Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 24.12.2014 12:29:01
|
|
|
|
branki*
|
choopo,urin ili urinokulturu?kod nas urin bude gotov tog istog dana,popodne,a urinokultura,ako je sve u redu za 2 dana,a ako nije,onda za 3. ja to bebac onako,saljemo vibracije i misli za jednu devojcicu ipak
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 24.12.2014 12:34:14
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: branki RR da,beba se okrenula glavom nadole,mada to nije bitno kod mene... koliko bese beba dobija u tezini u 9.mesecu?prosecno? de staj mi na muku još malo Šalim se naravski. Još nema Lele da se javi. Do sad bi komisija morala da javi rezultate, jel da?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 24.12.2014 12:39:22
|
|
|
|
*boka*
|
Dobar dan Ja sam sad dosla iz vrtica, imali smo reviju sesira za koju su nama rekli tek juce popodne, pa sam sinoc do pola noci smisljala i pravila sesir, od onoga sto sam nasla u kuci, jer nisam imala vremena da idem da kupujem. Sve u svemu proslo je jako lepo, uzivala sam. Lota dobrodosla I ja sam isto pitanje postavljala skoro, jer i mi ocekujemo da se pojave boginje, u vrticu svaki dan po 2-3 dece dobije. Choopa mi je rekla, kao i tebi, a zvala sam i halo bebu da pitam, rekli su mi da ne brinem nista ako sam prelezala. Nasa antitela stite bebicu :) Lela stiskam palceve za pozitivne vesti! Sanjalice za bebice! Jos malo pa ces ih drzati u ruci Branki navijamo za devojcicu
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 24.12.2014 12:51:29
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: anita IZVORNA PORUKA: Modessty RR Anita da li dolaziš u subotu na druženje? Baš bi volela da te vidim! Mod ne znam da li dolazim. Sve tezese krecem i ne idem skoro nigde. Zavisi od mog stanja tada. Volela bih da dodjem ali videcu, nista ne obecavam. Ok. ja se nadam da ćeš doći! samo mi javi unapred da ponesem jastučiće da ti bude udobno
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 24.12.2014 13:03:36
|
|
|
|
anita
|
Mod javicu sigurno da li dolazim.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 24.12.2014 13:07:40
|
|
|
|
choopa choops
|
branki mislila sam na urinokulturu. Mislim moram i jedno i drugo da uradim, i odnesem nalaze u ponedeljak doktorici. Ma sutra ću to da odradim, nego me buni što ide vikend...Ali ionako se ne nadam da sam se riješila te beštije jer nije prošlo ni deset dana, nego eto kao da odradim pa šta bude. Muka mi je više od tableta, ne mogu više...te za ovo, te za ono A ne znam hoće li kod tebe bit , meni miriše na Ma samo nek su zdravo :-* Trcos nije mi jasno kako se tako brzo vratio? Šta kaže dr, zbog čega je to tako?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 24.12.2014 13:15:30
|
|
|
|
branki*
|
choopo,daj ti to sutra onda da bi ti bilo gotovo za ponedeljak.pa,vidi kakav je rezultat. trco,stvarno,kako se tako brzo vratio,sta kaze dr?je l te boli to dok ga ona namesta?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 24.12.2014 13:38:44
|
|
|
|
lelaigor
|
Prosla sam, prekosutra me rade!!! Placem od srece, dogovorila sam spinalnu. Grlim vas sve najvise!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 24.12.2014 13:39:29
|
|
|
|
choopa choops
|
jeeeeeeeeeeeej bravo!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 24.12.2014 13:56:28
|
|
|
|
Tanjica81
|
Bravo Lelo sredila si ih...super. Poz za sve vas i srecan Badnji dan onima koji slave.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 24.12.2014 14:05:06
|
|
|
|
mlada_mama
|
Bravo lelooo spremi se, prekosutra se grlis sa bebomm
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 24.12.2014 14:10:53
|
|
|
|
*boka*
|
Upravo sam usla da vidim ima li vesti od Lele i bas sam se obradovala. Lelo svi smo bili kao na iglama cekajuci vesti, Bravo Sad konacno mozes malo da se opustis! I odlicno sto si izabrala spinalnu anesteziju, ja sam se porodila u spinalu, savrseno sam prosla!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 24.12.2014 14:15:44
|
|
|
|
Klarisa
|
Bravo Lelu, drago mi je! Lota dobro nam dosla. ja vise citam, nego sto pisem, ali evo javljam se. Imala sam losiji reyultat TSH, pa su mi povecali doyu hormona, i sutra vadim krv radi kontrole. Nadam se da ce biti sve ok. Meni ce AC biti krajem februara u Frontu. Treba li prethodno vaditi briseve? Nista mi nisu rekli...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 24.12.2014 14:17:10
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor Prosla sam, prekosutra me rade!!! Placem od srece, dogovorila sam spinalnu. Grlim vas sve najvise! Jeheeeeeej!!! Rekla ti ja da ćeš sigurno proći!!! Čupo, Branki - kaže dr da jednostavno mi tolika materica i ima jako puno plodove vode - jednostavno ima još mesta i nema potrebe da se okrene razmišljam da ga preimenujemo u Sid - pa nek misle da li je Sid lenjivac ili Sid Vicious Btw ne boli to kad ga nameštala, jer bukvalno mu fali 5 cm do pravog položaja. Verovatno je groznije kad ne nogama dole pa moraju celog bepca da okreću, ovako samo maaaalo da ga pogura i na mestu je
