|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 01/15 [chat]
17.1.2015 16:19:30   
mirkam
Jao MK potpuno se razumijemo,s tim što ja,koliko god sada da mi je teško,ipak nebih birala,da budem " domacica" user posted image Volim ja svoj posao,i volim da sam " medju ljude ",samo me jakooo brine ovaj period prilagodjavanja i moj i M.Sta ces ti sa malenim,ko ce ga paziti ?
Dr,uvijek sam govorila da sam srecna sto imam dijete koje spava citavu noc,ali tek sada kapiram koliko sam ZAISTA bila srecna user posted image
Danas cak ni tati nije htio da zaspi,sat vremena ga je uspavljivao I nije bill sanse.Ja dodjem,uzmem ga ,on me zgrli,pomazi po licu I istog trena zaspi.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 251
17.1.2015 16:29:16   
Anoniman
milkice, to znaci da sam se ja dobro udala, jer sam domacica. user posted image nas cetvoro zivi sa jednom platom koja i nije nesto posebno, ali nekako izdrzavamo. meni se cini korisnija sam kuci deci, nego nekom drugom. a i ne bih znala gde cu ih, jer nema ko da ih cuva ceo dan.

mi smo skitali i skitali.. pazarili.. pa pozurili kuci na ruck ki spavanje. ja zavila sarmu za sutra i stavila je da se polako krcka, pa se tek onda set_ila se sutra posti. genije! tako da ce se dooobro ukrckati do ponedeljka. user posted image svo cetvoro smo zadremali, ali stize neki sms i ja sam se posle 5 min probudila. pih! ostali i dalje spavaju. posle uzine idemo kod komsija, imaju 3 devojcice i ksenija mi se mnogo lepo igra sa srednjom. to joj je najbolja drugarica. user posted image mada mala isto prica kao i K, pravi supstituciju sa slovima K i G, ja kazem njenoj mami zato se one i igraju tako lepo jer pricaju na istom jeziku. user posted image

zaboravila sam da napisem, kod ocnog je bilo sve ok, sleceda kontrola pred skolu. a kod logopeda nam je zena pokazala par vezbica da radimo kod kuce, pa da se vidimo za 3 meseca. kada je trebalo pesmicu da izdeklamuje trebao nam je slusni aparat da je cujemo, postidela se. ali se posle oslobodila, pa previse. uvek ide iz krajnosti u krajnost.

sanjice, a da naglasite svima da ne dolaze ako nisu potpuno zdravi tj. da oni koji dodju bar budu sigurno zdravi? mada to nije nikakava garancija ali ipak.. ili da pomerite za sledecu nedelju? uh, to sa decom je bas nezgodno, kada su bolesna. nase su sada hvala Bogu konacno zdrave duze vreme, a kako je bilo.. ne ponovilo se!

< Poruku je uredio Macaki -- 17.1.2015 16:32:38 >

(odgovor članu Torbica)
  Direktna veza do poruke: 252
17.1.2015 16:38:31   
Anoniman
mirkam, rekla bih da predoseca da neces biti tu pa se zato tako ponasa. kuma mi je pricala da je njen mali isto tako radio kada je trebalo da pocne da radi.

