Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 23.1.2015 18:02:05
|
|
|
|
QueenJ
|
Zdravo, mame! Ja sam nešto loše volje danas. Odspavala sam dve ture, kao i E. Čekam kumu ceo dan, još je nema. I mm je rano počeo sve oko E. da radi, izuze kada se ukaki, a ja tu. Ako nisam, lepo se snađu oni. I rado ostaje sam sa njom, da ja mogu da zbrišem negde na brzinu. Macaki, kada sam pročitala post, isto su mi svakakva scenarija prišla kroz glavu. Stvarno smo morbidne...
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 23.1.2015 18:10:16
|
|
|
|
mati
|
Viiiikend!!! Zdravo mamike... Moji momci spavaju. Sva trojica. I ja bi, ali neko mora ostati budan. Kad je rec o muzeevima, moj sve radi i hoce sam. Najmirnija sam kad su deca sa njim, tj kad ih on cuva a ne babe. Za neke stvari je cak odgovorniji od mene sto se tice dece. Jos kad se Mata rodio, on je reko da sve moze sem da mu da sisu, to i da hoce ne moze. Sanjice draga, iskljucili me dusmani, ne mogu da ti odg na por. Hvala ti sto brines. Na poslu mi je katastrofa, ne navikavam se nikako jos sam danas dobila opasku da se ne uklapam u kolektiv. Pa normalno da se ne uklapam kad su svi muskarci.
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 23.1.2015 18:12:49
|
|
|
|
Kata90
|
Dobro vece mamice........ a ovaj moj mm njemu nepada na pamet da presvlaci malog,kaze da nece jer je jos mali,pa nema osecaja.....reko ajd dobro al kad poraste ima da i ti presvlacis......al kad trebam skuvati i tako to onda ga zabavlja dotle to mu nije tesko,i oko kupanja pomaze,ali ostalo sve ja sama..... Sami se nebi snasli,mada volela bi to da vidim
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 23.1.2015 18:24:27
|
|
|
|
Mala Elena
|
Vece ! Emice , sto preT da ozdravi ! Sto se tice mm, on je jednom promenio E pelenu i to je zakacio naopako ...eto koliko ga je interesovalo. posle je skapirao .Za sada se samo igra sa njom i pridrzi da nesto uradim ili se istusiram. Sestra mi bila jutros, digla nas u 8 . E kako je otvorila oci ugledala batu i seku i pocela da se smejuri .
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 23.1.2015 18:44:33
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mati ziveo vikend i meni i tebi. Zamutila sam palacinke deci i odoh da vodim T na gimnastiku. Bolje da ne pricam sta sve mm radi oko njih. Isto sto i ja. Od prvog dana od kako su dosle kuci.
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 23.1.2015 19:11:34
|
|
|
|
Ana RR
|
Macaki, jeza me prošla čitajući šta se desilo odmah mi svašta prošlo kroz glavu. Sreća da je sve ok, verovatno će je boleti par dana ali bitno je da nije ništa slomila. Uh, sa decom stalno neka čuda. Emice, sigurno je virus. I ovde je slična situacija sa lekarima, imaš svog porodičnog lekara (koji ti je i lekar opšte prakse i pedijatar i ginekolog....) a ako te on uputi negde kod specijaliste ostaje ti da se moliš bogu da će te primiti dok si živ. Mnogo ljudi odlazi u Ameriku na neke intervencije jer tamo ima privatnih lekara. Moj muž je kao i Sanjicin, od Markovog rođenja se bavi njim isto kao i ja, oduvek vodi računa o kući, jedino ne ume da kuva ali ako mu ostavim tačne instrukcije uradiće i to. Kuvao je za Marka kada sam ja počela da radim.
