|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat]
18.1.2015 19:20:55   
Trcosava
Čupo deder mi objasni kakve vi to badnjake unosite i zbog radi čega????

Ja sam spela danas da legnem od 17-18 i odremam možda 15 min. Glava mi je bila kao cocin bubanj. Dođoh jedva sebi i to tako što sam ćerku kupala, pa posle sebe.

Inače meso i masno ne jedem (sa belog pilećeg mesa skidam sve belo!!!) ali duvan čvarke volem. Nisam ih jela jedno ufff.... 15 god sigurno! Mogla bi malo da se omastim user posted image

Von - jel jesam ili nisam user posted image hahahahaah joooj

Soni, dosadi i kuća. Trast mi

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1676
18.1.2015 20:29:20   
choopa choops
Mi unosimo badnjake 6.01. uoči Božića, 13.01. uoči Nove godine i 18.01. uoči Bogojavljenja. Pojma nemam, takav je običaj u Boki user posted image

Ja moram da operem kosu, ali me toliko mrzi da ne mogu da vam opišem.

Inače, smanjila sam UTrogestan na 3x100 na svoju ruku jer pijem i ove antibiotike i onda mi je stvarno više muka od tableta. Nadam se da mi se neće pojačat kontrakcije kao prošli put kad sam to pokušala user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1677
18.1.2015 20:29:51   
Trcosava
e mi odosmo da gledamo film. Sutra opet treba ranom zorom ustati pa na pregled. Jaooo kad bi me ostaviliiiiiiiiiiii

Javnem šjutra kojo su mi rekli

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1678
18.1.2015 20:33:40   
Ivanka 75
Ajde trco pa se ujutru javljaj sa up-date-om user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1679
18.1.2015 20:42:56   
choopa choops

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

e mi odosmo da gledamo film. Sutra opet treba ranom zorom ustati pa na pregled. Jaooo kad bi me ostaviliiiiiiiiiiii

Mnogo vi nešto gledate "filmove" u posljednje vrijeme. Kod nas to drugačije zovu user posted image

Ajde, javljaj. Valjda krene taj mali sutra user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1680
18.1.2015 20:48:55   
bubulence

IZVORNA PORUKA: choopa choops

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Mnogo vi nešto gledate "filmove" u posljednje vrijeme. Kod nas to drugačije zovu user posted image

Ajde, javljaj. Valjda krene taj mali sutra user posted image

e bas sam htela da kazem. mi to zovemo sexanjem user posted image .
sta radite zene?
moji gledaju Jagodice a meni su toliko dosadni da me glava boli od njih...

Direktna veza do poruke: 1681
18.1.2015 20:55:41   
Anoniman
Bubiiiiii vrati li se taj ujak sa zimovanja da mi poslajes slikeuser posted image

Trudniceuser posted image user posted image user posted image

Trco da nas taj mali uskoro iznenadi, ili umesi jedne kroasane , ili moram ja Maksima su isteraliuser posted image

(odgovor članu bubulence)
  Direktna veza do poruke: 1682
18.1.2015 21:30:38   
Klarisa
Trco svi mislimo na tebe!!!
Ja sutra nosim svom ginekologu rezultate DABL TEST-a da ih protumaci. Nadam se da su dobri... A nadam se da ce da mi ukine ovaj utrogestan, jer me bas smara...
Sutra je radni dan, fujjjj. Bas bi mi leglo bolovanje, moram da razmislim o tome ozbiljnije i da odlucim.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1683
18.1.2015 22:02:27   
serpica
Ja sam se najela i mislila da cu da puknem,dok sam smestila decu u krevet opet sam gladna user posted image
Trco navijam da te ostave sutra user posted image
Bubi kako si ti? Jel mama jos tu?

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Klarisa)
Direktna veza do poruke: 1684
18.1.2015 22:50:20   
bubulence
jeste Serpi i ne misli da ide. veceras izlazim iz kupatila a ona i mm se smeju, gledaju za koga da je udaju posto ona kuci nece a kao tata je sigurno do sada nasao drugu zenu, sve je to sala i meni je drago sto se njih dvoje tako dobro slazu ali ja jedva cekam da ode. a to je izgleda u utorak...
ali su danas svasta radili, ja sam samo poslagala stvari u garderober i skuvala rucak. popodne smo opet svi popadali od temperature osim Eme.
sta ste vi danas radili?

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1685
19.1.2015 0:24:19   
*boka*
Drage moje, samo da vam poželim laku noć. Nadam se da ste pomislile lepe želje u ponoć!
Trćo javi ako te ostave, navijam!

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1686
19.1.2015 0:44:02   
choopa choops
Laku noć boko.
Ja naravno nisam, zaboravila skroz user posted image I eno na temi o vakcinama user posted image vidjeh, gledam u sat, gotovo, prošla ponoć.

