Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 19.1.2015 22:39:26
|
|
|
|
zece
|
daj boze da je to to
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 19.1.2015 22:41:24
|
|
|
|
zece
|
meni je i prvi ciklus kasnio 9 dana i sad ovaj opet kasni 4 dana u srijeda imam zakazano na na ginic probali smo so mm tri cetiri puta sada za prirodno ali sta ja znam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 19.1.2015 22:44:24
|
|
|
|
sagitarius
|
Pazi,kazu da hoce kada se najmanje nadas.Tako da bilo bi lepo da tako pocne 2015ta.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.1.2015 9:04:09
|
|
|
|
Maraj
|
Lidija stevan navijamo za smrzlice sagitarius sad sam ok juce nisam mogla da isprzim besiku koliko sam je prepunila. Sinoc me malo zigao desni jajnik verovatno od utrogestana
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.1.2015 9:06:28
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: zece kakav je bio vas ciklus nakon vto moj drugi ciklus kasni vec 4 dana Zece, meni je i prvi i drugi ciklis nakon vto kasnio 4 dana
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.1.2015 15:15:14
|
|
|
|
sagitarius
|
Maraj,od utrogestana moze da boli jajnik?Pojma nisam imala.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.1.2015 15:30:54
|
|
|
|
Maraj
|
Sagitarius kako si ti danas? Ja danas proset_ala do dm-a. Malo osecam tezinu u stomaku lidija stevan kako je bilo na et?
< Poruku je uredio Maraj -- 20.1.2015 15:32:13 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.1.2015 15:39:44
|
|
|
|
sagitarius
|
Maraj,ja sam skroz super i dobro se osecam.Nemam bas nikakve simptome.Setala sam malo danas i ja.Malo mi je bez veze sto bas nikakve promene ne osecam,ali nadam se da je i to ok.Nema nam jos uvek Lidije.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.1.2015 15:46:01
|
|
|
|
Maraj
|
Pa ja osecam neku tezinu u stomaku ne znam koliko je to ok.... al prijalo mi je setanje. ne znam sta nam je sa lidijom cini mi se da rece da ide u 8 u kliniku...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.1.2015 16:16:07
|
|
|
|
sagitarius
|
Jeste,u osam je Lidija imala zakazano.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.1.2015 16:49:24
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Drage moje evo mene,super sam..smrzlici su super i vraceni.Ljubic je bio fantastican.Na klinici sam bila do 12h pa je mm dosao po mene i vratio me kuci..jela ,pila kafu pa malo zadremala..sjajno se osecam drage moje.Najbolje do sad od prethodnih et.Inace Ljubic mi za sada nece uvoditi utogestan jer mi je nivo progesterona danas kontrolisan i kaze za sad je dobar i da u subotu opet kontrolisem progesteron..ovo je isto novo u celoj situaciji..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.1.2015 16:50:41
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Sigitarius Maraj zene mi smo trudne..samo tako razmisljajte...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.1.2015 16:52:09
|
|
|
|
Maraj
|
Divno lidija stevan i ja prvi put cujem za to da se ne uvodi utrogestan. Mora da su poceli da prate ostatak sveta jer san cula da se samo kod nas ovoliko koristi utrogestan. Navijam za smrzlice
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.1.2015 16:55:15
|
|
|
|
sagitarius
|
Lidija,suuuuper.Vratio je dva?To za utrogestan jeste novitet,posto ga svi ovde trpaju.Taman se neces smarati sa tim tri puta na dan.Dobra ti je ova da smo mi vec trudne,svidja mi se.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.1.2015 16:56:35
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: LIDIJA STEVAN Sigitarius Maraj zene mi smo trudne..samo tako razmisljajte... Jao bas bas mi se svidja ovo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.1.2015 17:09:30
|
|
|
|
sagitarius
|
Jess,kako si ti?Kako se osecas?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.1.2015 17:21:08
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
I ja prvi put cujem da nekome ne uvode utrogestan..meni jeste lakse..kaze za prirodni ciklus poceli da praktikuju to.provera progesterona i na osnovu tog nalaza vide da li treba uvoditi ili ne...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.1.2015 17:23:06
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Sta se desava sa Zece?jel to ona krenula u postupak ponovo? Jess kako si ti? Sigitarius iz kog dela grada si?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.1.2015 17:33:45
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Mozete li mi reci Maraj Sigitarius Jess..kako provodite dane posle ET.?ja leskarim danas i sutra.normalno jedem i idem u wc i tusiranje.pa od cetvrtka aktivnija cu biti.nikakav napor ali normalno cu se ponasati.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.1.2015 17:45:09
|
|
|
|
Maraj
|
Ja sam u prosloj vto strogo mirovala sad sam resila necu. Juce bio fet odmarala sam al ne striktno lezala. Danas ustala spremila dorucak prosetala do dm-a. Jedem sve trudim se da izbegavam slatko. Pojela danas jedan cheese chake . Mislim da sam tako opustenija nego prosli put kad sam se bukvalno mumificirala. Jedino se dvoumim sta sztra da radim. Trebalo bi da idemo na slavu. Ne znam sta da radim. Domacica slave je takodje trudna tako da ne verujem da bi neko dosao bolestan....
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.1.2015 17:55:38
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Maraj..ne znam sta da ti kazem..mi smo danas trebali ici kod mm ujaka ali nismo jer mi je radjen et.mm je samnom i danas mi ugadja ..sve zelje ispunjava.. ali i ja paniram kao ti da ovaj put vise setam..nisam nikada lezala dve nedelje ko neke zenice...nisam ja miran tip zene..ja stalno negde zujim .ova dva dana ce mi tesko pasti ali izdrzati.koji je tebi ovo put et? Ljubic mi rekao da radim betu za 14dana bez obzira sto su vracene blastice..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.1.2015 18:00:08
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Ajoj Maraj slatko...joj sto volim slatko.I meni rekli da izbegavam.pojela sam bananicu samo.Inace sto se prehlade tice zavrsena i ta prica..danas mi je dosta bolje.pijem vit c i dalje.a i samo 2-3 cigare palim .unazad pet dana sam sa tim brojem cigara.navikavam se da ne pusim ako mogu zbog trudnoce.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.1.2015 18:00:41
|
|
|
|
Maraj
|
Ja sam radila jednu vto u novembru i sad fet. Meni su rekli 11.dan da radum betu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.1.2015 18:02:08
|
|
|
|
Maraj
|
Ma nije ti ni pametno da sada ostavljas cigare. Opet je to stres za organizam.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.1.2015 18:11:18
|
|
|
|
jess021
|
Lidija, super za smrzlice!! Ja sam onako, fizicki dobro, ali malo sam se smorila. Isla sam malo da proset_am, ali vreme je ocajno. Super za Utrogestan, mene stvarno nervira, kontam i ja da bi prvo trebala neka provera progesterona, pa da se onda uvede, a ne ovako, oni ga svima daju trebalo ili ne. Ja sam posle svakog transfera ostavila cigare, tako i sad. Nije mi problem, uopste ne padam u iskusenje da zapalim. Kako bi bilo lepo kad bi sve cetiri imale visoke bete, divota. Ja sam svaki put, lezala dva-tri dana, pa posle lagano. Nisam nista tesko podizala, usisavala...ali prethodna dva puta sam radila leti, pa mi je nekako lakse bilo, vise sam set_ala.
< Poruku je uredio jess021 -- 20.1.2015 18:15:17 >
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?