< Poruku je uredio Ana RR -- 23.1.2015 19:58:25 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 23.1.2015 21:35:57
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
e cek cek imam i ja magarca za trku . Ce da falimo muzeve? Evo bas veceras taman D i ja u krevetu leskarimo da ona zaspi kad stize mm i D odmah istrcava iz kreveta i vice "tatoooo tatoooo" naravno da je on jadnik morao da je uspava nakon celog dana rintanja po ovom groznom vremennu, jedva je jeo, morala je da sedi pored njega za stolom pa smo joj ukljucili crtace da on bar kolko tolko jede. Oci joj se sklapale i ja da je odnesem u krevet krene da se njari "tatooo tatooo" i on sta ce uzme je on i tako....A inace moj zna i da kuva i to bolje od mene . sutra je subota njegov red za kuvanje hehehehe...Jupiiiiiiiiiiiiiii.... Evo ide Titanik na tv, moji hrcu jelte. Ja cu kasnije naloziti vatricu i to je to. Idem jos malko da prosvrljam po forumu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 23.1.2015 21:50:34
|
|
|
|
emicaa
|
Ljišo treba li ti maramica uz film Ja malo radila i kad sam došla kući kaže mm Dora čedva zaspala,stalno je plakala i vikala mama,mama,ljubav moja baš sam se rastužila
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 23.1.2015 21:54:43
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Ljišo treba li ti maramica uz film da li ti ja licim na placipi*.. ? ma bre citam po rr a samo onako blicam na film. Nisam nikad plakala uz Titanik al ne znaci da necu od kad sam mama postala vise nista ne garantujem. Placem i za reklame
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 23.1.2015 21:58:49
|
|
|
|
emicaa
|
Hahaha,majčinstvo je i mene pretvorilo u plači.....piiiiip
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 23.1.2015 22:00:12
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
a jes stvarno ma pre neki dan sam plakala za onaj film Grad andjela. Nikad nisam pre plakala znam kraj i sve znam al sam se iznjarila kao nikad u zivotu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 23.1.2015 22:00:41
|
|
|
|
Anoniman
|
jao dunja, tatina cera. magi se obraduje mm kad dolazi sa poslaaaaaa, puzi trista na sat i uz to vriska sve vreme. mislim da se meni nikad tako ne obraduje. a inace i mojz na da kuva, ali ne postize. na zalost. a i kada hoce ja mu ne dam da mi se mota po kuhinji velika greska :D), kao ja cu brze, pa onda zaginem. ljiso, imas pitanja i podpitanja tamo na temi o kuvanju. mi zaginuli veceras, nisam sela do sad. radili mm i ja generalku, pa ja spremala veceru, pa kupali obe, al ono pranje kose, seckanje noktiju blabla ( inace ne peremo kosu svako vece).. a K je vec duga i ne moze da joj se osusi pola sata. beba je kukala, bas je bila pospana pa je bas brzo zaspala. malo sam sela da odmorim, pa odoh da obrisem jos pod u kuhinji i parkete, pa da se i ja okupam na miru. sutra setamoooo mm ne radi, obozavam subotu!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 23.1.2015 22:07:26
|
|
|
|
Anoniman
|
ja sam uz titanik plakala u bioskopu, bila sam u srednjoj jos. hahahaha inace, moram da vam se zalim. ne znam kako vasa deca, ali moje bre nesto mnogo prave haos. moje deca kada jedu hrana leti an sve strane. stalno ribam kuhinju i stalno mi je prljava. pa mislim stavrno..ne mogu da je ribam bas pet puta dnevno, dosta sto uvece oribam. preko dana pocistim mrvice metlicom, uvece usisamo, i ja obrisem zogerom. ali stalno je prljavo, ludim vise. beba hoce sama da jede, a pojma nema. dalje, razbacuju uzasno. igracke po celom stanu. a mnogo i imaju igracaka, dodje mi pola da pobacam, ionako se ne igraju. previse i garderobice, sto nasledjene sto kupovano za jednu pa drugu.. ja svakoga dana perem njihovo. strasno koliko prljaju. a u stanu smo, ajde da se igraju u dvoristu pa da razumem. mrve svuda. usisivac i ja odemo u setnju par puta u toku dana. ako nista jednom obavezno usisam. kad se setim kako mi je utegnuta i cista bila kuca nekada. mislim da tako nece biti vise nikad. a ja se satirem.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 23.1.2015 22:13:35
|
|
|
|
emicaa
|
Ih macaki odmori malo,ja usisam,prebrišem šta treba i gotova,svejedno dama za pola sata stan preuredi po svom ukusu A nemoj igračke bacati,popakuj pola u kutiju i ostavi negdje a sa ostatkom neka se igraju i posle nekog vremena ih samo zamjeniš,tako radi moja zaova.
