|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  108 109 [110] 111 112   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat]
28.1.2015 13:54:55   
bubulence
jekice naravno da primamo, dobrodosla!!!
tatjana ja cu prirodno u NS, nadam se da ce biti ok kao i prosli put...

(odgovor članu Jekica_88)
Direktna veza do poruke: 2726
28.1.2015 15:37:37   
choopa choops
Hej ženske :-)

Bila sam na UZ konačno. Nije me ni pregledala, niti radila CTG, al dobro, šta da se radi user posted image
Uglavnom dr zadovoljna jer smo dogurale do 34-te nedelje, kaže sad je već sve puno bolje. Beba je dobro user posted image i dalje je glavata user posted image , ima oko 2,5kg, količina pl.vode dobra, posteljica drugi stepen zrelosti, kontrakcija nema.... Pitala sam je za mirovanje, kaže još 7 dana, da ležim i onda mogu lakše woooooooooooooohoooooooooooooooooooooooooo kad krenem neće me niko zaustavit user posted image Trudnoća je po UZ 35+4, a po terminu 34n. I taaaaaako. E da, Utrogestan da pijem do 37-e nedelje, vidjeću, možda prekinem i malkice ranije...Ja joj kažem dolazim čim budem 37+1 da me porodite, kaže ona neka, neka pritrpi se još malo kad si mogla ovoliko :-)
Idem da čitam šta ste pisale....

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 2727
28.1.2015 15:41:49   
srculence25
Koliko sam primetila greske oko merenja i po rodjenju budu ali uglavnom kazu manje pa ispadne vise a ne obrnuto user posted image
Sto se tice cr moja drugarica je rodila pre 3 god na cr u betaniji i za danas je imala zakazan cr medjutim ona se juce porodila prirodno.Pukao joj vodenjak
krenuli bolovi i rodila momcinu od 4300 user posted image
Serpi user posted image za rezultat samo uzivaj i odahni.
Zene koje su prosle kroz cr znaju kako je a ja kao prvorotkinja neznam ni kako je prirodni malo mi je strasno pri pomisli
da kroz tu rupicu izadje beba user posted image
Nedavno sam izjavila mm da se nadam da ce se okrenuti pa da moram na cr a on se sokirao kaze to ti je kao operacija
Inace njegove sestre su sve prirodno rodile osim nase snaje.Snaja se u toku porodjaja onesvestila pa zavrsila na cr i sad me zaove zezzaju da nebudem invalid kao snaja user posted image

Direktna veza do poruke: 2728
28.1.2015 15:50:05   
eca89

IZVORNA PORUKA: tatjan@

Meni je drugi sin procenjen da ce imati 4.500 kg a imao je 3.800.. ne znam gde je dr gledala user posted image ali bas me uplasila kad je rekla koliki je.. user posted image

Uh, super meni su takodje procijeili bebu na 4,5kg, bas mi je drago da ima i slucajeva da bebe imaju manje.
Serpi, bravo za dobar nalazuser posted image !

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 2729
28.1.2015 15:52:55   
choopa choops
Šerpice bravo za nalaze user posted image

Što kaže tatjana najbolje da izmisle neki treći način za porođaj user posted image

Kod nas se dešava da idu prirodno nakon carskog, ali samo ako je prošlo dovoljno vremena od prethodnog i ako je horizontalni rez. Ako je vertikalni, onda obavezno CR bez obzira koliko je prošlo...

Moja dr se nada da ću lako da se porodim, s obrzirom da prva dva puta nije bilo problema, a i ja isto, samo me brine ta njena veika glava. Kud nije stomak veliki, nego glava user posted image

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 2730
28.1.2015 16:08:09   
serpica
Hej devojke cula sam se sa Anitom,sutra joj rade CR bas na rodjendan user posted image user posted image
Zamolila vas je da nista ne pisete na fb jer joj majka ne zna,pa dok bude sve gotovo. Javice se ona meni cim bude mogla i ja vam prenosim vesti user posted image
Mnogo nvas je pozdravila,malo joj frka ali kome i ne bi jaooooo user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 2731
28.1.2015 16:18:53   
Klarita
Jaoooooooooo, super, bas sam u pravo vreme dzvirnulauser posted image Pozdravi nam Anitu puno, mislicemo na nju K i jauser posted image I odlicno za rezultat za At...a, sta si radila Leni ili Tari, nisam u toku?