sto se spavanja tice... user posted image zamislite ovako: nas krevet u sredini, sa obe strane po 1 krevetac (veci od 140x90 i manji od 120x80), a na oba poskidane stranice ka nasem krevetu. znaci sve spojeno. user posted image legnemo uvece K, M i ja u nas krevet, M siki, K pije mleko iz solje i pricamo pricice.. M prva zaspi, onda ja ostavim K da zaspi sama pored nje. ili sama predje u njen krevet, kako zeli. posle mm i ja rascistimo krevet od uljeza i legnemo. user posted image beba u toku noci prelazi kod nas, pa posle malo kod K, nekad je nadjemo da spava kod nje.. uglavnom se ne probudi u svom krevetu. user posted image
popodne legnemo svo cetvoro popreko ili ja sama sa njima radnim danima kada mm nije kod kuce. ksenija kaze mama spavamo kao sardine. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 253
17.1.2015 16:51:12   
Sanjica26 RR
Nista Torbice nema mi druge nego da poslusam tvoj savet. user posted image Necemo da je vodimo u vrtic, ali u nedelju igraonicu necu da otkazem. Pitacu i ovu xena da li treba da je platim vise. Icicu u ponedeljak da odnesem deci pozivnice i da kazem vaspitacicama da jos jednu nedelju nece dolaziti.
Macaki nemamo puno mi ovde drustva. Dolazi povremeno mm kolega sa detetom. Ovi drugi sto dolaze nemaju decu.
Kod nas nema problema sto se tice spavanja. Svako u svom krevetu, tj.Sofija u krevetcu. Treba daj e preselimo kod T i nikako. I T je zapela da budu zajedno u sobi.Ona od cetvrtog meseca spava cele noci. Nista je ne ometa. Jedino kad puno kaslje tad se budi. I nisam imala problema sa njenim spavanjem kad sam pocinjala da radim. Vezana je zs mene, ali nocu nema budjenja.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 17.1.2015 16:56:05 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 254
17.1.2015 16:59:09   
mama krava
Mi smo konacno spojili nedelju dana u vrticu i mogu da kažem da je super. I spava bez problema i jede kad hoce, ali uvek pojede dobro jedan obrok, a ostalo brljavi, ali nema veze... Samo da je zdrav! Izgleda da ovaj Singular radi!user posted image

Mi nemamo drugu opciju! Ja MORAM na posao, jer sam ispucala i nategla sve sto je moglo i više ne mogu da kukam šefici, jer mi je stvarno izašla u susret, tj ja sam poslednjuh 50 dana na GO! A sto se tice posla, ja bih dala otkaz da imamao svoj stan i da nemamo stambeni kredituser posted image , jer sam tooooliko umorna odaraznoraznih likova i idijotskih problema.... ali...

Kada sam pocewla da radim, ja sam OBOZAVALA svoj posao i da je srecnog vremena i normalnih ljudi i dalje bih, ali....user posted image

Direktna veza do poruke: 255
17.1.2015 17:07:32   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: mama krava

Mi nemamo drugu opciju! Ja MORAM na posao, A sto se tice posla, ja bih dala otkaz da imamao svoj stan i da nemamo stambeni kredituser posted image , jer sam tooooliko umorna odaraznoraznih likova i idijotskih problema.... ali...

Upravo to. Ne bih radila da imamo svoj stan. Pod kirijom smo. Najradije bih se bavila decom. U vrtic bi isli,ali kad su ovakve situacije potrebna sam im. Nemamo ni na 5 minuta kome da ih ostavimo. I sto je mogla moja majka da dolazi vise ne moze.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 256
17.1.2015 17:09:22   
mirkam
Macaki,meni je super što su vam kreveti spojeni.Svi zajedno,a opet svako ima svoj krevet user posted image
Da,i ja mislim a i svi mi kažu da beba tačno moze sa predosjeti da mama neće biti tu stalno.Mis mali kako mi ga je žao.Ali sta da se radi,što kaže MK na posao se mora ići zeljela ja to ili ne.

Direktna veza do poruke: 257
17.1.2015 17:57:32   
mama micki
Dobar dan mame. Ja stalno čitam šta pišete ali sam stalno u nekoj žurbi. Didy, blago tebi, ne pamtim kad sam spavala do 11!
Doco vidim da si morala da nađeš novo društvo za prvu kaficu, a ja sam u to vreme već na pola puta do posla.
Ja napravila sebi neku kaficu, pa pokušavam malo da uživam. Deca se igraju, mm ima neka svoja posla i tako...
Danima se pitam zašto nema Jole82 na RR? A ni Adulence nije tu često? Žene javite se!
Nadam se da će sva bolesna dečica brzo ozdraviti!
Sve vasuser posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 258
17.1.2015 19:18:23   
Mala Elena
I ja sam do nedavno spavala do 11 user posted image nista posebno user posted image
Mama krava, a gde to radis? Vise nema komisije, ukinuli je.. tako da ja jos malo pa na rintanje .

