Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 1:14:55
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa choopa znaci prst predstavlja 2 cm? molim te razjasni mi zato sto sam sa ovim oduvek u rebusu, koliko god citala. Jeste 1prst=2cm. Za porođaj je potrebno 5 prstiju iliti 10cm. Kad razmisliš i logično je, zamisli ženu koja se otvorila 10 prstiju??? Stavi dlanove jedan do drugog pa vidi Ja mislim da se meni piški više (zapravo nije da mislim, nego sam sigurna da je zato) zbog toga jer nosim nisko. A tek me čeka piškanjac, znam da je zadnjih 20 dana najgore. dođe mi ponekad da gusku nabavim
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 1:17:54
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Mada i sad spava ne moze je topovi probude. To je na oca samo da kazem. KAd su moji bili mali pa se budili sto puta noću, ja presvuci, nahrani, uspavaj, pa sve u krug, a muž ujutru: Dobar je bio noćas, nije se puno budio, samo jednom je l tako???? A ja
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 1:20:45
|
|
|
|
jovicaa
|
da choopa bas sam budala , sad bas gledam dva dlana, majku mu, ja mislila stvarno se toliko otvaramo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 1:21:19
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Sreca moja pa nije bila zahtevna. Da sam cekala na njega morala bi Manjusa da se ukenja do guse. Zeno pazi situaciju. Potukli se tu u ulici povadili pistolje puca se na sve strane,a on hrce covek. Ja ga budim vicem mu Bojane pucaju napolje, a on dobro ajde vidimo se ujutro. I nastavi da hrce
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 1:22:14
|
|
|
|
jovicaa
|
toliko mi se gricka nesto, a nemamo nista u kuci za grickanje, grozna sam. imamo neka peciva u zamrzivacu nadam se da necu biti tolika svinja da sad to ispecem i pojedem. ne znam sta je sa mnom u poslednje vreme stvarno. sto se vise trudim da se hranim zdravo, sve gore i gore ubila bih za slatko i kiselo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 1:23:26
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Jovice ja ne smem da ti kazem sta upravo jedem.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 1:26:55
|
|
|
|
choopa choops
|
jovice, pa većina žena tako misli. Šta znam valjda sve imate tanke prstiće, ja sam se odmah po svojim debelim orjentisala Ima negdje i tema na forumu, odavno smo o tome pisali, i svi kao šokirani kakav je to prst od 2 cm, rekoh pa doktorov debeli prst, a i moj Soso aaaaaaaaaaaaaaaahahahahahhahah kakav car! Sad si me podsjetila kad smo bili davno na nekom ispraćaju za vojsku, i sjedali za stolom sa klupama. Ja bila do izlaza, pa MM pa onda ostali. I neki debil zapuca ispod stola, a MM ni pet ni šest nego preko mene potrča da spasi svoje dupe! Rekla sam mu da amu to neću nikad oprostit :-)))))))))))
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 1:29:06
|
|
|
|
choopa choops
|
jovice možda ti traži organizam jer ne rasporediš dobro obroke. Ja kako sam na dijeti zbog šećera, kad sam bila u bolnici, bili mi obroci raspoređeni, nisam glad uopšte osjećala, a kad sam došla kući opustila se što se tiče rasporeda, sad isto gledam stalno nešto bi jela...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 1:31:01
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Kakav car. Osecam da se od tog trenutka u tebi nesto prelomilo. Tvoj je bar potrcao da se spasi,ovaj je nastavio da spava. Pa makar svi izginuli spavanje se ne prekida. A i cerka mu je ista. Kad je zetva prolaze kombajni tutnji cela ulica prozor otvoren mene glava zaboli ona spava i sve onako svirka kroz zube. Moram cepove da kupim.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 1:36:37
|
|
|
|
choopa choops
|
Tad sam shvatila da je on pravi čovjek za mene! Strašno! Sad ga zezam, ne daj Bože zemljotresa ili nečega da moramo da bježimo, on bi izletio da sebe spasi, garantovano bi me ostavio da sama nosim svu djecu Blago ljudima koji imaju tako čvrst san! Zavidim im! ja se na najmanji zvuk cimam, kad i zazvoni ujutru alarm za tabletu skačem kao onaj iz "Lajanje na zvezde" A MM navije alarm i ne čuje!!! A ono iz mrtvih diže, šutiram ga nogom dok se ne ustane, inače bi on spavao i pusto Snooze na 5 minuta još sat vremena.