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1687
19.1.2015 6:04:17   
Trcosava
Evo i mene. Sinoć nemam pojma da li su bile kontrakcije ili se ovaj mali natezao. U svakom slučaju, dok sam legla sve je prestalo.

Stvarno smo gledali film user posted image ih kao da ja krijem kad se sexamo

Još pola sata i odosmo. Ako me ostave, javim ja ovdena.

Direktna veza do poruke: 1688
19.1.2015 7:10:19   
serpica
Dobro jutro user posted image jedna kafa sikterusa za TRcu user posted image nemoj se ljutis ja to da ti skratim muke.
Noca Toma dobio T malu ali ipak je tesko disao samo sto sam pomislila da je proslo,idem sad kod dr cim ustane.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1689
19.1.2015 7:39:47   
anita
Dobro jutro drugariceuser posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1690
19.1.2015 8:13:37   
*boka*
Dobro jutro! Evo i od mene kafica za sve!
user posted image
Trco posluzi se, nek ti je na zdravlje kafica pa da se poradjas user posted image
Anita user posted image Kako si? Gurate vas cetvoro lepo, evo sutra si punih 34 user posted image
Jel kazu nesto Dr? Jel ti dosadno tu? Kako ti prolazi dan?
Serpi opet T i zapusen nos? E user posted image mu misa!

Ja sam ustala i ispratila dete u vrtic, taman sam mislila da iskuliram jedno sat vremena na tenane u pidzami uz kafu, kad evo sad me mm zove, kad se vrati treba da ga odvezem do firme, ostavio je kola sluzbena tamo. Jaooo kako me mrzi! Mada nestalo mi je juce utrogestana, pa svakako moram da izadjem, ali bas me mrzi. Juce ujutru i uvece nisam ni popila (nadam se da nije to sad neki problem)

25.07.2011.

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1691
19.1.2015 8:31:08   
jabudic
Trco, popij duplu sikterušu, blago meni user posted image
Boko, hvala na kafici!

Ja samo da vas pozdravim, služba zove...user posted image

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1692
19.1.2015 8:55:44   
Trcosava
Mislim da danas mrka kapa od mene. Čekam sad na pregled. Na ctg-u jedna kontrakcija. Mali divlja za sve pare. Čekam na pregled pa da vidimo.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1693
19.1.2015 9:04:02   
Modessty
Trco navijam da te ostave u bolnici i da do večeras čujemo lepe vesti! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1694
19.1.2015 9:06:10   
vonavoj
Trco,navijam da si otvorena 3-4 prsta i da te ostaveuser posted image
Anita,super si! Dogurala si bas dobro,odusevljena sam,svaka cast!! Jos malko! Bitno da ste svi ok,sta kazu dr?

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1695
19.1.2015 9:16:03   
eca89
Dobro jutro user posted image drugarice. Evo ja ustala, lijepo sam se naspavala. A, joj Trco svi navijamo da te ostaveuser posted image !

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1696
19.1.2015 9:31:39   
*boka*
Ma trco sad ce tamo da te lepo "procackaju" ima da se pobebis ocas posla user posted image

25.07.2011.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1697
19.1.2015 9:40:45   
Ipokrisia
meni stigli nalazi ogtt, pisala sam u temi ogtt i insulin,pa ako neko zna kako mu deluje nek javne user posted image

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1698
19.1.2015 10:15:14   
mlada_mama
jutro zene, mene ima pa nema user posted image
ja sam nikakva, vec mjesec dana curi nos, uzas, i to jos S pokupila od mene a onda i mm.
Ne znam sama sta cu, necu da pijem nista a nos mi se izoblicio user posted image
idemo na pregled sad 26og, a na uzv cu privatno, jer ovi drzavni su me narucili tek u aprilu user posted image
kod nas kisa, tmurno..

Postoji ljubav na prvi pogled...ali u radjaoni...

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 1699
19.1.2015 10:20:53   
serpica
Bili smo kod dr,crveno grlo,pa mi nije jasno nedelju dana slini i kaslje bea T.i sad je nasla da dodje..antbiotik na 8h i protiv T. dali smo i krv na analizu.
Bas sam nikakva,nego nadam se da ce od sirupa proci za par dana...
Trco ima li novosti? Jeset li videle stizu nam jos dve crtice,taman na vreme....

(odgovor članu mlada_mama)
Direktna veza do poruke: 1700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta sve trudnice u Beogradu dobijaju kao p...
Malu pomoć, ali veliku pažnju dobijaju trudnice od pojedinih trgovaca, pekara, a od nedavno i od pojedinih auto-škola u ...
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here