Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 3.2.2015 22:56:48
|
|
|
|
srculence25
|
Cupo u kom delu ruke je braunila?kod nadlaktice ili na saci? Jos malo ctg,cekam izvestaj. Serpi znaci da je bila dobra cim je smazana.Ako,ako prijatno. Sagi,Jess jel i dalje imate osecaj kao da ce vestica stici?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 3.2.2015 23:23:20
|
|
|
|
Chipsy
|
Sagi, a sto si isla tako rano pa sad da brines. Ja sam isla 4 nedelje od transfera tacno i tad se culo srce, ali mislim da moze i tek u 8. nedelji da se cuje. Bravo za dve bebe Branki, diivno ime bojana . Zao mi je sto se sad mucis, jel to neka posledica CR ili ne? Choopa, mislim na tebe
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 3.2.2015 23:52:25
|
|
|
|
bubulence
|
Cupo tacno sam znala da ces napraviti neki problem cim ja odem! reci bebi jis 3 nedelje da ne mrda, jasno!? cao devojke moje, evo da vam se javim. sve je super proslo, porodjaj iz snova. bez ijedne kontrakcije. Masa lepotica je ista ali ista na svoju sestru, ima dugu kosu i sva je mrvicasta. jedva cekam jutro da je vidim! sve vas ljubim i svima zelim ovakav porodjaj!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 4.2.2015 0:04:33
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Bubika ulepsala si mi dan. Nisam ni sumnjala da ce biti kao Emica lepotica. Svaka cast na poradjaju. Bas mi je drago da se nisi namucila.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 4.2.2015 0:08:48
|
|
|
|
*boka*
|
Bubice evo i ovde da čestitam! Bravo za super mamu Jaaako se radujem! Malo pre mi se porodila i drugarica, isto prošla savršeno, kaže za 5 mjnuta izgurala bebu bez i po muke i bez bola! Bubi pošalji nam sličicu kad je vidiš!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 4.2.2015 0:10:33
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Danas je ocigledno dan za bebe. Porodila se i sestra moje najbolje drugarice. Dobila je sina. Lepa nam ova 2015. godina.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 4.2.2015 0:13:18
|
|
|
|
*boka*
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops sagitarius čestitam Rano je još za srculenca i ja mislim boko je li normalno da mi ruke izgledaju malo otečene zbog ovoga? Jeste, normalno je i da ti srce iskače iz grudi, da lupa kao ludo i puls da skače. Jesu ti dali verapamil ili nešto za smirenje?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 4.2.2015 0:15:35
|
|
|
|
choopa choops
|
hahahah bubu izvini Neću više nikad Ljubi bebu i pošalji nam sliku Radili mi ctg, nema nego jedna kontrakcija srculence, gore je je braunila, kaže sestra da mi se čini možda jer sam držala ruku u jednom položaju...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 4.2.2015 0:16:27
|
|
|
|
bubulence
|
eto, meni je oko 14h pukao vodenjak, dok su me sredili, dosao anesteziolog i td, nisam reagovala na indukciju pa je islo ‘sporije‘ a u pola 7, iz treceg napona izletela Masa ... dr rekao da guram, ja mislila da malo spustimo bebu a ona izletela kao isterana . divna je... a porodjaj za pozeleti
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 4.2.2015 0:16:56
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Super Cupo. Sad samo rileks da ja ne tepam.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 4.2.2015 0:17:14
|
|
|
|
choopa choops
|
jesu boko i verapamil je u tome.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 4.2.2015 0:19:13
|
|
|
|
choopa choops
|
bubu jesi imala epidural, reče jabudic? Popo nemo' da ma bijete ovdje sve ću da slušam
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 4.2.2015 0:20:25
|
|
|
|
bubulence
|
jesam, primila sam epi kada sam se otvorila 4 prsta a bolovi jos nisu krenuli.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 4.2.2015 0:20:33
|
|
|
|
srculence25
|
Bubi ulepsala si mi dan a sad i vece sa tvojim javljanjem. za porodjaj iz snova Bas si do samog kraja bila opustena i eto sve je super i glatko proslo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 4.2.2015 0:22:26
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: bubulence jesam, primila sam epi kada sam se otvorila 4 prsta a bolovi jos nisu krenuli. Ma odlično Bitno da je sve brzo prošlo i da ste obje super. Šta kaže Ema?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 4.2.2015 0:22:28
|
|
|
|
Sosa Mena
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops bubu jesi imala epidural, reče jabudic? Popo nemo' da ma bijete ovdje sve ću da slušam Imam merak na tebe. Kako si sad?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 4.2.2015 0:26:01
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Imam merak na tebe. Kako si sad? Dobro. Osim što mi se ide u wc a stavili mi neki "električni ofinger" (infuziju) pa moram da čekam sestru da me iskopča da bih išla. Najbitnije da staju kontrakcije , kaže babica da izdržimo još bar 7 dana! A ja sam se sad zainatila pa ću da sačekam još 17 dana
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 4.2.2015 0:26:08
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Bubi Danasnji dan je cudo! Toliko beba - porodila se i zena druga mm, dobili sina, a on bas sinoc dolazio da uzme Ivino sediste
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 4.2.2015 0:26:41
|
|
|
|
bubulence
|
Ema hoce da beba ide kuci, nece da spava dok beba ne dodje . maro, ja ti ispraznila krevet, ajde ti i superm da se malo stisnete... eca je ispraznila isto jedan, moze didy i jos neka trudilica da dele... a bice ih jos u ovom mesecu... kokamo se kao kokice
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 4.2.2015 0:27:45
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Bice sve tu super Cupo. Moja mama je mene rodila kad je usla u deveti. Pa gle me kakva sam djaevojka. Ne znam da li je to imalo uticaja na moj rast. A bre Bubi ceo zivot se snekim stiskam. Ovde sa SM, a kuci sa popom. Mante me vise.
< Poruku je uredio Sosa Mena -- 4.2.2015 0:28:50 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 4.2.2015 0:29:42
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Cupo, no frx, mene mama rodila kad je bila 2 dana u 9-om, i to sa 3100, bicete vi ok
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 4.2.2015 0:32:48
|
|
|
|
bubulence
|
pa Soso mala si zena, sta ce ti vise mesta. eto, mozes jos i Ivanku da primis... Cupo super si ti draga dogurala, bilo bi idealno jos malo ali bice onako kako bebana odluci...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 4.2.2015 0:33:51
|
|
|
|
*boka*
|
Evo i ja ću primiti jednu do mene, zgusnućemo se, samo nek nas je što više sa stomačićima i da se sve kao Bubi isporadjamo lako i brzo.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 4.2.2015 0:34:02
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Ivanku cu vrlo rado da primim, samo ako me hoce.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 4.2.2015 0:36:07
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ocu teeeeee A za stiskanje ce se dogovorimo
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 4.2.2015 0:37:11 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Dobijanje na težini po nedeljama trudnoćeKoliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?