|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  107 108 [109] 110 111   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat]
28.1.2015 11:12:16   
superm

IZVORNA PORUKA: bubulence

IZVORNA PORUKA: superm

Bubi, jos si tu? user posted image Tako sam i ja u 2. trudnoći mislila da necu dogurati do 9. Samo nek ste dobro, ljubim stomacic!

meni je i dr rekao da necu docekati 9. mesec, a vidi me user posted image . to ja ustvari cekam da ti dodjes u ove teme, vidis draga da ti cuvam mesto user posted image .
eca slobodno javljaj, Trcki ili meni, svejedno je. ne idem ni ja jos nigde user posted image

Hehe! user posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 2701
28.1.2015 11:41:24   
branki*
bubi,rana od carskog je super,malo me svrbi ponekad,ali hodam normalno,sve radim normalno,uzimam bebu,pocistim,nista me ne boli,nista ne zateze....

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 2702
28.1.2015 11:46:20   
Frcokla
Citam vas, i mislim, blago vama zenske. user posted image

Mi tek zavrsavamo prvi trimestar, i ovde na spisku smo jedini za Avgust...
S kim cu ja da caskam kad vi iskusnije odete...user posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 2703
28.1.2015 11:49:52   
branki*
gde,bre,da odemo,frcokla,vidis da cak i mi koje se porodimo,opet se vracamo i pisemo u ovoj temiuser posted image meni ovde super drustvanceuser posted image

branki

(odgovor članu Frcokla)
Direktna veza do poruke: 2704
28.1.2015 11:53:04   
srculence25
drage samo da vam se javim.Juce samo ceo dan povracala i bilo mi muka da sam zavrsila na infuziji user posted image
Taj prtisak na zeludac se ustanovilo na uz da beba pritiska nogicama i kako mrdne meni nije dobro,danas sam bolje.
Sve vas user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2705
28.1.2015 12:03:25   
eca89
Srculence, super da si vec bolje, puno te user posted image !

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 2706
28.1.2015 12:37:14   
bubulence
Frcokla pa valjda ce nam doci nove trudnice...
srculence uh, nadam se da se nece ponavljati...
ja sam tacno usla u onu zavrsnu fazu (ne znaci da cu se poroditi za dan-dva) ali piskim na bukvalno 10 minuta... nista mi drugo ne fali user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 2707
28.1.2015 12:39:01   
vonavoj
Gde ste zenske? Eco,jos malo?
Bubi,ipouser posted image
Anita nam se ne javlja?
Inace sto se mera tice,moja drugarica rodila sina 4200,a taj dan na uz joj rekli da ima oko 3kguser posted image ..prvi porodjaj je bio CR,i kao sad ce prirodno,jer je "mali"..user posted image ..sreca da je sve proslo ok!

Direktna veza do poruke: 2708
28.1.2015 12:43:34   
bubulence
moj dr misli da ce beba biti izmedju 3800gr i 4000gr... videcemo. Ema je bila 3570, nije mi bilo strasno. tek sam malo bila secnuta...
mene je sada samo strah sto su mi rekli da je beba bukvalno zalepljena za ledja, pa ne znam kako ide porodjaj u tm slicaju. da li ce biti neki problem pri spustanju user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2709
28.1.2015 12:45:05   
branki*
meni dr rekao na uz da beba ima oko 2900,a ispade beba od 3600.

branki

Direktna veza do poruke: 2710
28.1.2015 12:54:01   
bubulence
ma da, znaji oni dosta da omase...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2711
28.1.2015 12:57:26   
tatjan@
Cao :)

Eto Frcokla, ja sam 'mladja' od tebe nemoj da brines ;) Ako ispadne sve OK, jos cu duuugo biti na ovoj temi :)
Inace procitala sam da magnezijum moze da pomogne kod bolova, pa sam juce popila jedan od 300 mg i prestao stvarno stomak da me boli.. bas sam srecna, vec sam se bila zabrinula. Samo da se bebica razvija lepo :) U sredu imamo prvi UZ, mozda vidimo i otkucaje srca..

