|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XIV
19.1.2015 22:39:26   
zece
daj boze da je to to

(odgovor članu sagitarius)
Direktna veza do poruke: 1701
19.1.2015 22:41:24   
zece
meni je i prvi ciklus kasnio 9 dana i sad ovaj opet kasni 4 dana u srijeda imam zakazano na na ginic probali smo so mm tri cetiri puta sada za prirodno ali sta ja znam

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 1702
19.1.2015 22:44:24   
sagitarius
Pazi,kazu da hoce kada se najmanje nadas.Tako da bilo bi lepo da tako pocne 2015ta.

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 1703
20.1.2015 9:04:09   
Maraj
Lidija stevanuser posted image navijamo za smrzlice
sagitarius sad sam ok juce nisam mogla da isprzim besiku koliko sam je prepunila. Sinoc me malo zigao desni jajnik verovatno od utrogestana

Direktna veza do poruke: 1704
20.1.2015 9:06:28   
Maraj

IZVORNA PORUKA: zece

kakav je bio vas ciklus nakon vto moj drugi ciklus kasni vec 4 dana

Zece, meni je i prvi i drugi ciklis nakon vto kasnio 4 dana

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 1705
20.1.2015 15:15:14   
sagitarius
Maraj,od utrogestana moze da boli jajnik?Pojma nisam imala.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1706
20.1.2015 15:30:54   
Maraj
Sagitarius kako si ti danas? Ja danas proset_ala do dm-a. Malo osecam tezinu u stomaku
lidija stevan kako je bilo na et?

< Poruku je uredio Maraj -- 20.1.2015 15:32:13 >

Direktna veza do poruke: 1707
20.1.2015 15:39:44   
sagitarius
Maraj,ja sam skroz super i dobro se osecam.Nemam bas nikakve simptome.Setala sam malo danas i ja.Malo mi je bez veze sto bas nikakve promene ne osecam,ali nadam se da je i to ok.Nema nam jos uvek Lidije.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1708
20.1.2015 15:46:01   
Maraj
Pa ja osecam neku tezinu u stomakuuser posted image ne znam koliko je to ok.... al prijalo mi je setanje.
ne znam sta nam je sa lidijom cini mi se da rece da ide u 8 u kliniku...

Direktna veza do poruke: 1709
20.1.2015 16:16:07   
sagitarius
Jeste,u osam je Lidija imala zakazano.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1710
20.1.2015 16:49:24   
LIDIJA STEVAN
Drage moje evo mene,super sam..smrzlici su super i vraceni.Ljubic je bio fantastican.Na klinici sam bila do 12h pa je mm dosao po mene i vratio me kuci..jela ,pila kafu pa malo zadremala..sjajno se osecam drage moje.Najbolje do sad od prethodnih et.Inace Ljubic mi za sada nece uvoditi utogestan jer mi je nivo progesterona danas kontrolisan i kaze za sad je dobar i da u subotu opet kontrolisem progesteron..ovo je isto novo u celoj situaciji..

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1711
20.1.2015 16:50:41   
LIDIJA STEVAN
Sigitarius Maraj zene mi smo trudne..samo tako razmisljajte...

Direktna veza do poruke: 1712
20.1.2015 16:52:09   
Maraj
Divno lidija stevanuser posted image i ja prvi put cujem za to da se ne uvodi utrogestan. Mora da su poceli da prate ostatak sveta jer san cula da se samo kod nas ovoliko koristi utrogestan. Navijam za smrzliceuser posted image

(odgovor članu LIDIJA STEVAN)
Direktna veza do poruke: 1713
20.1.2015 16:55:15   
sagitarius
Lidija,suuuuper.Vratio je dva?To za utrogestan jeste novitet,posto ga svi ovde trpaju.Taman se neces smarati sa tim tri puta na dan.Dobra ti je ova da smo mi vec trudne,svidja mi se.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1714
20.1.2015 16:56:35   
Maraj

IZVORNA PORUKA: LIDIJA STEVAN

Sigitarius Maraj zene mi smo trudne..samo tako razmisljajte...

Jao bas bas mi se svidja ovouser posted image

Direktna veza do poruke: 1715
20.1.2015 17:09:30   
sagitarius
Jess,kako si ti?Kako se osecas?

