Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 14.1.2015 1:04:59
|
|
|
|
Jeltje
|
Devojke, hvala na odgovorima u vezi prutica...Ja cu sigurno pokusati bez, pa cu videti kako mi ide...Mada vec vidim da ni necu imati srca da je pecnem njime i da hocu. Pre sam za varijantu pricati, pricati, pricati....pa ce jednom shvatiti, jeste teza varijanta za koju treba puuuunooo strpljenja, ali mislim da je bolje generalno. Laku noc, Veliki ljubac za sve mame
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 14.1.2015 7:33:49
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame Mi smo se juce malo setali, ako i danas bude lepo vreme, i danas cemo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 14.1.2015 8:20:44
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,moje malo čudo opet sinoć pravilo žurku ali kraće je trajala nego preksinoć. Danas ćemo i mi u šetnjicu ako se vjetar smiri,ako nastavi ovako neću nosa provirit iz stana
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 14.1.2015 9:34:30
|
|
|
|
QueenJ
|
Dobro jutro, mame! Evo časti... Za početak.
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 14.1.2015 16:51:18
|
|
|
|
Mala Elena
|
Koristim ovde priliku da cestitam rodjendan , sve najlepse ! Mame, evo jos kafu nisam popila , od podneva je srcem ma, zaboravila totalno. Da odgledam seriju pa bezim da raskrcim kuhinju. . Danas dva puta setali , kupili joj neke bodice jer jako brzo prerasla ove sto ima. Sad muz ode da kupi sebi neke patike i tako..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 14.1.2015 17:48:41
|
|
|
|
QueenJ
|
Hvala!
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 14.1.2015 18:16:19
|
|
|
|
little_one
|
Pozdrav mame! Queen srecan rodjendan! Aleksandra od preksinoc ima temperaturu. Cekamo mi njene ospice da izbiju konacno, a jutros iznenadjenje, dobila ja ospice. Tako da je bas veselje. Moja mama nije bila sigurna da li sam ih prelezala ili ne, danas smo saznali da nisam. Jedino sto mi je svijetla tacka u svemu ovome je to da sam dvije trudnoce iznijela bez infekcije ospicama. NJoj ocekujem isto svaki cas da izbiju, nema sanse sad da ce ih izbjeci, samo se nadam da cemo obe proci lako kroz ospice.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 15.1.2015 7:17:41
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame little_one da sto pre ozdravite i da vas ne gnjave puno ospice Moje dete strajkuje kad se setamo, on bi da se nosa, a tezak ko konj. Stane, i digne ruke prema meni, grrrr.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 15.1.2015 7:52:55
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,ledja mi pucaju,ali sama sam kriva.Stavila opet Teodoru da spava sa nama i ona se naravno popriječila izmedju nas ne znam uopšte kako sam spavala na ono malo prostora što mi je ostalo. Počela je konačno pravit prve korake,ljubav mala jedva čekam da pravo prohoda
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 15.1.2015 9:48:04
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Ako vec Marija izbegava to jutarnje spavanje ti joj izbaci. Lepo ih stavis zajedno i vudes mirna. Magdalina jutro zene :* lo, da brzo ozdravite! inace sto se spavanje tice.. probudim se ja jutros i gledam nigde beba nema u krevetu. inace spava sa mnom. preledila sam se. nisam se joj ni razbudila, sedim mamurna u krevetu i gledam, nigde je nema. ne cujem je u dnevnoj, da je presla kod tate. onda sam ustala i vidim ona u toku nopci, koz na kada presla kod K u krevet, ova je primila, jos je opkoracila nogom da ne mrda. mnogo su mi bile slatke. ja danas mesiiiiiiiiiim. ocekujem goste popodne.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 15.1.2015 10:56:36
|
|
|
|
little_one
|
Hvala zenice! Joj Macaki, upravo sam zamislila scenu, mogu misliti kako su slatke tako. I ja mislim da ce ove moje smizle bas da se vole, ti pogledi i smijeh koje one razmijene ovako malene je nesto predivno. Ili ja to tako subjektivno vidim
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 15.1.2015 17:36:18
|
|
|
|
Mala Elena
|
Macaki raznezila sam se Dobro vece svima... prala sam neki novi ves na ruke pa malo da odmorim ...E nije spavala drugi put, spremam se za kriziranje posle kupanja ...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 15.1.2015 22:55:37
|
|
|
|
Anoniman
|
cao mame, nesto je ova tema zamrla, slabo se pise.. nama gosti nisu dosli, tako da na kraju nisam nista ni mesila, a palnirala sams vasta. ceo dans ama se baktala sa nekim vesom, masina je non stop prala.. jos sam ceo dan sama bila sa decom, M nije htela da spava..evo je i sad nece da spava, plakala ej sat vremena i sad je dosla u dnevnu. taman zaspi K je probudi. jadno dete. sutra ce tata da dodje da nas vozi, vodim K kod ocnog i logopeda, preventivni pregledi sa 3,5 god u okviru sistematskog. jel i kod vas tako?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 15.1.2015 23:59:55
|
|
|
|
Klarita
|
Kod nas ne ali ja zivim bogu iza nogu, pa nije ni cudo A, bre, danas pohvalih decu kako se vratise na staro i spavaju opet na vreme, kad ne lezi vraze, evo budni su Vise nista ne pisem da pohvalim decu, nista, nista, nista Samo jos i Dija da me opomene za smajlice, pa da konacno kazem za sebe da sam matora, debela, sujeverna luda majka
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 16.1.2015 0:04:02
|
|
|
|
wivern
|
Moj se malisic izbezobrazio, nece da zaspi pre 12 uvece nema sile. Cevci li cevci (.) i jos se iznervira kad mu je oduzmem ali oci nikako da sklopi. Bas se iznervirah zbog ovih boginja.