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 23.1.2015 22:13:37
|
|
|
|
Olga75
|
ahoj mame joj bre Macaki , haos je nesto sa cim naucis da zivis ja jedva cekam sad da mi dodje svekrva , ona mi kad ja posizim izanimira zver , kad dodje zaova obicno mi sredjuje kaktuse i te sukulente koje ja ne volim a njoj grehota da mi umru dok ja sa njenim sinom crtam , sad on je mladji od M pa znam faze , jedino sto ne znam sta klopa ( klopa on sve ali nesto vise nesto manje ) ah , dobro je imati nekoga da te malo odmeni ostale mame , ako su deca zdrava sve je lako i tako
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 23.1.2015 22:30:03
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Macaki sazivis se sa neredom. Meditiraj . Salim se. Ja najbolje da prikacim usisivac na ledja. Al moja cura velika sada aha aha. Danas mi je pomogla da lepo oribamo pod. Njoj krpa meni krpa i udri. Da vidite bre kako se brise. (a inace taj deo kuhinje gde jedu ona i mm moram posle svakog obroka da prebrisem) Macaki odgovorih ti tamo u temi za jelo i nejelo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 23.1.2015 22:49:40
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha e cek cek imam i ja magarca za trku . Ce da falimo muzeve? Evo bas veceras taman D i ja u krevetu leskarimo da ona zaspi kad stize mm i D odmah istrcava iz kreveta i vice "tatoooo tatoooo" naravno da je on jadnik morao da je uspava nakon celog dana rintanja po ovom groznom vremennu, jedva je jeo, morala je da sedi pored njega za stolom pa smo joj ukljucili crtace da on bar kolko tolko jede. Oci joj se sklapale i ja da je odnesem u krevet krene da se njari "tatooo tatooo" i on sta ce uzme je on i tako....A inace moj zna i da kuva i to bolje od mene . sutra je subota njegov red za kuvanje hehehehe...Jupiiiiiiiiiiiiiii.... Evo ide Titanik na tv, moji hrcu jelte. Ja cu kasnije naloziti vatricu i to je to. Idem jos malko da prosvrljam po forumu Moj je vise konj OMG pa gde je tema: "Moj muz je savrsen" Ljubim moju juznjakinju Emicee, kako je dusa sada? Inace, zivim na 100m od reke koja izlazi iz svog korita i prilicno sam uplasena, mada je kisa stala Moja najbolja drugarica je ostala na planini gde inace radi kao lekar, bas se njoj palo dezurstbo i tamo je od jutros...odseceni su od sveta, bez struje, telefonskih linija...uspeli smo preko policijske stanice da stupimo u kontakt s njom, dobro je, sneg pada nenormalno i duva jak vetar...Mm je zavao i njenog (inace je mm kum njemu, te mu ja njima dodjem kuma) i on nam je potvrdio informaciju...taj sneg je dobar i za nas...puteve ce raskrciti do ujutru, njoj je ionako smena do ujutru, ali da je nastavila kisa da pada, mi bili poplavljeni vec i tako...visicu ovde do daljnjeg...cekam izvestaj mm i tate, jer u delu grada gde nam je lokal se reka izlila pa otisli da vide kakvo je stanje i ima li opasnosti za lokal
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 23.1.2015 22:53:34
|
|
|
|
superm
|
Klarita, samo da sve bude dobro!