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1716
20.1.2015 17:21:08   
LIDIJA STEVAN
I ja prvi put cujem da nekome ne uvode utrogestan..meni jeste lakse..kaze za prirodni ciklus poceli da praktikuju to.provera progesterona i na osnovu tog nalaza vide da li treba uvoditi ili ne...

Direktna veza do poruke: 1717
20.1.2015 17:23:06   
LIDIJA STEVAN
Sta se desava sa Zece?jel to ona krenula u postupak ponovo?
Jess kako si ti?
Sigitarius iz kog dela grada si?

Direktna veza do poruke: 1718
20.1.2015 17:33:45   
LIDIJA STEVAN
Mozete li mi reci Maraj Sigitarius Jess..kako provodite dane posle ET.?ja leskarim danas i sutra.normalno jedem i idem u wc i tusiranje.pa od cetvrtka aktivnija cu biti.nikakav napor ali normalno cu se ponasati.

Direktna veza do poruke: 1719
20.1.2015 17:45:09   
Maraj
Ja sam u prosloj vto strogo mirovala sad sam resila necu. Juce bio fet odmarala sam al ne striktno lezala. Danas ustala spremila dorucak prosetala do dm-a. Jedem sve trudim se da izbegavam slatko. Pojela danas jedan cheese chakeuser posted image . Mislim da sam tako opustenija nego prosli put kad sam se bukvalno mumificirala. Jedino se dvoumim sta sztra da radim. Trebalo bi da idemo na slavu. Ne znam sta da radim. Domacica slave je takodje trudna tako da ne verujem da bi neko dosao bolestan....

Direktna veza do poruke: 1720
20.1.2015 17:55:38   
LIDIJA STEVAN
Maraj..ne znam sta da ti kazem..mi smo danas trebali ici kod mm ujaka ali nismo jer mi je radjen et.mm je samnom i danas mi ugadja ..sve zelje ispunjava..user posted image
ali i ja paniram kao ti da ovaj put vise setam..nisam nikada lezala dve nedelje ko neke zenice...nisam ja miran tip zene..ja stalno negde zujim .ova dva dana ce mi tesko pasti ali izdrzati.koji je tebi ovo put et?
Ljubic mi rekao da radim betu za 14dana bez obzira sto su vracene blastice..user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1721
20.1.2015 18:00:08   
LIDIJA STEVAN
Ajoj Maraj slatko...joj sto volim slatko.I meni rekli da izbegavam.pojela sam bananicu samo.Inace sto se prehlade tice zavrsena i ta prica..danas mi je dosta bolje.pijem vit c i dalje.a i samo 2-3 cigare palim .unazad pet dana sam sa tim brojem cigara.navikavam se da ne pusim ako mogu zbog trudnoce.

Direktna veza do poruke: 1722
20.1.2015 18:00:41   
Maraj
Ja sam radila jednu vto u novembru i sad fet. Meni su rekli 11.dan da radum betu

Direktna veza do poruke: 1723
20.1.2015 18:02:08   
Maraj
Ma nije ti ni pametno da sada ostavljas cigare. Opet je to stres za organizam.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1724
20.1.2015 18:11:18   
jess021
Lidija, super za smrzlice!!
Ja sam onako, fizicki dobro, ali malo sam se smorila. Isla sam malo da proset_am, ali vreme je ocajno.
Super za Utrogestan, mene stvarno nervira, kontam i ja da bi prvo trebala neka provera progesterona, pa da se onda uvede, a ne ovako, oni ga svima daju trebalo ili ne.
Ja sam posle svakog transfera ostavila cigare, tako i sad. Nije mi problem, uopste ne padam u iskusenje da zapalim.
Kako bi bilo lepo kad bi sve cetiri imale visoke bete, divota.user posted image
Ja sam svaki put, lezala dva-tri dana, pa posle lagano. Nisam nista tesko podizala, usisavala...ali prethodna dva puta sam radila leti, pa mi je nekako lakse bilo, vise sam set_ala.

< Poruku je uredio jess021 -- 20.1.2015 18:15:17 >

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here