Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.1.2015 18:51:33
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Sigitrius Maraj Jess...jel cesce lezite ili sedite prve dane Et?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.1.2015 19:36:26
|
|
|
|
sagitarius
|
Lidija,ja sam prelezala samo onaj prvi.Posle sam i setala i kretala se po kuci,ali i lezala i bila na netu,gledala neke serije.Kako se ti osecas?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.1.2015 20:05:10
|
|
|
|
jess021
|
Lidija, ja sam prva 3 dana lezala, a sad onako. Posto sam uglavnom kuci, cesto gledam tv i uglavnom opet lezim, iako bi, da je lepse vreme, bila vise napolju. Ne radim nista tesko, ali namestam krevet, kuvam rucak... Nemoj mnogo da se opterecujes sa tim, naravno nemoj se nista forsirati, ali ja kontam ako treba da se zakaci, zakacice se i obrnuto. Saljem vam svima veliki
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.1.2015 21:18:39
|
|
|
|
17 joka
|
samo hrabro do visokih beta
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.1.2015 21:20:47
|
|
|
|
sagitarius
|
Mene je jezivo uhvatila nervoza.Kao lav u kavezu se osecam.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.1.2015 21:31:23
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Sigitarius verujem ti ..sto se datum blizi sve je gore..ali ne posustaj.Nikakva nervoza .samo napred i misli pozitivno .beta mora biti pozitivna vreme je za to. Sto se tice mog vremena kako ga provodim.danas mi je tek prvi dan od transfera leskarila sam.skuvala nam kaficu.sebi spremila voce i cedila voce..sutra cu do pijace u nabavku i tako da prekratim dan..ali jos danas malo stroziji rezim odmora ...bas je dosadno.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.1.2015 21:34:02
|
|
|
|
sagitarius
|
Draga moja,hvala na bodrednju.Mnogo bi bilo dobro da nam svima uspe,jer nikome od nas cetiri nije prvi put.To bi bilo preeedivno.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.1.2015 21:38:56
|
|
|
|
17 joka
|
Sagi, samo hrabro zaokupiraj sebi vreme, ako imas s kim idi malo u setnju pre spavanja, pricaj sa nekom drugaricom smeh pravi cuda evo od mene veliki
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.1.2015 22:37:11
|
|
|
|
sagitarius
|
Jokice,hvala mila.Bice sve dobro!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.1.2015 22:48:50
|
|
|
|
zece
|
nista ja nemam ovulacija i dr mi je rekao da ispitam i urodzena trombofilija dao mi je metformin da pijem i to je to matka je u redu nije razlog za mojih neuspesnih trudnoca
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.1.2015 23:06:42
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: baby_blue Maraj,jel si i ti bese trudna? Nesto nisam citala bas sve postove,pa mi je promaklo. Ja sam radila fet pre tri dana nadam se da cu biti ovaj ciklus
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.1.2015 23:09:49
|
|
|
|
Jole84
|
Maraj, Lidija i ostale devojke, navijam jako
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.1.2015 23:12:24
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: LIDIJA STEVAN Sigitrius Maraj Jess...jel cesce lezite ili sedite prve dane Et? Ja sam se sad vratila sa slave . ET bio pre tri dana.Lezala sam samo prvi dan. Dvoumila sam se da l da idem na slavu al bas mi je prijalo. Ismejala sam se , ispricala I naravno uopste nisam razmisljala o vto . Lezim samo sat vremena kada stavim utrogestan.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.1.2015 23:15:37
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: baby_blue maraj,i ja isto dva puta. Nego bezveze sto ne daju na nalog,mojoj mami je tako rekla moja doktorka u domu zdravlja,pa cu morati da ga kupujem,obzirom da sam na fraxiparin alergicna. Ma kako god,vazno je da deluje lek. Meni je moja dr u Domu zdravlja isto rekla da oni mogu da nabave bilo koji heparinski lek ali fragmin ne. Ne znam razlog. Rekla mi da pitam hematologa da mi prepuse neki drugi kek. No ti cu videti otom potom, samo da ja ganjacu to posle
