|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat]
10.1.2015 23:47:54   
choopa choops

IZVORNA PORUKA: cetvrtko

branki ne znam ko je to pisao ali meni su poneke pukle natrijed kao da ih je sekret nagrizao user posted image pa sam se zezala da mi je radioaktivan ali mislim da ovdje nisam pisala to user posted image svakko mi je drago da nisam jedina xaxaxa

evo citirala sam one dvije u Citati RR. To je taj radioaktivni user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu cetvrtko)
Direktna veza do poruke: 851
10.1.2015 23:51:33   
bubulence
evo vrištim, sada sam tamo čitala i zamalo se ušoroboćkila

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 852
10.1.2015 23:56:11   
*boka*
Znači ludilo! Smejem se već 5 minuta neprestano. I sad kad mi se prodube bore smejalice, nemam kome da se žalim?

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 853
10.1.2015 23:56:54   
choopa choops
Jao ne pitaj user posted image ...Ja kažem, njih dvije su krive što su mi se tad pokrenule kontrakcije user posted image

Direktna veza do poruke: 854
11.1.2015 0:00:10   
*boka*
Ja nemam problema sa nagrizenim gaćama i rupama na istim. Jel to onda znaci da je moj sekret acid free i da ne treba da brinem?

25.07.2011.

Direktna veza do poruke: 855
11.1.2015 0:06:18   
bubulence
uh,,ja imam i fleke i rupe a ni s od sekreta nemam .
sada ulazim u spavacu sobu, mm trazi jos jedno cebe, on koji na -5 ide do radnje u kratkim rukavima jer to je SAMO 200m od zgrade. pipnem ga, vreo, izmerim T, kad ono 38,8.. nadrljala sam sutra, znate kakvi su muskarci i kada imaju 37... i sta ako mi E dobije od njega, skraticu ga za glavu

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 856
11.1.2015 0:20:11   
choopa choops
Boko tvoj je bazni sekret user posted image

Ja baš imam dosta sekreta, a svi nalazi su mi do sada bili uredni. Nego srećom još nije počeo da nagriza user posted image

Uj bubu muškarci kad su bolesni, teži su nego mala djeca user posted image

Direktna veza do poruke: 857
11.1.2015 0:20:21   
*boka*
Gledam ove pinkove zvezde i još više se divim i čudim onoj deci u zvezdicama! Medju njima nije bilo ni jedno koje ne zna da peva ili nema sluha, a ovde većina njih krešti toliko da moram da utišavam tv.

25.07.2011.

Direktna veza do poruke: 858
11.1.2015 0:23:56   
*boka*
Što mi je dva puta izašao post user posted image
Neka briše jedan neko od moderatora.
Bubi jaoj tebi sad, ali stvarno. Muškarci kad imaju običnu prehladu ponašaju se kao da se sa dušom opraštaju. Makar se većina tako ponaša.

25.07.2011.

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 859
11.1.2015 0:25:53   
bubulence
o tome pricam. zapravo, moj jos nije bio bolestan od kada smo zajedno, bar mislim. znam da je jednom imao glavobolju, drugog se ne secam. ali evo ga, jedva ziv user posted image .
Boko, rekoh malo pre, zvezdice su zakon!

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 860
11.1.2015 0:26:42   
superm
Zasto user posted image ne spavaju?

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 861
11.1.2015 0:36:47   
Sanjalica1980
Bubi, obavezno se druzimo user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 862
11.1.2015 0:42:44   
Bokac
Zenske i ja pretpostavljam da je normalno ali volim da mi i vi potvrdite. Boko a vi ste ziveli u USA? Gde?
Inace HLH je (hemophagosytic limpho histio citosys) ne znam kako se zove na Srpskom. To je bolest imunog sistema za koju je tretman 8 nedelja hemo terapije i transplatacija kostane srzi. I mm i ja smo nosioci po jednog gena koji moze aktivirati tu bolest ako se oba gena nadju u istoj bebi. Tako smo mi izgubili brata blizanca moje cerkice iz prethodne trudnoce. Sad smo znali za to pa su mi sa ac uzeli uzorak da provere bebe. To ce nam odluciti da li nastavljamo kao blizanci ili cemo na neki abortus. A boko ja mislim da ac bi trebalo da rade bez obzira da li imas neku prehladu jedino bas neki teski grip koji bi povecao rizik od infekcije moze da utice na odlaganje. To je moje misljenje ali mozes da proveris sa dr za svaki slucaj.
A nemoj da se ustrucavas sa pitanjima i ja sam bas bila uspanicena posebno sto su meni radili duplu ac za svaku bebu posebno.

