Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 18.1.2015 13:36:35
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: jabudic IZVORNA PORUKA: bubulence ma Luki se ne izlazi po zimi, ceka momak prolece... Trco da si prosle god isla na more u CG bila bih sigurna da si malo svrljala ma Luki se ne izlazi po zimi, ceka momak prolece... Trco da si prosle god isla na more u CG bila bih sigurna da si malo svrljala Ima Crnogoraca i van CG Ti si to rekla, ne ja Inače dr koji me juče pregledao je poreklom iz CG
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 18.1.2015 13:41:38
|
|
|
|
choopa choops
|
Vidim svi su na broju Kod nas užasno neko vrijeme, kša. Tata trbao da ide za BG, kaže neće, sanjao je nešto loše. Što me tako izludi, sad i kad pođe sledeći put, ima da mislim sve dok ne dođe do gore Djeca se igraju (i svađaju svakih 30min ). MM ode na trening, a prije toga me izmaltretirao sa pitanjima nekim o popisu, ne znam gdje mi je glava Ne bih bila knjigovođa za sve pare svijeta :-D Mi još noćas da unesemo badnjake i nema više I takooooo. Odoh da vidim šta se još piskaralo...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 18.1.2015 13:42:55
|
|
|
|
jabudic
|
Ja sad mjerila pritisak, nešto se loše osjćam, kao ono 100/80, a puls 140 To je sve od ovih baksuza....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 18.1.2015 13:49:26
|
|
|
|
choopa choops
|
U bre jabudicu bas visok puls ?! Možda aparat nije dobro izmjerio?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 18.1.2015 13:50:21
|
|
|
|
jabudic
|
Pa svima sam mjerila, samo meni tako. A osjećam kao da srce hoće da mi iskoči, tako da vjerujem da je tačan.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 18.1.2015 13:59:53
|
|
|
|
choopa choops
|
Izmjeri još jednom, nešt mi to djeluje puno. Ne razumijem se baš, ali eto sinoć i ja mjerih i bio je 70. A ovo tvoje je duplo više Je li inače imaš ubrzan ili?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 18.1.2015 14:02:57
|
|
|
|
jabudic
|
Inače mi je sve normalno i pritisak i puls, oduvjek, ali ovih dana sam konstantno nervozna, pa vjerovatno od toga.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 18.1.2015 14:03:55
|
|
|
|
choopa choops
|
Evo sad čitah po internetu vidim kažu još neke žene da su imale tako visok. Nemam pojma, rekoh d se ne razumijem...Valjda je to sve OK. I išćeraj te "panjeve" iz kuće!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 18.1.2015 14:10:45
|
|
|
|
jabudic
|
Svekar ode. Ona ostade. On mi nije ni doasadio za 3 dana, zaista. A ona... Možda sam ja nenormalna, ali više je ne mogu gledati. Sa mm nisam u "odnosima", rekla sam mu da od sjutra traži stan, i da mi vrati 200€ koje sam mu dala juče (jesam ciganka) On se tu vrzma oko mene, grli me, itd, a mene stvarno nervira. Otac je pristao da mu se nadje stan dok se sredi kuća, ali kod nas je sve vidjećemo, završićemo,itd. I najviše me nervira od svega što se gospodja mama ni ovaj put ne izujasni šta će. Samo da ode, i počeću da izdajem kuću- nema mjesta za goste !
