Zato lepo kad god mi je ispricala neka tako neku horor pricu pre mog porodjaja ja joj kroz osmeh pozelim da joj se vrati isto tako.

IZVORNA PORUKA: jabudic

Boko, logično je da je 16+1 već sedamnaesta. Bar us nas tako učili u školi. Evo ja sam sad 17.

Evo nadjoh ovo:
4+3 kraj 1.meseca
8+5 kraj 2.
13+1 kraj 3.
17+4 kraj 4.
21+6 kraj 5.
26+2 kraj 6.
30+4 kraj 7
35+0 kraj 8.
40+0 kraj 9.meseca

Ja sam sutra punih 17 nedelja. Znaci krajem sledece nedelje ulazim u 5. mesec user posted image Za cas mi proslo 4 meseca.

25.07.2011.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 563
5.2.2015 14:43:35   
adulence
Cao,cao zenice kako ste? Ja sam danas kod mame moje uzivam,mama me nahranila,uauskala,danas sam bas razmazena...ahahahah juce mi je dr u domu zdravlja rekao da odlucim gde cu da radim ultrazvuk za double Test pa se razmisljam da li da radim u Misovicu,ne znam jel ga neko tamo radio?!

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 564
5.2.2015 14:51:37   
soni

IZVORNA PORUKA: jovicaa

Ma muku mucim sa tom kandidom, sutra sam zakazala pregled..
Vec smo pricali o racunanju i vecina racuna da u svaki sledeci mesec ulazi na datum termina u tekucem mesecu, sto je meni najlogicnije. Ne.moze.jedan mesec da traje 4 nedelje a jedan 5

jbt ovde uopste ne uzimaju briseve..radila sam u srbiji ali sigurno bih trebala jos neki zar ne??

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 565
5.2.2015 14:57:45   
jabudic

IZVORNA PORUKA: choopa choops

jabude ja ovako računam
KLIK

Maada rekoh tamo za ulaske u koji mjesec računam terminski datum, pa minus mjeseci. Znači meni je termin 11.03., pa računam da u deveti mjesec ulazim 11.02. u osmi sam ušla 11.01. i tako dalje...

Po tom terminskom računanju ja ulazim u 5. za skoro 20 dana.
Užas! Više mi se svidja po nedeljama, pa i ako na kraju ima koji mjesec viška user posted image

Direktna veza do poruke: 566
5.2.2015 15:05:54   
*boka*
Adulence ja vodim trudnocu kod Dr iz Misovica, i prethodnu sam tamo vodila i porodila se tamo, koliko ja znam double test oni tamo ne rade.

25.07.2011.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 567
5.2.2015 15:08:11   
Trcosava
Ženske, samo da vas pozdravim. Fali mi da brbljam sa vama. Sad već normalno sedim, malo dremnem pre podne. Sad ćem budim moje dete, dobrica je prava, pa posle polako ostalo. Mm je i danas i sutra kući ali mučenik ništa ne može da mi pomaže. Sa posla ga cimaju od 8 ujutru do 3 popodne i stalno je nervozan. Stigne da spremi nešto da pojedemo i to je to. Ode do prodavnice ako treba nešto. Ostatak vremena je non stop na telefonu i lapu.
Jabude, sreća pa videh tvoju sliku u kako zamišljamo... Odmah sam znala koj si user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 568
5.2.2015 15:10:56   
srculence25
IZVORNA PORUKA: jess021

Jutros sam neplanski isla u Betaniju na uz jer dr sutra nije tu, pa sam se posle vratila jos u krevet.
Sve je ok, vidi se gestacijiski mesak sa zumancanom kesom. Kaze da je rano za srcanu radnju, tako da idem oept u sl. cetvrtak. Sad mi je malo lakse.

Aaaa neplaniski kad sam procitala vec sam pomislila a nisi izdrzala do petka user posted image
Sad mozes lagano mirna da cekas od nedelje sledeci uz bez panike user posted image
Bice sve dobro videces
Jess sto se tice paranoje iste smo.Sto se tice farbanja ja sam tu bas bila u grcu evo ostadoh ja neofarbana doduse nisam se usudila ni kolor samponom.
Cula sam da u prva 3 meseca treba izbegavati mada sam se bojala i kasnije.Sreca pa mi nije drasticna promena sa izrastkom nevidi se tako jako user posted image

Sto se tice racunanja ja nadjoh ovo i tako i racunam user posted image

IZVORNA PORUKA: Mara1986

IZVORNA PORUKA: imperial

Sa koliko nedelja se ulazi u sesti mesec??

evo kako kaže jedna knjiga...
od 1-4 /1
od 5-8 /2
od 9-13 /3
od 14-17 /4
od 18-22 /5
od 23-27 /6
od 28-31 /7
od 32-35 /8
od 36- 40 /9 user posted image

< Poruku je uredio srculence25 -- 5.2.2015 15:16:49 >

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 569
5.2.2015 15:23:26   
jess021
Srculence, sta da ti kazem, sve znasuser posted image , meni je izrastak 2cm, ali posto me Peace danas ubedilauser posted image , verovatno cu se farbati sledece nedelje, ali ipak cu uzeti neku bez amonijaka.
user posted image

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 570
5.2.2015 15:29:09   
*boka*
Zene slobodno se farbajte, ne skodi bebi ni na pocetku trudnoce, a ni kasnije. Farba za kosu je stetna ako je pojedete, ali ako je mazete na kosu jok user posted image

25.07.2011.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 571
5.2.2015 15:41:31   
Ipokrisia
jaoo ja ne mogu da izdrzim da se ne farbam, iako nisam seda...pre 2-3 nedleje sam se satirala, a sad u subotu vec planiram da farbam izrastak koji nema ni nepun centimetar, a porodjaj moze d abude svakog dana...user posted image Ja sve nesto kontam bolje da budem ofarbana sveze pre nego sto dodje beba, da posle ne bih trcala odmah, sigurno necu moci bar prvih mesec dana..

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 572
5.2.2015 15:42:09   
Ipokrisia

IZVORNA PORUKA: Ipokrisia

jaoo ja ne mogu da izdrzim da se ne farbam, iako nisam seda...pre 2-3 nedleje sam se satirala, a sad u subotu vec planiram da farbam izrastak koji nema ni nepun centimetar, a porodjaj moze d abude svakog dana...user posted image Ja sve nesto kontam bolje da budem ofarbana sveze pre nego sto dodje beba, da posle ne bih trcala odmah kod frizera, sigurno necu moci bar prvih mesec dana..

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 573
5.2.2015 15:48:34   
soni
trco user posted image ...

ja cu da se farbam uskoro pa jos jednom pred porodjaj ..zvisi kako mi bude rasla....

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 574
5.2.2015 15:55:39   
mika79
Trudnice user posted image kad se porodite i izvadite Izvod iz matične knjige rođenih možete da odnesete Izvod u Lili i da dobijete veliko pakovanje pelena Evybaby (74kom) i da se prijavite za karticu koja vam omogućava da kupujete proizvode koji su predviđeni po povoljnijoj ceni. Samo deca do 6 meseci dobijaju pelene.

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
Šta sve trudnice u Beogradu dobijaju kao p...
Malu pomoć, ali veliku pažnju dobijaju trudnice od pojedinih trgovaca, pekara, a od nedavno i od pojedinih auto-škola u ...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here