Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 5.2.2015 15:58:34
|
|
|
|
choopa choops
|
jabude ti onda računaj kako je tebi brže soni ako su ti bili OK brisevi i nemaš nikakvih tegoba, onda i nema veze ako ti ne rade. I ovdje rade na početku i pred kraj, a između samo ako se žališ. Trcoslavka bre I ti nama fališ :-)))) Meni bio prvi ctg poslijeskidanja sa tokolize i prvi na kome nema kontrakcija Pu, pu, kuc, kuc! Sad mi bila posjeta. Ručala i takoo. Noćas prvo tuširanje poslije 48h uuopala!!!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 5.2.2015 16:28:18
|
|
|
|
Trcosava
|
Soni, Čupo A bre žene farbajte se normalno a imamo i temu
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 5.2.2015 16:29:10
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Boko, logično je da je 16+1 već sedamnaesta. Bar us nas tako učili u školi. Evo ja sam sad 17. Evo nadjoh ovo: 4+3 kraj 1.meseca 8+5 kraj 2. 13+1 kraj 3. 17+4 kraj 4. 21+6 kraj 5. 26+2 kraj 6. 30+4 kraj 7 35+0 kraj 8. 40+0 kraj 9.meseca Po ovome ja sutra ulazim u 6.m auuuu
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 5.2.2015 17:04:18
|
|
|
|
adulence
|
Boko kod kog dr ako nije tajna? Ja sam se prvi put tamo porodila ,a i sad bih tamo,pa ja danas zvala oni kazu za dabl test rade samo ultra zvuk,a krv svakako za dabl vadim privatno?! Sad sam se zbunila skroz.... IZVORNA PORUKA: *boka* Adulence ja vodim trudnocu kod Dr iz Misovica, i prethodnu sam tamo vodila i porodila se tamo, koliko ja znam double test oni tamo ne rade.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 5.2.2015 17:35:00
|
|
|
|
dunja RR
|
Adulence. čestitam draga na trudnoći! Moja drugarica je za dabl isto tako, u Mišoviću UZ a krv u konzilijumu. U Zvezdari je za dabl UZ u bolnici, na uput, a krv kod njih u labu u prizemlju, ali se plaća, čini mi se oko 2.500 RSD. Koliko se sećam (možda grešim), jedino je u Frontu sve besplatno za dabl test, ali neka potvrdi neka trudnica koja je tamo vodila trudnoću.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 5.2.2015 17:47:34
|
|
|
|
Valerie
|
ja sam radila besplatno u Frontu double, pre skoro 3 godine, al je jedva bilo mesta da se zakaze. ne bih ipak opet tamo radila, nego u Gradskoj (radila tamo triple i platila) ili privatno.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 5.2.2015 17:56:38
|
|
|
|
adulence
|
Dunjci hvala draga!!!! Pa da tako sam i ja mislila ja sam u prvoj trudnoci i uz platila realno me je osisao kao ovcu,zato bih sad uz lepo po uput,a krv privatno... IZVORNA PORUKA: dunja RR Adulence. čestitam draga na trudnoći! Moja drugarica je za dabl isto tako, u Mišoviću UZ a krv u konzilijumu. U Zvezdari je za dabl UZ u bolnici, na uput, a krv kod njih u labu u prizemlju, ali se plaća, čini mi se oko 2.500 RSD. Koliko se sećam (možda grešim), jedino je u Frontu sve besplatno za dabl test, ali neka potvrdi neka trudnica koja je tamo vodila trudnoću.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 5.2.2015 18:01:21
|
|
|
|
soni
|
Serpice tibu 6. Ja u 7. Zato sam i rekla skoro meni ova trudnoca juriiii
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 5.2.2015 18:16:06
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: soni Serpice tibu 6. Ja u 7. Zato sam i rekla skoro meni ova trudnoca juriiii Boga mi juri,meni su se prva dva meseca oduzila a decembar i januar proleteli
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 5.2.2015 20:08:50
|
|
|
|
jovicaa
|
Jess mislim da to sto stavis jednom mesecno na glavu ne moze na bebu da utice. Pazi na ishranu i gledaj da sto zdravije zivis generalno, to je bitno.. a imas i tih prirodnijih farbi sko se plasis, pisale su zene u temi.. Pazite po svakoj logici u deveti ulazite tek kad napunite 36 nedelja i tek je to sigurnija zona, tako da nije dobar racun :D ali to u sustini nije ni bitno kako ce ko svrstati nedelje po mesecima... ko voli neka je peti, neko vise voli da je dugo sesti, nekom se.ne.svidja 8 pa preskoci i bude dugo u devetom :D
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 5.2.2015 20:26:12
|
|
|
|
jovicaa
|
A ako znate otprilike kad je bila ovulacija onda najtacnije mozete da odredite kad ulazite u sledeci mesec. Meni je bila u grubo izmedju 10 i 15 jula tako da ja zaista jos nisam ni usla u osmi, tek za jedno.nedelju dana. Zato se terminskim smatraju svi porodjaji od 38. do 42. nedelje, zato sto svako ima u drugo vreme ovulaciju. tj nisam dobro napisala, ali zato termin varira i ne zna se kada je tacno, zato sto lekari ne znaju kada je tacno bila ovulacija. mislim po tim kalendarim kod lekara i na tickerima po kojima mi gledamo ispada da smo sve zatrudnele sedmi dan menstruacije, a 90 posto nas nije. posto je ovulacija kod vecine tek posle 10. dana od prvog dana menstruacije, recimo meni je oko 16. dana od pocetka menstruacije.
