Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.1.2015 18:21:34
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Zene srecno,da nas za 10ak dana obradujete visokim betama i da vucete za nos!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.1.2015 18:22:42
|
|
|
|
sagitarius
|
Lidija,bas cudno to za betu.Ali verujem da Ljubic ima svoje razloge.Inace ja sam dosta aktivna pre podne,a popodne sam kod kuce.Malo sam se danas smorila sto nema nikakvih simptoma,ali verujem da je glupo i ocekivati da se nesto senzacionalno desava.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.1.2015 18:47:06
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Jess trudne smo kad ti kazem... Saigitarius dosadno jeste..meni je tek danas uradjen et i ja vec poludeh od dosade..ja sam prethodni put radila u februaru prosle god.a prvi put u junu .zimi je teze zbog tmurnog vremena ali to ne treba da nas obeshrabri..nego drage moje samo pozitivno..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.1.2015 19:09:00
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Sigitarius nemoj biti smorena.mnoge nisu imale nikakve simptome do bete pa su ih imale tek posle potvrdjene trudnoce
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 20.1.2015 20:20:56
|
|
|
|
sagitarius
|
Lidija,hvala na podrsci.Bice valjda dobro.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.1.2015 9:10:27
|
|
|
|
baby_blue
|
Ne treba se opterecivati simptomima. Ja pre bete nisam imala apsolutno nijedan. Cak sam se i radovala sto me grudi ne bole,jer me uvek bole pred ciklus. Ni sad u trudnoci skoro da nemam nikakve tegobe,izuzev što mi se malo vise spava,brze se zamaram i ponekad imam zatvor,sto nikad ranije nisam imala. Nikakve ni mucnine,ni povracanja,grudi me i dalje ne bole. Tako da nema pravila,zato ne mislite da morate imati simptome pre bete.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.1.2015 9:36:15
|
|
|
|
baby_blue
|
I naravno,svima koji cekaju bete,zelim pozitivne rezultate!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.1.2015 10:29:03
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Beby blu..cestitam na trudnoci ako vec nisam i da ti bude laka trudnoca..koji si ti sada mesec?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.1.2015 10:55:08
|
|
|
|
baby_blue
|
Hvala,za sada jeste laka,nadam se da ce tako i nastaviti. Ja sam jos na pocetku, 11. nedelja,znaci malo jace od dva meseca.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.1.2015 11:52:05
|
|
|
|
sagitarius
|
Baby,strava sto ti trudnoca lepo ide.Bas mi drago.Inace,imam jedno pitanje za tebe,mislim da bi ti mozda mogla da znas,a i svakako za ostale devojke ako neko zna,jel moze odmah ako fet ne uspe da se ide u novi pokusaj sa zamrzlim?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.1.2015 11:53:08
|
|
|
|
sagitarius
|
Maraj,jess,lidija,kako ste i kako provodite dane?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.1.2015 12:14:22
|
|
|
|
Maraj
|
Ja se drage sad vratila iz nabavke. Ici cu danas na slavu pa isla da kupim poklon. Ja kao da ne mogu da udahnem kao da me nesto stislo u stomaku pa ne mogu da udahnem punim plucima. Strah me samo da ja ne pravim sama sebi taj grc u stomaku
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.1.2015 13:02:50
|
|
|
|
jess021
|
I ja sam malopre dosla iz set_nje. Mene bole jajnici kao da cu svaki cas_t dobiti , tako da sam nervozna katastrofa. Dodje mi sutra da uradim betu. Uzas. Jutros sam se probudila u 6h i uopste posle nisam spavala. Sagitarius, Lidija sta ima kod vas?