(odgovor članu mama micki)
Direktna veza do poruke: 259
17.1.2015 19:35:41   
mama micki
E mame, ja malo promenila tickere, nadam se da vam se dopadaju.
Što se tiče povratka na posao, ništa specijalno. Ja sam mislila kako ću i šta ću ali posle nedelju dana kao da nisam ni bila na odsustvu. Navikneš se brzo.
MK i mene zanima gde radiš? Kako si ti to opisala kao da si opisala moj kolektiv!user posted image

Mladost imamo da činimo gluposti, a starost da za tim glupostima žalimo...

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 260
17.1.2015 20:08:38   
mama krava

IZVORNA PORUKA: mama krava

Mi smo konacno spojili nedelju dana u vrticu i mogu da kažem da je super. I spava bez problema i jede kad hoce, ali uvek pojede dobro jedan obrok, a ostalo brljavi, ali nema veze... Samo da je zdrav! Izgleda da ovaj Singular radi!user posted image

Mi nemamo drugu opciju! Ja MORAM na posao, jer sam ispucala i nategla sve sto je moglo i više ne mogu da kukam šefici, jer mi je stvarno izašla u susret, tj ja sam poslednjuh 50 dana na GO! A sto se tice posla, ja bih dala otkaz da imamao svoj stan i da nemamo stambeni kredituser posted image , jer sam tooooliko umorna odaraznoraznih likova i idiJotskih problema.... ali...

Kada sam pocewla da radim, ja sam OBOZAVALA svoj posao i da je srecnog vremena i normalnih ljudi i dalje bih, ali....user posted image

Jao, bre, žene...ja radim u banciuser posted image .. i realno, moj naujuži kolektiv je super, ali svi su super, i šefica, što pokazuje tih 50 dana GO što mi je izboksovala da koristim i 2013 i 2014, ali oni iznad nas!!! user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 261
17.1.2015 20:12:53   
doktorkakristal
MM nedostajes user posted image
vidim pricate o poslu ja zudim za poslom,nazalost ne radim ali se nadam da hocu,ja nisam tip za domacicu ,mene smaraju sve te obaveze,ali isto tako mi je ok ko to voli i ko se pronalazi u tome

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 262
17.1.2015 20:31:58   
mati
Zdravo mamite!
Pricate o poslu, prodje i ova moja prva radna nedelja. Utisci-uzas , haos... I veoma rado bi dala otkaz.
Sreca u nesreci je sto mm trenutno ne radi pa bar ne brinem o cuvanju dece.
Jos mi i danas bio rd. Umorna sam bas. Zato i ne pisem
A odmor mi nisu dali. Imam od prethodne dve god i posto sam bila cele god na bolovanju kazu nemam prava. Moracu malo da se pozabavim zakonom

< Poruku je uredio mati -- 17.1.2015 20:35:35 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 263
17.1.2015 21:16:43   
little_one
Mati, trebalo bi da imas prava na GO. Evo ja sam sad 3 godine vec na bolovanju, ostalo mi je jos 2 mjeseca do kraja porodiljskog i imam jos cca mjesec dana odmora i to odmora od prosle godine. Od ove godine tek ce da dodje na red, doduse meni se odmor vodi u toku skolskog raspusta osim u slucajevima kad nakon porodiljskog mogu da iskoristim taj odmor. Tako sam i sa Andreom, kad mi je bio zavrsen porodiljski, iskoristila odmor, i ponovo otvorila bolovanje na osnovu cuvanja trudnoce, jer sam vec bila trudna sa Aleksandrom. I kad se zavrsi i taj odmor, planiram da jos malo naguram sto bolovanja da produzim do kraja skolske godine pa da se na posao vratim tek u septembru. I pravo da vam kazem, ne vraca mi se. Posao, kao posao mi je super, volim da predajem, ali kolege i direktor, katastrofa. user posted image Da ne pricam o obavezama kod kuce koje treba da stignem uporedo sa poslom. Ne mogu jos uvijek da zamislim kako cu sve da stignem.

< Poruku je uredio little_one -- 17.1.2015 21:22:41 >

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 264
17.1.2015 21:44:12   
Sanjica26 RR
Lo evo ja cu da te utesim. Sticices sve sto je bitno. I ja radim u skoli. Jeste da nekad cupam kosu zbog nekih kolega, ali prezivi covek to. I vratim se kuci mojoj decici i mom muzu.Ubrzo zaboravim.
Mati draga drzi se.
Ja sam imala neki vandredni sastanak. Upravo sam se vratila. Deca spavaju. Treba ubaciti sastojke za hleb.
Nego nema nam nesto u poslednje vreme Ljise.user posted image Volim da citam njene postove.

