|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 01/15 [chat]
21.1.2015 17:05:54   
emicaa
I moja Dora ima podocnjake kad se probudi ali brzo nestanu,izgleda kao mali alkos onako rascupana i natecena user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 376
21.1.2015 17:26:39   
Anoniman
isto i moja deca izgledaju podnadula, bez brige.

mi smo se uspavali, M se upravo probudila, K jos spava. mm kasni sa posla. a treba da idemo kod prijatelja. treba mm da pogleda neki kompjuter, pa smo resili svi da idemo. jer i oni imaju dvoje dece slicnog uzrasta, pa da se igraju. K je prosli put plakala kada je trebalo da krenemo kuci. ona je bas drustvena, iako ne ide u vrtic. bas juce pricam sa drugaricom, njena cerkica je isla, a sad je mnogo nesigurna i povucena kada je krenula u prvi razred. jer ih je neka vaspitacica odvajala, pa dete navuklo komplekse. nema pravila.

izvadila sam neke smokve iz zamrzivaca, resila sam da dam i beki, iako ih nije do sada jela. sta mislite? ne mogu da se setim kada sam prvim put dala K. kod nje je sve islo van normalnog rasporeda.
beka i dalje ne odustaje, hoce da sisa. dala sam joj popodne pred spavanje, jer je kukala i kukala...

mati, drzi se!!!!

(odgovor članu emicaa)
  Direktna veza do poruke: 377
21.1.2015 17:33:26   
Jole84
Ćao mamike user posted image
ME ja radim i na praznike, sveki mi je rekla neko logično pravilo/objašnjenje-da za bebe do godinu dana ne važe praznici i da može slobodno da se pušta veš mašina i čisti kao i drugim danima. Ne vezeš, pleteš, šiješ itd...user posted image ali ako ne pustim mašinu jedan dan, to je haos od portikli i musavih tetra.

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 378
21.1.2015 17:41:40   
mati
Macaki ja sam Miti davala smokve, sveze. Ljustila sam mu kozicu jer je bio manji, ali bi ih sad bez problema jeo da imamo. I to su mu se bas svidele.user posted image

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 379
21.1.2015 23:44:12   
Sanchy
Hvala na odgovorimauser posted image ..ipak cu mu uraditi krvnu sliku i urin mada mislim da je to normalno kod neke dece nakon budjenja..problem bi verovatno bio da su ti podocnjaci prisutni tokom celog dana..bar tako mislim..sto se smokvi tice one znaju da budu teske za stomak..Ja sam ih M.dala sa dve godine prvi put

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 380
22.1.2015 7:17:16   
mali_mis
Jutro mame user posted image
Juce je A. odvalio do 11 i nesto sa spavanjem, pa se posle uspavao u 18, probudio u 19, e a onda nije hteo da spava do 1 nocu user posted image Danas ga budim u 9.

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 381
22.1.2015 7:27:38   
Misha i Ljisha
Mali misu ja nisam pametna sta da ti kazem. Moje dete je vrlo specificno sto se tice spavanja. Kad je probudim ujutru ona kasnije legne uveceuser posted image . Kao da se jako brzo i lako "navikava" na manjak sna. A fali joj sna sto posto. Srecom nije nervozna ali nema sanse da joj je dovoljno samo 8,5 sati sna nocu. A to nam je u poslednje vreme trend. Preko dana bih rekla da je jos i smanjila spavanje a do nedavno bi spavala i po 3 sata. Znaci meni u vezi mog deteta nista nije jasno.user posted image

Danas cemo u setnju od 2 km mozda i malko vise. Krecemo posle dorucka. IDemo do komsije da vidimo krave i giceuser posted image i da se mama malko druzi sa komsija i opije kaficu. Da komsije su na 2km ahahahah...Jao kad pomislim u gradu sta znaci 2 kmuser posted image no to je dokaz da je sve relativno. Izmedju nas i tih komsija nema nista i stvarno su nam komsijeuser posted image

Odoh da spremam Duci dorucak. Ljubim vas

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 382
22.1.2015 8:03:21   
emicaa
Dobro jutro,sinoć sam prije 10 bila u krevetu i sad je definitivno,što više spava budim se umornija i ne naspavanija.
Auu Ljišo to je baš daleko,ima li ikog da živi malo bliže.Šta bi se onim posjetiocem na salašu,nisam ispratila do kraja,jesi li vidjela ikoga?

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 383
22.1.2015 8:50:03   
Peace*
mi jedemo uvece na miru kad njih uspavamo, a oni lezu u zadnjih mesec dana oko ponociuser posted image tako da tu je kljuc nase gojaznostiuser posted image

user posted image

Tako je meni Luka nedavno rekao "Lažeš! Vi ne idete da spavate kad mi legnemo! Ja se pravim da spavam, i sve čujem! Vi jedete čips i gledate tv!" user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 384
22.1.2015 9:06:58   
Klarita
Tashouser posted image secam se kad si pisalauser posted image

Inace, 'bro jutro svima...da najbolje jutro bude Trci koja ocekuje kontrakcije...