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 16.1.2015 0:06:38
|
|
|
|
Bibilib
|
cao mame evo i mene,svoje malisane sam gurnula u krevet pa da pospremim kucu malo i odoh i ja...malo pre kazem starijem sinu idi da spavas sutra ustajes rano idemo kod doktora a on ce meni i ti ja mogu da ustanem iako legem posle tebe
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 16.1.2015 0:08:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Masem vam i odoh da spavam. Umorna sam. Deca spavaju. Wivern i ja se iznervirah za boginje. Bas se plasim za Sofiju.
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 16.1.2015 0:10:20
|
|
|
|
Klarita
|
Wiv, Sanjice, mislite pozitivno woosah
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 16.1.2015 0:12:19
|
|
|
|
wivern
|
I meni je bas frka, otkacicu sve posete do daljnjeg ali mi to ne garantuje nista. 23.01 treba da idemo na snimanje kukova, jednostavno neke stvari ne mozemo da izbegnemo, a i nemoguce je izolovati se nacisto. A opet, onda bi trebalo izolovati se do vakcinacije sto je idiotski kad moram tako da kazem. Reci cu rodbini i prijateljima da ce malisu videti kad krene u prvi razred, to je najbolje
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 16.1.2015 0:32:08
|
|
|
|
Klarita
|
Wiv, 'si blesava pa tad ima revakcine, mislim kad krene u 1.razred....polako, za punoletstvo, pa neka ga gledaju E, salim se ja, a modra kola mi se viju, (tako se kaze kod nas) jer i ja frkisem pomalo...Klara ide u vrtic (krece opet od ponedeljka) a N naravno jos nije primio vakcinu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 16.1.2015 1:00:18
|
|
|
|
wivern
|
Klarita najsigurnije bi bilo kad krene u vojsku, al ne lezi vraze to ukinuse Ma pusti ti to, nego racunah na te pare sto donosi rodbina a sta sad da radim
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 16.1.2015 1:05:45
|
|
|
|
Klarita
|
Vidis Wiv, napravis zamotuljak, i tutnes u krevetac i kazes spava M po ceo dan i noc, samo vi polako...prekrijes ga cebetom, a tm u drugoj sobi sa njim pa lepo izluftiras stan i jbg tako se snadjes Ma, dajte da ne dizemo paniku ljudi...to opet neko zamajavnje...teorije zavere i sicno ja cvrsto ovaj put verujem u to
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 16.1.2015 1:14:27
|
|
|
|
wivern
|
Napisem kilometarski post i otkaci me...grrr. Nije teorija zavere, u ponedeljak me naduvale sestre u dz sto stojim blizu drugog saltera za bolesnu decu sa bebom. A kako god da stanes blizu si, ne znam sto ne izmeste taj salter onda. E meni se jako ide na more, uhvatio me neki neizdrz.
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 16.1.2015 6:45:13
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro evo ja na brzaka da se javim. Moja D se u poslednje vreme povampirila pa ustaje u 6 evo je vrlja vec po kuci naveliko pa ne stizem da vam se javim. A uvece zakucam. Jos pijem sad lekove od kojih mi je uzasno muka preksinoc nisam bila ziva bukvalno. Al citam ja vas redovno. Ljubim mamice
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/15 [chat] 16.1.2015 7:30:25
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame wiv Moje dete obozava frizider, i sve sto je u njemu. Ja jedino da dignem frizider na plafon pa budem sigurna da ga nece dirati. Juce je izvukao kiselo mleko, srecom bilo je skoro prazno. Ali i ono malo sto je ostalo, je rukom razmazao po licu, kosi, valjda video od babe kad stavlja masku na lice, pa hoce i on Nakon kupanja, je naravno opet zavrsio kod frizidera, i cujem ga "jaje", u sekundi sam doletela iz dnevne, i vidim covek drzi jaje. A ne otvaraju se vrata tako lako, nego se on jednom rukom nasloni na sudoperu, a drugom vuce, pa tako dok ne uspe. Ni sekunde, ne mogu da ga ostavim samog, uvek neki haos napravi.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?