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 265
17.1.2015 21:49:57   
little_one
I ja sam se pitala gdje je Ljisha....nema je nesto...

Direktna veza do poruke: 266
17.1.2015 21:56:05   
Didy
Sanjice, slažem se sa Torbicom, ostavi je još nedelju dana kod kuće, boginje jako srozaju imunitet.
Ja se mnogo bolje organizujem i mnogo više stižem kad radim. Kad sam kod kuće, ima dana kad se razvlačim, kad sam mrzovoljna, kad me mrzi da se pokrenem, a kad radim, znam da moram, faktički sam u mašini i nemam vremena ni da razmišljam da li mi se nešto (najčešće od kućnih poslova) radi ili ne radi, samo obavljam rutinski. I mm kaže da sam mnogo zadovoljnija kad radim, nego kad sam kod kuće s decom.
Macaki, a ja baš sinoć razmišljam da bih izludela da deca spavaju s nama u sobi. Ja sam onda sva kao na iglama, šunjam se, ne mogu celu noć da se opustim, kako se oni mrdnu, probudim se i ja... A mislim da i oni čvršće i mirnije spavaju u svojoj sobi. I moram priznati da nam je seksualni život mnogo bolji otkako nema kreveca u našoj sobi, daleko bilo da spavaju u našem krevetu, verovatno nikad ne bi ni bilo akcije. I ja volim da pričam s mm uveče kad legnemo, da se smejem opušteno, da upalim svetlo i čitam knjigu uveče u krevetu... Ništa od toga ne bi bilo da su oni s nama u sobi.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

Direktna veza do poruke: 267
17.1.2015 21:59:16   
Torbica
Ja ucim... Skuvala kaficu pa da virnem. Sto kaze Sanjica, sve se stigne... Mene sad lagano stavljaju povremeno popodne u Intenzivu, tako da sam u cetvrtak radila od 14-23... A prethodni dan ostala do 17, od ujutro 6 i 30, da pohvatam konce u Intenzivi za sutradan. Mm je maksimalna podrska, sami smo, ali guramo. Sve funkcionise, samo da su decica zdrava.
Sanjice, sta da ti kazem, eto, tako kazu pedijatri... Znaci, oset_an pad imuniteta, ne preporucuju kolektiv pune tri nedelje..
Odoh da nastavim, ljubim vas sve
Didy, pisale smo u isto vreme user posted image
A to za spavanje, bolje da cutiiim, kakvi, svako u svom krevetu od prvog dana.... Za ovih 6.5 god, nijedno dete nije spavalo sa nama, izuzimajuci podoje prvih par meseci kad bismo se ukomirali...pa opet bi ih vracala na svoju poziciju, koliko god puta...

< Poruku je uredio Torbica -- 17.1.2015 22:02:14 >

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 268
17.1.2015 22:14:39   
Sanjica26 RR
Sto kaze Didy hocu da se smejem na miru. Ovako moras da pripazis da li ces da probudis dete. Samo kod mene je komplikovano citanje u spavacoj. Nemam lampu.
Slazem se Torbice i Didi oko vrtica. Mene samo brine da dadilje ne ostetimo. . Da mogu babe da cuvaju bilo bi super. Evo npr.ako nas dadilja kojim slucajem napusti mi necemo znati sta cemo sa Sofijom. U vrtic je nisu primili. Setila sam se posle ovog pisanja da mm ne radi ni u ponedeljak, ni u utorak zbog praznika tako da ce on da ih cuva. Ovoj zeni preostaju tri dana za cuvanje.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 269
17.1.2015 22:24:27   
Didy
IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Samo kod mene je komplikovano citanje u spavacoj. Nemam lampu.

