|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat]
4.2.2015 0:37:26   
Sosa Mena
Ako se uselimo ovde mogu samo da te stiskam, za ostalo mora sacekas izvesni period. user posted image user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 401
4.2.2015 0:39:42   
Ivanka 75
Ooooo od ovog stiskanja me jis vise zabole glava a nas dve se raspisale u trudnickoj temi user posted image
Bezi u kafanu user posted image

(odgovor članu Sosa Mena)
Direktna veza do poruke: 402
4.2.2015 0:41:01   
Sosa Mena
Udaramo cenju na user posted image user posted image Dolazi u kafanu. Cekam te. user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 403
4.2.2015 0:43:39   
bubulence

IZVORNA PORUKA: *boka*

Evo i ja ću primiti jednu do mene, zgusnućemo se, samo nek nas je što više sa stomačićima i da se sve kao Bubi isporadjamo lako i brzo.

da da, joj sto bi bilo dobro da su ovakvi porodjaji prelazni user posted image

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 404
4.2.2015 0:45:57   
srculence25
Bice jos malo 2 kreveta slobodno user posted image
sledece smo Ipo i ja na spisku user posted image
Eh da mi bude lak porodjaj kao Bubijev bicu zadovoljna mada kakav sam panicar ce da vidimo sta ce me snaci user posted image

Direktna veza do poruke: 405
4.2.2015 0:47:31   
choopa choops
Evo ja ću za 17 dana, pa da se raskomotite ovdje da se ne stiskate user posted image

bubu Ema je carica! user posted image

Ja ne mogu puno da tipkam, da ne smetam cimerki, a i ujutru me bude u 5:30h za ctg. A svi znamo ko voli dugo da spava user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 406
4.2.2015 0:51:18   
srculence25
Cupo pa tipkaj tiho zna se ko su nocne ptice user posted image
Cini se da ces me ti obici pre mene ces user posted image

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 407
4.2.2015 0:56:04   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: srculence25
Cini se da ces me ti obici pre mene ces user posted image

Jok,ja sam fina, ne idem ja nigdje preko reda user posted image

Jedino sa moba da kucam, nego se bojim da ne pomislite da su me uhvatile kontrakcije user posted image , jer ovako se čuje tastatura.

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 408
4.2.2015 1:00:40   
srculence25
e tako tako samo se ti javljaj nemoj da pomisljamo svasta user posted image
Ja prva do ujutru bi mislila da si se porodila user posted image
E pa i tvoja trudnoca mi je bas proletela da znas user posted image usitnila si

Direktna veza do poruke: 409
4.2.2015 1:11:50   
bubulence
moje cimerke toliko hrcu da od spavanja nema nista...
Cupka, ti si nasa lepa Crnogorka, preko reda ne ides, mozes samo da kasnis user posted image , objasni to i bebi...
srculence nema ti tu panike, kada krene sva se izgubis i samo razmisljas kako beba mora da bude dobro. boli te uvo i za bolove i za sve... videces uskoro user posted image

Direktna veza do poruke: 410
4.2.2015 1:16:43   
srculence25
Bubi trebala si poneti cepove za usi user posted image
Mislim da cu se javljati sa sirenjem panike sa stola user posted image

Direktna veza do poruke: 411
4.2.2015 1:31:58   
*boka*

IZVORNA PORUKA: bubulence
boli te uvo i za bolove i za sve... videces uskoro user posted image

A možeš i bez bolova kao Bubi, ako te je već strah. Ja sam uvek za varijantu zašto trpeti neprijatnost ako već ne moram. Komformista sam, šta ću user posted image

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

Direktna veza do poruke: 412
4.2.2015 1:35:20   
srculence25
user posted image bas tako Boko.
Neznam ni dali daju epi u vrbasu ili treba nesto najaviti ranije.
no zenice malo pre mi nesto izletelo kao beli sekret nema krvi samo to fljas onako bas puno

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 413
4.2.2015 1:44:05   
jovicaa
Bubi a sto epi ako i posle tako puno otvaranja nije bilo bolova? Mada sto je sigurno, sigurno je..
Super sto je proslo brzo.i lako, uzivancija sa bebanom sad!

don't shit where you eat :))

Direktna veza do poruke: 414
4.2.2015 1:47:33   
*boka*
Srculence ako je sluzavo, može biti da je čep, mada još je rano...
A za epi pitaj Dr. da li ila u Vrbasu. Sad ga daju skoro svuda. Evo u SM bubi bez problema primila. Ne znam da li se plaća i koliko. U porodilištu gde sam se ja poradjala je potpuno besplatan i epi i spinal.