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2712
28.1.2015 12:58:34   
eca89
Ja se samo nadam, da su promasili, da ima manje, bar se nadam, a vidjecemo!

Direktna veza do poruke: 2713
28.1.2015 13:02:26   
tatjan@
Vonavoj a gde se to tvoja drugarica poradjala kad su joj dozvolili posle carskog prirodni? Meni je moja dr rekla da nema sanse da me puste na prirodni porodjaj posle CR (Novi Sad)..

Meni je drugi sin procenjen da ce imati 4.500 kg a imao je 3.800.. ne znam gde je dr gledala user posted image ali bas me uplasila kad je rekla koliki je.. user posted image

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 2714
28.1.2015 13:11:04   
bubulence
ja ne znam zasto se toliko forsira cr posle cr. znam nekoliko primera gde je isao prirodan porodjaj posle carskog najnormalnije...

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 2715
28.1.2015 13:12:15   
serpica
Evo me drugarice..scrining antitela negativan user posted image ( Superm radila sam antitela jer sam rh negativna ) za morbile nisam jos,videcu kada cu i to da zavrsim...
I cerini rezultati ok,malo sam odahnula...sad da iscitam sta ste pisale user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 2716
28.1.2015 13:12:59   
branki*
i ja znam zene koje su se porodile uspesno i lako prirodnim putem nakon prvog carskog.mada,ovde u mom gradu praksa vecine ginekologa jeste da posle carskog ide opet carski.

branki

Direktna veza do poruke: 2717
28.1.2015 13:18:13   
tatjan@
Meni je doktorka rekla nesto u smislu da moze doci do pucanja materice usled kontrakcija, po oziljku od prethodne operacije.. bas cu je pitati da mi to pojasni. Uglavnom rekla mi je da me ama bas niko ne bi porodio prirodno, previse je velik rizik. To su njene reci.
Ja ne znam, u svakom slucaju bi da me zaobidje i jedan i drugi porodjaj, oba su mi bila grozna, nek smisle neki treci put za izlazak bebe user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2718
28.1.2015 13:19:19   
bubulence
Serpi pa jesmo li ti rekle user posted image !?
branki ugavnom svi ginekolozi forsiraju, i verovatno postoji razlog ali ne znam koji je

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2719
28.1.2015 13:20:37   
bubulence
Tatjana na primer prirodan sa epijem user posted image .

Direktna veza do poruke: 2720
28.1.2015 13:22:53   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: tatjan@

Vonavoj a gde se to tvoja drugarica poradjala kad su joj dozvolili posle carskog prirodni? Meni je moja dr rekla da nema sanse da me puste na prirodni porodjaj posle CR (Novi Sad)..

u Bgu, DM!

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 2721
28.1.2015 13:26:05   
serpica

IZVORNA PORUKA: bubulence

Serpi pa jesmo li ti rekle user posted image !?

user posted image user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 2722
28.1.2015 13:26:41   
branki*
serpi,odlicno sto je sve u redu,odahni malo saduser posted image

branki

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2723
28.1.2015 13:28:03   
tatjan@
Bubulence jeste taj je najbolji.. steta sto je u NS pomalo problem dobiti anesteziologa i sto se ne mozes dogvoriti za epi u toku porodjaja, ako se oduzi. Ja sam se prvi put poradjala citava tri sata, nije mi palo na pamet da bi drugi put bio nesto duzi. Izdrzala sam ja bez problema i 10 sati, ali je posle bilo strasno i zavrsilo carskim. Sad da mi daju da mogu da biram, izabrala bi prirodan sa epijem, oporavak posle carskog je jako spor i bolan.. necu da razmisljam o tome uopste :)
Kako se ti poradjas?

Direktna veza do poruke: 2724
28.1.2015 13:33:57   
Jekica_88
Juhuuuu jel primate nove trudnjače user posted image . Prvi uz mi je tek 16 februara, nadam se da će sve biti ok

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 2725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  107 108 [109] 110 111   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  107 108 [109] 110 111   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here