Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prva bebina garderoba 22.12.2014 11:18:55
|
|
|
|
anita
|
Jos malo pa stizu moje . Mislim da je bilo trojki na forumu ako se ne varam iz KG.
< Poruku je uredio anita -- 22.12.2014 11:20:34 >
|
|
RE: Prva bebina garderoba 22.12.2014 11:21:31
|
|
|
|
eca89
|
Anita, sve je divno !
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 22.12.2014 11:21:57
|
|
|
|
Peace*
|
A ne zna se šta su? Ja sam shvatila da su dve devojčice i 1 dečak. Odakle mi to?
|
|
RE: Prva bebina garderoba 22.12.2014 11:38:16
|
|
|
|
bubulence
|
Anita sve je predivno
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 22.12.2014 11:48:33
|
|
|
|
wivern
|
Jao Anita diiiivno, i mi imamo onaj bodic sa zimskom sovicom
|
|
RE: Prva bebina garderoba 22.12.2014 14:03:25
|
|
|
|
Modessty
|
Anita divno je sve!!!
|
|
RE: Prva bebina garderoba 23.12.2014 0:30:22
|
|
|
|
Azra_
|
Prelepo Anita!
|
|
RE: Prva bebina garderoba 23.12.2014 12:28:07
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Divno Anita I ja sam jucer pazarila u Aksi. Skoro sve isto. Nisu imali mali br sovice. Koju si velicinu kupila?
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 23.12.2014 14:57:32
|
|
|
|
anita
|
Sanjalice bodici i benkice su uglavnom 62, mada imam i par komada 56. Kupila sam i pantalonice sa stopalima dole i sva tri komada su mi razlicite velicine jer nisu imali iste. Pored benkica,bodica,pelena obicnih i svedskih kupila sam i: cucle laze, lancice, kutijice, cetku za pranje flasica, kozmetiku,portikle,kapice,flasice,pampers,vlazne maramice, carapice. Jesi ti sve kupila?
|
|
RE: Prva bebina garderoba 25.12.2014 0:59:36
|
|
|
|
srculence25
|
jaoooo predivno.Jedva cekam da ih vidim duse male pravo bogatsvo
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 25.12.2014 1:28:14
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Anita ja sam kupila sve za porodiliste i za kuci, flasice,cucle,odecu a sutra stize ostatak
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 25.12.2014 8:38:28
|
|
|
|
choopa choops
|
Anita
|
|
RE: Prva bebina garderoba 26.12.2014 14:50:15
|
|
|
|
Jole84
|
Anita, Bubi prelepoooo Najslađa je prva kupovina!
|
|
RE: Prva bebina garderoba 27.12.2014 18:08:18
|
|
|
|
Trcosava
|
Pisala sam već u trudnicama. Naravno da onih kompletića nije bilo. Naletela sam na sniženje - i na kraju uzela ovaj bodić. Tj zeku, šta li već. Uzela sam i jednu flašicu i dve dude.
|
|
RE: Prva bebina garderoba 27.12.2014 18:32:29
|
|
|
|
eca89
|
Trco, bas je sladak pajac !
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 27.12.2014 18:47:21
|
|
|
|
Trcosava
|
Eco, otiđi do C&A imaju poštena sniženja. Ovaj je bio valjda oko 19, sad je 12€.
|
|
RE: Prva bebina garderoba 27.12.2014 18:52:24
|
|
|
|
eca89
|
Bila sam vec, i u C&A i u H&M i nakupovala sam se posteno, tako da sad odmaram, nista vise ne kupujem od robice
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 27.12.2014 18:55:17
|
|
|
|
branki*
|
trco,bas je slatko!jaq jos ne kupih prvo odelce...cek daq saznam pol
|
|
RE: Prva bebina garderoba 27.12.2014 19:52:08
|
|
|
|
choopa choops
|
Trco divan je
|
|
RE: Prva bebina garderoba 27.12.2014 19:54:09
|
|
|
|
bubulence
|
trco mnogo je slatko
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 30.1.2015 23:21:54
|
|
|
|
lesica
|
Ja danas potpuno neplanski i neočekivano nakupovah neke stvarčice za gosn Damjana ( u c&a je sniženje od 50% na sve već snižene stvari) a samo smo krenuli u market u kupovinu klope.
< Poruku je uredio lesica RR -- 30.1.2015 23:22:28 >
|
|
RE: Prva bebina garderoba 31.1.2015 7:27:01
|
|
|
|
mali_mis
|
Lesice, odlicna kupovina
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 31.1.2015 11:52:48
|
|
|
|
bubulence
|
Lesice sve je prelepo!
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 31.1.2015 12:15:01
|
|
|
|
choopa choops
|
Lesice odlična je robica Ja sam primijetila da je u ovoj turi mnooooooogo ljepši izbor robe za dječake, nego za djevojčice. Gledam po sajtovima HM, CA, Next sve nešto bezveze... Tri stvari mogu da izaberem
|
|
RE: Prva bebina garderoba 31.1.2015 14:08:18
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Lesice odlična je robica Ja sam primijetila da je u ovoj turi mnooooooogo ljepši izbor robe za dječake, nego za djevojčice. Gledam po sajtovima HM, CA, Next sve nešto bezveze... Tri stvari mogu da izaberem ahhahha isto sma primetila, i bolje bice mi deblji novcanik Lesice sve je super
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Andjelina - da ili nepisuljicaDa li vam se svidja? nadimak bi bio Djina! :)bas je lepoooo (
27%)
tu i tamo (
36%)
ne! (
37%)
Ukupan broj glasova: 166Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!