Ljiso, sve su to faze i fazice dok se malo opet ne ukalupite...mozda joj ne odgovara 2 puta da spava, pa nocu bude preumorna i tako toooo...razumesuser posted image

Emicee, ne zali se sad zenouser posted image tobom sam se tesila sve ovo vreme tokom boginja dok se Nikolaj budio a ja mislila da cu da skrenem

By the way, Nikolaj jos spavauser posted image ne znam da li da ga budimuser posted image

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 385
22.1.2015 9:09:11   
mali_mis
Ja sam odustala od ideje da budim A. user posted image Bice nadrndan, ovako nek on sam ustane, al zato nece spavati poslepodne user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 386
22.1.2015 9:12:04   
emicaa
klarita ne zalim se,gdje da se sad zalim pored onakvih muka user posted image
nesto mi je Dora sumnjiva od jutros,bas dosta podriguje,pa se pocne naprezat kao da ce povratit,nije htjela ni dorucak,samo vodu pije as i ne skace kao inace u ovo doba user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 387
22.1.2015 9:15:11   
Modessty

IZVORNA PORUKA: Peace*

mi jedemo uvece na miru kad njih uspavamo, a oni lezu u zadnjih mesec dana oko ponociuser posted image tako da tu je kljuc nase gojaznostiuser posted image

user posted image

Tako je meni Luka nedavno rekao "Lažeš! Vi ne idete da spavate kad mi legnemo! Ja se pravim da spavam, i sve čujem! Vi jedete čips i gledate tv!" user posted image

user posted image pametnjaković lepi!!!! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 388
22.1.2015 9:49:22   
QueenJ

user posted image

user posted image za njega.
Osećam da će tako biti i sa nama...

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 389
22.1.2015 9:56:05   
Mala Elena
A vi mislili dete da prevarite , sta? user posted image
Mene E budila, cupkala me za kosu svojim rucicama kao pincetom !
Nesto je nervozna trenutno, moram da joj se posvetim. user posted image

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 390
22.1.2015 11:27:05   
doktorkakristal
zdravo mame,mene Dora urnisala nocas opet je muci zeludac uveli smo nexium ali treba vremena da deluje plakala celu noc,prevtala se,muz na kraju presao u drugu sobu jer radi danas,ja neispavana nacisto,danas cemo u setnju sa drugaricom i njenim sinom,samo da izdrzim do veceras ,sutra se nadam da je uzimaju moji da se bar malo odmorim

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 391
22.1.2015 13:54:42   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Klarita
Ljiso, sve su to faze i fazice dok se malo opet ne ukalupite...mozda joj ne odgovara 2 puta da spava, pa nocu bude preumorna i tako toooo...razumesuser posted image

Mislis da joj ukinem ovo dnevno spavanje? Ne spava ona dva puta u toku dana odavno.

Nego da vidite moj komsilukuser posted image

user posted image

tamo levo gde su plastenici tamo smo trebale da idemo medjutim bila je mokra od barica a jos ni iz dvorista nismo izasle pa sam odustala. Inace da bih stigla do tih plastenika treba da predjem jedno 40 metara dvorista, i jos bar 150 metara letnje puta na desno i onda pravo pa jos 300 metara levouser posted image . Ih kad bi mogli kroz njive ali ima jendek izmedju njiva tj kanal pun vode pa ne mozemo.

Ja kuvam klasika, D spava. mm ko zna kad ce dociuser posted image .

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 392
22.1.2015 14:02:39   
Peace*
Blago tebi kad vidiš plastenike. user posted image

Tasha

Direktna veza do poruke: 393
22.1.2015 14:07:59   
Misha i Ljisha

Blago tebi kad vidiš plastenike. user posted image

user posted image bele linije s leve strane hahahhahah

uglavnom u tom redu kuca su komsijeuser posted image

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 22.1.2015 14:09:23 >

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 394
22.1.2015 14:09:12   
Peace*
Umišljaš Ljišo. user posted image

Šalu na stranu, ja bih se bojala tu sama noćom... a i danju. user posted image

Tasha

Direktna veza do poruke: 395
22.1.2015 14:21:21   
mali_mis
Mene je A. vec urnisao, jedva cekam da zaspi user posted image

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 396
22.1.2015 15:31:22   
emicaa
Dora dobila temperaturu i nije htjela spavati,dala joj čepić i zaspi na meni u dnevoj i zaspim sa njom,srčani kad me nije strefio kad sam se probudila i skontala da sam spavala a ona visi na meni,mogla mi je spasti samo takouser posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 397
22.1.2015 18:22:37   
ivaMark
Zdravo mame, ne stizem nikako da pisem user posted image

Ljiso, Sanjice cestitke za rodjendance... user posted image

Mene mm opasno nervira... Ponasa se kao da je J vojnik... Juce smo tek jelku pakovali i on njoj ladno: neee, ne diraj tooooo, ne diraj ovoooo... Alo covece, pa dete jeee i mi ispred nje radimo nesto sto je njoj zanimljivo, a ona treba da sedi i gleda u to. LUDIM

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 398
22.1.2015 21:23:58   
emicaa
Pa dokle više,Teodori temperatura 39,nadam se da će nas doktor sutra uspjet ubacit da je odvedem,sve mi opet vuče na upalu ušiju,poludiću života mi.

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 399
22.1.2015 21:32:26   
wivern
Dobro veče i od mene.
Joj emice to je baš da izludiš dok stigneš do doktora.
Mi sutra na snimanje kukova, da vidimo gde smo.
Ivo tako i mm ako bi mogao malisic samo da spava, ili da lezi i cuti. Cim dodje njegov red za nosanje odmah ga uspavljuje.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here