Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 24.1.2015 6:38:30
|
|
|
|
mirkam
|
Jutro mame. Samo sto sam pocela da radim, navukla sam neki virus.U cetvrtak citav dan i citavu noc 38.5.Nista nos, nista grlo, samo temperatura.U petak naravno i M dobije t.Citavu noc smo mu skidali sa 39,paracetamol,tusiranje, masiranje, uh.On isto niti kaslje, nitit slini.Vodili ga sinoc kod dr, kaze samo malko grlo crveno, ali mu je ipak dala AB.Eno ga jadnicak sad spava, trenutno ima 38.1. Nadam se da ce do ponedeljka ozdraviti. Inace ja sam odmah sjutradan bila bolje.Ili me sve proslo kad sam vidjela da on ima t, od muke Odoh malo da cituckam, a dusa mi spava...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 24.1.2015 8:04:01
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro! Mirkam to su ti cari posla. Ko cuva malisu za to vreme? Sto se tice mrvica po stanu ne dozvoljavam da deca setaju po stanu i da jedu. Teodora bez da je kazem sedne za sto. Ova mala u hranilicu i samo okolo imam mrvice. Probudila sam se ranije. Cim sam zamakla vratima Sofija se probudila. I sad sedim u dnevnoj i cutim. Klarita javi se sa jutarnjim izvestajem. .
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 24.1.2015 8:20:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Uh sto me nervira kad kucam sa mibilnog, pa gresim u kuckanju.Grr
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 24.1.2015 8:53:02
|
|
|
|
little_one
|
Jutro mame! Nisam se javljala, sve citam pa krenem pa skapiram da nemam vremena. MM i danas radi nesto duze, pa sam sama s njima. Moje ospice polako prolaze, otpadaju krastice, cak mi je nekako cudno kako su naglo nekako pocele da prolaze. Ocekivala sam jos jedan nalet barem osipa. Prelezala sam ih samo uz 2 temperature i dosadni kasalj. Svi kasljemo. Grozni smo za cuti. Idemo nas tri po kuci i ripamo. I beba od jutros. Aleksandra jos nije dobila ospice. Prosto ne vjerujem da i drugu inkubaciju odolijeva. Imamo jos fore do 4tog februara doduse.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 24.1.2015 9:44:16
|
|
|
|
doktorkakristal
|
jutro mame,ja pijuckam kaficu pa ako je neko za istu da pristavim napolju pada kisa bas se naglo promenlo vreme D kod mojih dovesce je popodne
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 24.1.2015 9:56:10
|
|
|
|
mama micki
|
Dobro jutro mame!!! Evo i mene malo, mada i danas radim popodne. MM je odveo Teodoru na folklor a ja i Sara se malo družimo. I ovde pada dosadna kiša, ne mogu da odem u nabavku sa Sarom. Doco evo možeš meni da pristaviš kaficu, dugo je nismo pile!
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 24.1.2015 10:10:22
|
|
|
|
emicaa
|
Dobar dan. Klari kakva je situacija? Mi smo imale paklenu noć,nije imala temperaturu ali se budila na svakih sat vremena i strašno se vrtila u snu.Jutros je imala 37.6 temperaturu a i dalje ne pravi pauzu u skakanju.
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 24.1.2015 11:33:02
|
|
|
|
Anoniman
|
jutro, mame. do sada sam ribala. sinoc bas pisem da sam uradila generalku i sve sredila.. kad jutros uzeo mm da przi przenice, a ja namestala spavacu i nisam ni videla da se ova mala uvukla u spajz. uspela je da prospe skoro pa celu flasu ulja. a ja unutra imam sto cuda, puno flasa na podu sa kojecim.. znaci, sve sam morala da vadim napolje i da ribam, ribam.. sve je bilo masno. uzas! cim se okrenemo, one nesto naprave. veceras idemo kod prijatelja na parti. oni imaju tri devojcice od 3,5 i 8 godina. a dolaze i njeni brat i snaja sa takodje tri devojcice od 1,5, 3,5 i 9 godina. to su nam komsije i sa njima se bas druzimo, vise nego sa ovima kod kojih idemo. ksenija se najvise druzi sa tom srednjom njihovom cerkicom kacom. sad kada je cula da ce i kaca da bude tamo veceras, pomahnitala je, ne moze da doceka. znaci bice osmoro dece i to sve devojcice, bice ludilo! jutros se javim, ono svekar zove da nas obraduje. platicemo 2x50 hiljada zbog toga sto nismo vakcinisali decu, znaci 100 000. bas nas je obradovao.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 24.1.2015 11:49:12
|
|
|
|
mama krava
|
macaki, neces valjda, STVARNO da platis? sta ti mogu?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 24.1.2015 12:42:02
|
|
|
|
dijana1*
|
Pozdrav mame MM odveo Vuka u balon da se izigraju fudbala a K upravo zaspao. Dans nam dolazi pop da osvesta vodicu pa da malo sredim haos Macaki ne razumem ko vam je poslao kaznu? Neces valjda stvarno platiti? Bas su bezobrazi, cuj kazna 100 000 ccccc Kosta je celu noc preplakao, nemam pojma sta mu je a ja sam kao zombi
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 24.1.2015 13:38:47
|
|
|
|
mirkam
|
Sanjice, moja mama ga cuva.Al ako mu ne bude bolje necu ici na posao u ponedeljak.Eto nisam ni pocela, a vec osustvo sa posla. Ma briga me, samo da njemu bude bolje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 24.1.2015 13:44:23
|
|
|
|
mama krava
|
Mirkam, sapatnice, ista prica! Ja juce nisam isla na posao, posle 3 dana idenja, jer je D dobio T i nocas, Boga mi, gurao do 39.2, a danas u podne nagurao do 39.5! Cim mu spadne, on poludi! Meni mama dolazi sutra, i nadam se da ce mu se do ponedeljka stabilizovati T, a ako ne necu ni ja ici na posao!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 24.1.2015 14:54:36
|
|
|
|
Mala Elena
|
Kako se tako namesti , ne moze covek ni da se opusti kad se odvoji od deteta! Kisa celi dan pada. Cula sam za jug i izlivanje reka.. katastrofa. To je najmanje sto nam treba... Odspavala sam malo sa E i sad pijuckam kaficu da me digne pa da nesto ruckamo .