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 23.1.2015 22:57:10
|
|
|
|
wivern
|
'Bro vece. Klarita a tek kad taj sneg bude poceo da se otapa uzas. Malo nam je sto smo u totalnom crnjaku od zemlje jos su nam falile i poplave. Znate sta, ja ipak glasam za mm...cu da izlaziram da je najbolji ako treba, necu da budem najgora od sve dece
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 23.1.2015 23:00:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Au Klarita molimo se da svima bude dobro. Macaki upravo pricam sa mm oko nereda. Samo se razbacuje. I stvarno mi dodje da bacim u kantu. Usisavac je moj najbolji drugar i naravno pegla.
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 23.1.2015 23:22:27
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Klarita tvoja cerka prosto "odbija" da izadje iz juznjacke faze Javljaj se da cujemo da ste dobro,javi kad se vrati tm. Ja lezim u krevetu,nece san na oci. A sto se tice nereda samo cu reci da od njenog rodj imamo I pop up kucicu na sred dnevne sobe
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 24.1.2015 0:15:52
|
|
|
|
Klarita
|
Mm tvrdi da nema razloga panici...moj otac takodje...sad sam i ja isla, ali vodostaj je porastao i ne cini mi se...sad sam slikala pa cu da uporedim posle kad odem opet...Niko od komsija ne panici, cak se iljudi razisli sa mosta...ima samo mladih koji setaju jer je petak je l' te...Dace Bog da sve bude dobro, vecih naleta vode nece biti jer je u planinskim delovima dosta snega palo popodne i veceras, i kako je hladno nece se otapati...gledala sam dugorocnu prognozu, nece skoro biti ovako toplo...Moja drugarica je i dalje odsecena od sveta...bas kad sam izasla na ulicu proleteo je veliki bager onaj cistac snega sta li...nadam se da ce raskrciti put do ujutru i da nam se ona bezbedno vrati... Ljiso, jug kad zdrma, on ne popusta ma, izaci ce iz te faze, veruj...pa ona ni cuje nikog oko sbe tako da govori, lakse ce izaci nego li deca u mom kraju koja svaki dan slusaju juznjacki govor... Sad mi pao na pamet vic: Razgovaraju deca, Beogradjance i Juznjace dok kopaju pesak: "Sta cemo da radimo ako nadjemo blago?"-pita dete iz Beograda "Pa l' ce ga izedemo" odgovara dete s juga
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 24.1.2015 0:19:57
|
|
|
|
bubulence
|
Klarita,videla sam na tv da je na jugu frka. valjda ce sve biti ok. samo nam opet treba neko izlivanje...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 24.1.2015 0:24:56
|
|
|
|
Anoniman
|
jao znaci sa svom decom je tako. ja sve mislim da su moje najgore po pitanju pravljenja loma. evo utegla sam kucu, oribala je celu, bice cisto sat, dva. nekako smo i mnogo pretrpani stvarima, sve imamo puno. ili se to meni cini jer zivimo u dvosobnom stanu, sta znam.. ljiso, i ja imam kucicu na sred dnevne. bio je vertep u njoj, ali K i dalje ne da da je sklonimo, a bas mi smeta. sanjice, ja sam batalila peglanje. preglam samo ono sto moram, moje suknje, mm-ove kosulje i tako to. znaci vrlo malo. ne znam kada bih stigla da treba da peglam sve redno. klarita, drzite se!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 24.1.2015 6:34:44
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame Macaki, meni u stanu dodje da nabavim par kokosaka koje bi isle za A. i skupljale mrve. On kad uzme keks, ide po stanu i mrvi, ostavlja trag za sobom. Juce je bio kenjkav kao 5 dece. Izludela sam nacisto. Nije se naspavao, i za sve sto nije bilo po njegovom, kenjkao je iz sveg glasa. Tek kad je zaspao sam uspela da popusim celu cigaru. Citav dan sam drobila kako cu ici u wc, sesti na wc solju, i popusiti cigaru kao covek Odem da operem kosu, i ne zatvorim vrata, on za mnom i vuce me za nogavicu. Klari
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?