Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 17.1.2015 23:37:17
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jupijeee za Ljisu! morala sam da uplaim komp, posto na tabletu nisam ulogovana. Sto se tice rojendana pravimo 25.januara u igraonici. Ne bih ni ja da pravm ali na toliko rodjendana je isla da nema smisla. Verovatno cu ja da pravim tortu jafu u obliku hello kittija. Videcuu jos. Dan ranije ne mozemo da pravimo jer je postan dan. Ljiso vidis kako ti to sa radoscu opisujes taj rat u kuci. Ja bih se sto puta izneerirala. Ali to sam ja devica. Namcor sto se tice sredjivanja. A za sveki super sto ti je dosla. Ona ti uvek pomogne. Nego jel primecujete da nam Dijana samo virka, a slabo pise. Dijana javi se. Jel su deca zdrava?
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 17.1.2015 23:38:26 >
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 17.1.2015 23:53:18
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Opisujem sa radoscu eheheh...Ma ja sam jarac i imam celicne zivce sto bi moja mama rekla konjske. A i zna mm da ja volim da gledam ratne filmove pa da mi pruzi uzivo uzitak Jaoooo ti si devica. ajd ako eto ikad budes nameravala da navratis do mene najavi se da oribam podove na kolenima i tako to. Ja nalozila vatricu a krenula da gledam neki film (i to bas horor u fazonu istinita prica) pa sam onako jurila po mraku vise nego ono vece ehhehe... Ma sveki moja carica voli ona mene, a tek kako se odusevila kad je videla da sam konacno zalivala cvece, eeeeeej covece mislila sam da ce da me izljubi. Sad ce da me fali na sav glas ionako sam joj omiljena snajka Ja bas odsustvujem sa rr ovih dana ali i ja primetih da nema Dijane opet. A Jole82 je prestala da se javlja kad je zena krenula na posao. A Adulence se javi kad kad pretpostavljam da i nje "ima svuda" pa ne stize zena. Ja dokona eheheh....Salim se. Ja iskreno da vam kazem ne znam sta bih pre od poslova al pre neki dan smo D i ja pomagale komsijama, sejali su u saksije krastavce pa ce za mesec dana rasadjivati u plastenik. Morale smo da zaradimo nase krastavce da ne moram ja da ih sejem u basti hehehe... Inace to je isti onaj komsija sto je dosao ono vece kad mi je bila frka. Otkud znam daj da pomognem ljudima mozda mi ustrebaju hehehe..A plus nam bilo i ekstra zanimljivo da punimo saksije zemljom i sejemo krastavce
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 17.1.2015 23:59:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ma Ljiso ja haos samo primecujem kod sebe. Kod drugih me ne tangira. Jedino ne volim kod sebe kad sam u gostima kod nekog, pa skupljam igracke. Jarca imam u kuci kao i ti. I meni u ovom stanu lepo napreduje cvece. Jedva cekam prolece da sredim moju terasu
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 18.1.2015 0:02:28
|
|
|
|
Torbica
|
Malopre zadremala nad knjigom kao i juce, pa izgleda je dosta za danas... Odoh da se onesvestim. Cvece ne gajim, volim da ga vidim, ali nekako nemam osecaja za njega. Moja mama je pokusavala da me "inficira" nekoliko puta, bezuspesno... Imam na hodniku ono nezahtevno, sto prezivi da se zaliva kad se setis. Laka noc drage
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 18.1.2015 7:38:03
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 18.1.2015 8:54:39
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,mislm da nema potrebe da pišem kako smo spavale Ljišo samo ti piši,ja baš volim tvoje postove
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 18.1.2015 10:27:15
|
|
|
|
mirkam
|
Ljiso,i ja volim tvoje postove. Jutro mame. M jutros spavao do pola 8h !Sto puta sam ušla u sobu da vidim diše li Jaooo,kad bi tako bilo stalno,naročito sad kad krećem na posao,taman da me ne vidi ujutro,bio bi mirniji mami.Al dobro,sta je tu je. E pa drugarice,od sjutra u nove radne pobjede Dijana javi se ,vidim da virkas
< Poruku je uredio mirkam -- 18.1.2015 10:30:46 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 18.1.2015 11:42:51
|
|
|
|
Didy
|
Dobar dan, mamice! Moji su ustali u 7:15h, a ja čitala noćas knjigu do 2h. Malo je reći da sam sad umorna kao pas. Stefan otišao s tatom na odbojku, ja skuvala ručak, sad ću da dam Sofiji da ruča, pa ću da se ukomiram i odspavam malo dok i ona spava. Ne pamtim kad sam to uradila.
