|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat]
4.2.2015 12:59:45   
serpica

IZVORNA PORUKA: Maraj

Drage hranim se isto jedino sto ne jedem slatkise. Nije ni toliko strasno nego sve slusam o zatvoru na pocetku trudnoce a kod mene obratno. Jednom nekad dva puta dnevno

Ja nikad nisam imala zatvor idem po 4,5 puta u wc i uvek redja stolica,ne brini sve je ok user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 451
4.2.2015 14:04:18   
jovicaa
Ja sam se prvi put poradjala bez epidurala sa bespotrebno izuzetno jakom indukcijom i bukvalno se raspadala od bolova,mislila sam da cu umreti. A drugi put kao.ti bubulence bila otvorena 3-4 cm ukljucili mi istovremeno indukciju i epi tako da sam prakticno prosla bez bolova i sve gotovo za 2 i po sata. I sto je najbitnije nisam osecala sivenje i druge njihove intervencije kojih se najvise grozim. A sad treci put bih zelela ili skroz prirodno bez ikakvih lekova i intervencija sto je prakticno nemoguce u bolnici, pa razmisljam o poridjaju kod kuce. A ako bude u bolnici trazicu verovatno epidural.

< Poruku je uredio jovicaa -- 4.2.2015 14:08:08 >

don't shit where you eat :))

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 452
4.2.2015 14:09:14   
Ipokrisia

IZVORNA PORUKA: Valerie

ipo, dobro je ako je od iritacije, ne valja ako krene iz materice, to bi bilo ozbiljnije

pa ne znam, meni taj cep ispada danima, nekad je braon, nekad beli,a znam da moze da bude i krv u njemu... ne znam sta moze da bude opasno? user posted image

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 453
4.2.2015 14:11:28   
soni
dobAR dan trudnice moje...

ode nam i bubi....cekamo ostale ovih dana....
ja prala prozore i malo prasinu po kuci...imam pasulj od juce i kuliranje sada...

i ja sam za epidural ...verovatno cu i sad ako bas ne krene porodjaj brzo...

zatvor ni ja nisam nikad imala ...ni u prvoj ni u drugoj sada....

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 454
4.2.2015 14:15:38   
soni
jekica, adulence, maraj , jess, valerie...... sve nove rudnice user posted image ...jel ima ko jos??

vidim da je glukica usla u 40 ned....user posted image

ima i nas niti tamo niti ovamo user posted image

< Poruku je uredio soni -- 4.2.2015 14:18:20 >

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 455
4.2.2015 14:17:32   
Valerie
ma ipo izvini, uopste nisam htela da te plasim niti zbunjujem. naravno da moze i malo krvav cep i od pregleda.
ali napisala si da ti se pojavila "prava krv". a ako krene ozbiljnije krvarenje kao ciklus, to ne valja. samo sam to htela da kazem
ja sam se toga plasila jer mi je posteljica bila jako nisko skoro do kraja (placenta previa marginalis)
svakako - ZABORAVI i odmaraj se user posted image

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 456
4.2.2015 14:17:40   
soni

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Jutro. Cekam ctg. Probudila se da zovem sestru da mi ovo iskljuci da mogu u wc. Pa virse nisam mogla zaspat. Noc prosla ok,tu i tamo po malo bolova,ali odlicno je kako je bilo preksinoc. Cimerka spava i uziva. A i ja cu cim prodje vizita :-P

pa choopa u bolnici...zasto??? propustila sam to ????

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 457
4.2.2015 14:20:41   
soni

IZVORNA PORUKA: Jekica_88

Dobro jutro ženice, jeste li za user posted image ? Ja sam juče prokrvarila svežu bledu krv, odmah sam otišla kod lekara, vidi se mešak, trudnoća 4 nedelje, dobila sam injekciju i terapiju pa šta mi Bog da. Jutros sam išla da vadim betu, moram i u petak da vidimo hoće li se održati moje biberče user posted image . Baš sam bljak

jekice samo veruj ...ja sam krvarila u obe trudnoce 3 meseca...nisam pila nista i odrzalo se..i tvoje ce sigurno

(odgovor članu Jekica_88)
Direktna veza do poruke: 458
4.2.2015 14:36:21   
branki*
maraj,cestitam ti na trudnoci,propustila sam tu vest..bas mi je drago,zelim ti lepu i laku trudnocuuser posted image inace,mislim da nema veze to sto je stolica nesto redja...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 459
4.2.2015 14:47:58   
Jekica_88
Stigli rezultati bete... beta je 11630, jos samo da docekam petak da uradim jos jednu pa da se smirim...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 460
4.2.2015 14:48:40   
branki*
bravo,jekice,odlicnouser posted image dobra beta.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Jekica_88)
Direktna veza do poruke: 461
4.2.2015 14:52:54   
dijana1*
Maraj i ja tek sada vidim da si trudna. Zelim ti lepu i laku trudnocu user posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 462
4.2.2015 15:02:56   
srculence25
Soni nasa Cupa imala kontrakcije
Jekice user posted image za betu znaci raste tako da nemas brige eto jos ponovis u petak i mozes da se opustis.
Jela sam sladoled bas mi se osladio mogla bih jos jedan user posted image
Kod nas bas dan za spavanje,kisa.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 463
4.2.2015 15:08:33   
Maraj
dijana1 hvala draga
jekice super je beta drzim fige do petkauser posted image

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 464
4.2.2015 15:12:57   
Ipokrisia

IZVORNA PORUKA: Valerie

ma ipo izvini, uopste nisam htela da te plasim niti zbunjujem. naravno da moze i malo krvav cep i od pregleda.
ali napisala si da ti se pojavila "prava krv". a ako krene ozbiljnije krvarenje kao ciklus, to ne valja. samo sam to htela da kazem
ja sam se toga plasila jer mi je posteljica bila jako nisko skoro do kraja (placenta previa marginalis)
svakako - ZABORAVI i odmaraj se user posted image

aaa to :) ma opusteno, nije kao menstruacija nego kao malo krvavi sekret...nema ga od tad, pa valjd aje ok, idem sad u petak ponovo,pa videcemo :)

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 465
4.2.2015 15:17:34   
soni
choopa drzi se ..... sta su i rekli???