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2732
28.1.2015 16:19:41   
bubulence
Aaaaaaaaa divno za Anitu i mjene bebirone!!!! zamislite da rodite trojke na svoj rodjendan user posted image . jedva cekam da se javi...
Cupo znaci jos malo, jao kada krenes niko te nece zaustaviti, ima u hodu da nam se i porodis user posted image .
srculence nije cr bezbolan, nemoj to da mislis. sve ima svoje prednosti i mane...
ja se samo setim kako mi je bilo kada su me budili iz anestezije posle operacije. pa svaki dan bih isla prirodno da se porodim samo da ono ne prozivim jos jednom... a moja cimerka se probudila bez problema ali se sa ranom mucila najstrasnije, kaze tako joj je bilo i posle CR, oko dve nedelje nije mogla da hoda ... neko opet ni ne oseti... ali nikad ne znas kako ces odreagovati...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2733
28.1.2015 16:20:32   
srculence25
Divnoooo user posted image najlepsi poklon za rodjendan user posted image user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2734
28.1.2015 16:22:01   
choopa choops
Jeeeeeeeeeeej a baš sam htjela da pitam što se ne javalja, da nije pošla danas? user posted image

Bravo anita i bebice, da sve prođe kako treba sutra! user posted image user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2735
28.1.2015 16:26:47   
choopa choops
bubu sve su prilike da ću bit kao ti user posted image otvorena, otvorena, kontrakcije,grlić omekšan, a na kraju ću prenijet. rekla sam dr ako ne krene tamo iza 37-e porađajte me na CR user posted image

Da, u pravu je bubu, nije ni CR bezazlen. Mada nije ni prirodan. Ma sve to zavisi od sreće. Ja nisam nikad bila pod narkozom, alai moja sestra je rodila na CR, super se oporavljala, rana joj bila super, ali i ona kaže da je najgore to buđenje? Ne znam zašto, ne mogu da zamislim...

< Poruku je uredio choopa choops -- 28.1.2015 16:27:16 >

Direktna veza do poruke: 2736
28.1.2015 16:40:01   
serpica
Klari Leni sam radila analize zbog glavobolje,ali su ok..
Chupa,budjenje iz anestezije,aaaaa horor,ja sam povracala,gusila se,halucinirala,kao da propadam u ambis a ne mogu da udahnem ma uzas,mislim da mi je to najgori deo porodjaja,ali obzirom da imam nizak pritisak kazu da je to normalno...

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 2737
28.1.2015 16:47:46   
bubulence
moje budjenje je bilo bas kao sto Serpi opisuje, pa su me ponovo uspavljivali pa opet budili. a ja ih cujem sve vreme a ne mogu da reagujem, gusim se, tresem toliko da skacem sa stola, zena me vezuje i govori da misli da sam svesna, druga vice da nisam a ja mislim da umirem.onda sam povracala jos 20 sati nakon operacije a nisam imala sta tako da sam se naprezala pa me je od toga jako bolela rana... ma uzas, nikom ne pozeleti...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2738
28.1.2015 16:49:49   
choopa choops
Užas. Ja isto imam nizak pritisak, pa kad razmislim ako bi moralo na CR, ko zna kako bi se probudila user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2739
28.1.2015 16:50:40   
serpica
Ja bih zato zelela da se sad porodim u spinalu ali mislim da nista od toga nema user posted image izguracu i ovaj put nadam se

Direktna veza do poruke: 2740
28.1.2015 16:50:55   
Kata90
Jaooo pa bas mi drago sto ce Anita za svoj rodjendan da se porodiuser posted image kako je to lepo,onda ce stalno da slave zajedno njih cetvorouser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2741
28.1.2015 16:58:56   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Kata90

Jaooo pa bas mi drago sto ce Anita za svoj rodjendan da se porodiuser posted image kako je to lepo,onda ce stalno da slave zajedno njih cetvorouser posted image

heeeej Kato kako ste vi?