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 18.1.2015 12:24:29
|
|
|
|
wivern
|
Bar dan zene. Ja ne znam da li je ovo skok u razvoju danas ili nesto drugo ali me malisic razvalio od 6 jutros. Probudio se sav ozaren smeskao, igrao, ispricao sa drugarima sa vrteske (pas, konj, ovca i krava) i onda oko 8 krene panika. Spava mu se a nece da zaspi. Ali bi da visi na siki i da spava, ili da spava na rukama. Jedva ga uspavah malopre. IZVORNA PORUKA: Torbica Cvece ne gajim, volim da ga vidim, ali nekako nemam osecaja za njega.Imam na hodniku ono nezahtevno, sto prezivi da se zaliva kad se setis. Ovako isto i ja, sa tim da su meni i kaktusi uvenuli pa sam shvatila da kod mene ni jedna biljka nece preziveti
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 18.1.2015 13:33:10
|
|
|
|
doktorkakristal
|
zdravo drustvo sta se radi,ja bolesna i dalje pijem fervex i nadam se da cu ozdraviti skorije,D kod mojih pa cu videti da je dovedu veceras ja cvece volim u stanu imam neke tri vrste fikusa plus sad pustinjsku ruzu koja je pocela da nice i bas se radujem,divan cvet kao malo drvo i tako dokona zena pa se zanimam cvecem
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 18.1.2015 16:58:07
|
|
|
|
dijana1*
|
Mame samo da vas pozdravim. Mi smo 4 dana isli na planinu pa me nije bilo. Virkala sam ali nisam kuckala. Sada se raspakujem pa kuckam veceras. Ljubim vas sve i da mi brzo ozdravite
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 18.1.2015 18:55:25
|
|
|
|
veselicaa
|
Pozdrav mame evo i mene,nikako da stignem do kompa.Moja A.uci setilo se dete.S.je kod babe,muz drema a ja se opustam.Jedva cekam da pocne skola pa da se vratimo svi u normalni raspored,ovako mi sve nekako bez reda.Gosti se samo smenjivali,ja samo kuvala i spremala ne secam se kad sam sela knjigu da procitam. Sto se tice cveca (vidim da se pisalo o tome)kod mene definitivno nece.Jednom mi sveki dala jedno bas,bas lepo i bilo procvetalo a tek sto mirisalo i za kratko vreme se osusi.Cim sam ga vratila kod sveki preporodilo se.A volim cvece zaista,jer neki kazu da ne uspeva kod ljudi koji ne vole cvece.Cak kupujem one vitamine za cvece i time ga zalivam,dok moja sveki ne koristi nista osim vode a opet kod nje bolje uspeva.Trenutno imam fikus i slonovo uvo i zasad lepo napreduju.Ja inace volim dvorisno cvece i to mi ide od ruke,tako da jedva cekam prolece da se bacim u bastovanstvo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 18.1.2015 19:18:04
|
|
|
|
QueenJ
|
Da samo. Sve je kod nas ok, ali lutnja, gosti... Ne stižem da pišem.
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 18.1.2015 19:31:46
|
|
|
|
Trcosava
|
Ljudi moji, moje dete je jutros od 4:20 budno. Nit je dremnula popodne, sad večera i planiram da j spakujem da spava... ali ona.. njoj se ne spava - puna je energije. Niti joj se u nekom trenutku dana spavalo niti je pokazivala ikakve znake pospanosti - sve je na mene
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 18.1.2015 19:35:17
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Trco, ova moja mnogo bolje raspolozena kad ne spava popodne, joj sto je nezgodna kad se probudi posle popodnevnog spavanja Tatina ćera
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 18.1.2015 19:52:34
|
|
|
|
Trcosava
|
Ivka, Ana ne spava od 2 godine popodne. Ali sestro slatka od 4 jutros je ona budna. Ne dao ti Bog da vidiš mene posle popodnevnog spavanja hahahaha pogledom ubijam. Nego sad mi sinulo šta nju drži - sutra počinje kurs skijanja. Od kako su im rekli ni o čem drugom ne govori. Juče su čak išli da kupe i naočare za skijanje. Drma je adrenalin. Tako i mene pred prvo letenje avionom, spojila sam skoro 48 sati nespavanja i bila kul (ali sam ipak imala 24 godine, a ona ima 5!! ) I bre, pitala sam te u onoj temi o torbama, kakva je na kraju ona crvena DJ torba?