< Poruku je uredio jovicaa -- 5.2.2015 20:32:56 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 5.2.2015 20:40:41
|
|
|
|
jabudic
|
Meni je ovulacija bila 2.novembra, ujedno i poslednji odnos u novembru, jer je mm 3.usao u bolnicu. Tako da ja pouzdano znam da je to bio taj dan. I dokle sam ja sad
< Poruku je uredio jabudic -- 5.2.2015 20:41:41 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 5.2.2015 20:41:28
|
|
|
|
jovicaa
|
cekaj da jovicaa analiticar izracuna. jesi sto posto sigurna da je drugog bila, posto sperma moze da prezivi 72 sata?
< Poruku je uredio jovicaa -- 5.2.2015 20:42:15 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 5.2.2015 20:43:04
|
|
|
|
adulence
|
Jovice jel cekate baticu jos jednog ili seku?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 5.2.2015 20:48:26
|
|
|
|
jovicaa
|
adulence deckonja jos jedan mm ne slusa moje zelje jabudic ako ti je 2 novembra bila ovulacija, racunaj, trudna si tacno tri puna meseca, ovih dana si usla u cetvrti. meni je poslednja menstruacija bila 28. juna, ovulacija oko 13 jula. znaci tek 13. februara cu realno biti trudna sedam punih meseci, odnosno ucicu u osmi mesec.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 5.2.2015 20:48:56
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa cekaj da jovicaa analiticar izracuna. jesi sto posto sigurna da je drugog bila, posto sperma moze da prezivi 72 sata? E jbg sad Moze biti 28/10 ili 02/11. Po kalendaru je bio tacno 02/11 O, sad ne mora da znaci, ali sam sigurna da je tada.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 5.2.2015 20:50:37
|
|
|
|
jabudic
|
Uf, jos cu trudnovati do septembra po ovom novom
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 5.2.2015 20:51:04
|
|
|
|
adulence
|
Jao draga,kod tebe ce biti ludo sa cetiri muskarca u kuci,ahaha divno....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 5.2.2015 20:53:50
|
|
|
|
jovicaa
|
pa da, ne moze biti trudna ni jedna od nas pre nego sto je spermic usao u jajnu celiju, odnosno pre ovulacije , pa da ga je****. tako da su ovo sve kalkulatori otprilike, a svakom varira u odnosu na stvaran datum oplodnje. da adulence... bice 24 h zurka, vec jeste..
< Poruku je uredio jovicaa -- 5.2.2015 20:54:13 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 5.2.2015 21:03:28
|
|
|
|
choopa choops
|
Ženske Ja se ne mogu naspavat, sapavm non stop. Noćas će bit ludo... Imam kontrakcije opet Prije me baš jako boljelo, a onda sam spavala pa ne znam šta se dešavalo, ali sad me malo manje boljelo, a na ctgu do 60. Nije mi ga držala nego 15 min, jer ima samo jedan, a moja bivša cimerka se jadna još porađa, pa moraju da ga nose gore. Kakva nepravda, ona 41 nedelju i nema kontrakcija, a ja se mučim. Evo sad je dr gledala nalaz, opet idem na tokolizu Zašto ovo više ne stane Bože? Baš sam se sad nešto razočarala...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 5.2.2015 21:03:37
|
|
|
|
jess021
|
Jovice, molim te izracunaj koliko sam ja trudna i kad mi je termin. Poslednja menstruacija 31.12., a transfer 15.01. Mislim da preciznije ne moze Choopo, nemoj tako. Verujem da ti je tesko, ali moras biti pozitivna zbog bebe. Izdrzi, bice sve dobro.
< Poruku je uredio jess021 -- 5.2.2015 21:05:54 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 5.2.2015 21:05:15
|
|
|
|
glukica
|
Ja se zenice istusirala a pocela sam da se isecam cudno malaksalo nekako vsljda od ove prehlade i osecam u ledjima kao stezanje i toplinu, mislim to valjda nisu kontrakcije previse mi nezno deluje ali sam u pripravnosti ako pocne nesto jace da boli... Vazno da sam se okupala i oprala kosu a i muza sam naterala da se istusira i sredi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 5.2.2015 21:07:03
|
|
|
|
jabudic
|
Cupo ne daj se! Naravno da ce stati! Da izdrzis jos bar nedelju dana, pa makar i na tokolizi. Znam da ti nije lako, ali ostani pozitivna
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 5.2.2015 21:07:23
|
|
|
|
soni
|
glukice samo ti budi spremna choopa drzi se..sada ce o brzo... mislimo na tebe...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 5.2.2015 21:21:44
|
|
|
|
choopa choops
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?