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 2742
28.1.2015 17:11:39   
mali_mis
Super sto Aniti za rodjus rade cr, dobice najlepse poklone user posted image user posted image
user posted image

Direktna veza do poruke: 2743
28.1.2015 17:18:19   
jabudic
Ćao ženske,

Samo da vam mahnem. Bili smo u PG do 14h, onda vodili N kod zubara, došli kući i ja sad radim malo od kuće, da me sjutra ne bi dočekalo 50 mejlova na poslu.
Nisam stigla da čitam šta ste pisale, vidim Čupki sve OK i Anita se poradja na rodjendan! Super! user posted image Vidim Bubi još tu, ali dobro. I meni su u drugoj govorili samo da udjem u 9, a znaš kad sam se porodila user posted image
Mm ode po roštilj neki, danas smo jeli sve nešto usput i na brzinu.
Pozdravljam vas, pa se kuckamo kasnije! user posted image

P.S. Ladno su mi postovi u formi poslovnog mejla user posted image

< Poruku je uredio jabudic -- 28.1.2015 17:20:29 >

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 2744
28.1.2015 17:23:24   
serpica

IZVORNA PORUKA: jabudic

Ćao ženske,

Samo da vam mahnem. Bili smo u PG do 14h, onda vodili N kod zubara, došli kući i ja sad radim malo od kuće, da me sjutra ne bi dočekalo 50 mejlova na poslu.
Nisam stigla da čitam šta ste pisale, vidim Čupki sve OK i Anita se poradja na rodjendan! Super! user posted image Vidim Bubi još tu, ali dobro. I meni su u drugoj govorili samo da udjem u 9, a znaš kad sam se porodila user posted image
Mm ode po roštilj neki, danas smo jeli sve nešto usput i na brzinu.
Pozdravljam vas, pa se kuckamo kasnije! user posted image

P.S. Ladno su mi postovi u formi poslovnog mejla user posted image

user posted image moji u uvek takvi,sve hocu od jednom da kazem

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 2745
28.1.2015 17:35:57   
bubulence
jabude secas se kako smo prosli put pred kraj svaki dan mislile da cemo se poroditi.
e ja sada uopste ne mislim da mi je porodjaj blizu. osim sto piskim jako cesto, a to je normalno za deveti mesec, nikakvih drugih problema nemam...
bilo bi lepo da odem u svadbu 22.02. pa onda posle toga da se poradjam user posted image .

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2746
28.1.2015 17:56:59   
jabudic

IZVORNA PORUKA: bubulence

bilo bi lepo da odem u svadbu 22.02. pa onda posle toga da se poradjam user posted image .

Hajde ako si se već odlučila za februar, porodi se na moj rodjendan, 21/02, da ti Maša bude divna kao ja user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 2747
28.1.2015 18:11:37   
Kata90

heeeej Kato kako ste vi?

superuser posted image
ocu i ja u svadbu,davno sam bilauser posted image kod koga ides?user posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

Direktna veza do poruke: 2748
28.1.2015 18:33:01   
branki*
znaci,anita ide sutrauser posted image user posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 2749
28.1.2015 18:34:06   
choopa choops

IZVORNA PORUKA: jabudic

Hajde ako si se već odlučila za februar, porodi se na moj rodjendan, 21/02, da ti Maša bude divna kao ja user posted image user posted image

Ne,ne bubu neka bude 25.02 da bude kao ja! user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 2750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  108 109 [110] 111 112   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  108 109 [110] 111 112   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here