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 18.1.2015 19:53:05 >
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 18.1.2015 22:40:29
|
|
|
|
Klarita
|
Trco, opasno te kulira Ivanka i ja sam videla pitanje u adekvatnoj temi S'a ima? S'a nema? od ujutru u vrtic, ne znam ko se vise raduje, tata ili cerka meni onako grz kao da prvi put krece...no, mora...evo jos ne spava...sve je pogaseno, ja kuckam ovde sedeci pored nje, ona trabunja nesto i lezi spremna za spavanje od 21h i tako...uzas... Sutra uvece dolaze moji i svekar i zaova i kumovi na veceru...pa se mlatim po kuhinji...tortu sam spremila jos sinoc, danas jednu slanu tortu, sutra drugu i to je to od mene...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 18.1.2015 23:17:25
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Samo da pozdravim dragu Klaritu. Tortu sam zgotovila uz asistenciju mm-a. Hvala mu. Kad mi krene po zlu vicem. Moje curice jos odavno spavaju. Sad cu i ja kobajagi. Sinoc sam isla ranije u krevet i legla u 1.
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 18.1.2015 23:22:45
|
|
|
|
Klarita
|
Sanjice Hello kitty? Aj, postavi link za taj tutorijal, mogu nekad za neku priliku da se pozabavim, mada necu skoro jer sam dodala 7kg i dodje mi da se ubijem A, nema Ljise da podnese izvestaj sa rodjendana Ljiso i ja se pridruzujem klubu vernih citalaca ali stvarno! K zaspala konacno...bice veselo kad je budim budila ujutru u 7h
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 18.1.2015 23:24:29
|
|
|
|
Didy
|
Mame drage, idem i ja polako u krevet, pa ću da čitam još malo, opasno sam se navukla, primakla se knjiga kraju, pa me drži. Nadam se da neću kao sinoć do 2h da zaglavim. Nama su večeras bili dvoje prijatelja (dva para) s decom (troje dece+dvoje naših=žurka ), baš nam je bilo lepo. Moji spavaju još od 21h, sutra se ide u vrtić. A ova kiša smaaaaraaaa, nadam se da će sutra prestati. Grlim vas i ljubim sve i želim vam laku noć.
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 18.1.2015 23:32:50
|
|
|
|
Torbica
|
Laku noc drage, odoh i ja da se onesvestim...Ko ce ustati u 5 i 15 , moram kosu da operem ujutro.... Bude mi lepsa ako ne spavam sa sveze opranom.... Inace bih ustala u 5 i 25... Velika razlika
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 18.1.2015 23:36:29
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Laku noc drage, odoh i ja da se onesvestim...Ko ce ustati u 5 i 15 , moram kosu da operem ujutro.... Bude mi lepsa ako ne spavam sa sveze opranom.... Inace bih ustala u 5 i 25... Velika razlika Svaka čast ako ti samo 10 minuta treba da središ kosu. Inače, moja bude lepša kad prespavam. Laku noć, draga.
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 18.1.2015 23:47:14
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mnogo toga sam Klarita napisala i izbrisalo mi se. Upalia sam komp, jer preko mobilnog ne mogu da postavljam linkove. Mm mi je odstampao u kancelariji hello kitty i posle mi je isekao kore. On je jako precizan.Posle sam sve sama radila. Eno stavila sam na profil. Nije mi nasao crnu boju kako je u tutorijalu, ali mi je uzeo braon. Evo ga KLIK
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 18.1.2015 23:48:20
|
|
|
|
Didy
|
Ja sam videla kod tebe na fb, super izgleda. Odličan ste tim ti i tm.
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 19.1.2015 0:22:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ljise nema da podnese izvestaj. Odoh zene da spavam.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?