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.1.2015 23:23:21
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: zece nista ja nemam ovulacija i dr mi je rekao da ispitam i urodzena trombofilija dao mi je metformin da pijem i to je to matka je u redu nije razlog za mojih neuspesnih trudnoca Zece mozda nisi imala ovulaciju samo ovaj mesec . To ne znači da nemas uopste ovulacije. Ispitaj i urođene i stecene trombofilije i imunologiju.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 22.1.2015 0:18:11
|
|
|
|
zece
|
stecene trombofilije imam ispitano ostanuje samo urodzene kariotip i kariogram i imunologija ne za zal uopste nemam ovulacija lh i estradiol su bile nizki na 12 dan pre vto dali su mi metformin oti glikoza kod mene je od 4,7 do 5,2 varira
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 22.1.2015 7:26:27
|
|
|
|
Maraj
|
Zece jesi li radila amh? Koliki ti je?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 22.1.2015 9:18:19
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
drage moje..jutros sam se probudila sa stravicnim bolom u ledjima i ustala u 7h..set_ala po kuci i da se razmrdam malo..inace sem grudi(koje su mi uvek bolne posle ovulacije) i ledja koja me bole uvek ako previse lezim(jer sam operisala kicmu) nista me ne boli...skuvala kaficu i zapalila cigaru..sad cu polako po kuci sta mogu bez napora da raduckam..da li neka od Vas konzumira cigare?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 22.1.2015 9:30:49
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Jole 84,hvala...kako si ti?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 22.1.2015 10:32:00
|
|
|
|
Maraj
|
Lidija razmrdaj se onda malo, prosetaj zbog kicme, ja cu sad u setnju pored Save ja nisam pusac al ako si ti vec pusac verujem da ce te opustiti par dnevno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 22.1.2015 10:41:55
|
|
|
|
sagitarius
|
Stvarno je divno napolju. Treba iskoristiti. Ja sam citala vase postove u vezi sa trombofilijama i pitam se zasto mi to doktorka nije rekla da uradim. Sad me to uzasno nervira. Jel postoji razlog kada kazu da se to uradi ili ne? Lidija ni ja ne pusim, ali verujem da ti od par komada nece nista biti. I da bi veci sok za organizam bio da sada sroz batalis. Zece, i ja sam na metforminu, vec duze vreme.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 22.1.2015 10:46:33
|
|
|
|
wivern
|
Sagitarius obicno trombofilije traze kod vise spontanih pobacaja. Mada u poslednje vreme traze svima.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 22.1.2015 11:39:06
|
|
|
|
GagaT
|
Drage moje, izvinite sto ovako upadam u vasu pricu. Setila sam se da na RR uvek ima neko ko zna odgovor na sva moja pitanja. Ovako zanima me ZASTO SE PIJU PROGYNON TABLETE PRE FET? Hvala unapred na odgovoru onima koji znaju. Puno vas pozdravljam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 22.1.2015 11:42:14
|
|
|
|
jess021
|
Sagitarius, kod nas nije lepo vreme i dobro si rekla i ja se osecam kao lav u kavezu. Sad sam u fazi samo vise da znam na cemu sam. Sto se tice trombofilija, ja sam ih uradila na svoju ruku, kao i jos neke testove, jer kod nas izgleda moras imati 5 neuspesnih vto, da bi te doktori sami uputili na jos neko ispitivanje. Zene, jel vi imate jos neku terapiju sem Utrogestana? Ja pijem Dexason tbl, Femibion, Utrogestan i bockam se sa Fraxiparinom. U Betaniji da uglavnom svima nakon transfera daju Fraxiparin i Dexason ili Prednison.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 22.1.2015 11:43:52
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: GagaT Drage moje, izvinite sto ovako upadam u vasu pricu. Setila sam se da na RR uvek ima neko ko zna odgovor na sva moja pitanja. Ovako zanima me ZASTO SE PIJU PROGYNON TABLETE PRE FET? Hvala unapred na odgovoru onima koji znaju. Puno vas pozdravljam GagaT, mislim da je u pitanju terapija kod zena koje imaju nizak estradiol.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?