jabudic
|
Jutro i od mene! Kod nas je odvratno vrijeme čitave nedelje, još se juče obrušilo pola brda na izlazu iz Budve, na glavnu magistralu prema Cetinju i prema Petrovcu, pa je haos od guzve po gradu. Šleperi do pola bulevara parkirani. Ja u kancelariju stigla, spremila bućkalicu 3 u 1, i evo otvorih lap top kao da malo radim. Vidite gdje završih Trćo, ženo, zeznućeš me, ja mislila da sam rekorder sa 9 dana posle termina. A najgore što će žene svako jutro da te prozivaju, sve sam ti to prošla Boko, srećna slava! I da znaš, promakla mi je informacija da su ti rekli pol! Super, baš se radujem da je dječak! I meni bi moja rekla sigurno, ali kako je bila zamjena ova je samo ćutala i gledala i ja sve mislila da će mi reći da je beba isparila. Medjutim, kaže savršeno zdrava trudnoća, sve odgovara i sve je kako treba da bude, ali mi nije ni monitor okrenula, ni odštampala sličice za braću, ni rekla pol. A moja bi sve to uradila... Sad čekam naredni poregled, oko 10-11 februara. Šerpi, drago mi je da ste bolje. Ja se svaku noć budim oko 3h, teško dišem, okrećem se,prevrćem, i na kraju zaspim malo pred alarm za posao. Ja uopšte nisam gladna, imam doručak, ručak i večeru, i to ranu, oko 6-7h, i ništa mimo toga. Ja sam inače voljela slatkiše, i juče donijela direktorka kolače da se počastimo posle ručka, ja jedva pola pojela. Niti šta grickam, divota. Ugojila sam se možda 1kg. Uglavnom, imam manje kg sad u 14.nedelji, nego što sam imala u jednom periodu početkom prošle godine, kad sam se bila ugojila. Ako ovako ostane, tj. nastavim ovim tempom, super zadovoljna. Anita, misliš li se ti poradjati? Zeznučla si Trcu Šalim se, ti si super izgurala! Čupo, evo linkovi za test, pa probaj: KLIK KLIK 2 Oprostićete mi, zaboravila sam kako se pravi KLIK *sredila ja. nema brige * Modessty RR*
< Poruku je uredio Modessty RR -- 20.1.2015 10:15:03 >
|