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 18.1.2015 14:16:49
|
|
|
|
Trcosava
|
Labude to ti od nervoze. A hoće i u trudnoći da ripi malo puls i on nema veze sa pritiskom. Celog života imam visok puls. Sredio mi se letos i evo opet luduje oko 120... Izađi negde ili lezi ili gledaj film i mozak na otavu.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 18.1.2015 14:21:12
|
|
|
|
choopa choops
|
Pa kad ste nervčiki , vidi moj kako je fin i kako sam ja staložena i mirna osoba hahaha Sad kad me MM iznervira pa bude 150 Jabudicu nek' si mu rekla da ti vrati pare! valjaće ti za pola kirije
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 18.1.2015 14:26:06
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Jabudicu nek' si mu rekla da ti vrati pare! valjaće ti za pola kirije Otvori mi prije novčanik kad je vozio oca na bus, i uzeo 100€ da mu da. Šaljem mu poruku: "Ima da ih vratiš gospodine, i te i one što sam ti juče dala! Jer moram da platim stan! A plafonjerke zadrži!" (kupili juče nove (od moje plate)) Inače ne gledamo čije su pare i ko će šta uzeti, ali da se zna da smo u zvaničnim odnosima
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 18.1.2015 14:34:58
|
|
|
|
choopa choops
|
A miša mu zeca, da se svađate zbog drugih... A čekaj, ja anikako da pohvatam, ti si iz NK, a on iz Ko, ali ste živjeli u BD, a sad ste došli u Ko. Ili sam sve izmješala?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 18.1.2015 14:40:35
|
|
|
|
jabudic
|
Ja sam iz Nk, on je iz Priboja, njegovi iz Pljevalja. On je radio u Ko, i ja promašim broj telefona i tako se upoznamo. Posle je otišao u BG da studira, ja studirala u Nk, pa je posle studija došao da radi u BD. Kad smo se vjenčali posle skoro 5g veze, ja sam ostala još čitavu godinu u Nk dok sam završila 4. godinu fakulteta, sa sve bebom. Onda smo živjeli privatno u Bečićima i Budvi, dok smo napravili kuću tu gdje smo sad. Eto, malo konfuzno, ali pohvataćeš
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 18.1.2015 14:46:02
|
|
|
|
choopa choops
|
Sapunica prava Pohvatala sam :-)
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 18.1.2015 14:47:33
|
|
|
|
bubulence
|
A sledece god kucu prepisuje svekrvi i sele se u Indiju
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 18.1.2015 14:59:12
|
|
|
|
Trcosava
|
Čupo gde si ti videla da se bračni par svađa zbog sebe? Ako nije svekrva, onda je svekar ili zaova ili dever ili tašta ili tast (mada tast i tašta retko, jer mi žene opičimo po svojima) e sad šta dođu braća i sestre od žene pojma nemam ali opet, kažem tu je mala verovatnoća jer mi žene ne ćutimo svojima i očekujemo to i od svojih muževa - samo ĆORAK!!!! Nikad naučiti nećemo - svoje meso se ne jede!!!!! De mi sad recite gde ste videli LAVA ( morala sam) da žvaće svoju šapu???
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 18.1.2015 16:04:42
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: bubulence A sledece god kucu prepisuje svekrvi i sele se u Indiju Trco sve si upravu, nažalost. A bogami rijetkost je da se ibraća i sestre od žene nešto puno miješaju. Najčešće je to opet sa muževe strane. kad smo blesave. Ja jabudicu imam jedan predlog. Ako ima ko od tvojih da je slobodan, dovedi i ti njih doma pa nek vidi TM kako je to :-))) Kad je već bal,nek je karneval
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 18.1.2015 17:27:11
|
|
|
|
serpica
|
Evo i mene,vidim pisanjija bas bila Meni doso mm,svekijevci klali svinju za vikend pa je stiglo suvo meso,duvan cvarci,kavurma,snicle...uhhh dok sam sve to rasporedila, Ko voli nek izvoli kod mene.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 18.1.2015 17:48:09
|
|
|
|
wivern
|
Serpi nanjusila sam cvarke, stizem u roku od odma'
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 18.1.2015 18:46:41
|
|
|
|
bubulence
|
ja dolazim ako ima slanine, a cvaraka mogu i poneti, nesto ih slabo jedemo ... ali slanina je nestala u roku od odmah
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 18.1.2015 19:03:46
|
|
|
|
soni
|
ja ne jedem ni slaninu ni cvarke, moji bas vole, ne znam odkud mi to sutra novi radni dan....zavidim zenama koje su na trudnickom i kuliraju kuci
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 18.1.2015 19:05:24
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: bubulence A sledece god kucu prepisuje svekrvi i sele se u Indiju Ehhh, da mi je
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 18.1.2015 19:10:34
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Čupo gde si ti videla da se bračni par svađa zbog sebe? Ako nije svekrva, onda je svekar ili zaova ili dever ili tašta ili tast (mada tast i tašta retko, jer mi žene opičimo po svojima) e sad šta dođu braća i sestre od žene pojma nemam ali opet, kažem tu je mala verovatnoća jer mi žene ne ćutimo svojima i očekujemo to i od svojih muževa - samo ĆORAK!!!! Nikad naučiti nećemo - svoje meso se ne jede!!!!! De mi sad recite gde ste videli LAVA ( morala sam) da žvaće svoju šapu??? svaka ti je zlatna!! ali ova najzlatnija~~~
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 18.1.2015 19:10:48
|
|
|
|
choopa choops
|
I ja volim čvarke, no trpim Ček da vidim kad ide Niš ekspres, pa da mi se pošalju Mi unijeli badnjake, djeca odoše kod babe. Ja popila espreso, i neću više nikako. Ne znam ni sama što ga tražim kad mi ne prija...Vani južina, kiša sa vjetrom.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?