Direktna veza do poruke: 863
11.1.2015 0:45:25   
wivern
Hihihihihi prizvale ste me user posted image

IZVORNA PORUKA: cetvrtko
branki ne znam ko je to pisao ali meni su poneke pukle natrijed kao da ih je sekret nagrizaopa sam se zezala da mi je radioaktivan ali mislim da ovdje nisam pisala to svakko mi je drago da nisam jedina xaxaxa

Ahaaaa napokon neko sa istim problemom kao i ja user posted image

IZVORNA PORUKA: choopa choops
Sad ću da nađem pa da metnem u citate, nadam se da se neće ljutit wiv i Trca

Choopo ja mogu da se ljutim jedino na mm koji mi je tada doslovce rekao "budalo sta to pises na forumu zene ce pomisliti da ne menjas gace" user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 864
11.1.2015 0:51:50   
*boka*
Bokac mm je dugo živeo u Americi u NYC, ja sam kratko bila tamo, od kad sam ga upoznala, dok ga nisam ubedila da se vrati user posted image
Inače volim Ameriku, bila sam prvo u Vegasu neko vreme, pa onda u NY malo duže i evo sad mm preti da idemo opet...

25.07.2011.

(odgovor članu Bokac)
Direktna veza do poruke: 865
11.1.2015 0:57:42   
choopa choops
hahahh a wiv ti njemu reci da si meni tada uljepšala dan. Možeš da zamisliš mene, koja sva nešto u problemima, tražim rješenje za problem, čitam, vidim ima nas još s neobjašnjivim sekretom, tu mi već malo bude lakše, a onda nailazim na ovo. Znači mislim da ako bebe osjećaju kad su im mame srećne i nasmijane, da je moja tu noć osjetila eksploziju pozitive user posted image

Bokac, i ja prvi put čujem za to....To ste radili nakon što ste izgubili bebu? Šta ato znači uopšte, mislim da li je neko iz vše porodice imao tu bolest ili šta? Ne razumijem kakva je to bolest, kao leukemija?user posted image

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 866
11.1.2015 1:08:03   
Bokac
Cupo tretman je kao za leukemiju ali je bolest imunog sistema kad krv nema informaciju da unisti visak belih krvnih zrnaca nakon bitke sa viruson nego se taj visak belih krvnih sudova okrece ka svom organizmu i krene da ga unistava. U stefanovom slucaju bela krvna zrnca su napala jetru i izgledao je kao da je opet dobio zuticu tako smo posumnjali da nesto nije ok. Tada su nam otkrili da smo i mm i ja nosioci po jednog od gena koji to izazivaju i sad su za svaku bebu sanse 25 % da ce imati to. Uf jedva cekam da saznamo rezultate pa da znamo na cemu smo.

Direktna veza do poruke: 867
11.1.2015 1:12:29   
*boka*
Uf Bokac...
Nadam se da će rezultati biti onakvi kakve prizeljkujete, pa da docekamo zajedno još jedne blizance!

25.07.2011.

(odgovor članu Bokac)
Direktna veza do poruke: 868
11.1.2015 1:14:55   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: bubulence

Štaaaa? user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 869
11.1.2015 1:16:50   
*boka*
Anciiii user posted image user posted image user posted image

25.07.2011.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 870
11.1.2015 1:19:16   
choopa choops
Dobro je da može prenatalno da se uradi taj test onda user posted image

Ma biće to sve Ok ovaj put user posted image user posted image

Možda i nije vezano za to, ali da li planirate da ostavite matične ćelije? Šta misliš o tome?

(odgovor članu Bokac)
Direktna veza do poruke: 871
11.1.2015 1:23:17   
choopa choops

IZVORNA PORUKA: Ana RR

IZVORNA PORUKA: bubulence

Štaaaa? user posted image

A na RR što može čovjek da se nasluša izraza to nigdje ne može user posted image Ja ovo jedva mogu da izgovorim user posted image Dva puta sam čitala, razdvajajući na slogove da mi bude lakše user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 872
11.1.2015 1:23:52   
choopa choops
...Dupli

< Poruku je uredio choopa choops -- 11.1.2015 1:24:20 >

Direktna veza do poruke: 873
11.1.2015 1:35:55   
jovicaa
nikako da ispratim sta se dogadja..
ja bila juce na kontroli, grlic skracen i razmeksan, na sondi 3,41 cm. kaze doktorica da nije bas sjajno, ali nije ni lose. da nastavim kao i do sad..
jedini problem je sto se mi selimo i meni djavo ne da mira stalno nesto pakujem i perem. i onda kazem necu vise ni da pipnem nista, i sutra opet radim... ali trudim se da lezim kad mogu.
valjda cu izgurati do devetog.
sta ima novo?

don't shit where you eat :))

Direktna veza do poruke: 874
11.1.2015 3:08:19   
Bokac
Cupo ja ne planiram da ostavimo maticne celije. Da smo ih ostavili od luke i marine ne bi pomogli stefanu jer kad su proveravali klince da li mogu da budu donori za stefana kostane srzi oni su se podudarili medjusobno mislim luka i marina ali ne i sa stefanom. Mada samo ostavljanje maticnih celija korisna stvar. Ne dao bog nikome nesto zbog cega bi trebale da se upotrebe ali ih je u mnogim situacijama korisno imati.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Šta sve trudnice u Beogradu dobijaju kao p...
Malu pomoć, ali veliku pažnju dobijaju trudnice od pojedinih trgovaca, pekara, a od nedavno i od pojedinih auto-škola u ...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here