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 466
4.2.2015 16:07:07   
choopa choops
Odgovaraću ovako pomalo, jer kad se javim s moba ne mogu da pišem, a tek sad uključih komp.

jabudicu i ovdje sve žene posljednjih dana, puste ih kući u 37 i oni dođu sutradan na porođaj user posted image

Meni je užasno prljava kosa, ne mogu da dočekam da je operem, ali mi ne daju, samo do wc-a. Nisam se ni tuširala od juče user posted image

jekice drži se, i lezi. Biće sve dobro. Ja se upravo dopisujem sa cimerkom trudnicom (VTO) od prošli put koja je krvarila od početka jaako puno, bila u bolnici 3 puta, I evo je sad ušla u peti mjesecuser posted image

Adulence, nadam se da neće više biti mučnina user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 467
4.2.2015 16:14:01   
Tanjica81
Pozdrav user posted image
3 sata mi je trebalo da procitam sta ste pisale...user posted image i vecinu sam zaboravila.
Ja sam skoro vec 12.ned. u utorak idem za Dabl test...muka me hvata od rezultata...
Inace mi je ok.Mucnine imam ponekad...nista strasno. Sad me hvata neki grip...
Sve vasuser posted image

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 468
4.2.2015 16:14:11   
choopa choops
boko, da još danas tokoliza, sutra oko 13h bi trebalo da je isključe. Ma ovo je isto taj električni, ali mu ne valja baterija, pa ne mogu samo tako u wc nego moram da ih zovem. Ali sad mi je pokazala jedna babica kako da izvučem cijev iz braunile i odem sama user posted image

Ipo, približilo se user posted image Sigurno je ili čep ili tako neki kapilarčić. Joooš malo!

Ništa se ne razumijem u ovo što pričate za CR, sramota me da priznam da nisam ni povezala sve do sada da i vi krvarite poslije user posted image user posted image

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 469
4.2.2015 16:18:56   
choopa choops
tatjana ja u prvoj ni mučnine ni povraćanje-ništa, milina živa, u drugoj povraćanje i mučnina više od pola trudnoće, sada isto user posted image

Maraj ja sam inače imala takvu stolicu u prethodnim trudnoćama, a sada zatvor od starta user posted image

jess što se tiče piškenja, najteže je na počeku i na kraju. Ja sam mislila gusku da stavim isto user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 470
4.2.2015 16:24:18   
glukica
Soni hvala sto si primetila! user posted image ja sam 39+3.. U nedelju mi je termin.. Videcemo, rece mi dr juce da ovde pustaju 7-10 dana preko termina. Ja se nadam da ce beba krenuti, da nece morati da izazivaju.. Videcemo. Inace mm dobio neki grip, pije antibiotik. A meni izgleda preslo od njega, grlo me boli i znojim se ceo dan. Sad ako krene porodjaj odaklr mi snagauser posted image a ne znam ni da li bi njega pustili sa mnom na porodjaj.. Bezveze.. E da cestitam novim trudnicama! Dobrodosle sad cemi mi da napravimo mesta ovde user posted image

Direktna veza do poruke: 471
4.2.2015 16:24:50   
choopa choops
jekice, ne razumijem se uopšte u betu, ali ova tvoja mi baš zvuči fenomenalno user posted image user posted image

soni krenule mi jake kontrakcije preksinoc, pa su me juče smjestili u bolnicu da mi ih zaustave lijekovima. Čini mi se da su stale. Rekla mi je dr danas da će da me ostavi tu do 37 nedelje. Neka, nisam razočarana, samo da beba bude OK user posted image Baš sam se bila uplašila.

Direktna veza do poruke: 472
4.2.2015 16:27:31   
choopa choops
glukice ako te bude i dalje boljelo grlo, pođi i ti kod dr da te pogleda. Bolje i da ti da sad lijek, nego poslije da misliš. Držim fige da ipak nije ništa, mi smo žene zdravije od muškaraca, to su mekušci na njih se sve uhvati user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 473
4.2.2015 16:46:11   
soni
i mi svi zaribali...prvo devojcica pa ja a sada muz...lecim ga....

jela sam pasulj i ajvar tako slatko a sada me boli zeludac...bas sam baksuzuser posted image

choopa koliko ces jos tu da lezis...

Direktna veza do poruke: 474
4.2.2015 16:58:48   
glukica
Pa i ja se nadam da necu morati kod dr, mm je bio kod nekog novog dr jer nemamo nekog svog dr, preselili smo se u kovi kraj pa tu kod nekog je isao.. Cekao je 2 sata da ga prime, a kakvi su ovi nemci prema trudnicama( nikakva prednost nigde) imam utisak da bi me pustili da cekam 3 sata ima jos vise da se razbolim u cekaonici user posted image

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here