Ja imam dve zidne lampe iznad glave. Čitam sinoć knjigu u spavaćoj i dolazi mm, kažem ja njemu - Ove lampe iznad bračnog kreveta su najbolje od svega što si isprojektovao u kući, kaže on - Znao sam ja dobro s kim delim krevet. user posted image

Sanjice, ja bih otvoreno pričala sa dadiljom i rekla joj da je bolje da dete ne ide u vrtić i da želite da joj dodate na platu (pa ti odredi koliko). Ukoliko odbije (ja bih odbila da sam na njenom mestu), kupi joj nešto, neku kozmetiku ili nešto što znaš da voli, znak pažnje, da vidi da vam je stalo do nje. Meni su ti neki mali znaci pažnje vredniji od novca.

Direktna veza do poruke: 270
17.1.2015 22:32:02   
Sanjica26 RR
Didy ona se tako postavila prema nama kao da nam je majka. Toliko lepo brine o Sofiji da nemam reci. Svaki put kad Teodora proslinavi ona me ubedjuje da je ostavim. I vidim da njoj nije bitan samo novac. Inace ceo januar ih nije cuvala, ali pare ce da dobije. Ipak je penzionerka. Kupicu joj svakako knjigu posto obozava da cita.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 271
17.1.2015 22:44:56   
Didy
Pa onda nemaš šta da brineš, samo joj otvoreno reci šta te muči, sumnjam da će te odbiti. A onda joj pokloni neku knjugu, sigurno će se obradovati.

Direktna veza do poruke: 272
17.1.2015 22:49:51   
Sanjica26 RR
Gde je Bubi? Izgleda mi device imamo previse pitanja user posted image

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 17.1.2015 22:51:50 >

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 273
17.1.2015 22:54:16   
Didy
Evo je baš se javila u trudničkim pitanjima. Čula te je. user posted image

Direktna veza do poruke: 274
17.1.2015 23:11:50   
Misha i Ljisha
Ljiso ti si bese htela da ti se ranije budi Dunja.user posted image

user posted image eto ja sam zivi dokaz da coveku ne mozes ugoditi hehehe...

Nego nema nam nesto u poslednje vreme Ljise.user posted image Volim da citam njene postove.

ijuuuuu...ja sam iskreno bila ubedjena da moje dugacke postove skoro niko ne cita i da ja ovde uvek piskaram eto onako da olaksam dusu i da ispricam svoj dan "odraslim ljudima" jer zive duse nekad D i ja ne vidimouser posted image ehhehe hvala Sanjiceuser posted image

Ma ja se bogme eto prve nedelje ovog leka bas napatila. Al evo konacno mi je bolje, al od ponedeljka ide jaca doza pa ce mi verovatno opet biti lose par dana. Jedno vece sam pala u krevet u 18h sa nevidjenim bolovima u stomaku i mucninom i nakon toga zaspala i ujutru se probudila i videla da je bio treci svetski rat kod nas u kucu. Ej od 18h pa do 20h ili kolko vec sati su D i mm uspeli da isprevrcu kucu naglavackeuser posted image . Nije bilo aman nijednog pedlja poda koji nije bio pod igrackama, grickali su svasta, sudova gomila, po krevetu su skakali, u kupatilu iza kupanja haos. Covece sta bi se desilo da sam ih ostavila same na jedan danuser posted image user posted image user posted image

I tako eto nemam neke horor price ehhee...ne idem da lozim sa sekirom. Cekam jos malo pa da nalozim vatricu pa da lezem u krevet.

Kod nas kaljuga ali ima jos mestimicno snega koji je trenutno crn jer D ne moze da se odluci da li vise voli smrznute barice, blato ili sneguser posted image

Sutra D slavimo rodjendan iako jjoj je u ponedeljak al rekoh svima vise odgovara nedelja. Sanjice sta si ti pravila??? Mi necemo u igraonici nekako mi bezveze pored svog ovog silnog prostora da idemo u igraonicu. A i onako nece biti bas previse dece. Vise ce biti odraslih.
E da, imam horor pricu za vas. stigla mi je svekiuser posted image hehehe...salim se ja ljubim svoju sveki ki sveca.

Pozdrav mame.

ps: ovaj dugacak post je bio za sve vas koji volete da citate novosti sa mog RANČAuser posted image

e d moram da dodam posto vidim pricate o poslu. Posao? kakav Posao? to se maze na hleb?user posted image

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 17.1.2015 23:15:00 >

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Majke će imati pravo na poseban staž i uve...
Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here