choopa choops
|
Jovice tačno sam znala da se nismo sporazumjele. Nisi bila otvorena 3/4 prsta, nego 3/4cm?! Je l' taako? Ni ovdje te ne bi za to porađali, nego pustili da stvari idu kako idu, ukoliko nema tegoba, tipa sekret, bolovi i šta ja znam. Mene brine sekret. Ta cura o kojoj sam pričala je došla otvorena 3prsta (iliti 6cm jelte ) i samo je nastavila da se otvara do jutra. A nije ništa osjećala, došla je u bolnicu zato jer je imala ogroman pritisak. Ali kad smo pričale njoj je toliko curio sekret da je mijenjala uloške non stop. Plus je imala e.coli. Ja sam za to da se sve fino pregleda i onda si miran Ja sam inače mišljenja da se vani pregledi ne rade tako često jer je zdravstvo skupo. Koliko gastarbajtera dođe ovdje kod nas da popravlja zube, zato jer ne mogu sebi tamo to da priušte. Nemam strah nikakav od pregleda, mislim nemam strah da će bebi nešto da se desi od UZV-a ili od pregleda. Ali to sam ja, ja volim da znam sve šta i kako. Ispešli ako mi nekoliko dr kaže istu stvar. Ma ima raznih iskustava, ja čitam po forumima stranim i ima svega, baš kao i kod nas...Isto kao što se na nekom našem forumu javljala neka doktorka iz Amerike da piše kako ne valja davati Progesteron trudnicama, bal, bla, a ja (jer sam se isto bila uspaničila što mi ga daju da pijem a pročitala tako nešto) našla fino na WHO sajtu da se daje npr. trudnicama sa slabim grlićem u posljednjem trimestru, pa čitala po forumima kako ga i žene tamo piju. Mislim ima svega. Evo u mojoj oklini ja sam jedina koja ga pije, i sad ga neki stranac pita nekoga o Utrogestanu, rekli bi mu da to ovdje nikome ne daju. A ako bi došli na forumu, pomislili bi: Bokte tamo svaka trudnica pije Utrogestan. Ja sam 1981-vo i bilo je UZV-a u Kotorskoj bolnici koja je tad bila baraka, poslije zemljotresa, tako da vjerujem da ih je na drugim mjestima bilo. S tim što naravno doktori nisu znali dobro da gledaju, pa su tako mami rekli da sa bebom nešto nije uredu, da nije normalna, da su blizanci, da ima ogromnu glavu u odnosu na tijelo i tako dalje Chipsy ma hoćemo, pomirićemo se mi sutra i nije uredu da rasturaju sobu, naročito sad kad je ja bukvalno jedva očistim i doovorimo se fino šta gdje treba da stoji, a oni naprave atimsku bombu. Ali mi krivo bude što im nisam rekla ranije, nego sad pred odlazak u krevet Baš sam nemajka. Kod nas je tako loš izbor robice, sad ću da gledam po ebay, možda tamo nešto trgujem...Upravu si za veličine, za odjelca idu na 0-3mes. sama sam sebi smješna, ništa ne znam šta ono treba Je li kupovao ko u KIKu?