< Poruku je uredio choopa choops -- 2.2.2015 1:37:01 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 1:38:23
|
|
|
|
choopa choops
|
JA KAD MI ZVONI ALARM
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 1:39:48
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Cupo ako i to dozivis zvacemo te hobotnica I ja to kazem blago njima. Neka bar oni spavaju kad ja ne mogu. Samo da te pitam jel mi imamo istoga muza ili se meni samo pricinjava?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 1:40:24
|
|
|
|
Sosa Mena
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops JA KAD MI ZVONI ALARM Taj rad
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 1:40:43
|
|
|
|
jovicaa
|
hahahaa joj ja sam prepuna secera, cepam gomilu voca, uvek u nesto dodam med ili tako nesto.. danas sam svasta jela, bananu, pomorandzu, malo oraha, meso, krompir i supu za rucak. pa 2 case soka, ali iz sokovnika, ja cedim, pa musli sa jogurtom i malo meda, pa tanjir corbe i malo cvaraka i sad pecem peciva.. mislim stvarno sam katastrofa
< Poruku je uredio jovicaa -- 2.2.2015 1:42:13 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 1:41:30
|
|
|
|
choopa choops
|
Evo ne znam, ako nije isti, onda su davno rastavljeni blizanci A pazite ovoga cara na braniku otadžbine! KLIK garant je i ovaj moj takav bio, nego nije imao ko da ga snimi
< Poruku je uredio choopa choops -- 2.2.2015 1:43:15 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 1:43:23
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Sijamski Nego da vas pitam ako se razumete da li grip utice na bazalnu temperaturu posto mislim da ce nesto da me vata. Sad izmeri t 36.8 ali ne znam kako ce ujutru da bude. Ovaj isti popa bez brade
< Poruku je uredio Sosa Mena -- 2.2.2015 1:44:28 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 1:48:24
|
|
|
|
choopa choops
|
Mislim jovice stvarno ti nije fer taj meni ovdje da nam turaš ispod nosa Evo ga moj, da mi neko pozavidi: Doručak: kuvano jaje, dvije kriške integralnog hleba sa srinim namazom, nemasni jogurt Užina: jabuka Ručak: Supa, danas bile sarme iako nisu baš po pe esu, salata Užina: Narandža Večera: Tri kriške integralnog hleba sa dijet maslacem, čaj. Za užinu sam se najel kiselog kupusa A, je l' mi zavidite?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 1:50:55
|
|
|
|
choopa choops
|
Soso ne znam stvarno, pa valjda ima. Ipak i kad je prehlada neka, temperatura se malo povisi...Ih pa kud grip da te zakači? Idi tamo nalij se limunadom, medom, čajem, ne daj na sebe!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 1:53:25
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Cupo sve to i kod mene samo sto sam ja umesto sarmi imala podvarak. I pojela sam jednu kocku cokoladice. Ponudila me cera nisam mogla da je odbijem. Ma nesto me nos golica. Temperaturu nemam.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 1:58:39
|
|
|
|
choopa choops
|
Nadam se da nije ništa. Mada kod nas opasno haraju virusi, meni nos onako pomalo curka, ali nije strašno. Pijem Mamavit, sigurno i to ima malo uticaja. Išla sam da vadim krv prošle sedmice, a tamo gušva svi krkljaju, došlo mi da odem iz labaratorije.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 2:01:13
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Ce opravi. I ja pijem mamavit to mi ide po difoltu. A sad odo da legam ne mora svako vece zatvaram RR
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 2:04:45
|
|
|
|
choopa choops
|
Ajde, noc Ja da provjerim jesu sva vrata zatvorena pa idem i ja
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 2:10:57
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Za užinu sam se najel kiselog kupusa A, je l' mi zavidite? ja ti zavidim, još ako je domaići ribanac.....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 2:15:30
|
|
|
|
choopa choops
|
Vidi ove Ja taman mislila da zaključan kafanu Jeste ribanac. To je jedino iz cijelog menija na čemu i može da se zavidi. Zapravo i sarme su danas u konkurenciji. Ajte ženske laku noć! :-*
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 2:17:55
|
|
|
|
Trcosava
|
Noćca, ja ću da preblejim noć, ovom malom se ne spava
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Dobijanje na težini po nedeljama trudnoćeKoliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?