< Poruku je uredio *boka* -- 4.2.2015 1:49:59 >

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 415
4.2.2015 5:45:08   
choopa choops
Jutro. Cekam ctg. Probudila se da zovem sestru da mi ovo iskljuci da mogu u wc. Pa virse nisam mogla zaspat. Noc prosla ok,tu i tamo po malo bolova,ali odlicno je kako je bilo preksinoc. Cimerka spava i uziva. A i ja cu cim prodje vizita :-P

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 416
4.2.2015 5:56:04   
bubulence
oooo Cupi, dobro jutro!
boko i ja sam u fazonu zasto da boli ako ne mora ali sve se prezivi... rekoh vec, prvi je bio bez epija pa je bilo super...
Srculence moguce da je cepic, ali bez panike, znas da smo rekli da moze i po dve nedelje da ispada...
jovice anesteziolog ovde daje epi samo kada je porodilja izmedju 4 i 5 prstica otvorena, nema veze kakvi su bolovi

Direktna veza do poruke: 417
4.2.2015 6:28:54   
choopa choops
Gotov ctg ima samo jedna značajna kontrakcija. Meni je sekret bas pojacan,rekla je dr da ce mi radit briseve.
Bubu je li bebica s tobom?
I ja kolikos sam citala epi se daje nesto na 4cm pa do 8cm pa je skidaju? Ne znam mozda mi se cini,davno sam to citala. Ne bavim se toM tematikom jer je kod nas ne daju user posted image

Direktna veza do poruke: 418
4.2.2015 6:48:48   
jabudic
Jutro iz kupatilauser posted image
kod nas epi, koliko ja znam, ima samo u klinickom u pg, jer je mali broj anesteziologa. Ja nisam ni razmisljala o tome. Oba pita sam bez epi, boli ali prodje. Nista sto se ne moze prezivjeti. Znam da sam prvi put mislila:"E kas prezivjese sve svjetske zene, i ja cu!"
A i pprodjaji su mi bili super. Od dolaska u bolnicu do porodjaja po 3-4h.
Ovamo duva uzasan vjetar i bas je hladno. Jakova necu voditi u vrtic, sinoc je odmah pocwo ds kasljuca,;a 2m bio zrav user posted image

Direktna veza do poruke: 419
4.2.2015 9:00:56   
Jekica_88
Dobro jutro ženice, jeste li za user posted image ? Ja sam juče prokrvarila svežu bledu krv, odmah sam otišla kod lekara, vidi se mešak, trudnoća 4 nedelje, dobila sam injekciju i terapiju pa šta mi Bog da. Jutros sam išla da vadim betu, moram i u petak da vidimo hoće li se održati moje biberče user posted image . Baš sam bljak

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 420
4.2.2015 9:10:19   
serpica
Dobro jutro devojke user posted image
Bubi mnogo mi je drago da je porodjaj prosao odlicno,jedva cekam sliku bebice,cuvajte se i uzivajte jedna u drugoj user posted image
Chupa dobro je da nema kontrakcija,odmaraj i cekaj svoj red ko sto rece user posted image
Jekice i ti odmaraj,to krvarenje ne mora mista da znaci,javi nam betu i ne brini
A sto se mesta tice ja kao senior cu da ispratim devojke odavde i da vam cuvam mesto vama cekalicama user posted image
Znaci,sledece Ipo i Srculence user posted image
Nego nema je Bokac da nam se javi,da li su joj radili onaj selektivni ab? user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Jekica_88)
Direktna veza do poruke: 421
4.2.2015 9:35:23   
Valerie
jutro devojke!

mnogo mi je drago sto je bubi super prosla! kako je to divno!
cupo, nije ti lako , sad dan za danom, ali sve ces zaboraviti. probaj nekako da se zabavis, jel imate tv? samo da nema puno kontrakcija i da brisevi budu dobri!
srculence, moze da bude cep, ali ako je bas bas gust sekret. ja nikad nista slicno cepu nisam videla, naucna fantastika user posted image
jekice, verujem da si se uplasila, lezi odmaraj se, moguce da bas nije nista strasno, nisu krvarenja retka. zar si vec 6+4 po tikeru, nesto mi proletelo vreme.
zamalo da sinoc slomim zub na bademe, bas sam user posted image ranije sam stalno sprecavala mucnine sa tim neslanim blansiranim bademima, ali dzaba ako ostanem krezava.
za sada ih jos nemam nesto, vidim da mi poneka hrana ne prija, popodne popijem crni caj umesto kafe.

< Poruku je uredio Valerie -- 4.2.2015 9:39:14 >

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 422
4.2.2015 9:37:58   
Ipokrisia

IZVORNA PORUKA: srculence25

user posted image bas tako Boko.
Neznam ni dali daju epi u vrbasu ili treba nesto najaviti ranije.
no zenice malo pre mi nesto izletelo kao beli sekret nema krvi samo to fljas onako bas puno

meni se pre dan-dva pojavila prava krv,do tad je bilo samo braonkasto...sad nema nista spec...Ja se uopste ne otvaram, tako da izgleda c emoj beban cekati termin ipak user posted image

Direktna veza do poruke: 423
4.2.2015 9:42:38   
choopa choops
Hej. Cekam ctg. Boli me stomakuser posted image . Rekla mi je dr ako ovo stane da ce me drzat tu do 37e nedelje.
Da Bokac se nije javaljala, nadam se da je ok.

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 424
4.2.2015 9:48:02   
Valerie

IZVORNA PORUKA: Ipokrisia

meni se pre dan-dva pojavila prava krv,do tad je bilo samo braonkasto...sad nema nista spec...Ja se uopste ne otvaram, tako da izgleda c emoj beban cekati termin ipak user posted image

jesi bila na kontroli? odakle krv? jesu rekli da je ok?

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Sve što niste znali o spinalnoj anesteziji
Bolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here