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 24.12.2014 14:23:26 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 24.12.2014 14:32:33
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor Prosla sam, prekosutra me rade!!! Placem od srece, dogovorila sam spinalnu. Grlim vas sve najvise! Lela super suze su mi krenule kad sam procitala.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 24.12.2014 15:10:28
|
|
|
|
lelaigor
|
Jaoj hvala vam svima. I ja sam se rasplakala kad su mi rekli. Necu ostati invalid posle porodjaja i moja beba ce se normalno roditi!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 24.12.2014 15:10:44
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Lelo draga ne mogu da ti opisem koliko sam srecna zbog tebe Choopa, pijem Mg i to 2x375 mg na dan. Ponekad i tri. Meni je doca rekao da pijem solju dnevno tog caja kako bi izbacila vodu. Ne bi jos da mi daje neke jace diuretike. Inace noge su mi opet otekle. Jos malo pa ko u slona Idem sutra da proverim urin i da li izbacujem proteine. Jedem sve neslano. Stvarno ne znam zbog cega opet oticem. Pritisak kao da malo pada, izgleda da lekic pocinje da deluje. Branki sada i ti odmaraj
< Poruku je uredio Sanjalica1980 -- 24.12.2014 15:11:53 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 24.12.2014 15:20:01
|
|
|
|
Chipsy
|
Bravo lelo Klarisa, meni su dali sta sve treba da uradim, izmedju ostalog i briseve
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 24.12.2014 15:58:09
|
|
|
|
branki*
|
lelo,mnogo mi je drago zbog tebe trco,pa ako je jos samo 5 cm,moguce je da ce se okrenuti taman do porodjaja,malo ce jos porasti i imace manje mesta za egzibicije. sanjalice,i ja malo opruzila noge,opet su otekle,mada je meni pritisak 110 sa 80,nije visok.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 24.12.2014 17:13:19
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: leptiric60 Cao svima,nova sam na sajtu i nadam se da sam na pravom mestu postavila pitanje.. U poslednjih nekoliko dana mi se desava sa osecam bol sa desne strane u unutrasnjosti analnog otvora..Peti sam mesec trudnoce,inace imam spoljne hemoroide,koji se javljaju povremeno,interesuje me da li je moguce da je ovaj pritisak koji osecam u toku napinjanja mozda neki unutrasnji hemoroid?Inace ga osecam samo sa desne strane,imam normalnu stolicu,ne krvarim. Hvala svima koji se oglase i razrese mi dilemu :)
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 24.12.2014 17:34:50
|
|
|
|
srculence25
|
lelo jupiiiiiiiii. Pocela sam da izbegavam slano i kao da mi je malo splasnuo otok sa stopala doduse sad se cak naziru zglobovi.Prtisak nisam skoro proveravala pa ni kod dr kad sam isla nisu me merili. Mm malo prilegao pa ja uvhatila momenat da vam se javim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 24.12.2014 18:37:37
|
|
|
|
lelaigor
|
Hvala vam zene, ljubim vas! Ja evo lezim, cekam tu vecernju vizitu i tako. Smaram se. Jedva cekam petak, a ono sto najvise cekam.je momenat da sa mojom bejbi odem kuci i da vidim onu veliku smizlu koju sam ostavila kuci. Koje jacine na ctg-u bufu jake kontrakcije, tj. da se osete?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 24.12.2014 18:45:16
|
|
|
|
serpica
|
Bravo Lelo eto vidis na kraju sve ispalo ok... Branki i ja naviam za devojcicu i mislim da ce kod tebe i biti Bubi kako si? Anita i ja bih volela da te vidim u subotu Ja sam danas bila u nekoj guzvi,nisam ni stigla da odmorim bar malo,nesto nemam volje ni za sta u poslednje vreme. Sve vas Lota draga dobro dossla neka je laka i skolska trudnoca. SAnjalice za obe devojke
< Poruku je uredio serpica -- 24.12.2014 18:46:07 >
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 24.12.2014 18:49:19
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Lelo za kontrakcije nema pravila. Imala sam cimerke koje su imale najjace koje idu do 100 pa ih nisu oset_ile a bilo je onih koje su oset_ile i od 75. Znam da dr nisu uzimali za ozbiljno kontrakcije od 50 i 75 i jos pogotovo ako nisu u pravilnim razmacima. Jos malo Lelo i stize ti tvoja druga princeza Drage moje hvala vam na za moje devojke. Grlim vas jako.
< Poruku je uredio Sanjalica1980 -- 24.12.2014 18:51:55 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 24.12.2014 19:05:24
|
|
|
|
janabons
|
Zene, zvanicno se isclanjujem sa teme Danas mi je uradjena kiretaza, jedni kazu da je bio missed, drugi BO. U svakom slucaju agonija je napokon zavrsena, a nasi lekari su cudo Osecam kao da mi je pao veliki teret sa ledja,mesec dana ni na nebu ni na zemlji nisam bila Sada se spremam sa mojom princezom za novogodisnje praznike Sve vas puno grlim, i hvala puno, puno, puno na podrsci koju ste mi pruzile
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?