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 24.1.2015 14:55:33
|
|
|
|
mati
|
zdravo mamike! Kako mi je samo prijalo spavanje do 10. Mita i dalje kasljuca i liju mu oni prozirni slinci kao sa cesme. Sta da mu uvedem za slince? Ispio je vec Ospamox i Spalmotil smo juce ukinuli.
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 24.1.2015 15:00:18
|
|
|
|
doktorkakristal
|
ja se posteno izodmarah lezim ceo dan i pricam na tel,ozracih mozak MATI ako su prozirne i ne smetaju samo mu izvlaci ,mozes da ubrizgah pre izvlacenja bilo sta od onih kapi za decu,ima i tema o tome pa tamo mozes videti savete
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 24.1.2015 15:05:12
|
|
|
|
Anoniman
|
milkice, dijana, evo ga link, osvanula vest. mi MMR nismo dali ni jednoj. K je imala opravdanje jer je bila alergicna na zumance, pa za nju mozda i ne stigne nista. do sada nam nije stizalo, a prijateljima cije je dete menje od nje stiglo. pa taj drug isao kod sudije. izneo sve svoje razloga, ovaj covek mu rekao: ok vi ste u pravu i to je to. ali nista im jos stiglo za kaznu. nama je K bila katastrofa alergicna, ekcemi i ostalo i na pamet nam nije padalo da je vakcinisemo. za M je mm potpisao sad u decembru, a nije morao. mogli smo da prolongiramo jos dugo, jer ona ima tek 14 mes. ma kako bude, sta me briga. mm ne odustaje, hoce da plati i gotovo. jos se zezamo, kaze on ma zatvorski dan je 1000 din, idem 100 dana, taman da se malo odmorim.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 24.1.2015 15:08:36
|
|
|
|
bubulence
|
Macaki naravno da necete platiti kaznu. podneta je 51 prijava u celoj Srbiji. uostalom vi niste vakcinisani zbog alergije ako sam dobro shvatila tako da nema razloga da platite kaznu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 24.1.2015 15:23:18
|
|
|
|
Anoniman
|
bubika, da, tako je bilo sa K. sa M nije, njoj jos nije konstatovana nikakva alergija. u martu idemo na alergo test, ako ista pokaze trazicu da mi daju to opravdanje da ne prima vakcinu zbog alergije. ne prizeljkujem to, bolje da platim, nego da bude na ista alergicna. ali mm se istrcao, on je vec potpisao. ma svejedno, nece nas zaplasiti ovim, nema sanse. to je njima samo i cilj, da zaplase ljude. uostalom, platicu kada bilo koji dr bude mogao da mi potpise da moje dete moze bezbedno d aje primi i da nece biti posledica. a to naravno ni jedan nece. ovi moji svi zaspali, odoh i ja da ugrabim da dremnem. psole idemo u goste.
< Poruku je uredio Macaki -- 24.1.2015 15:24:16 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 24.1.2015 17:55:11
|
|
|
|
ivaMark
|
Mame, citam vesti... da li se javljala Klarita danas negde? Nadam se da je sve ok kod nje.
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 24.1.2015 18:11:41
|
|
|
|
Sanchy
|
KLIK..ako je istina da ovo na kraju teksta pise u tom udzbeniku ja sam
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 24.1.2015 20:26:08
|
|
|
|
superm
|
Proslavili smo rodjendan starijem sinu. Bilo je diiiiivnoooo! Dragi ljudi, prostor divan( igra onica), deca su se sjajno zabavila a i mi odrasli
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 24.1.2015 20:30:57
|
|
|
|
superm
|
IZVORNA PORUKA: Sanchy KLIK..ako je istina da ovo na kraju teksta pise u tom udzbeniku ja sam Strasno...nemam komentar...
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 24.1.2015 21:23:25
|
|
|
|
QueenJ
|
Dobro veče! Ima li novosti od Klarite? A za linkove nemam komentara. Moja kuma je starijeg sina vakcinisala uredno, na ispitivanjima je za autizam. Za ćerkicu od 15 meseci je odbila...
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 24.1.2015 22:52:02
|
|
|
|
doktorkakristal
|
imamo temu o bojkotu vakcinacije kao i o mmr KLIK
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 24.1.2015 22:53:26
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro vece mame. Ja odlucila veceraske da D stavim bez mleka na spavanje. I prosla moju zensku kriza oko pola 9 i vilenila je do eto pola 11. Al zaspala s mirom i uopste pomislila nije na mleko . Znaci uspesno vece ehhehe... Lako cu ja nju sutra do pola 9 uspavati ako ne bude trazila mleko. Par dana malo muke al sve ce to biti ok. Klarita gde li si? Gledam drakulu sa kianu rivsom. Idem da iscitam sta ste piskarale. Ljubim vas
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?