< Poruku je uredio jess021 -- 21.1.2015 13:12:15 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.1.2015 13:15:41
|
|
|
|
sagitarius
|
Jess,ja sam bas kao i ti.Kenjkavo i nestrpljivo.Mene sinoc na kratko boleo stomak kao da ce ciklus.Jutros me glava bolela.A neka nervoza se skupila,ne znam sta bih sa sobom. Maraj,kazu da sve ide iz glave,tako da to tvoje lici malo na neki grc.Ali valjda je sve to normalno. Gledala sam sinoc neku emisiju o vantelesnoj,pa su bile zene kojima je uspela.I sve su komentarisale kako je vreme do bete najtezi deo.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.1.2015 13:42:50
|
|
|
|
jess021
|
Valjda nam je danas takav dan. Jest` tesko do bete, ali veruj mi tesko je i do prvog uz nakon pozitivne bete, ali ajde da idemo redom, prvo beta, pa uz Meni je bas grozno sto sam skoro ceo dan sama, pa ova kisa, gore ne moze. Sagitarius jel` tebi ovo prva vto?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.1.2015 13:44:57
|
|
|
|
baby_blue
|
E to ne bih znala stvarno...moguce i da moze. Meni je posle neuspelog feta odmah radjena druga, tj. ova vto, pa moguce da moze i fet posle feta. Meni je, sto je najcudnije, nekako bilo najgore te dve nedelje nakon bete, do prvog uz, ipak da se vidi da li je to sve ok, da li je plod oziveo. Doduse, to je verovatno zato jer sam ja u prvoj vto imala missed u 8. nedelji, pa zato ni sada nisam potpuno mirna, sve dok ne prodje tih 12 nedelja koje su najrizicnije. Mislim, takva stvar uvek moze da se desi, ali mislim da ce tek nakon iduceg pregleda skroz da mi lakne... Ali sad primam i Fragmin, pa se nadam da i to pomaze, jer moguce da je prosli put to bilo zbog trombofilije (za koju tad nisam znala da imam). sagitarius, kad ti radis betu? Zelim ti puno srece.
< Poruku je uredio baby_blue -- 21.1.2015 13:47:08 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.1.2015 14:19:50
|
|
|
|
sagitarius
|
Jess,ovo mi je drugi pokusaj.Prvi je bio sa svezom blastom,pa sam imala pauzu do ovog sad feta.Tako da sam jedan neuspeh vec prezivela,inseminacije ne bih ni pominjala.Lakse guram sada nego prosli put.Valjda je sve sto radis drugi put nekako lakse.A i taj prvi put mi je objekti no bio malo tezi.Verovatno zbog hormona. Beby,hvala puno na odgovoru.Beta u ponedeljak.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.1.2015 14:38:29
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
beby blue..bice to sada sve ok..samo napred.. jesu li dve bebice ili jedna?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.1.2015 14:41:57
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Sigitarius..FET posle Feta moze odmah..ja sam to bila planirala da radim ali sam se bila tada prehladila pa jos razne neke gluposti ,pa sam zaradila ueaplasmu koju sam lecila cetiri meseca..i eto oduzi se na skoro goinu od poslednjeg feta...svakako samo treba razgovarati sa doktorima zbog hormona ali za prirodni ciklus fet sigurno moze..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.1.2015 14:44:04
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Jesss pusti muziku i ne misli na nego razmisljaj o tome da ces uskoro potvrditi trudnocu...samo glavu gore..osmeh na lice i cooll
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.1.2015 14:46:51
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
ja jos danas kuliram u kuci sutra vec spartam po kraju..dosadno mi je..ne mogu da lezim vise da citam da fejsujem...xaxaxa..ja ni nocu ne mogu da spavam duze od 8h,,ma zenice samo nadjite zanimaciju do potvrde za trudnocu..od sutra slikam ,,idem da kupim tempere..uzivajte trudnice..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.1.2015 14:50:12
|
|
|
|
Maraj
|
Baby blue vrlo verovatno da je taj missed bio zbog trombofilije. Ja isto sebi dajem fragmin 2x dnevno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.1.2015 15:08:53
|
|
|
|
sagitarius
|
Meni je fet radjen sa hormonima,nije iz prirodnog ciklusa,tako da pojma nemam koja je procedura ako ne uspe.Meni je malo bez veze sto mi nisu uradjene trombofilije.Ali ko ce vise znati.Jedino sto mogu jeste da se nadam da ce sve biti dobro.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.1.2015 16:55:28
|
|
|
|
baby_blue
|
Jedna beba je u pitanju,jedna ali vredna. maraj,i ja isto dva puta. Nego bezveze sto ne daju na nalog,mojoj mami je tako rekla moja doktorka u domu zdravlja,pa cu morati da ga kupujem,obzirom da sam na fraxiparin alergicna. Ma kako god,vazno je da deluje lek.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 21.1.2015 16:56:15
|
|
|
|
baby_blue
|
Maraj,jel si i ti bese trudna? Nesto nisam citala bas sve postove,pa mi je promaklo.
< Poruku je uredio baby_blue -- 21.1.2015 17:06:01 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?